Det här tycker kunderna

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Vaskemaskiner af latterlig lav kvalitet. Udlejes til alment boligbyggeri. De dumper en dårligt fungerende maskine i en kælder, og tror resten går af sig selv. Supporten er imødekommende nok, men... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Absolutely AWESOME customer support Jasper, thanks for saving my holiday back home to England tomorrow!! Now my clothes can be washed so I can also leave with a full suitcase.... Sorry I hadn't notice... Se mer

Företagsinformation

1. Program för billiga bostäder
  2. Bostadskooperation

Informationen kommer från olika externa källor

Vaskeriløsninger fra Pay Per Wash kan tilpasses dit behov. Se her, hvorfor du skal vælge Pay Per Wash til hel, eller delvis administration af dit vaskeri.

Kontaktuppgifter

1 stjärna

Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 1 vecka

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Hos os i vores boligforening fik vi…

Hos os i vores boligforening fik vi dette system, men selve appen virker som vinden blæser, skal næste altid logge af og på flere gange og andre gange har vi måttet opgive at få forbindelse til systemet og så løbe hjem og hente et betalingskort.
Men i dag fik vi stoppet tøj i maskinen og skyllemiddel samt sæbe og så virker systemet ikke, den skriver på skærmen venter på forbindelse.

Nu fik hustru nok af et system der ikke virker og vi har så købt egen vaskemaskine, gider ikke det ustabile system mere.

25 april 2026

Hej Finn,

Tak for din anmeldelse.

Kan ikke ud fra din skrivelse se du skulle have taget kontakt til os på vores mail: support@payperwash.com eller skulle have ringet os op, for så ville vi kunne have hjulpet dig med hvad det måtte være der skulle bruges hjælp til, Trustpilot er ikke del af vores arbejdsredskaber, så derfor ser vi ikke beskeder sendt til os her på samme måde som hvis man kontakter os direkte.

Kan måske ud fra det du skriver gætte mig til, at du er i et vaskeri hvor der bruges betalingsappen Airwallet? hvis det er rigtig gættet, så kan jeg anbefale at du havde taget fat på dem direkte, deres telefon nummer skulle gerne være i vaskeriet, det kan være på et skilt, eller et klistermærke på maskinen, deres nummer er 78709999, de er der også i weekender, og de ville kunne have hjulpet dig til hvorfor du ikke har kunne forbinde til den maskine du ville bruge. For os lyder det som om, at der er mindre god mobilnet/forbindelse på telefonen i vaskerummet, så skulle det ske en anden gang, så vil vi anbefale at genstarte din telefon, på den måde sørger du får din telefon har det stærkeste signal inden du går ned i vaskekælderen.

Det vigtigt at sige dette er mit gæt, da jeg ikke har helt så meget at gå ud fra – men hvis vi skulle bruge maskinerne igen til trods for i har købt egen maskine, så kontakt os direkte eller Airwallet.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Simpelthen for dårligt at jeg ikke kan…

Simpelthen for dårligt at jeg ikke kan indbetale under 100kr på min vaskekonto !!! Jeg burde som vaskekunde hos jer selv kunne bestemme hvilket beløb jeg vil indbetale og ikke være tvunget under hvad i synes skal være minimum !!! 😠😠😠 Ps Jeg bor i Tårnbyhuse i kastrup på amager og det boligorganisationen/boligselskabet Tårnbyhuse 2770 Kastrup og det er på Vintergækvej det drejer sig om ! Det her burde være tilstrækkelig med viden for jer til at vide hvilket vaskeri der er tale om !

8 april 2026

Hej Michael,

Tak for din anmeldelse.

At mindste beløbet på indbetaling er på 100 kr. er noget der er aftalt sammen med dem der har lavet aftalen med os i din boligforening - kan ikke her se hvor du vasker mm. så har svært ved at gå nærmere ind på det som du skriver.

Skulle der være andet vi kan hjælpe dig med, så kontakt os gerne direkte på vores support mail: support@payperwash.com eller telefon: 97145462

Med venlig hilsen, Jesper, PayPerWash support

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Der har seriøst ikke været andet end bøvl

Der har seriøst ikke været andet end problemer med de maskiner. Den ene gik i stykker, igen, der har været en tekniker forbi. Han lagde en seddel – den er nu 14 dage gammel. Det betyder, at vi i 21 dage har været en hel boligblok, der må dele én maskine i stedet for to. Jeg vil i hvert fald ikke anbefale dem til andre. - Svar fra jeres kundeservice lyder, at i venter på reservedel.- D. 19 April, Vi har stadig kun 1 maskine er fungere, det nu 29 dage ialt, pinligt. - D. 30 April, stadig kun 1 maskine, det ny 40 dage ialt. - Jeg skriver ikke adressen på hvor jeg vasker(doxer sku da ikke migselv) jeg har kontaktet jeres kundeservice på jeres telefon nr, de forklare i venter på en reservedel; så i burde da, have fingeren på pulsen.

9 april 2026

Tak for din anmeldelse.

Kan ikke ud fra det du skriver se hvilket af vores vaskerier du henviser til - men hvis der er en tekniker på en opgave og ikke har lavet maskinen, så kunne vi bestemt godt tænke os vide lidt mere så vi har mulighed for at undersøge sagen og rykke tekniker for opgaven - det kunne dog ud fra det du skriver lyde til han afventer en reservedel, for du beskriver han har været der og påsat en note.

Vil dog anbefale dig tage kontakt til os direkte, da Trustpilot ikke er et arbejdsredskab vi i hverdagen bruger og kommunikere med vores brugere, så for hurtigst muligt at få hjælp, så kontakt os på support@payperwash.com eller på telefon 97145452.

Med venlig hilsen, Jesper, PayPerWash support

Opdateret svar til seneste besked fra bruger 30.04.26 (Opdatering 1):

Hej Helena,

Som vi svarede på din anmeldelse, så savnede vi at få noget information om hvor det er du vasker? Det er som tidligere skrevet, svært at komme nærmere at kunne hjælpe dig, nu vi ikke har andet info end at en vaskemaskine ikke virker? Og det med at man afventer en reservedel, det var fra vores side et gæt, netop fordi vi går ud fra hvad det er du skriver, men ikke ved hvor det er du er bruger af et vaskeri.

Opdateret svar til seneste besked fra bruger 30.04.26 (Opdatering 2):

Hej Helena,

Kan se du ikke skrevet eller ringet til os den sidste uge, nærmere siden 19.04.26. Vi kan nu ud fra det du skriver regne ud det er vaskeriet Sydvej du er bruger af (det ved jeg ikke hvad du mener med du ikke ville oplyse?) - Jeg kan oplyse dig at maskinen er blev ombyttet i denne her uge, og den bliver brugt af dine naboer kan vi se, så tænker ikke du har været nede i vaskeriet før du skrev her?

Opdateret svar til seneste besked fra bruger 30.04.26 (Opdatering 3):

Hej ign Helena,

Håber du vil læse svar nummer 2 som jeg lige har sendt for 5 min siden, der vil du kunne læse maskinen er ombyttet denne uge, så som sagt, så tænker vi ikke du har været dernede og se?

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Man kan aldrig logge ind på deres…

Man kan aldrig logge ind på deres hjemmeside og der er ingen hjælp at hente når man ringer til dem alt i alt et forfærdeligt firma der ikke kan eller vil tage ansvar for deres så kaldte ydelse

6 mars 2026

Hej Sarah,

Tak for din anmeldelse.
Vi er kede af at høre du ikke har haft mulighed for at kunne logge ind på din vaskekonto i weekenden.

Vi kan her i supporten ikke erindrer at skulle have talt med dig, vi kan ikke se hellere at vi har modtaget nogen mail fra dig siden du i tidernes morgen har tilmeldt dig dit vaskeri, det mere i forhold til du skriver der ingen hjælp er at få, og alt er forfærdeligt. Vi havde helt sikkert ville hjælpe dig, vi har jo intet ud af du ikke kan vaske.

Skulle du stadig have udfordringer, så skriv gerne til os direkte på: support@payperwash.com , eller ring 97145462, så vi klar til at hjælpe dig, vi skal blot vide hvilket vaskeri du bruger, samt have de 9 tal fra din vaskenøgle.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Vaskemaskiner af latterlig lav…

Vaskemaskiner af latterlig lav kvalitet.
Udlejes til alment boligbyggeri.
Supporten er imødekommende nok, men har ikke autoritet til at rykke. Den eneste grund til at Payperwash eksisterer endnu, er at der ikke er nok konkurrence på markedet.
Endnu!

6 mars 2026

Hej Eva,

Tak for din anmeldelse.

Vi har skrevet til dig direkte på mail i forlængelse af det som har været kommunikeret optil din skrivelse her.

Som skrevet der, så er der booket tekniker til at tilse jeres maskiner, og så håber vi at det hjælper og giver dig en bedre tilfredsstillelse af maskinerne.

Rigtig god dag,
Med venlig Hilsen, Jesper, PayPerWash Support

Tørretumbler ude af drift i over 1 uge

Vi har ikke kunnet bruge vores tørretumbler i over en uge. Det eneste svar, vi får, er, at en tekniker er på sagen, og at de normalt er hurtige. Maskinen melder ingen fejl, så det føles mest som om, den ikke er blevet meldt klar i PayPerWash systemet.

2 februari 2026

Hej Lukas,
Tak for din anmeldelse.

Det er svært at gå ind i det du beskriver her, da vi ikke kan se din lokalitet, hvor du vasker, så kan ikke se hvornår der er meldt fejl på den maskine du skriver om her, kan dog se vi ikke har fået noget meldt af en Lukas inden for de sidste måneder.

Men når vi melder service, så sender vores samarbejdspartnere tekniker ud på opgaven hurtigst muligt, så intet bliver bare overladt til noget tilfældigt. Vi kan dog opleve at når en maskine kan have en fejl som det du beskriver her, så kan der nogle gange gå dage før en beboer ringer ind og melder det til os, og så kan det som du skriver her, hurtigt være gået en uge hvor en maskine ikke har virket.

Så vi kan kun anbefale at melde fejl ind til os så snart dette opdages, huske at oplyse os vaskeri adresse, fejl kode på maskinen eller hvad det nu er man oplever, så melder vi det straks så en tekniker kan komme ud på opgaven.

Hold da kæft

Hold da kæft

Nu skal jeg slæbe min fuckin smatphone med ned for at vaske. I stedet for min dejlige vaskebrik ...

Jeg savner den!

Men PayPerWash synes det er smart

22 januari 2026

Hej Claus,

Tak for din anmeldelse.
Kan ikke ud fra din skrivelse her se hvor det er du vasker - men vi er kede af at vi får 1 stjerne, fordi du ikke længere skal bruge din vaskebrik til at vaske, men din telefon.

Valget af denne ændring er ikke alene taget af os, det er bestemt gennem dit boligselskab, for vi har skam både betalings løsning med brikker og app, så man har nok vurderet at det er nemmere denne måde, så man ikke skal have en brik med sig som kan blive væk eller tabes.

Vil dog sige at de fleste af vores vaskerier hvor man betaler via app, der er der opsat en betalingsskærm, så man blot betaler med sit betalingskort på den, hvis man ikke vil tage sin telefon med i vaskerummet.
Håber du trods ændringen bliver tilfreds med ændringen, ellers se hvor du vasker om der ikke også sidder en betalingsskærm.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

The booking system never works

The booking system never works. I live at Nannasgaarden 1-3 and their page is down every other day.

3 januari 2026

Hi Joseph,

Thank you for your review.
We are sorry to hear that you have experienced that you have not been able to book on your washing profile - we will be happy if you report it to us directly next time, as we do not have Trustpilot as our working tool, and therefore this is not where we help our users.
We do not see that you have contacted us since 2023 when it was about activating a new washing pad, so please contact us another time so that we have the opportunity to help you at: support@payperwash.com or by phone: 97145462.

Best regards, Jesper, PayPerWash Support

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Fik i dag smadret mine helt nye tights…

Fik i dag smadret min fødselsdagsgave aka et par helt nye træningstights i en af deres vaskemaskine. Den er så ovenikøbet allerede fejlmeldt, men deres system kan ikke lukke den og de havde derfor bedt fejlmelderen om at sætte en seddel på. Dette var der ikke og det er selvfølglig beklageligt for den som lovede det, så er det stadig deres ansvar. Kunne være man f.eks. Skulle have skrevet til viceværten eller lave et system der kan lukke en maskine. Kan vel hverken være første eller sidste gang, at det sker og os andre vasker jo bare videre godtroende. Jeg er hvert fald bare rigtig ked at, at en vask til 15kr nu kommer til at koste 415kr….

2 januari 2026

Hej Hannah,

Tak for din anmeldelse.
Vi er ked af at læse at dine bukser er gået i stykker.

Som du rigtigt nok skriver, så havde en anden beboer allerede meldt fejl på maskinen da du ringer ind og taler med os.
Beboeren havde meddelt os, at hun ville sætte en note på maskinen, om at maskinen var defekt, og dermed i stykker. Det er så beklageligt at dette så ikke er gjort, for så havde du set at maskinen havde fejl og ikke brugt den.

Maskinen er rigtig nok vores ansvar, derfor melder vi også straks service på den da vi får besked om den har fejl – og så stoler vi på vores bruger, som i dette tilfælde siger, at de vil sætte en note på maskinen.
Så vi selvfølgelig kede af at skulle få 2 stjerner grundet brugeren ikke gjort som oplyst til os – og af samme grund har vi ikke taget kontakt til vicevært som du skriver vi kunne, da vi regner med beboeren, gør som sagt, og vi så ikke skulle bede vicevært om at gøre det samme, det tænker vi ikke er nødvendigt.

Blot til info, så kan vi se efter der lavet service på maskinen, at tekniker i den fandt b.la BH bøjle i maskinen, så den helt store fejl ligger i her at nogen vasker dem uden at bruge en vaskepose.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

I er holdt op med at svare på…

I er holdt op med at svare på skriftlige henvendelser,som døv kan jeg ikke ringe.Jeg har fejlmeldt tørretumbleren her i Vissenbjerg,det har kostet penge jeg ikke har kunnet få refunderet,skriftlige henvendelser er tilsyneladende blevet syltet
Torben Hald Vissenbjerg

4 november 2025

Hej Torben,

Tak for din anmeldelse.

Nej, vi svare nu på alle de henvendelser vi får på vores support telefon samt support mail: support@payperwash.com - vi kan dog ikke se vi har modtaget nogen mail fra dig siden 18.09.25 kl . 13:46, og den besvarede jeg dig samme dag kl 13:54.
Jeg ved ikke om det er denne du henviser til eller det skule være noget nyere? hvis det er den fra tilbage i September, så kunne det være mit svar ligger i din uønsket mail indbakke?

Nu er Trustpilot ikke et sted vi svare mails eller andet personligt, så jeg skriver dig nu en mail, som du så kan besvare hvis der skulle være andet end ovenstående vi kan hjælpe dig med.

De venligste hilsner, Jesper, PayPerWash Support

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Manglende informationer

Blandede oplevelser med Payperwash, første gang jeg brugte dem var der ikke noget i vejen fungerer upåklageligt, men anden gang går det grueligt galt:

Maskinen jeg bookede i Digterparken Åbyhøj fungerede slet og ret ikke. Reagerede ikke på forsøg på at indstille program eller lign, gav kun besked om "Tømmer", men ikke om hvor lang tid det vil tage eller hvorfor eller hvad jeg skal gøre i den situation. Da jeg så prøver at få mit tøj ud igen kan maskinen ikke åbnes, man kan ikke komme i kontakt med payperwash tlf support om lørdagen (til trods for at en af deres introduktions film siger at de kan kontaktes hverdag), og da jeg vil indgive min fejlanmeldelse via formularen på payperwash hjemmesiden kan jeg se at det heller ikke er en mulighed for beboere i Digterparken Åbyhøj.

Jeg syntes der mangler info om hvad der skal gøres i den slags situationer (kan jeg overhovedet få mit tøj igen?), plus korrekt kontakt information. Det er ikke et godt indtryk man får af firmaet når det går sådan her.

25 oktober 2025

Hej Morten,

Tak for din anmeldelse.

Er ked af og høre du kom til en maskine der meldte fejl og skulle have service, men det kan man nok ikke komme helt udenom når det et fællesvaskeri og mange bruger af maskinerne.

Det er rigtigt vi ikke har åben i supporten i weekenden og helligdage, men kan kontaktes alle dag via mail når telefonen ikke er åben, så ser vi din mail førstkommende hverdag og hjælper alle jer brugere så hurtigt vi kan.

Kan dog i dit tilfælde se at du sendte os en formular ind omkring maskinen var defekt samme lørdag som du anmelder os her (25.10.25), og der kan jeg se jeg svare dig på din besked den lørdag, og prøver der at guide dig til hvordan du kan åbne maskinen – jeg meddeler også at jeg melder service på den. Du skriver så til os mandag morgen 27.10.25 at du har fået maskinen op, hvilket var godt at høre.

Så er lidt ked af vi bliver bedømt med 2 stjerner på du ikke kan få fat på os i en weekend, en lukkedag, men du trods dette, får hjælp fra os om lørdagen.

Vedr. skiltning med kontakt oplysninger, der skulle gerne hænge skilt med vores telefon nummer samt mailadresse, samme skulle også gerne stå når du logger ind på din vaskeprofil på skærmen i vaskeriet samt på din online profil.

Med venlig hilsen, Jesper, PayPerWash Support

En god oplevelse 👍

Da jeg havde mistet min vaskebrik , blev jeg mødt af en fantastisk medarbejder, som vejledte og hjalp mig gennem hel procesen til en ny brik , så jeg igen kan benytte vaskeriet👍tusind tak for hjælpen 😋

24 september 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Vil ikke komme ud og reparere maskinen

Jeg bor på Urban rigger hvor vi bruger Pay per wash. Vores tørretumbler har ikke virket i næsten to måneder. De skriver til vores udlejer at vi har for meget tøj i maskinen og derfor får vi en fejlkode e60. Et enkelt håndklæde klarer den ikke engang? De siger at de har været ude og kigget på den og de virker, men hverken noget af filtrene er renset og den stopper stadig efter 20 minuter. Der løbernes vand på gulvet men det er ligesom at du ikke bryder sig om det. Bruge en anden udbyder hvis i kan

30 juni 2025

Hej Daniel,

Tak for din anmeldelse.
Jeg er dog lidt uforstående over du skriver vi ikke vil komme ud og tilse maskinen, for der er inden du skrev her i dag givet besked fra din udlejer at der er fejl på maskinen, så der er allerede meldt service på den.

Kan ikke se du har haft skrevet til os i dag omkring denne fejl, så kan ikke genkende den afvisning du beskriver, så en anden gang så ring eller skriv direkte til os på vores support mail: support@payperwash.com

Rigtig god dag,

MVH

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Jeg er så træt af at ikke kunne logge…

Jeg er så træt af at ikke kunne logge ind!! Jeg kan vælge Sjælland/Falster, men kan ikke komme videre. Når jeg vælger vaskeri så står den bare og tænker, det er lige meget hvilken browser eller hvornår på døgnet det er. Det er 9 ud af 10 gange!!!!

Ud fra svaret kan jeg så oplyse at jeg sendte en mail d.30.8., som jeg endnu ikke har fået svar på. Og har flere gange prøvet at kontakte jer på telefonen før. Så der er åbenbart intet der fungerer som arbejdsredskab

22 juli 2025

Hej,

Tak for din anmeldelse.

Vil en anden gang anbefale dig at skrive til os direkte på vores support mail: support@payperwash.com hvis du har udfordringer med at logge ind - Trustpilot er ikke del af vores arbejdsværktøj, så det er ikke her vi kan hjælpe dig så hurtigt som du sikkert ønsker. Kan ikke se du har haft skrevet til os, så blot næste gang skriv direkte til os i stedet.

De venligste hilsner, Jesper, PayPerWash Support

Dårlig kundeservice

Tilbage i April betalte jeg for en tørretumbler. Normalt synes jeg systemet fungerer fint men her for en måned siden virkede maskinen ikke. Det var lige inden jeg skulle på ferie, og derfor nåede jeg ikke at skrive til kundeservice. Jeg spurgte receptionen hvor jeg bor da jeg kom hjem, og de sagde at jeg bare skulle skrive til kundeservice. Her bliver jeg mødt af en superflabet Christina som hævder at maskinen altså virkede den dag jeg mener at den ikke gjorde, selvom jeg sendte billede af fejlmeddelelsen samt hele maskinen.

Jeg sender så beviser igen MED tid og dato på billedet og får så mail tilbage: “Den har kørt over 70 gange uden problemer efter du har brugt den. Det kan vi se i systemet. Så den fungerer åbenbart igen uden problemer.”

Hvad skal jeg bruge den information til? I kan jo se at den ikke virkede da jeg skulle bruge den, så hvorfor får jeg nærmest anklager om at skulle lyve for sølle 30 svenske kroner? Jeg har brugt jeres maskiner i et halvt år og aldrig nogensinde kontaktet jer før, så hvorfor lyder det som om jeg skulle snyde jer??? OG jeg havde endda beviser…..

Jeg får også at vide at jeg skulle have kontaktet med det samme og ikke nogle uger efter, der bør Christina læse op på erstatningslovgivning. Jeg havde beviser og jeg fik ikke hvad jeg havde betalt for, jeg kunne endda vente flere uger og stadig have krav på tilbagebetaling.

Så jeres system er vel fint men jeres kundeservice trænger til en alvorlig opgradering

7 maj 2025

Hej Samantha,

Tak for din anmeldelse.

Når en maskine er stykker, så vil vi gerne vide det med det samme og ikke flere uger efter, så vi kan få den fixet af en tekniker, så ikke andre skal stå i samme situation og ikke kan få vasket, derfor svare jeg dig således. At jeg yderligere skriver til dig, at den har virket uden problemer, siden, og har kørt over 70 gange, som vi kan se i systemet, så var det for, at fortælle dig, at den virkede, og vi ikke sendte en tekniker Du er også refunderet for denne vask - Hvis du syntes det er flabet, så beklager jeg det.

Det syntes vi ellers er god kundeservice.

Har du brug for yderligere, så er du velkommen til, at skrive til os på support@payperwash.com

Christina
PayPerWash

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Har aldrig nogensinde oplevet så ringe…

Har aldrig nogensinde oplevet så ringe et firma! Konstant problemer og nu kan der så tilføjes tyveri, da jeg har kvittering på at jeg har overført penge til min vaskebrik og pengene er trukket fra min konto, men Payperwash har ikke indsat pengene på min vaskebrik. De kan nu se frem til en politianmeldelse

12 april 2025

Hej Anne-Mette,

Tak for din anmeldelse.

Har netop svaret og skrevet med dig over vores supportmail, så vil ikke skrive en længere stil her.

Men dine 100 kr. + 16 kr. er her till morgen opdateret til din vaskekonto. Og som skrevet i mail, så er der ingen her der stjæler brugernes penge, men vi har med teknik at gøre, og her var det at teknikken ikke havde opdateret din saldo efter betaling var gennemført, hvilket jeg her også beklager meget.

Jesper. PayPerwash Support

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Der er problemer hele tiden

Der er problemer hele tiden, og den ene dårlige undskyldning efter den anden bliver hyppigt brugt af deres medarbejere, når udfordringerne opstår!

Stort set alle de gange, jeg har ville sætte penge ind på min vaskekonto, er pengene så flot blevet trukket fra mit kort af firmaet dog uden efterfølgende at gå ind på min vaskekonto, før jeg via mail har informeret dem om, at de de 100 kr. jeg har betalt ikke er gået ind på kontoen, hvilket naturligvis er pizze irriterende for mig at skulle gøre hver evig eneste gang.

Derudover tager deres såkaldte "kundeservice" aldrig telefonen, når man ringer til dem, og i dag er deres betalingsgsgateway nede, så nu kan jeg slet ikke sætte penge ind på min vaskekonto.

Alt i alt skuffende at bruge Payperwash.

10 april 2025

Hej Christoffer,

Tak for din anmeldelse.

Ud fra dit navn kunne vi finde dig i vores system, og dermed se hvor du vasker mm. og har nu sent dig en mail. men vil også lige svare kort her.

Vi har tidligere skrevet samme med dig angående ovenstående, og syntes vi har forklaret og hjulpet dig når der har været brug for dette, det er gjort samme dag du kontakter os, så er da ked af og høre du skriver vi giver dig dårlige undskyldninger og service - men du skal selvfølgelig have lov at have din mening.

Kan kun anbefale at du kontakter os direkte næste gang der er noget, for Trustpilot er ikke del af vores arbejdsredskab, så det ikke her vi ser først hvis brugere af vores vaskerier har brug for hjælp.

God dag,
Med venlig Hilsen

Problemer

Mange tak for den hurtige løsning af mit problem. Du har hjulpet mig meget i denne forvirrende situation.

Tusind tak, Jesper!

10 mars 2025

Hi,
We are not able to understand what you write, so we can only recommand that you write to us on our support mail: support@payperwash.com and please in english or danish.
Best regards,

Ikke andet end problemer

Der er hele tiden problemer med systemet. I sidste weekend prøvet jeg at sætte penge over på min vaske-konto, men kontoen blev ikke opdateret. I denne weekend vil den så gerne overføre penge til vaske-kontoen, men jeg kan ikke booke nogen maskiner , den bliver ved med at melde fejl. Der bliver ikke svaret på mails, og man kan ikke kontakte hjælp i weekenden.

9 mars 2025

Hej Charlotte,

Tak for din anmeldelse.
Kan se vi mandag morgen har svaret dig på din mail, som du har sendt til os i weekenden, men kan ikke se du har svaret tilbage til min kollega. Vi har brug for at vide hvor det er du vasker mm. for at kunne se din vaskekonto og dermed hjælpe dig, så vi har svaret på din mail.

Jeg har ved omveje nu kunne finde dig og din vaskekonto, og kan se din betaling søndag var gået ind på din vaskekonto, men du havde også betalt 02.03.25, og den var ikke opdateret, og det har jeg nu indsat på din saldo så den nu er ajour.

Vedr. booking, så kan jeg se du fik vasket efter din betaling søndag, så det kan nok hænge sammen med hvis der ikke er saldo nok på vaskekontoen inden, og så kan man ikke booke vask, så kan kun beklage betalingen fra 02.03.25 ikke var opdateret, da det så nok var det som gjorde udfordringen med at booke inden du betalte igen.

Det er rigtigt at der ikke svares på mails i weekenden, det gøres der i supportens åbningstid som er hverdage mellem kl. 08:00 og 17:00.
Skulle der være noget en anden gang, så bare husk at skriv i din mail hvilket vaskeri det er du bruger samt nummeret på din vaskebrik, så har vi meget nemmere ved at kunne hjælpe dig hurtigt.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Jeg har da aldrig nogensinde oplevet så…

Jeg har da aldrig nogensinde oplevet så noget der er så nemt være sådan et cirkus.så bliver man anklaget for at lyve om der i aldrig er blevet sendt en mail til mig fra dem men så finder jeg mailen med navnet og opgiver det så lige pludselig har de alle email fra mig og at der er skrevet tilbage til mig 🙈også dagen efter får jeg en mail med jeg har brugt en anden mands brik til vaskeriet det vil jo aldrig kunne lad sig gøre får så skal jo ha hans Aktiveringskode og oplysninger og jeg har kun fået brikken til vaskeriet i min postkasse fra Søren med Aktiveringskode og nu vil de ikke overføre pengene så jeg kan trykke Aktiveringskode og der med vaske mit tøj de får sidste chance idag ellers indgiver jeg en klagesag nu skal det her stoppes nu

23 januari 2025

Hej Preben,

Tak for din anmeldelse.

Vi er dog lidt uforstående over det som bliver skrevet, for det som er sagen her, det er at du:

1: Den 18. november tilmelder du dig som bruger af et vaskeri, vi sender dig derefter oprettelse dit bruger navn samt password.

2: Den 18. december, 1 måned senere, høre vi næste gang fra dig på mail, da du ikke kan vaske.
Jeg kan så se at du har tilmeldt dig et forkerte vaskeri ud fra de oplysninger jeg kan se du sender nu, derfor prøver jeg at ringe dig op på det telefon nummer du oplyser, men får at vide at nummeret ikke er i brug – Så derfor svare jeg dig tilbage på din mail, og forklare at du skal følge det brev du har fået udleveret fysisk sammen med din vaskebrik, og at det eneste du mangler er at aktivere din vaskebrik på tavlen i vaskeriet, da jeg kan se du har været logget ind på den rigtige konto også og har indbetalt 400 kr. – Derefter taler vi også med dig da du ringer ind, og vi forklare ovenstående.

3: Den 21. januar, altså i går, der svare du så på den mail jeg sendte 1 måned tilbage, og ville have en forprogrammeret brik da du skriver den du har er spærret, hvor vi så forklare at vi ikke kan aktivere den for dig, da det er noget men selv fysisk skal gøre på skærmen i vaskerummet. Vi kan ikke se din brik er spærret og ej heller blevet aktiveret, derfor skriver vi at det kan være at den brik du har fået udleveret af dit boligkontor måske kunne have været en brugt som ikke var nulstillet, og du så måske skal have en ny udleveret. Du skriver så tilbage at du godt ved hvad du skal gøre.

Det er den historik vi har på det som du skriver, og syntes ikke på nogen måde at vi har sagt du lyver, jeg kan i hvert fald ikke se det skrevet, vi har svaret dig på hver besked du har sendt, har prøvet at ringe dig op. Der er penge på din vaskekonto, så vi har heller ikke skrevet noget om du skal have penge på og vi ikke vil overføre, for du har penge på din konto som du selv har sat ind, og skulle det have været modsat at der ingen penge var på, så kan man godt aktivere brikken uden penge på kontoen, så det har ikke noget med hinanden at gøre.

Du er altid velkommen til at ringe os op på vores support telefon: 97145462, da jeg ikke helt syntes det med at skrive mails helt bliver modtaget som det er skrevet, for ingen her vil snyde dig eller andet, for det eneste du mangler, er at aktivere din brik fysisk på skærmen i vaskerummet, med den kode du har fra dit brev med login oplysninger, og skulle der være noget galt med brikken, så få en ny brik udleveret og aktivere den.

Jesper
PayPerWash Support

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.