2,9

3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Don't WASTE your money there!

Изключително лошо обслужване, продават счупени компютри, лошо отношение към клиента и тотална липса на фирмена организация и комуникация между тях.

Extremely poor service, selling broken computers, terrible customer attitude, and a total lack of company organization and internal communication.

30 september 2025

Лоша обработка на поръчки

Call центъра са любезни, ако има нещо обясняват, но доставката е просто отвратителна... Първия път като поръчах чаках почти седмица за артикул, който по телефона казаха, че го имат наличен. Седмица по-късно ми се обадиха и казаха, че го няма и чаках още седмица да ми бъде доставен друг. Давам втори шанс и поръчах миналата седмица рам и м2 памет. Абсолютно същата история, само да уточня, че ако бях поръчал от USA щеше да ми дойде доставката за същото време за което те ми доставят от ''централен склад'' където и да е този склад.

English:
The call center staff are polite; if there's an issue, they explain it, but the delivery is simply disgusting... The first time I ordered, I waited almost a week for an item they told me over the phone was in stock. A week later, they called me to say it wasn't available, and I waited another week for a different one to be delivered. I'm giving them a second chance and ordered RAM and M.2 memory last week. It's the exact same story, just to clarify that if I had ordered from the USA, the delivery would have arrived in the same amount of time it takes them to deliver from their 'central warehouse', wherever that warehouse may be.

24 juni 2025

RX 7900XTX order turned out to be a nightmare

Исках да поръчам RX 7900XTX от тях за 1800лв.Звъннаха ми на другия ден да потвърдя поръчката ,всичко 6 до момента в който не ми звъннаха в деня когато пращаха пратката и ми обясниха че е BULK версията. Попитах за разликата-казаха че просто няма кутия и че си е пак със 3 години гаранция и чисто нова и няма разлика.Съгласих се, на кой му пука за някакъв кашон.Дойде така дълго очаквания ден за доставка и им звъннах отново преди да отида до офиса попитах дали картата ще има стикер и дали отново е използвана от някой друг понеже бях забравил дали ги бях питах при първото обаждане като правих поръчката и като ми обясняваха че ще е BULK версия - казаха ми че ще звъннат на колегите си и ще ми върнат обаждане до минути... 2 часа никой ,трябваше вече да ходя до офиса ,стана време ! отидох в офиса на спийди като почнах да правя преглед и тест,отварям ,гледам - няма гаранционен стикер на анти статичното фолио(първи червен флаг) , вадя видеокартата от опаковката - няма целофановите покрития които всяка една нова карта има(втори червен флаг!), гледам отдолу вентилаторите - пълни с прах(още по-голям червен флаг!), обръщам да видя гаранционната лепенка на болта - виждам 2ри стикер върху оригиналния (Крещящ червен флаг!) , сиреч картата не само е била ползвана , но е била и връщана в сервиза на ASRock за поправка :) Гледам гаранционния лист , там пишеше 2 години гаранция ПРИ ПОЛОЖЕНИЕ ЧЕ 3 пъти ми казаха че е с 3 годишна гаранция и в сайта изрично пише 3 години гаранция !, викам айде ще я взема, давам парите на момичето от спийди да ги преброи и ми казва че едната ми банкнота е скъсана и че не може да ми я вземе , айде викам ще отида до банката да я сменя и казах на служителя на спийди да не завършва поръчката, през това време викам ще ми се отвори един прозорец да им звънна пак! Звъня им и ми вдига тоя път някаква жена , обяснявам й ситуацията и че съм говорил с колега и че сега съм до спийди и питам дали картата е ползвана(през това време вече знам че картата е употребявана и с по-малко гаранция , то беше очевидно че има нещо) и първите й думи бяха ''Взехте ли картата или не ?'' , викам не съм чакам да ми звъннете понеже съм пред офиса и чакам потвърджение за състоянието на картата преди да я взема (аз вече знам понеже й направих преглед) , отговора беше добре ще ви звънна до минути за да ви кажа - никой не ми звънна :D Викам си така ли? Айде връщам я , платих им 10 лв доставка да си я вземат и да си я ползват със здраве, аз 2 бона за използвана карта няма да дам! Те са на принципа 'ако мине номера' , като почнах да питам неудобните въпроси единственото което ги интересуваше беше дали съм я купил , ДОБРЕ ЧЕ НЕ Я ВЗЕХ , щях да гръмна с 1800лв ей така... А относно гаранцията мисля да сигнализирам КЗП. Заслужават си го заради това че ми изгубиха 3 дена и се опитаха най-нагло да ме скамнат със използван хардуер.

10 april 2025

They can’t deliver

I have placed an order for a laptop that was marked as in stock during the purchase. It turned out that the laptop was not in stock, but not only this, they didn’t give me even a lead time in case I would agree to wait. There was not even a small attempt to satisfy the client and compensate for the issue.
Don’t waste your time to browse and search their products.

7 juni 2021
Omdöme utan inbjudan

Är det här ditt företag?

Skapa ett konto gratis

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.