Tak til Anne, Amalie og Nicole Alt planlagt fungerede fremragende. Dejlig Hotel Barcelona House Planlagte transfers med Suntransfers fungerede 100% og til tiden Krydstogtet med Costa var WHAU B... Se mer
Företaget har svarat
Da vejrudsigten for vores sidste ferieuge ikke så lovende ud, begyndte vi at kigge efter en afbudsrejse. Vi blev enige om, at et krydstogt kunne være en spændende mulighed, og kontaktede der... Se mer
Företaget har svarat
Det var fantastisk tur! Tusen, hjertelig Takk Øster Lindet! Vi ble overrasket i Barcelona når vi er fått privat bil med privat sjåfør( transfer fra flyplass til hotel) Hotel Apollo i Barcelona var su... Se mer
Företaget har svarat
Tak for jeres svar som har været over 1 mdr. undervejs, de priser rederiet tilbød var samme dag 2000kr dyrere hos jer end andre steder, grundet ændring da min kone ikke kunne få visa til sankt pedersb... Se mer
Oplev den imponerende krydstogtsverden med Øster Lindet eller tag på drømmeferie til oversøiske rejsemål hvor vi skræddersyer din rejse netop som i ønsker den. Øster Lindet er et mindre familieejet rejsebureau hvor vi sætter pris på at yde en professionel og personlig betjening. En god service ved bestilling skal gerne medvirke til at vore gæster allerede der begynder at glæde sig til den forestående ferie.
Sønderalle 1, 6630, Rødding, Danmark
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 48 timmar
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Fin, fin oplevelse.
Fint med busforbindelse fra København til Kiel (hvorfra sejlturen startede) med stop under vejs.
Hjemkomst med fly til København, men ingen bus retur til Jylland !!!!

Svar från Øster Lindet
Der mangler en smule information på turen, da ikke alle mennesker er lige gode til engelsk.
Vi blev spurgt om vi ville have tomands bord i resturanten, men fik et sekspersoners bord. der kom to par mere ved bordet som også var blevet lovet tomands bord, så er det lige meget med at blive spurgt.
Ellers OK.

Svar från Øster Lindet
Vi har fået en god og fair behandling, der har ikke været noget at klage over.

Svar från Øster Lindet
Fuld tilfredshed med oplysning og håndtering af en krydstogt vi havde bestilt hos østerlindet rejser.vh.john Ørneborg

Svar från Øster Lindet
Professionelt og effektivt, dog med fejl i opkrævning af tillæg for enekahyt
Busrute 25 fra Nørreport - Orientkaj kørte kun en gang i timen og det betød efterladte passagerer ved Østerport
Skiltningen ved busterminalen i Savona var særdeles mangelfuld

Svar från Øster Lindet
Vi havde købt krydstogt igennem Øster Lindet.
Det var vores første. Så der var mange praktiske spørgsmål.
Vi ringede igen og igen.
Ingen sure miner fra Øster Lindet.
Super super godt personale.
Altid en sjov komentar og glad samtale.
Dette selskab kan stærkt anbefales :-)

Svar från Øster Lindet
Vi var på cruise besøg med Øster Linnet, og det var en fin tur. Der manglede lidt info på selv dagen, men det skyldtes cruise selskabet og ikke Øster Linnet.

Svar från Øster Lindet
En fantastisk oplevelse med masser af underholdning på skibet. God madoplevelser og søde medarbejder hele døgnet rundt.

Svar från Øster Lindet
Fått god informasjon pr.mail. Anbefales å bestille reise via Øster Linder.

Svar från Øster Lindet
Dejlig krydstogt, bare alt alt alt for mange børn, vi troede at de var i skolen!!!!! Der var desværre ingen børnepool, så vi ældre kun ikke kom i vand med alle de børn som sprang i pool i timevis uden opsyn, det var bare det som var vild irriterede!

Svar från Øster Lindet
Vi købte via Spotdeal et krydstogt i Middelhavet hos Øster Lindet.
God pris. Meget fint informationsmateriale. Turen forløb bare perfekt.

Svar från Øster Lindet
alt fungerede perfekt lige fra starten i københavn, 11 dages krydstogt, til vi landede i københavns lufthavn.

Svar från Øster Lindet
Kun gode oplevelser med hensyn til service under bestilling af rejsen og senere afvikling af turen. At rejse med Øster Lindet kan kun anbefales.

Svar från Øster Lindet
Alt har fungeret fra bestilling til hjemkomst af rejse, så kan kun anbefales.

Svar från Øster Lindet
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.