Hos os i vores boligforening fik vi dette system, men selve appen virker som vinden blæser, skal næste altid logge af og på flere gange og andre gange har vi måttet opgive at få forbindelse til sys... Se mer
Företaget har svarat
Der har seriøst ikke været andet end problemer med de maskiner. Den ene gik i stykker, igen, der har været en tekniker forbi. Han lagde en seddel – den er nu 14 dage gammel. Det betyder, at vi i 21... Se mer
Företaget har svarat
Vaskemaskiner af latterlig lav kvalitet. Udlejes til alment boligbyggeri. De dumper en dårligt fungerende maskine i en kælder, og tror resten går af sig selv. Supporten er imødekommende nok, men... Se mer
Företaget har svarat
Absolutely AWESOME customer support Jasper, thanks for saving my holiday back home to England tomorrow!! Now my clothes can be washed so I can also leave with a full suitcase.... Sorry I hadn't notice... Se mer
Företaget har svarat
Vaskeriløsninger fra Pay Per Wash kan tilpasses dit behov. Se her, hvorfor du skal vælge Pay Per Wash til hel, eller delvis administration af dit vaskeri.
Møllehaven 8, 4040, Jyllinge, Danmark
Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 1 vecka
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Since my student housing switched to payperwash nothing has worked as it should. The soap runs out frequently, laundry does not get clean (yes I know the soap is without perfume, there should still be a difference in smell between dirty and clean, we had the same soap before ppw and clothes did indeed smell clean after washing), and recently I did a wool wash where the normal soap was dosed. Dryers do not work at all. We are several residents who have been in contact with them, they always say that stuff will be fixed, but in my experience they dont actually do what they say. Either that or the system is so bad stuff goes wrong again right after it has been fixed.

Svar från PayPerWash A/S
Ofte at deres maskiner melder fejl halvvejs inde i et program og at ens tøj derfor ikke er færdigvasket og stadig fyldt med sæbe og vand. Beløbet er selvfølgelig blevet trukket, så man skal betale endnu engang i maskinen ved siden af for at få vasket færdig.

Svar från PayPerWash A/S
Maskinerne virker aldrig, man kan heller ikke ringe i de tidsrum der står. De er ikke til meget hjælp, de gange jeg har snakket med dem

Svar från PayPerWash A/S
Sjældent oplever jeg så dårlig service som her.
Først hæver de penge fra min konto uden at indsætte dem på min vaske brik.
Når man forsøger at ringe til dem i de tider der er oplyst på deres hjemmeside, kommer man ikke igennem, og får efterfølgende en forklaring om at det er fordi der er sommerferie og de tider derfor ikke passer.
Og til slut så når man får fat på den gennem telefonen, får man fat i nogle ubehøvlet og ubehagelige medarbejdere, der tydeligt er irreteret over at skulle udøve nogen som helst form for kundeservice, samt hele tiden kommer med undskyldninger for hvorfor det er okay de har hævet mine penge for en uge siden, men stadig ikke har gjort så jeg kan bruge dem til at vaske.
Kan kun fraråde, hvis du er udlejer og leder efter en virksomhed der skal stå for dit vaske system.

Svar från PayPerWash A/S
Their website is absolutely terrible, it is like it is made 20 years ago, it is difficult to navigate and there is no English! The service itself is also really bad. My clothes do not feel clean and they smell weird. For the price that we pay it is really not worth it.

Svar från PayPerWash A/S
Du har et system hvor man skal tilføje penge på en konto. Beløbet man tilføjer skal være større end hvad en vask koster. Når man tilføjer et beløb til ens konto vil de fremover automatisk blive ved med at hæve penge hver gang ens konto går i nul eller under et vis beløb. Der er ingen muligheder for at ændre det ved mindre du betaler dem. Der er ingen muligheder for at få ens penge tilbage da de opkræver det samme beløb i form af en bøde når man prøver at hæve ens penge. Der er ingen mulighed for at komme igennem til dem på telefonen.

Svar från PayPerWash A/S
Har lige snakket med en af jeres medarbejdere i kundeservice. Jesper skal have kæmpe ros for sin positive energi og meget kompetente service.
Jeg roste ham personligt i telefonen men vil samtidig lige give ham 5 stjerner herinde. Han skal sgu have et skulderklap!
Mvh Johana

Svar på nedenstående
I dag den 3 maj virker to af tre tørretumblere og en af vaskemaskinerne birker stadigvæk ikke, sidstnævnte er fejlmeldt for mere end 14 dage siden.
Hej Nina,
Tak for din anmeldelse.
Kan oplyse at ved anmeldelse af de 3 tørretumblere, der spurgte min kollega jeres vicevært om han havde evt. set/eller kunne se på jeres eltavle eller strømmen til vaskeriet, da 3 maskiner yderst sjældent går i stykker på 1 gang, jeres vand / elinstallationer ikke er vores, men ejendommens egne installationer, vi står for vaskemaskinerne + tørretumblerne. Der blev der sagt at det havde han, så derfor meldte vi alligevel service på maskinerne til trods for vi med 99% sikkerhed viste det ikke var dem som havde fejl.
I går, kontaktede jeg ham så selv, og efter at være blevet overfuset af ham på en måde jeg ikke har oplevet før, så fik jeg ham alligevel til at kontakte en elektriker, og han lovede så at vende tilbage hvis det alligevel skulle være ejendommens elinstallationer der havde været fejl på. Vi har dog i dag stadig ikke hørt fra ham, men kan så se at alle jeres maskiner nu køre igen, så jeg kan kun gå ud fra at han fandt fejlen, men ville nok ikke ringe tilbage.
Så vil da sige vi er kede af at få 1 stjerne for noget der har med jeres ejendom at gøre – maskinerne fejler intet.
Kan tilføje at supporten er åben hverdage, og ikke weekender og helligdage.
Med Venlig Hilsen
Jesper, PayPerWash Support
Vores 3 tørretumblere har ikke virket ihvertfald siden 27/4. Jeg har dd rykket jer. I oplyser, at der først kommer service 7/5!!!!!!!
Vi er en ejendom med over 130 lejemål. Der er ikke nævneværdige tørremuligheder på ejendommen. De fleste lejemål er uden vinduer i vådrum, hvorfor tørring ikke er en mulighed i lejlighederne.
Tilføjelse til jeres kommentar…..
Jeg kan fortælle at den vaskemaskine og den tørretumbler, som iflg. jeres egen medarbejder, blev fejlmeldt 22/4 forsat ikke er repareret. Derfor er den ene stjerne fuldt fortjent, da man desværre ikke kan give nul.
Dine betragtninger omkring vores vicevært kunne ikke interessere mig mindre.

Svar från PayPerWash A/S
Their website and their system is absolutely terrible. So poorly designed and confusing. If you forget your password you cannot reset it but it just sends them a request and you need to wait 48 hours for them to respond. What is this, 2001?
Response to your reply:
I don't expect you to be open at weekends, however my dissatisfaction is the system itself, the fact that there's no option to reset your own password or replace the chip number without having to wait for humans to take action, which according to your own website can take up to 48 hours.
About the chip number. This is literally an example of why a human solution is terrible. The chip old number (that chip was never used) had a typo, and it's just so annoying that I wasn't able to wash that weekend because I need to wait for you to reply.
I'm changing my review from 1 to 2 stars, simply because it's not the customer service but the system that's terrible. Everything from the websites user-friendlyness itself to the way it works with everything being manually handled by human supporters.

Svar från PayPerWash A/S
Jeg er fuldstændig i chok. For kort tid siden fyldte jeg min vaskebrik op, i dag skulle jeg vaske tøj og til min egen forbavselse var kortet i minus!! Jeg havde vasket/tørret én gang siden jeg havde overført penge. Mig ind og tjekke hvor den går galt; 42 KRONER FOR EN TØRRETUMBLER! Jeg var ved at falde ned af stolen! Jeg skriver så til PayPerWash i mellem tiden, her mener de så det er fordi at jeg fylder maskinen alt for meget op - “alle dine naboer bruger kun 15kr” jeg bruger kun tørretumbleren når jeg skal tørre lidt undertøj og linned - svarende til en halv vask! Dette skriver jeg til dem, jeg bliver mødt med at svar “du skal dele det op i “kategorier” så vask undertøj alene osv” det har jeg f… aldrig hørt før at en tørretumbler er sart overfor om det er både håndklæder OG et par sokker der ligger i maskinen. Det skal så koste mig næsten 50kr pr gang fordi jeg tørre undertøj og håndklæder samtidig?
Jeg stopper pr dags dato med at vaske tøj via PayPerWash, i skrivende stund har jeg halvdelen af dagens tørretumbler hængende fordi mine håndklæder stadig er våde… penge ud af vinduet og ingen hjælp fra ansatte. Jeg vil f… have mine penge tilbage!
Det er altid, op af bakke og vaske tøj hos jer. Altid problemer med at fulde konto med penge, som beløbet kommer efter nogle timer på paywash konto, så tak for jeres perfekte service.

Svar från PayPerWash A/S
Det er simpelthen for ringe at i ikke tager telefonen, men bare sætter en på "hold". Jeg står med en vask jeg ikke kan få tørret fordi jeres system er nede og er nødsaget til at tørre det i vores lejlighed med frygt for skimmel.
Og jeg er ikke den eneste med sådan nogle eksempler på sjusket kundesupport og respektløshed.

Svar från PayPerWash A/S
For lang ventetid. Der er gået 2 måneder siden jeg flyttede ind og har stadig ikke adgang til vaskekælderen i min ejerforeningen

Hej PayPerWash,
1000 TAK for den bedste service man kunne ønske sig.
5 stjerner er ikke engang nok i min verden, og grunden til det, er at, det faktisk også er en lidt pinlig historie. Jeg havde tidligere i går aftes haft kontakt til kundesupportens Jesper, som hjalp mig med hvordan vaskeriet virker og hvordan jeg betaler ind til min vaskekonto, jeg er helt ny bruger og havde brug for lidt information, da min vicevært ikke viste noget som helst og kender ingen naboer som jeg kunne spørge da jeg lige er flyttet ind.
Jesper var så flink, og det endte med at være en samtale på 40 minutter mindst, jeg lærte det jeg skulle og følte mig køreklar til at gå igang med at vaske.
Den pinlige del var så at jeg ikke satte nok penge ind, og ville indsætte mere, men pengene gik ikke ind, og jeg stod og skulle tørre tøj, så jeg ringede igen, da jeg troede telefonen var en døgnåben linje, og jeg fik så ringet Jesper op kl 01:37, hvilket var meget over åbningstiden, men 1,2,3 så havde han åbnet sin computer, og han hjalp mig atter.
Kunde supportes Jesper havde kommet til at ringe til mig fra sin private telefon sagde han, og det var så det pinlige, for jeg ringede tilbage på det og fik vækket ham, undskyld igen for det, jeg har slettet det igen så det ikke sker igen.
Men se, det er da service, hvem ellers havde gjort det, for det er kun tøjvask, det var jo ikke verden der var ved at gå under, så TAK for en rigtig god hjælp og et meget godt førstehånds indtryk af min oplevelse med jeres vaskeri.
Venligste hilsner Camilla

Svar från PayPerWash A/S
Jeg er godt træt af at når jeg går ind og sætter penge på min vaskebrik, så kommer der ikke nogle penge ind, men de kan godt blive trukket på min konto. Det kan simpelthen ikke være rigtigt at jeg skal ringe ind, hver gang jeg skal vaske. For det er ikke bare sket en gang.
Man skal åbenbart bare klage herinde, så bliver pengene straks overført. Mon det er sådan det bliver fremover, eller om i får styr på tingene??

Svar från PayPerWash A/S
Simpelthen ringe service eller stort set ingen kan man sige.
Vi har i det boligkompleks jeg bor i løbende kontaktet PayPerWash men uden hjælp de sidste par år. Men nu er det så galt at vi skal være heldig hvis tøjet bliver rent når vi vasker.
Den 28/12-23 kontaktede jeg PayPerWash da den ene maskine ikke ville centrifugere og den anden maskine havde været et problem længe. Den anden maskine sprøjtede det ud med vand fra trådsien når du startede den. Det var vaskemiddel og skyllemiddel der flød ud på gulvet.
Jeg fik besked på at de ville kigge på det. Da det blev den 8/1-24 havde de stadig ikke været her og nu var der også noget galt med tørretumbleren. En anden beboer ringede dagen før og fik beskeden at de ville se det som en hastesag da vi kun har en tørretumbler.
Jeg skriver igen og jeg får svaret tilbage at det sikkert er mig og andre beboer som går og piller ved maskinerne. For hvad de vidste så havde maskinerne fungerer fint den sidste måned. Hvordan kan de vide det når de ikke har været her?
Simpelthen et dårligt firma uden lige

Svar från PayPerWash A/S
Generelt bare frustrerende at bruge, fix jeres app.

Svar från PayPerWash A/S
Virkelig ringe service!! Når nej eller mener INGEN SERVICE.
Nr 1 i køen gentagende gange men bliver ved med at være nr 1 os når der er gået 15 min og mere!
Så skriver man til support og der får man svar på de beklager der er lidt ventetid.
Altså de svare slet ikke på telefonen.
Samt når man øverføre penge til sin vaskebrik går de ikke ind på vaskebrikken.
Dette har været et problem og de lover de får det løst men dette har stået på siden man har kunne bruge mobilpay hos dem så ihvertfald over et år!
Generelt et virkelig dårligt skod firma.
Vores maskiner har desuden heller ikke noget sæbe på så der er man nødtil at vælge det fra og smide små sæbebrikker i maskinen selv.
Ellers bliver tøjet kun skyllet og lugter af surt når det skulle være rent efter en vask i deres maskiner.

1. Use their washing machine
2. Cant open washing machine because of techical fault.
3. Clothes worth 4000 NOK are stuck.
4. No one to contact since its friday evening
5. - 4000 NOK are they are not refunding anything other than 22 NOK you paid for washing.
The clothes have now been thrown in the trash with no information. I made an account just to write this review.
They are not answering your questions, and are directly lying about the situation.

Svar från PayPerWash A/S
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.