Det här tycker kunderna

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Vi har købt en Phillips fuldautomatisk espressomaskine januar 2024 til over 4000kr. Den lækker nu efter knap to år vand fra bunden trods vi har fulgt alle anbefalinger om løbende vedligehold. Det er f... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Utrolig arrogant servicemedarbejder, Christian. På venlig spørgsmål omkring ophæng til min Philips monitor svarer han med en meget ubehagelig tone - ufattelig Philips kan og vil bruge ham. Klart no... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Har for en måned siden købt en Philips 2716-10 luftfugter. Bedst i test dkrives der🙄 Fra første minut har ventilatorbladet lydt som et papstykke i et cykelhjul. Har prøvet at stille maskinen på a... Se mer

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Philips kundeservice skulle have 5 stjerner for deres venlighed og hurtige betjening, men det trækker ned på stjerner med den elendige autoriseret service partner LetMeRepair Denmark ApS, nu går vi... Se mer

Företagsinformation

4 stjärnor
3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Har inte besvarat negativa omdömen

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Uduelig kundeservice

Stjerner: 0
Min ordre er lagt d. 1. december er ikke ankommet trods den er afsendt. Philips yder ringe kundeservice og mener ikke, at de kan undersøge hvor pakken er eller sende en ny. Det er 15 dage siden ordren blev lagt - men den er ikke fremme og de fraskriver sig alt hjælp, og siger at den er på vej og jeg skal være tålmodig eller selv kontakte kureren. PostNord siger pakken ikke er kommet til DK endnu. De mener ikke, at de kan afsende en ny vare, som kan komme frem inden jul, selvom de markedsfører sig med at man senest skal bestille julegaver d. 17. december. Gad vide hvor mange der tror de får gaver fra Philips til jul, men ikke gør. Handler ALDRIG her igen.

15 december 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Når man ringer til kundesupport

Når man ringer til kundesupport, som pænt og nydeligt har nummer og åbningstider anført på hjemmesiden, bliver der lagt på. Man kan derfor kun chatte eller sende en mail.
Jeg har købt den ringeste kaffemaskine og forretningen vil ikke hjælpe (Skousen...suk) og nu løber man panden mod en mur v. Philips. Der er med andre ord ingen hjælp at få. Hold kæft et skidt setup. De snyder jo køberne. Man kan da ikke afvise opkald på dén måde!!?
Sidste køb af Philips i dette liv.

9 december 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Nu det slut med jer Phillips fra min…

Nu det slut med jer Phillips fra min side jeres kunde service
Og jeres TV er ubrugeligt
Nu det igen galt med jeres TV
Det vi købte før det her gik der et halvt år for at få erstattet vores TV som nu også er i stykker
Kunde service er under al kritik

5 december 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Chokerende dårlig service og et babyprodukt vi står og mangler

0 stjerner – Chokerende dårlig service – og et BABYPRODUKT vi står og mangler!

Jeg er simpelthen rystet over, hvor elendigt dette firma håndterer deres kunder. Jeg bestilte et babyprodukt, som ankom helt ødelagt – og nu er der gået over 14 dage uden at de har gjort noget som helst for at løse problemet.

Vi står og mangler produktet til vores baby, og alligevel bliver mine mails gang på gang ignoreret. Når jeg endelig får et svar, er det det samme ligegyldige standard-svar: “Vi arbejder på sagen” eller “Sagen er sendt til den rette afdeling.” Det er fuldstændig uacceptabelt, når man som kunde står med et defekt produkt, der er vigtigt for ens barn.

Jeg har flere gange bedt om at tale med en overordnet – det nægter de. Ingen tager ansvar, ingen følger op, og det virker som om de håber, at jeg bare giver op.

Det her er uden tvivl den værste kundeservice, jeg nogensinde har oplevet. Jeg vil aldrig handle hos dem igen og vil på det kraftigste fraråde alle andre at gøre det. Et firma, der behandler kunder – og babyprodukter – på denne måde, fortjener ikke en eneste kunde.

17 november 2025

Elendig produktbeskrivelse.

Elendig produktbeskrivelse.
Købte et smart TV - Det viste sig ikke at kunne streame TV2 Play! Det er sgi da ikke smart, eller rettere falsk varebetegnelse.
Dybt skuffende af en gammel og veletableret virksomhed.

25 november 2025

Dårlig kundeservice

Deres support er det mest uprofessionelle sted man kan kontakte, de vil ikke høre hvad kunden siger de afbryder hvergang og til sidst lægger de røret på
Købte et tv i maj som der var problemer med og efter flere mails og opringninger hvor de kun selv ville høres sender de en ud for at reparere det, det viser sig så at han ikke får det til at virke, bestiller et nyt vi får sat op 17 nov 1/2 time efter han er kørt gør det det samme som det gamle
Kontakter philips support og bliver mødt af en meget ubehøvlet medarbejder der vælger at lægge røret på og påstår at jeg ikke vil høre på ham, og samtidig påstår vi kun har haft en sag kørende fra 23 okt men kontaktede dem første gang 29 sep

17 november 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Det er en flok røver og tyveknægte.De…

Det er en flok røver og tyveknægte.De har hentet mit tv da de ikke kunne få reservedele til det.i stedet for skulle jeg havde pengene retur.Det er nu over en måned siden og jeg har stadigvæk intet hørt og de har sjovt nok ingen der ved hvem man skal snakke med og ingen nummer man kan ringe til.Kun support og de har intet med økonomi at gøre.Så mere ringe service skal man lede længe efter 0.0 herfra.

7 november 2025

0 stjerner herfra

0 stjerner herfra!

Der er noget helt galt med jeres support - mulighed for at komme igennem med en reklamation på et Philips produkt!

Jeg har nu 3 gange prøvet at nå igennem til telefonisk support (reparation) på vores nye Philip TV, der ikke virker korrekt.
Følte ikke jeg fik et ord indført.
Da jeg først havde sagt at TV'et ikke modtager antennesignalet ordentligt - han blev ved med at at gentage at jeg skulle tage fat i min udbyder.
Jeg forsøgte at komme igennem med mit budskab om at der ikke er problemer med selve signalet, da det er testet, men forgæves, jeg fik at vide at jeg skulle opføre mig ordentligt og der blev efterfølgende lagt på..
Det har jeg alligevel aldrig oplevet før!

Det er muligt at support er til for at få hjælp, hvis man ikke kender funktionerne på TV'et, men den forståelse kommer man aldrig frem til, da han (såkaldte support) lægger på inden han høre hvad jeg har at sige og vi så i fællesskab kunne være kommet frem til at det nok er en reparation der skal til.
Hvis han havde nået at høre bare en smule på mig, ville han have hørt at jeg har tjekket antennesignalet og fundet det i orden.
Det må dermed være TV'et der ikke modtager korrekt.
Jeg kan læse i andre anmeldelser at jeg ikke er den første der får denne oplevelse.
Det kan på ingen måde kaldes hverken support eller kundeservice!
Vi pakkede TV'et i bilen og kørte til Elgiganten, der henviser til Philips kunde support.. OMG!
Han fik min oplevelse og lyttede :)
så ros til Elgiganten for det.
Nu er det på vej til reparation igennem Elgiganten.

4 november 2025

CHRISTIAN

0,0 stjerner

CHRISTIAN i kundeservice er arrogant, flabet, mega provokerende og smider røret på , når man ringer for at få hjælp til tv ...

29 oktober 2025

Philips Kundeservice

Bad kundeservice om hjælp til mit Philips tv, der viste dobbeltbilleder på den halve skærm.
Jeg talte med en mand, der talte gebrokkent dansk på en dårlig forbindelse. (ikke godt).
Fik den besked, at mit tv var for gammel, til at jeg kunne få hjælp.
HVORFOR GAV KUNDESERVICE IKKE DEN BESKED VED FØRSTE OPKALD?

20 oktober 2025

Langtrukken og besværlig kunde ‘service’

Elektrisk børnetandbørste er i stykker efter næsten 2 år. Jeg henvender mig til kundeservice via telefon, hvilket jeg finder ud af ikke kan lade sig gøre, efter mange tryk rundt i menuen. Kommer derefter i kontakt med en via chatten, de lover der er oprettet en sag. Halvanden uge efter rykker jeg for svar via chat. Får besked om at der går nogle dage før jeg vil modtage en mail. Efter 2 uger får jeg en mail, hvor jeg skal afvente returfragt emballage med posten, og svare på 10 spørgsmål, omkring bl.a. lægebesøg i forbindelse med at tandbørsten er i stykker.
Så skal jeg afvente at de kigger på tandbørsten og derfra vurdere om jeg kan få penge retur eller en ny tandbørste. Det er over 4 ugers behandling, uden at vide hvad udfaldet bliver. Hvilket ingen i øvrigt vil svare på i kundeservice.
Så jeg har købt en ny tandbørste og lavet denne anmeldelse i stedet.
Kundeservice består ikke kun af venlige formuleringer i chatbeskeder. Hos phillips bliver det en besværlig langtrukken opgave at være forbruger med en reklamations sag.

17 september 2025

Dårlig support af

Vis jeg kunne give -stjerne hade jeg givet det. Har et TV fra Philips som dog er købt i Bilka me det det er større model er Philips selv der står for support samt rep.

Jeg har den sidste et og et halvt år kun haft problemer. Med tv’et. Og jeg har fået udbedret de 2 sidste gange uden problemer.
Men nu er den gal igen. For 3 gang. Jeg har levet reklamation den 31-7 og har snakket med en 4 aug som ville vende tilbage uden at hører fra dem. Og for så en ryger på at jeg magler at svare på nogle spørgsmål. Sender så den samme mail gen. Og ringer til support i dag snakker med den mest arrogante med arbejder jeg længe har snakket med.(en Christian) han vil slet ikke lytte hvad jeg hade at sige og sagde vis jeg stoppede med brokke mig vil han bare lukke min sag. Vil bare have svar på hvorfor jeg har hørt noget siden første i aug. Hvor på han så sige at de først har fået mail i lørdags. Når sige hvorfor er der så en fra support der riger til mig den 4 aug med nogle flere spørgsmål. Det hænger jo ikke samme. Siger jeg til ham. Samtidig bliver han ved med afbryde hver gang jeg siger over. Håber sat-me snart at de for styr på tingen hos Philips support.

18 augusti 2025
Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Fantastisk kundeservice

Jeg havde bestilt en Phillips Eltandbørste, hvor jeg havde glemt at indtaste en rabatkode under ordreprocessen. Jeg ringede ind og spurgte om det var muligt at få refunderet differencen hvis jeg oplyste rabatkoden, men det var umuligt.

Jeg skulle lade UPS sende pakken tilbage hvorefter jeg ville modtage mine penge således jeg kunne bestille igen. Jeg antog lidt ligesom mange andre at UPS pakkeshoppen ville sende pakken tilbage efter 14 dage(hvilket de så ikke gjorde)

En måned efter finder jeg ud af at pakken stadig er der og da jeg går ned for at hente den, er den væk og jeg må kontakte Philips for at fortælle om situationen.

Heldigvis var Kenny simpelthen en CHAMP hvad det her angik. Han fik straks kontaktet de rigtige steder og give mig mulighed for at få pengene tilbage, således jeg kunne bestille derinde igen. Super behagelig supporter og helt igennem smooth forløb med ham.

Jeg burde nok nok give mindre stjerner for hele processen, men UPS-delen var ude af Philips hænder.

25 juli 2025
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Fantastisk oplevelse med deres support

Købte en philips tandbørste i udlandet under en rejse. Den gik desværre i stykker med en kendt fejl.
Efter en god og professionel dialog med Philips kundeservice, sendte de straks en ny til mig uden omkostninger, til trods for at den var købt i USA.

Derfor det kan betale sig at købe ved et godt brand som Philips, og noget man husker næste gang man skal købe noget inden for deres kategorier.

I'll be back 🙂

19 juni 2025

Handl aldrig ved philips

Handl aldrig ved philips, de snyder kunderne for penge

Hvis I køber et produkt fra Philips skal I være klar til at kæmpe med deres rædsomme kundeservice, der ikke svarer i flere uger og nægter at tilbagebetale penge. Jeg har givet 3500 for en defekt lasermaskine inkl. service og har forsøgt i 3 måneder at få mine penge retur, hvilket jeg har krav på.

Der sker INTET andet end dårlige undskyldninger, når de et par gange om måneden ulejliger sig med at svare.

HANDL ALDRIG VED PHILIPS

19 juni 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Philips kundeservice = spild af tid

Efter henvendelse til Philips kundeservice vedr. problemer med mit SmartTV, modtager jeg blot tydelige autogenerede standard svar, som gang efter gang gentager sig selv, og beder mig om at svare på de samme ting igen og igen. Hvorfor skal jeg bruge tid på at svare, når der tydeligvis ikke er en person i den anden ende men blot en ganske ubrugelig chat robot, der ikke yder den mindste hjælp?

SPILD AF TID!

13 maj 2025

Returnering ikke muligt

Har købt opladningskabler til Phillips One-blade. De passer ikke så jeg prøver at returnere dem men får besked at beløbet overskrider maximum, det er 120kr!? Hvad mon maximum kan være? 1kr??? Jeg har prøvet at ringe til telefonnummer der står men det virker ikke.
Lad være med at købe noget her det kan ikke returneres

5 juni 2025

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.