Vi har købt en Phillips fuldautomatisk espressomaskine januar 2024 til over 4000kr. Den lækker nu efter knap to år vand fra bunden trods vi har fulgt alle anbefalinger om løbende vedligehold. Det er f... Se mer
Det här tycker kunderna
Utrolig arrogant servicemedarbejder, Christian. På venlig spørgsmål omkring ophæng til min Philips monitor svarer han med en meget ubehagelig tone - ufattelig Philips kan og vil bruge ham. Klart no... Se mer
Har for en måned siden købt en Philips 2716-10 luftfugter. Bedst i test dkrives der🙄 Fra første minut har ventilatorbladet lydt som et papstykke i et cykelhjul. Har prøvet at stille maskinen på a... Se mer
Philips kundeservice skulle have 5 stjerner for deres venlighed og hurtige betjening, men det trækker ned på stjerner med den elendige autoriseret service partner LetMeRepair Denmark ApS, nu går vi... Se mer
Har inte besvarat negativa omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Hæver penge inden afsendelse!!
Købte et strygejern med dampstation og fik en ordre bekræftigelse og at man var ved at gøre ordren klar. Philips hævede pengene - helt fint :o)
En uge efter får jeg besked på at de ikke kan leverer ordren og jeg kan få mine penge efter op til 10 arbejds dage!!
Det er ikke i orden...
Begynder at lave lydoptagelser uden samtykke
eg har haft en utrolig frustrerende oplevelse med Philips Danmarks kundeservice og behandling i forbindelse med en reklamation på en computerskærm.
Efter en hurtig start, hvor jeg blev lovet en ny skærm, begyndte problemerne at opstå. Den første chauffør, der kom for at afhente min defekte skærm, havde ikke den nye med, selvom jeg havde tydeligt kommunikeret, at jeg ikke kunne undvære skærmen i mellemtiden. Efterfølgende blev jeg lovet, at fejlen ville blive rettet, og at den nye skærm snart ville blive leveret. Dette blev dog først forsøgt en uge senere, og da jeg ikke var hjemme, blev vi enige om levering den 19. november.
Men den største skuffelse kom den 15. november, hvor jeg blev ringet op af en medarbejder fra Philips, Christian, som ønskede at optage vores samtale. Jeg spurgte straks, hvad dette drejede sig om, men uden yderligere forklaring startede han optagelsen uden mit samtykke. I samtalen blev jeg fejlagtigt beskyldt for ikke at have afleveret den gamle skærm tilbage – selvom den nye skærm aldrig var blevet leveret. Da jeg konfronterede ham med dette og nægtede samtykke til optagelsen, blev han uhøflig og lagde røret på.
Efterfølgende forsøgte jeg at tage sagen op med Philips for at få kontakt til en overordnet, da optagelse uden samtykke er dybt problematisk og strider mod almindelig forretningsetik. Svaret jeg fik? Den samme medarbejder, som optog samtalen uden min tilladelse, hævdede blot, at han ville sørge for, at optagelsen blev slettet – uden yderligere ansvar eller oplysninger om en leder.
Denne oplevelse har været alt andet end professionel og har efterladt mig frustreret og uden nogen tillid til Philips Danmark. Jeg forventer, at en virksomhed af Philips' størrelse tager ansvar for sine fejl og handler i overensstemmelse med lovgivning og kundeservice-standarder.
Det her kan og bør simpelthen ikke ske. Jeg ser frem til en seriøs opfølgning – ellers må sagen tages videre til relevante instanser.
Købt et Philips TV Xtra 55PML9308 som…
Købt et Philips TV Xtra 55PML9308 som skulle understøtte 4K/120Hz på 2 af HDMI, men det er kun det ene der virker, har selv fundet årsagen til fejlen, alt virker, alle indstillinger, men så snart jeg ændre 4K/60Hz til 4K/120Hz så kommer der afbrydelser hele tiden, nyt HDMI High speed kabel, har beskrevet i detaljer hvad der sker, og afprøvet alle indstillinger, alt virker på den ene HDMI port, men ikke den anden, der er et problem med den anden HDMI port, black screen flickering, besked HDR popper op, besked spilmode popper op, det gør det umuligt at bruge tv'et til spil, support kan jeg ikke bruge til meget, jeg har beskrevet i detaljer hvad der er galt, at det er et 4K/120Hz problem på HDMI port, men jeg skal sende video ind for at de kan se problemet, men jeg orker ikke mere, tv'et virker ikke som det skal, og jeg har heldigvis stadig returret på det, så det ryger tilbage, ALDRIG mere TV eller andre ting fra Philips.
Nej tak til Philips
Power har i samarbejde med Philips en kampagne kørende hvor man kan prøve et Philips Ambilight tv i 120 dage. Jeg købte et 65PUS8949/12. Da jeg ville registrere tv virker tilmelding til kampagnen ikke, overhovedet, så jeg gør Philips opmærksom på dette. De ordner tilmelding på hjemmesiden således man rent faktisk kan tilgå den. Men Philips vil ikke godtage "kvittering" fra Power, som de har kampagnen kørende med! Så jeg kontakter Power ang. en anden kvittering, men Power vil ikke give mig en kvittering. Så fordi jeg ikke kan få den rigtige kvittering anklager Philips mig for tyveri.
-10 stjerner til Philips support
-10 stjerner til Philips support.
Ringeste support ever.
Ringer fordi jeg fra start har haft et TV der havde defekter. Først fjernbetjening, dernæst at det ikke kan få lyd på pånær når jeg helt afbryder på kontakten.
Nu her et nyt internet det ikke vil hooke op på.
Ringer til kunde"service" som sender mig en nordmand. Han vil få en til at ringe tilbage da han ikke han finde mit produktnummer.
Det gør de ikke.
Så jeg ringer op igen.
Får en opsætningsguide jeg kunne have læst på nettet tilsendt på mail.
Færdig business.
Læser den og afprøver og intet sker.
Ringer så igen hvor jeg får samme medarbejder igen.
Han siger jeg ikke må ringe mere, da det åbner sager hos dem. Snot ubehøvlet og arrogant lille telefondreng i røret
Jeg meddeler jeg kun vil have mit TV til at virke.
Så beskylder Daniel ved "support" mig for at jeg lyver. LYVER!!!! Han påstår jeg lyver fordi jeg ringer for hjælp.
Jeg siger jeg gerne vil tale med en anden med hans sprogbrug.
Derefter meddeler Daniel mig at jeg ikke er velkommen ved support mere. Knalder på og sender 3 mails med jeg nu er afsluttet og ikke ønsket mere.
Sikke en service".
Jeg køber ALDRIG et Philips produkt igen.
Og anbefaler ingen andre at gøre samme fejl.
Keg deler selvfølgelig disse ord med mit netværk.
Farvel Philips, Daniel og ubehøvlethed. Sikke et skrammelprodukt.
Mit Samsung sprang på med det samme.
Stavblender - virkelig dårlig service
Hvis jeg kunne give 0 stjerner, eller dårligere, så stinker deres kunde service og specielt deres garanti.
Købte i januar 2023 en stavblender, 2650 og den brændte sammen forleden, da jeg skulle blende ca. 700 gr. meget blødt græskar kød (ingen kerner / skræl) i en stor skål, men kunde service nægter og sende en ny eller reparere den, da der åbenbart står i manualen, at det overstiger 300 ml.
Køb ALDRIG Philips produkter. Jeg gør i hvert ikke mere.
Dårlig kundesupport, dårlig kaffemaskine
Efter flere mail frem og tilbage endte det med at de ikke vil lave vores Philips Café Gourmet kaffemaskine, selvom der stadigvæk var garanti på den. Varmepladen har en rusten plet, hvor Philips siger det er kosmetisk og har ingen betydning for kaffebrygningen. Vi synes dog det er en grim plet. Vi kan på ingen måde anbefale Philips Café Gourmet kaffemaskine og slet ikke Philips kundesupport afdelingen, både maskine og afdelingen er under al kritik. Vi er vidende om, at der er andre som har samme problem med deres maskine, hvor den ene har fået skiftet varmepladen.
Urigtige leverings oplysninger ifbm køb…
Urigtige leverings oplysninger ifbm køb fra den danske webshop - hvad der næsten var værre arrogant ubrugelig kundeservice. Hvis det skal være Philips så hold jer væk fra deres egen webshop!
Værdiløs kundeservice eller rettere…
Værdiløs kundeservice eller rettere ikke eksisterende😞magen til arrogante medarbejdere skal man lede længe efter!!!!!!haft TV til reparation næsten 2 mdr og da de endelig fandt ud af at det ikke kunne repareres kunne jeg vælge mellem 2 andre fjernsyn som var langt under den prisleje/funktions niveau jeg havde i forvejen køb aldrig TV fra Philips
Returnere den købte en espresso maskine 5500…
Købte en espresso maskine 5500 EP5547/90
Jeg er meget glad for at der er retur mulighed (vi fandt aldrig et sted der ville demonstrere maskinen)
Denne ryger retur (krydser fingre for at det går uden problemer)
Den larmer og er ret så langsom også er den påståede gode betjening noget der kunne have være smart for 10 år siden
0 Stjerner!!
0 Stjerner!!
Køb ALDRIG Philips produkter.
Kvaliteten er ikke eksisterende på deres produkter!
Jeg har et tv som er købt for under 2 år siden - Hverken tv eller fjernbetjening virker.
Jeg har været i kontakt med Philips kundeservice over 20 gange på en måned! Jeg har ikke haft et tv der har virket i over en måned.
De lover af afhente dit tv hvor du så derudover også skal vente i 10 dage på et tv som de i forvejen har repereret .
Her står jeg halvandet måned senere med deres “nye” tv til mig som så heller ikke virker..
Jeg ringer til Philips og Beder om mine penge tilbage da jeg ikke ønsker at bruge mit tid på hverken dem eller deres uduelige elektronik.
Philips mener at hele proceduren som tidlligere beskrevet skal gentages og at man ikke “bare” kan få sine penge tilbage.
Det er fusk! Ringe! Og det værste firma jeg nogensinde har været i kontakt med.
Super dårlig reparationsservice
Vores tv er gået i stykker. Hvis Philips skal fikse det, skal vi være klar til at få det hentet mellem 8-18. Vores tv skal måske repareres, men vi har fået at vide, at vi får et andet tv i stedet for det, vi har nu. Alligevel skal vi vente 10 dage fra det bliver hentet, til vi kan få det andet, hvilket jeg slet ikke forstår! Derudover ringer fragtmændene ikke, inden de kommer, så du er stavnsbundet hele dagen i dit hjem.
I dag skulle vi så have hentet vores tv, men vi hørte dem ikke ringe på vores dør (de siger, at de har været her), og nu skal vi tage endnu en fridag for at kunne være hjemme 8-18 for at få afhentet tv. Synes det er en vanvittig dårlig service, når det ikke er vores egen skyld at tv’et er gået i stykker.
Fint skal det være men nej det er møg bøvlet.
Fint skal det være og super prisvindene 😳 teknik ? Er så indviklet og ulogisk, “kræver konstant opmærksomhed. ALDRIG mere Phillips Tv
Aldrig et Philips-produkt igen
Åh, hvor skal jeg dog begynde med dette spektakel af en fejlbehæftet katastrofe, som Philips har valgt at kalde et TV? Jeg har 25 års erfaring som IT-tekniker, så tro mig, når jeg siger, at jeg sjældent har oplevet noget så skandaløst inkompetent som dette.
Lad os starte med, at jeg i efteråret sidste år, i min uendelige naivitet, besluttede at købe et Philips TV på 75 tommer, model 75PUS8008/12. Hvis jeg kunne skrue tiden tilbage, ville jeg have kastet pengene direkte i havet i stedet for at købe dette makværk. Det ville i det mindste have sparet mig for den konstante irritation og hovedpine.
Mit tidligere TV var også fra Philips, en 49 tommer model med Ambilight, der kørte på et rent Android-styresystem. Det var en sand fornøjelse at bruge. Jeg kunne installere alle de populære apps, inklusive alle de gængse streamingtjenester, og Ambilight fungerede perfekt sammen med mit Philips Hue-system i hele mit hus.
Men så kom det nye TV, og alt gik ned ad bakke. Philips har besluttet, at deres eget skrækkelige styresystem skulle være standard. Fantastisk idé, ikke? Da jeg købte TV'et, var det præinstalleret med Viaplay, Netflix og Amazon Prime. Efter en opdatering kom Disney Plus også til, men den har ALDRIG virket. Efter timer med at rode rundt på Philips’ hjemmeside fandt jeg en artikel, der anbefalede en nulstilling af TV’et til fabriksindstillingerne. Storartet råd! Det gjorde jeg – og gæt hvad? Disney Plus virker stadig ikke, men nu er Viaplay også forsvundet fra den "geniale" Philips app-shop, hvor den selvfølgelig ikke kan findes igen. For at tilføje fornærmelse til skade, har Philips også besluttet, at deres TV ikke længere skal være kompatibelt med Philips Hue. Hvordan de har formået at skyde sig selv i foden på den måde, overgår min fatteevne.
Så mit råd til alle derude? Gå udenom Philips TV’er, og køb i stedet et anerkendt mærke, der bruger et rent Android-styresystem. Philips Smart TV-styresystem er en joke, og en dårlig én af slagsen.
Jeg køber aldrig et Philips-produkt igen.
Øv-oplevelser med en helt ny Philips HR3573/90-blender
Jeg har i mange år haft en Philips HR2094-blender. Jeg har været mega-glad for den. Den har virket upåklagelig i en 10-års tid, men synger nu på sidste vers.
Skriv til Philips og fik en anbefaling på en HR3573/90, som skulle være den model, der mindede mest om min gamle, så den skyndte jeg mig at købe.
Jeg har brugt blenderen en håndfuld gange, siden jeg modtog den, og to gange er det nu sket, at den nederste del af kanden (blenderhovedet) sidder fast i selve blenderen med det resultat, at hele kandens indhold falder ud.
Jeg er sikker på, at blenderhovedet er skruet sikkert på kanden, så det kan ikke være det, der er problemet.
ep5547/90
Jeg har så meget fra Phillips, fra et gammelt tv som er mere end 10 år gammelt til philips hue, som bare virker perfekt.
Vi valgte at købe en fuldautomatisk espresso maskine ep5547/90 i troen om samme kvalitet gjaldt her.
Philips har tydeligvis glemt at lave kvalitetskontrol.
På de 2 1/2 år den virkede
har den fået udskiftet dyseventil den første gang på værksted for at få skiftet stort set alt ud på 2. Reperation.
Nu kan maskinen ikke lave kaffe uden at der er vand over det hele bordet.
2 1/2år gammel og med en pris på 6.500 kr. Skulle man forvente at den holdt meget længere.
At ligge maskinen ind under "Super-automatiske espresso maskiner" er en ommer
Elendig service
Elendig service. Bestilte nyt mælkesystem til min latte-go espresso-maskine. Efter fem dage uden aktivitet på ordren kontaktede jeg kundeservice som fortalte at, der var sket en fejl og at ordren ville sendes inden for 3-5 dage. Dagen efter fik jeg uden videre besked om, at ordren var annulleret. Kontaktede kundeservice igen, som oplyste at nu var produktet udsolgt. Dertil var det ikke muligt for kundeservice at oplyse om varen kom på lager igen. Absolut ingen hjælp at hente.
At sælge ét TV i 2024
At sælge ét TV i 2024, til kunder i Danmark - Hvor kvaliteten mest af alt minder om noget fra Temu/Wish. Vi modtager et "buet" TV - Faktisk er det så buet at man skulle tro det var en "curved" model - Men det er det ikke. Udover det mangler en hel del af de apps der blev lovet i butikken og når man ringer til selve Philips er de ikke lige sikre på hvordan deres nye Titan OS virker. Og kan ikke med sikkerhed sige hvornår apps som Allente, TV Play, Viaplay etc. Kommer. Køb aldrig ét Philips TV.
(Venter bare på at Philips klager til Trustpilot fordi jeg gav dem et negativt review)
PHS6808 SmartTV er ubrugeligt
Købte fjernsynet 24PHS6808 sidste år til min campingvogn. Fjernsynet er egentlig helt fint, men interfacet - altså menuerne - er så ringe, at det gør det nærmest ubrugeligt. Efter et år har jeg stadig ikke fundet ud af hvordan jeg installerer en ny app - altså ingen Tour de France eller HBO for eksempel. Til gengæld virkelig mange fuldstændigt ubrugelige apps, du ikke kan fjerne. Det er "mind blowingly" dårligt...
Den bedste EL-tandbørste fra Philips
Købte i maj 2023 en El-tandbørste af typen Philips - sonicare ProtectiveClean HX6806/04 (havde et andet mærke tidligere)
Jeg har aldrig haft bedre tandbørste.
Megagode egenskaber; signalerer når der børstes for hårdt. 2 hastigheder, giver en påmindelse når børstehovedet skal udskiftes, en timer fortæller, hvor lang tid der skal børstes, og ikke mindst 62.000 omdrejninger, som ikke reduceres i hastighed i takt med at batteriet opbruges.
Batteriet holder ca. 4 uger, hvilket også er en stort plus.
Tandbørstehoved er ikke for stort, og aflang i stedet for rund. Det føles bedre end det runde.
Svigermor har også købt en, og er også glad for sine.
Kan kun anbefale denne tandbørste
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.