Tak til Anne, Amalie og Nicole Alt planlagt fungerede fremragende. Dejlig Hotel Barcelona House Planlagte transfers med Suntransfers fungerede 100% og til tiden Krydstogtet med Costa var WHAU B... Se mer
Företaget har svarat
Da vejrudsigten for vores sidste ferieuge ikke så lovende ud, begyndte vi at kigge efter en afbudsrejse. Vi blev enige om, at et krydstogt kunne være en spændende mulighed, og kontaktede der... Se mer
Företaget har svarat
Det var fantastisk tur! Tusen, hjertelig Takk Øster Lindet! Vi ble overrasket i Barcelona når vi er fått privat bil med privat sjåfør( transfer fra flyplass til hotel) Hotel Apollo i Barcelona var su... Se mer
Företaget har svarat
Tak for jeres svar som har været over 1 mdr. undervejs, de priser rederiet tilbød var samme dag 2000kr dyrere hos jer end andre steder, grundet ændring da min kone ikke kunne få visa til sankt pedersb... Se mer
Oplev den imponerende krydstogtsverden med Øster Lindet eller tag på drømmeferie til oversøiske rejsemål hvor vi skræddersyer din rejse netop som i ønsker den. Øster Lindet er et mindre familieejet rejsebureau hvor vi sætter pris på at yde en professionel og personlig betjening. En god service ved bestilling skal gerne medvirke til at vore gæster allerede der begynder at glæde sig til den forestående ferie.
Sønderalle 1, 6630, Rødding, Danmark
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 48 timmar
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Vi stod i afgangshallen i Savono og skulle checke ind på skibet. Vi er mormor og to børn på 12 og 15 år
Der var et kvarter til afgang
Her fok vi at bide at den lille ikke kunne komme om bord uden en skriftlig tilladelse fra forældremyndighedsindehaveren. Hvorfor var dette ikke blevet oplyst ved køb af rejsen, her blev min status og børnene alder oplyst. Jeg var i chok og den store græd då hele hallen rystede. Hun ringede til sin far og bad ham mailen en tilladelse til rederiet. Dette gjorde han, hvorpå de ville have en kopi af hans pas. På dette tidspunkt græd den store så meget at damerne bag skranken kiggede forfærdet og lod os gå om bord. Hele første døgn var ødelagt.
Ved badtillong af rejsen havde jeg fået oplyst at vi ikke kunne få en kahyt, med balkon som ønsket, idet der ikke var plads til en opredning. I restauranten sad vi ved bord med en mor og 2 drenge. De havde god kunne få denne type balkon
Meget mærkeligt. Ud over disse forhindringer var turen god.
Påstigning ødelagde meget.
Med venlig hilsen Inge Lise winkel

Svar från Øster Lindet
En hel dag i lufthavnen i Milano var en kedelig afslutning på turen

Svar från Øster Lindet
Et krydstogt hvor det meste fungerede som det skulle. Især rederiet havde styr på ALT.

Svar från Øster Lindet
Vores første krydstogt.. Alt var perfekt så det bliver ihvertfald ikke vores sidste.

Vi, en familie på 8 personer i alderen
6-66 år som har haft en pragtfuld tur som er arrangeret af Øster Linnet Rejser, til Mauritius. ALT klappede 👏🏻
Hotellet med All inklusive var skønt.
Vi fløj med Turkish Airlines som vi helst flyver med.
Udturen var ikke så god som hjemturen.
Dette skyldes at det var et ældre fly ud med dårligere benplads og et nyere og større fly hjem med rigtig fin benplads.

Svar från Øster Lindet
Før afrejse var information ikke særlig god, skulle ringe og spørge hele tiden. Rejsen varede 3 uger og allerede efter en uges varighed fik vi et "velkommen hjem" spørgeskema, altså ikke styr på tingene. Billetter blev bestilt i januar og rejsen var i oktober, til trods for det, var flybilletter bestilt som gruppe billet, hvilket betød at min mand og jeg fik flybilletter i hver sin side af flyene og med 15 rækkers mellemrum og vi rejste IKKE som gruppe. Da flyene var fulde kunne vi ikke bytte. DÅRLIG service fra Øster Lindet.

Svar från Øster Lindet
Herlig rejse, men med alt for meget dejlig mad!!!! 4kg på!!!
Meget betagende med afskeden fra Flåm med levendeorkestermusik!

Svar från Øster Lindet
meget fin kabine med balkon. super mad og meget venlig betjening.

Svar från Øster Lindet
Vi købte et Cruise hos Øster Lindet via en SPOTdeal, alt klappede og vi har været super tilfredse med Øster Lindet og havde en fantastisk tur, det er ikke sidste gang vi bruger Øster LIndet.

Svar från Øster Lindet
Deltog kun i et arrangement for krydstogt i København en enkelt dag.
Guiden var ny og deltog ikke i noget omkring fremvisningen af skibet som blev klaret forbilledligt af rederiet som også bød på fin forplejning som en del af arrangementet. Øster Lindet havde skriftligt gjort gældende at der ville blive tildelt rabat beviser efter deltagelse. Guiden var totalt uvidende ved direkte forespørgsel, men ville give besked i Øster Lindet som kunne kontakte deltagerne efterfølgende via mail. Nu knap 3 måneder senere har Øster Lindet fortsat ikke reageret og levet op til egne løfter. På trods af sagens ringe størrelse må jeg betragte virksomheden som ikke at have orden i egne sager og vil sandsynligvis vælge anden operatør ved næste rejse.

Svar från Øster Lindet
krydstogt , dejlig tur kan anbefales,
minus, meget støj på skibet lydniveau højt

Et godt cruise med Costa Favolosa,,fra København til Savona,Italien
kangodt anbefales.

Svar från Øster Lindet
Østerlindet er et super godt og hjælpsomt rejseselskab, vi har været på 4 krydstogter , som vi har købt igennem Østerlindet. Alt har bare været så godt , god kommunikation og alle informationer har været korrekte.
Vi er så glade for Østerlindet , og kan varmt anbefale dette selskab.

Svar från Øster Lindet
Fantastisk krydstogt, valg af hotel i Miami inden afsejling var under middel.

Svar från Øster Lindet
Altid glade og hjælbsom, gode oplevelsen. Venlig hilsen. Dennis Grube.

Svar från Øster Lindet
Ø.L. skrev i vores rejsebrev at vores bagage kunne opbevares et bestemt sted i Barcelona
Hverken taxichaufføren eller os kunne finde adressen
Dårlig information til at finde skibet, ingen adresse

Svar från Øster Lindet
Østerlindet /Mikkel er altid parat til at hjælpe, hvis der opstår problemer 😊

Svar från Øster Lindet
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.