Ik heb 4 pakken pampers besteld, maar er kwamen er 3 aan. Ik heb een e-mail gestuurd over de situatie en kreeg al 2 minuten later een antwoord met instructies, verontschuldigingen en uitleg over wat i... Se mer
Det här tycker kunderna
Alle verpakkingen douchegel lagen los in de doos, waardoor sommige uitgelopen zijn en ik eerst alles schoon moest maken. Heb hier een bericht op gestuurd en het antwoordt was dat dit zeer vervelend w... Se mer
Företaget har svarat
van bestelling tot levering, altijd prima Wat voor mij een topper is, zijn de produkten van Neutral, vooral de waspoeders. Ik heb van andere wasmiddelen huidirritatie, dit is de eerste van vele teste... Se mer
Plein is een hele correcte website, leuke kortingen en ik sta telkens versteld hoe ongelooflijk sterk zij zijn in hun snelle leveringen. Doe zo verder! Jullie zijn top!
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Op Plein.nl vind je alles op het gebied van dagelijkse verzorging van jezelf, je gezin, huisdier of het huishouden. Onze verschillende shops hebben een groot en uitgebreid aanbod met regelmatig scherpe aanbiedingen. Waarom zou je nog naar de winkel als je het de volgende dag krijgt thuisbezorgd? - Gratis verzending vanaf 35,- - Vandaag voor 22.59 besteld, morgen in huis
Kontaktuppgifter
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 24 timmar
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Snelle levering en leuke kortingen
van bestelling tot levering, top!
van bestelling tot levering, altijd prima
Wat voor mij een topper is, zijn de produkten van Neutral, vooral de waspoeders. Ik heb van andere wasmiddelen huidirritatie, dit is de eerste van vele testen, die 100% doet wat het belooft. Zeer dankbaar!!!!
Snelle en correcte levering
Snelle en correcte levering
Post NL levert niet op tijd en vernader…
Post NL levert niet op tijd en vernader het leveringsadres zomaar .Ik bestel bij jullie online omadta ik mij moeilijk kan verplaatsen .Ik ben nu naam eer danen week veronderstelde levering nog steeds op zoek naar iemand die voor mij een pak van 7kg 1km ven mijn domicilie verwijderd postpunt wi thuis bezorgen

Svar från Plein
Altijd zogauw ik bestel krijg ik…
Altijd zogauw ik bestel krijg ik bericht dat het klaargemaakt word en s anderdaags geleverd word en dat is zo goede service
Snelle en correcte levering nooit…
Snelle en correcte levering nooit problemen blijf klant
Altijd tijdig geleverd
Altijd tijdig geleverd, goed verpakt en scherpe prijzen.
Correcte en snelle levering en…
Correcte en snelle levering en vriendelijke bode.
SLechts een klein gedeelte van mijn…
SLechts een klein gedeelte van mijn bestelling ontvangen. Zelf contact moeten opnemen. Blijkt een gedeelte beschadigd door PostNL en op retour. Moet nu minstens nog 1,5 week wachten, Dus niet echt tevreden.

Snel,goed product,goedkoper
Had al eens gekocht bij Plein en was…
Had al eens gekocht bij Plein en was daar zo tevreden over dat ik terug besteld heb bij jullie. Mooi verpakt en geleverd op de aangegeven leverdag. Gewoon Super.
Slechte ervaring voor eerste aankoop.
Slechte ervaring voor eerste aankoop.
Wel betaald niets ontvangen.

Ik ben uitermate tevreden over Plein.be8
Ik ben uitermate tevreden over Plein.be!
Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.