Phone House  Omdömen

TrustScore 2 av 5

1,9

Skulle köpa ett mobilskal,då ville försäljaren att jag skulle logga in på mitt bredbands abonnemang för att kolla om jag hade några rabatter,för att kolla om jag skulle få mobilskalet gratis,vil... Se mer

Jag besökte er butik på Big Inn i Köping och fick se en av säljarna bete sig otrevligt och dumförklara en äldre man som behövde hjälp att få kontakt med Flexlinjen. Det fanns ingen kö i butiken. Det b... Se mer

Kom in till butiken i Falkenberg och ville köpa en telefon utan abonnemang (kontant). Genast frågade säljaren vad jag hade för abonnemang nu. Svarade att jag vill inte köpa en telefon med abonnemang u... Se mer

1. Mobiltelefoner
  2. Mobiloperatör

Informationen kommer från olika externa källor

Phone House är en oberoende återförsäljarkedja inom mobiltelefoni med butiker runt om i hela Sverige. I våra butiker hittar du mobiltelefoner, tillbehör, mobilt bredband och surfplattor. Vi har alla operatörer och ger dig oberoende råd om alla mobilabonnemang och hjälper dig förlänga, nyteckna abonnemang eller att byta operatör.

Dålig

TrustScore 2 av 5

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Har inte besvarat negativa omdömen

Alla omdömen

13 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Stenungsund.

De blåser dig garanterat. Ändrar i dina abonnemang till din nackdel och får det att låta som om du tjänar något på det eller får rabatt.
Undvik!

13 september 2023

Jättenöjd med produkten ✨✨✨✨✨

Jättenöjd med produkten ✨✨✨✨✨
Beställt den 3 aug/och fick min packet idag
Snabbt och smidigt leverans,mejlade kundtjänsten och fick nästan direkt svar 👍av Beata
Det va första gången för min och jag kommer beställa igen /betyg +10👍
😊😊😊

5 september 2023

Mirum galleria / hageby- Norrköping- en…

Mirum galleria / hageby- Norrköping- en med arbetare som heter Marian! Otrevlig- ljuger - han hittar på massa lögn själv, allt detta händer efter han säljer en vara men innan det är han en ängel! Inga problem, jag har spelat in och polisanmälde!

11 juli 2023

Phonehouse Östersund

Stort tack till Hannes på Phonehouse i Östersund för snabb och proffsig hjälp då jag behövde en ny tfn eftersom min gamla haft en uppgörelse med en sten där stenen vann! Nu kan jag fortsätta använda Google maps på min mc-resa!

3 juli 2023

Phone house stjäl kundens pengar

La in en beställning en barnklocka hos Phone House Vällingby som jag sen bestämde att jag inte skulle ha. Betalningen skulle automatiskt ha betalts tillbaka men inget hände. Kontaktat Elgiganten support som ansvarar för Phone House och de har kontaktat Phone House Vällingby vid två tillfällen som då skulle ha ringt tillbaka men detta har inte hänt. Har Phone House stulit pengarna eller vad är problemet?

11 januari 2023

Varning!!

Varning!!! Blir lurad att teckna abonnemang på 2 år hos Tele2 då enbart en mobil skulle inhandlas hos Phonehouse i Stenungsund. Tele2 har ingen bindningstid då man köper abonnemang direkt hos dem. Ingen information om att ångerrätt INTE gäller vid köp i butik. Ingen bekräftelse på kvittot för telefonen att abonnemang har tecknats. Vid försöket att häva köpet i butiken får säljaren frågan om surfen kan sparas? säljaren påstår att det går, vilket inte stämmer enligt Tele2. Säljarna blir aggressiva och ifrågasättande vid försöket att upphäva köpet. Informerar säljaren om att det" vara ju bara en telefon som skulle köpas" svara säljaren att "det är ju abonnemang vi säljer" !!!!!! Då förstår man ju inte varför de har telefoner i butiken?????? men att det är lurendrejerier med abonnemang de tjänar pengar på. Aldrig mera Phonehouse i Stenungsund!!!!

5 februari 2023

Bra bemötande men lurad ang bindningstid

När jag var till Eliganren Phone House Stora torget Uppsala och köpte skärmskydd till min telefon, blev jag och min sambo trevligt bemötta och fick hjälp att sätta på skärmskyddet.
Sedan frågade han vad vi hade för abonnemang och då vi hade äldre Tele2 familjeabonnemang uppdaterade han de och fick ner priset med 30 kr/mån men sa att abonnemanget var bundet i 24 månader. Men trots att jag hade signerat sa han plötsligt att han kunde sänka priset med ytterligare 100 kr/mån men då hos Tre. Det tackade vi nej till för vi är nöjda med Tele2.
En stund efter att vi lämnat butiken kom jag på att Tele2 har slopat bindningstider så undra varför det ändå lades på bindningstid. Tur nog är vi nöjda med Tele2 så det kommer inte bli några problem, men principiellt har Phone House gjort fel.

4 januari 2023

Phonehouse Nordstan

Phonehouse Nordstan
Lilla Klädpressaregatan 7, Göteborg

ge företräde till andra Phonehouse Nordstan butiker - detta kommer inte bara att spara din tid, utan också nerver och pengar. Denna kiosk med ovänlig personal, telefoner är inte utställda, förvänta dig inte att få ladda din telefon om du plötsligt behöver det, personalen är trött och irriterad.

18 maj 2022

Phone house mölndal ingen info att…

Phone house mölndal ingen info att ångervecka inte gäller när man handlar i butik. Är synskadad och gick därifrån med ett nytt tv och data. Har varit i butiken tre gånger för att häva beställningen, men de vägrar. 🤬🤬🤬🤬 Aldrig att jag sätter min fot i någon av Phone house butiker!!!

4 maj 2022

Gäller Elgiganten Höllviken.

Gäller Elgiganten Höllviken.

VARNING för säljare som säljer på äldre pensionärer mobilabonnemang de inte kan använda och till mycket höga kostnader. Ovanpå det ingen ansvarig som vill återkoppla.

29 april 2022

Sämsta bemötande

Sämsta bemötande, fick ingen hjälp, okunniga och otrevliga personal,blivit blåst på abonnemang och telefon som inte kommer igång i Borlänge, aldrig mer. 😡😡😡😡😡

8 april 2022

TVÅ HEMSKA upplevelser av bemötandet på…

TVÅ HEMSKA upplevelser av bemötandet på Elgiganten phone house i Täby Centrum! Handlade AirPods i början av 2021 och fick så dåligt bemötande så att jag blev helt paff. Otroligt arrogant och rent ut sagt elak personal. Skulle nu reklamera AirPodsen, och fick ett rent ut sagt HEMSKT bemötande igen i Täby centrum. Behövde betala 500kr för reklamationsärendet fast det inte ens blev godkänt. Usch! Gå inte dit!! Köp grejerna dyrare på Apple eller liknande ställe istället!

25 januari 2022

Phonehous Löddeköpinge Skåne 24/1-2021

Phone house Löddeköpinge Skåne 24/1-2021
Sämsta BEMÖTANDE OCH OUPPFOSTRAD SJUKT TRÖG PERSONAL SOM INTE FÖRSTÅR VAD MAN MENAR.
REKOMMENDERAR INTE INTE INTE INTE INTE INTE INTE INTE DENNA BUTIK 👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎❌❌❌❌❌❌❌❌🚫🚫🚫🛑🛑🛑🛑🛑

24 januari 2021

Okunnig personal

Okunnig personal
Köpte nyligen en produkt på PhoneHouse i Löddeköpinge.

När jag handlar en teknikpryl förväntar jag mig att personalen ska vara mer påläst om varan än vad konsumenten är.

1. Produkten jag köpte påstods i butiken vara så pass ny att den inte fanns för visning, denna produkt har varit ute sedan 2019, det är nu mitten av 2020.

2. Personalen visade istället en annan produkt I ett rent improviserat och lat försök till att dra en likhet till den produkten jag köpte. Säljaren visade då upp en klocka för det dubbla priset. Detta skadar givetvis detta varumärke när jag som kund, hade jag inte vetat bättre, hellre kan köpa produkten jag köpte och få en lika bra för halva priset. Personalen kunde dessutom inget om varken garantin eller reglerna för det öppna köpet.

En bra upplevelse för mig som konsument hade varit ett erkännande att man som säljare inte var särskilt påläst om produkten och sedan ta reda mer på den. Det ligger i företagets intresse, konsekvensen av det blir ett surt omdöme online. Ganska självklart? Sen förväntar jag mig att få titta på en vara innan jag köper denne, särskilt när det rör sig om tusentals kronor - Detta köpet blev enbart av för att jag som konsument redan innan jag steg in i butiken var påläst om produkten och visste vad jag sökte. Gör om, gör rätt

20 juli 2020