ProPet - Hundtillbehör online Omdömen 1 393

TrustScore 4.5 av 5

4,4

Jag är så nöjd med propet. Handlat hos dom några gånger innan och älskar verkligen servicen. Snabb leverans, bra priser och massa produkter... tror de bara tog en dag sen va paketet framme. Fick medde... Se mer

Trots strul med leverans av fraktbolag gör detta företag PRO PET allt för att hjälpa sin kund Beställde en valp hage som transport bolaget strula till med , men PRO PET fixade o en extra låda med go... Se mer

Det tog lång tid att få fällarna och jag förstod inte att de skickas från Holland utan blev överraskad av att jag skulle få en leverans från ett namn och inte ert företag. Sen att få flera mail om att... Se mer

Ett företag med hjärtat på rätta stället. Alltid med kundfokus både för oss tvåbenta och våra fyrbenta. Kommer alltid att vara en återkommande kund då jag vet att jag alltid kommer att få den servic... Se mer

1. E-handel
  2. Djuraffär

Vill du handla bra saker till din hund? Handla online hos oss på ProPet. Alltid med ett stort utbud av hundtillbehör, koppel, halsband, hundfällar, tugg och hundleksaker. Vi är det lilla företaget i Skåne för hunden. ProPet är ett litet familjeföretag som drivs vid sidan av våra andra åtagande. Vi har funnits sen 2010, både med butik och online; samt på olika hundutställningar. Vår tanken är att ProPet är och ska förbli ett litet företag, där du alltid får personlig service och vet vem du pratat med. Så välkommen till oss! Här hittar du allt som din hund behöver och skulle vi inte ha det du söker, maila oss så tittar vi på möjligheten att lösa det till dig. Vi på ProPet jobbar inte aktivt med Trustpilot, vi väljer att få omdömen på ProPet.se istället.

4,4

Utmärkt

TrustScore 4.5 av 5

1 tn omdömen

Ber kunder att lämna omdömen

Jag har efterlyst mitt paket från 21…

Jag har efterlyst mitt paket från 21 november utan återkoppling, beställningen är betald i förskott, jag förutsätter att Ni efterlyser mitt paket snarast .
Mycket besviken kund

24 november 2024

Svar från ProPet - Hundtillbehör online

Hejsan, ser att du mailat till oss på eftermiddagen den 2/12, vi försöker svara på alla mail inom 24h, men ibland tar det längre tid, då vi är iväg på annat. Du har sent igår fått svar och även fått sändningsnummer på ditt paket, så du själv kan hålla extra koll. Jag hoppas PostNord gör det se ska och att ditt paket snart är framme. Under november och december är det högtryck för alla transportbolag, viket tyvärr gör att leveranser kan ta längre tid. Hälsningar Jenny

29 oktober 2024

Svar från ProPet - Hundtillbehör online

Tack för att du lämnar ett omdöme.

Perfekt

Snabb leverans, kundservice toppen

3 oktober 2024

Svar från ProPet - Hundtillbehör online

Tack snälla för att du tog dig tiden att berätta vad du tycker om oss.

Fick vänta väldigt länge på leverans

Fick vänta väldigt länge på leverans, likadant på min förra leverans. och ingen kompensation för det.
Tycker ändå en kompensation vore på sin plats allra helst vid förra jättesena leveransen.
Mvh Ann

26 september 2024

Svar från ProPet - Hundtillbehör online

Hejsan, vi skickar enligt vår köpevillkor normalt inom 1-7 arbetsdagar. Jag kan se att ditt paket är skickat inom den tiden och va framme hos dig några dagar senare. Helger och röda dagar räknas inte in i leveranstiden, men upplevs så klart som extra lång väntan när man beställer sent en fredag och varorna skickas på arbetsdag 7 och på det kommer en helg till.
Tyvärr så kan vi ibland inte skicka snabbare än så, vi jobbar på så fort vi bara kan.
Vi är bara två i vårt lilla familjeföretag. Hälsningar Jenny

Kollade även din förra order, den är var lagd under sommaren, då vi tydligt på sidan och via mail meddelade att vi hade längre leveranstider, för vi hade semester. Därför tog den extra lång tid.

Nöjd med varan

Nöjd med varan, var som vi förväntade

26 september 2024

Svar från ProPet - Hundtillbehör online

Tack för att du delar med dig av din upplevelse och varan du köpt. Hur kan vi göra för att få 5 stjärnor av dig nästa gång? Hälsningar Jenny

Fantastiskt bemötande och service vid…

Fantastiskt bemötande och service vid frågor. Kan varmt rekommendera att handla av propet.

20 augusti 2024

Svar från ProPet - Hundtillbehör online

Tack för att du tog dig tiden att lämna ett omdöme. När allt går rätt så blir man extra glad för uppmärksamheten. <3

Otrevlig person som inte respekterade…

Otrevlig person som inte respekterade kundens frågor ang leverans. Långa e mejl som säkert tog mer tid än att sända en leverans till kunden.

27 augusti 2024

Svar från ProPet - Hundtillbehör online

Jag respekterade absolut dina frågor och svarade sakligt på dem, du kom med massa påhopp om att våra fällar kom från Kina (vilket inte stämmer), sa att du vägrar betala för dem, mm.
Jag svarade dig sakligt att varorna är från UK, hänvisade till köpevillkor angående ej uthämtade paket, osv. Då skrev du att jag hotade dig. Vilket självklart inte stämmer, jag hänvisade enbart till våra köpevilkor.

Jag valde sedan efter fler otrevliga mail från dig att avbryta din order och inte ens skicka den till dig, så jag inte är intresserad av att ha kunder som är extremt otrevliga mot oss/mig i mail efter mail.

Vi jobbar inte på ProPet varje dag, den dagen du mailade va en dag som vi satt på kontoret och svarade, alltså hade jag tid att svara. Du fick också svar på ditt mail direkt.
I våra köpevillkor så framgår det tydligt att vi normalt skickar inom 1-7 arbetsdagar, just för att vi inte arbetar varje dag i företaget.
All info som du ifrågasatte har du själv godkänt när du genomförde ditt köp hos oss.

För min skull i detta, så är självklart alla mail sparade från dig (samt de jag skickat dig), som underlag i varför jag valde att avbryta din order. Jag accepterar inte att "kunder" uppför sig och skriver på det viset till oss, speciellt inte när man säger att jag hotar, vilket jag ALDRIG någonsin gjort på något sätt.

//Jenny

Bra varor

Bra varor, fullt godtagbar leveranstid

Alltid lika nöjd produkterna

Alltid lika nöjd produkterna, fälla älskas av mina hundar.

Pläd

Super fin boxerpläd Tequila älskar den. Mjuk och skön.

Dyr frakt

Dyr frakt. Returer kostar. Dålig beskrivning av produkter på siten.

12 augusti 2024

Svar från ProPet - Hundtillbehör online

Hej, tack för ditt omdöme och tråkigt att du inte är nöjd.
Vad frakten är på varan du köpt framgår både i kassan innan du genomför köpet, samt i köpvillkor som du godkänt. Lika så framgår det i våra köpvillkor att returfrakten står du som kund för.
Feedback på beskrivningen av den munkorg till hunden som du köpt tar jag till mig och ska se över om jag kan lägga till något mer, det framgår dock tydligt vilka mått alla munkorgar har. Samt hur man använder den, material mm. Så jag är inte helt säker på vad det är du saknar.
För dig som kund är vi alltid tillgänglig för frågor innan köp om något känns oklart med en storlek eller om man har andra frågor om ex frakt, mm.
Önskar dig en fin dag
Jenny

Jättenöjd

Bra service, snabb leverans & bra priser!

25 juli 2024

Otrevligt och tråkigt bemötande

Att en order tar tre veckor att leverera är inte ok men det värsta är ert förskräckligt otrevliga bemötande mot mig som kund. Jag kommer aldrig mer handla av er ej heller rekommendera er.

16 juli 2024

Svar från ProPet - Hundtillbehör online

Hej Åsah, det stämmer att jag till slut blev otrevlig mot dig. Det hör inte till vanligheterna, men ditt sätt fick mig att tappa det.
När du beställde så stod det tydligt på vår sida att under sommaren så är det längre leveranstider. Normalt skickar vi inom 1-7 arbetsdagar, men för att vi ska få lite ledigt så har vi varit så tydliga vi kan, med att det är längre leverans- och svarstider nu. Vilket du tyvärr inte respekterade och mailade/sökte oss och krävde svar flera gånger per dag. Vilket ledde till att jag till slut fick nog och blev kort i tonen som du tog som otrevligt. Jag är inte mer än mänsklig och tyvärr blev det så denna gången. Jag ber om ursäkt för att du tolkade mig som otrevlig oxh hade dålig service. Mvh Jenny

Kan verkligen rekommendera ProPet

ProPet har ett stort och jättebra utbud. Snabba att skicka iväg paketet.
Supertrevliga och duktiga ägare ❤️

1 juli 2024

Bra priser

Bra priser, snabb leverans, handlat hos er många år alltid lika nöjd

2 juli 2024

Bra produkt

Bra produkt. Jyckarna njöt av tuggbenen.

1 juli 2024

Svar från ProPet - Hundtillbehör online

Tack för att du tar dig tiden att lämna ett omdöme. Mvh Jenny