Det här tycker kunderna

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Inden afrejse snakkede vi flere gange med Gitte fra Go cruise, da vi havde forskellige spørgsmål og uklarheder. Hun gør mig så opmærksom på at en anden person i selskabet havde lavet en 1 stjernet a... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Verdensklasse service Aldrig har jeg harft en bedre ferie end det krydstogt som Gitte har solgt mig. God rådgivning og tydeligt hun har masser erfaring.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Er lige kommet hjem efter Cruise i Middelhavet med celebrity edge Kan kun anbefales alt og mere til overgik vores forventninger Tak til Christian for hjælpen inden afrejse. Han har hele tiden h... Se mer

Företagsinformation

1. Kryssningsarrangör
  2. Kryssningsresebyrå
  3. Rundturer
  4. Researrangör
  5. Resebyrå
  6. Söksida för resor

Skrivet av företaget

En Verden af Krydstogtsoplevelser venter med GO-Cruise Vi er passionerede haventusiaster og dedikerede krydstogtsspecialister hos GO-Cruise, hvor vores samlede erfaring på over 85 år inden for krydstogtbranchen giver os en unik forståelse for rejseverdenen til havs. Vi er begejstrede for at dele vores ekspertise og kærlighed til krydstogter med dig! Vores 24/7 bookingsystem giver dig friheden til at udforske vores omfattende udvalg af krydstogter og designe dit næste eventyr med lethed. Uanset om du er en natugle, der planlægger under stjernerne, eller en tidlig morgenfugl, der starter dagen med tanker om fjerne kyster, er vores brugervenlige online platform tilgængeligt når som helst. Med blot nogle få klik kan du opdage spændende destinationer, vælge din ideelle rute og finde det perfekte krydstogtsskib, der opfylder dine ønsker. Vores intuitive bookingsystem tilbyder detaljerede oplysninger om hver rejse, inklusive kahytstyper, faciliteter om bord, spændende udflugtsmuligheder, opdaterede priser og meget mere. Vi tilbyder forskellige kategorier af krydstogter, fra luksuriøse ekspeditionskrydstogter til familievenlige eventyr og romantiske flugter for par. Selvom bookingen er digital, er vores dedikerede team altid tilgængeligt for personlig assistance. Hvis du har spørgsmål eller brug for vejledning, er vores erfarne rejseeksperter klar til at hjælpe dig via telefon eller e-mail. Vi deler ikke kun information – vi deler vores personlige erfaring med de rederier, vi repræsenterer. Så hvorfor vente? Gør dine krydstogtsdrømme til virkelighed med GO-Cruise's letforståelige online booking. Udforsk, book, og glæd dig til uforglemmelige havoplevelser, der venter på dig. Dit drømmekrydstogt er blot et par klik væk! Klar til afgang 🚢, Med venlig hilsen, GO-Cruise

Kontaktuppgifter

1 stjärna

Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 24 timmar

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Verdensklasse service

Verdensklasse service

3 mars 2026

Manglende hjælp

Hun gør mig så opmærksom på at en anden person i selskabet havde lavet en 1 stjernet anmeldelse af go cruise, som jeg ikke kendte noget til, og selvom jeg sagde det, så fik JEG en “trussel” om at hvis den stjerne ikke blev fjernet, så ville de ikke hjælpe os fremover. Jeg blev meget mundlam og vidste ikke hvad jeg skulle svare.

1 mars 2026

Hej Therese

Vi har haft en del dialog både før og under jeres rejse, og derfor er jeg selvfølgelig ked af at høre, hvis du har oplevet situationen sådan. Vores intention har hele tiden været at hjælpe jer bedst muligt, og jeg oplevede også, at vi havde en god og løbende dialog omkring de spørgsmål og uklarheder, der opstod undervejs.

I forbindelse med en anden anmeldelse fra en person i jeres selskab spurgte jeg ind til den, da den kom lidt bag på os i forhold til vores mange samtaler. Vores mål er altid at hjælpe vores kunder så godt vi kan.

Manglede tilrettelæggelse.

I skriver, at ved større selvskaber, at vi kan sidde ved borde ved siden af hinanden. I dette tilfælde var vi booket til en anden restaurant i en anden etage, kun forbi tjenerne til sidst, fik ordnet det, så vi kunne sidde sammen og holde 70 års fødselsdag.

4 mars 2026

Hej Bodil

Som jeg også tidligere fortalte jer, kan vi sørge for at registrere i bookingen, at I rejser sammen, så rederiet kan se, at I er et større selskab. Selve bordplaceringen i restauranten ombord bliver dog altid planlagt af rederiet, og det er derfor ikke noget, vi kan arrangere hjemmefra.

Jeg er dog glad for at høre, at det til sidst lykkedes at få arrangeret, så I kunne sidde sammen og fejre fødselsdagen.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Jeg er meget uforstående over for den…

Jeg er meget uforstående over for den måde Go cruise behandler deres kunder på. Vi har lige været af sted med costa Smeralda, fra Barcelona til Barcelona, hvor aftalen med Go cruise var der skulle bestilles bord til 11 personer hver aften. Det var der bare ikke, vi fik at vide fra de, for øvrigt meget søde og venlige tjenere, at der ikke var lavet bookinger nok til os. Rimeligt uheldigt når vi var et samlet selskab. Først tredje dag lykkes det at vi kunne sidde sammen.
Ikke nok med det, da vi i går skulle hjem fra Barcelona, havde vi bestilt assistance pga min mand er meget dårligt gående. Han blev samlet op i lufthavnen i Barcelona, og det fungerede rigtig fint. Men da vi kom til København, var der ingen hjælp at hente, ingen Falck folk?? Jeg har i dag været i kontakt med Falck, og de har ikke fået nogen henvendelse eller forespørgsel, om afhentning fra gaten. Dvs det ikke var bestilt af rejsebureauet. Ualmindelig dårlig service

9 mars 2026

Kære Birthe

Tak for din anmeldelse. Det er selvfølgelig ærgerligt at høre, at jeres oplevelse ikke har levet op til jeres forventninger.

Vedrørende bordreservationen har vi fra vores side videreformidlet ønsket om, at jeres selskab skulle sidde sammen. Som ved alle krydstogter kan ønsker om bordplacering naturligvis videreformidles, men den endelige bordplacering foretages altid af rederiet ombord. Når man rejser som en større gruppe, vil løsningen nogle gange være flere borde placeret ved siden af hinanden, afhængigt af restaurantens kapacitet.

I forhold til assistance i lufthavn har vi, som aftalt, bestilt assistance på jeres flyrejse via flyselskabet. Denne service koordineres herefter mellem flyselskabet og lufthavnens personale. Det er også grunden til, at hjælpen fungerede ved ankomsten til Barcelona. Den praktiske udførelse ved hjemkomst håndteres dog af lufthavnens personale.

MSC yacht klub

MSC yacht klub, jeg har i mange tager med Msc og efter jeg har talt med Kristian, fik han mig over talt til at prøve yacht klub med msc og hold da op en fantastisk oplevelse. Jeg må desværre erkende det er virkelig pengene værd og nu må jeg så begynde at spare op igen.

30 januari 2026

Hej Birgitte

Ja, krydstogter burde måske markeres med "meget vanedannende".

Når du en dag er klar til næste rejse, er du selvfølgelig meget velkommen til at kontakte os, så finder vi sammen noget nyt at glæde sig til.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Jeg er meget skuffet over servicen hos…

Jeg er meget skuffet over servicen hos Go Cruise.
Jeg har selv bestilt min billet fra København til Aalborg efter telefonisk rådgivning fra dem om, hvilke billetter jeg skulle vælge, så det passede med deres fly. Alligevel ændrer de efterfølgende min flyafgang uden at tage højde for min videre forbindelse.

Ændringen betyder, at min rejseplan ikke længere hænger sammen og giver mig og mine børn over 6 timers ekstra ventetid. Det er fuldstændig urimeligt – især når jeg har fulgt deres egen vejledning, og jeg kunne have valgt et langt tidligere fly fra København.

Jeg fik godt nok mulighed for selv at ændre billetterne, men det ville betyde yderligere udgifter for mig, selv om det er deres ændring, der har skabt problemet.

Jeg er ikke engang kommet afsted endnu, og jeg er allerede utilfreds med deres service og manglende ansvar for situationen. Jeg forventer, at de finder en ordentlig løsning.

Meget uprofessionel håndtering.

16 februari 2026

Kære Cathrine,

Når man køber en pakkerejse hos os, betyder det også, at vi står med ansvaret, hvis en leverandør ændrer noget væsentligt.

I jeres tilfælde valgte flyselskabet at flytte hjemrejsen fra kl. 16.50 til kl. 07.00 om morgenen. Det var før skibet ankom til havn, og afgangen kunne derfor ikke benyttes.

Vi annullerede derfor den ændrede hjemrejse og købte nye billetter med afgang kl. 12.50 samme dag. Den ekstra udgift har vi dækket.

Vi kan naturligvis kun tage ansvar for de fly og ydelser, der indgår i den pakkerejse, vi har solgt. Et tilslutningsfly, som man selv har arrangeret og booket, er ikke en del af pakkerejsen og kan derfor ikke dækkes af os. Vi har hverken adgang til eller indflydelse på sådanne separate bookinger.

Vi har således håndteret flyselskabets ændring og sikret, at I fortsat kan komme hjem samme dag, selv om det medfører ekstra ventetid i lufthavnen.

Vi håber, I får en god rejse.

Mvh Gitte, GO-Cruise

Super god service

Har fået en fantastisk behandling i forbindelse med et cruise i påsken 2025. 🥰
GO- Cruise Har hele tiden informeret os godt inden rejsen, og da kaptajnen kort før afgang valgte at afsejle tidligere end planlagt - fik vi adskillige opkald og mails for at sikre at vi nåede med. 💪(Tak Gitte og resten af teamet)
En super god service som hjalp os meget.
Vi vil bestemt benytte Go-Cruise en anden gang 👏

16 april 2025

Svar från GO-Cruise

Tak Jan, det er vi rigtig glade for at høre 🙌 Vi glæder os til at arrangere jeres rejse på havet en anden god gang, hiulsen GO-Cruise

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Antarktisk cruise med Roald Amundsen…

Antarktisk cruise med Roald Amundsen 14/12-29/12 med tillæg 3 dage med nytårsaften i Buenos Aires: Fantastisk tur! Utrolig lækkert skib med fine, rene kahytter og Kæmpefin service fra alle. Flotte tilbud om landgang, undervisning, foredrag----eller bare fred og ro i kahytten---Altid venlig service og hjælp i ekspeditionen, super venlige tjenere i restauranten, udmærket, frisk og lækker mad for enhver smag --- og ovenikøbet herligt stille vejr med solskin, så man faktisk fik lidt farve!!! I det hele taget, alle pengene værd---dyrt, men dejligt! En speciel hilsen og tak til rejsechef, Else! Dr. Tata M. Ringberg, Middelfart, Danmark

14 december 2024

Kære Dr. Tata M. Ringberg,

Tusind tak for din dejlige anmeldelse! Hvor er jeg glad for at høre, at turen levede op til forventningerne – og mere til. Jeg ved, at det ikke er en billig rejse, men det betyder virkelig meget at høre, at du synes, den var alle pengene værd. Jeg er helt enig med dig i at et Antarktis-cruise med HX og deres skib Roald Amundsen er noget helt særligt, og det lyder som om, du virkelig har fået en oplevelse for livet.

Jeg er også glad for at høre, at både skibet, servicen og maden levede op til forventningerne, og hvor heldigt med det stille vejr og solskin – det er jo prikken over i’et på sådan en rejse!

Jeg håber, at jeg får lov til at hjælpe dig med endnu et eventyr i fremtiden.

Gitte (ikke Else :D) fra GO-Cruise

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Best channel to book our first ever cruise trip

It was our first ever cruise that we booked thru go-cruise.dk. The wonderful team supported us and spent time in answering all our questions. It gave confidence that we were going for right option. I wish the tem all the best! Thanks! We are enjoying our trip.
-Kalyan V

19 december 2024

Svar från GO-Cruise

Hi Kalyan, thank you SO much for your kind words, it means a lot to us. I look forward to hear more about your cruise and wish you a great holiday!
Best wishes, Gitte, GO-Cruise

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Kan kun give stort anbefaling

Kan kun give stort anbefaling.
Vi har benyttet GO-cruise i fm med cruise til Nordnorge t/r.
Vi har været ramt af aflysning på grund af sygdom, udsættelse på grund af dårlig vejr. Men i hele forløbet har vi mødt stor hjælp og vejledning fra GO-cruise - både før, under og efter rejsen.
Vi vil helt sikkert give vores bedste anbefaling og benytter os meget gerne selv af GO-cruise til fremtidige rejser.

17 november 2024

Hej Frank og rejsevenner,
Tusind tak for de flotte ord, det betyder rigtig meget for os🙏
Jeg er særligt glad for at det lykkedes og at I fik set så meget nordlys, så vi var helt misundelige herhjemme på kontoret.
Vi glæder os til at kunne byde jer velkommen ombord en anden god gang.
Mange hilsner og glædelig jul fra GO-Cruise, Gitte

Min best bedste anbefalinger

Min best bedste anbefalinger. Rigtig søde og venlige personale altid klar på at hjælpe om det er i telefonen eller over mail. Jeg køber helt sikkert en rejse igennem go cruise igen. 🏖️

25 oktober 2024

Svar från GO-Cruise

Hej Kirsten, tusind tak for din flotte anmeldelse, den er vi meget stolte af! Vi glæder os til at assistere med fremtidige rejser på havet :D
Hilsen Gitte, GO-Cruise

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg har booket et mini-cruise med…

Jeg har booket et mini-cruise med GO-Cruise fra Rotterdam sammen med min far, og indtil videre har oplevelsen været fantastisk! Hele bookingprocessen var super enkel og overskuelig, og jeg blev straks imponeret over, hvor brugervenlig deres hjemmeside er. Det var nemt at finde de oplysninger, vi havde brug for, og vi blev hurtigt guidet igennem de forskellige muligheder.

Det bedste ved GO-Cruise er deres brede udvalg af mini-cruises, og vi fandt præcis den rute, der passer perfekt til os. Vi ser virkelig frem til at opleve komforten ombord, de spændende destinationer og ikke mindst den afslappede atmosfære, der følger med at tage på cruise.

Indtil videre har servicen været meget professionel, og de har reageret hurtigt på vores spørgsmål, hvilket har skabt en følelse af tryghed og glæde ved vores kommende rejse. Hvis selve cruiset lever op til den oplevelse, vi har haft med at booke, bliver det uden tvivl en uforglemmelig tur!

6 juni 2024

Svar från GO-Cruise

Åhh Nicolai, tusind tak for de fine ord. Jeg håber krydstogtet med din far bliver helt fantastisk og at I får en skøn tid.

Go-Cruise er de bedste

Hos Go-Cruise, får du altid en helt fantastisk service! De hjælper dig med at booke dit krydstogt, og hjælper dig, hvis der skulle være noget, som ikke helt er som det skal være ombord, så klare de "kampen" for en!
Vi var desværre ude for en uheldig episode med MSC Virtuosa sidste år, men Gitte hjalp os igennem.
Gitte har altid været helt fantastisk, vi har allerede været på 3 krydstogter igennem Go-Cruise, og har yderligere en upcoming til september! Og vi er ikke de nemmeste kunder, men Gitte gør det muligt for os, og det er dejligt.
Seneste cruise var 24-31 marts 2024 med MSC Euribia, det var en helt fantastisk tur, sødt crew staff, alt var bare helt iorden! Og Yacht Club experience var også helt anderledes, end fra Virtuosa.
Jeg vil til hver en tid anbefale Go-Cruise til andre folk, som drømmer om, at komme på en helt fantastisk krydstogt ferie.
FEM STJERNER til Gitte og hendes team, som gør alt hvad de kan for sine kunder.

24 mars 2024

Hej Maria,

Tusind tak for din hjertevarme anmeldelse!
Det glæder os utroligt meget at høre, at du havde en fantastisk oplevelse med os hos GO-Cruise.

Det betyder så meget for os at kunne støtte dig gennem hele din rejse, lige fra bookingprocessen til eventuelle udfordringer ombord. Det er vores fornemmeste opgave at sikre, at vores kunder har den bedst mulige oplevelse, selv når der opstår bump på vejen.

Jeg er virkelig taknemmelig for dine venlige ord om mig personligt. Det er altid en glæde at kunne hjælpe skønne kunder som dig og manden. Jeres tillid og støtte motiverer os til at fortsætte med at yde vores bedste og skabe uforglemmelige oplevelser for jer.

Det er så dejligt, at jeres seneste krydstogt med MSC Euribia var en sand fornøjelse og jeg er så glad for at høre, at I nød den unikke Yacht Club-oplevelse. Det er vores mål at sikre, at hver rejse er fyldt med glæde, komfort og uforglemmelige øjeblikke.

Endnu engang tak for din tillid og for at vælge GO-Cruise til jeres rejseeventyr.

Vi ser frem til at byde jer velkommen ombord igen i september og til mange flere fantastiske krydstogter i fremtiden🚢🛟

Hilsen Gitte fra GO-Cruise

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

HAVDE JEG KUNNE GIVE 0 STJERNER HAVDE…

HAVDE JEG KUNNE GIVE 0 STJERNER HAVDE JEG GJORT DET!
D. 28 ringer vi til Go-Cruise og for fat på en Kristian. Vi undre os over om det kan være rigtigt at vi ikke kan tilføje vores datter på vores reservation. Dette virker han behjælpelig med og ringer til MSC for at få en godkendelse, hvorefter han ringer tilbage og siger det godt kan lade sig gøre og han TILFØJER min datter på vores reservation ved navn, efternavn og fødselsdag.
Mine forældre skulle også med og de havde lavet deres egen booking og betalt d. 28 i god tro om at vi også kom med, da han jo ringede og sagde at det kunne vi godt.
D.29 ringer han tilbage til mig og fortæller mig at vi ikke kan få vores datter med alligevel, men at vi som forældre godt kan tage afsted? HVAD SÅ MED VORES DATTER PÅ 1 ÅR! Hun kan så ikke komme med og HELDIGVIS for at vi ikke havde betalt endnu, for havde vi det SKULLE VI TAGE AFSTED UDEN HENDE, FORDI DE IKKE VILLE RETURNERE VORES PENGE, selvom fejlen ligger hos dem, da de har oplyst os at vi godt kunne tage hende med!
Nu sidder vi en familie på 5 som skulle afsted, hvoraf det kun er min mor og far der kan tage afsted alene nu og som ikke kan få hendes penge fra sin erstatning hun har fået fordi hun har haft kræft retur! Dette gør vi ikke kan få en ferie sammen som familie, fordi de nu har annulleret vores reservation, da vi ikke vil rejse uden vores datter! Kristian jeg taler med, fortæller mig at en fra MSC har sagt det godt kunne lade sig gøre og hendes navn er Tina, men når jeg ringer til MSC findes der ingen ved navn Tina?
Udover det, så møder han os SLET ikke som kunder der nu sidder og har fået ødelagt deres ferie, men bliver flabet over at jeg som kunde ønsker de returnere mine forældres penge eller finder noget tilsvarende, så vi kan rejse sammen! Føj siger jeg bare også fraråder jeg virkelig alle at booke deres rejser igennem dette bundfangende firma! Tænk sig hvis vi også valgte at betale og vi havde måtte miste alle de penge, fordi de havde lavet en fejl og ikke ønskede at returnere vores penge!

28 februari 2024

Hej Sarah,
Først og fremmest så er jeg ked af at du har haft en dårlig oplevelse, men. Og der er altså en hel del af dem i denne her sag.

Dine forældre bookede OG betalte deres rejse flere dage før (reserveret 25/2 og betalt 26/2) I overhovedet lavede en reservation hos os. Det betyder at rejsen er bekræftet og at dine forældre har bekræftet vores handelsbetingelser, hvori der bl.a. står at hvis man vil annullere efter man har betalt turen, så koster det. Det gør det fordi rederierne tager et annulleringsgebyr.

Mht. jeres egen reservation, så havde I lavet en reservation på 2 voksne. Et par dage efter så ringede I og spurgte om det gjorde noget at jeres datter ikke var på reservationen. Det gør det selvfølgelig, da man skal oplyse præcis hvor mange man skal rejse når man reserverer. Min kollega Christian prøver derfor på at hjælpe så godt han kan med at få jeres datter med på turen, men desværre uden held, det er helt op til rederiet om der er plads.

Vi kan ikke bare godkende at man er en ekstra person i kahytten, det er udelukkende rederiet der kan afgøre det, så vi er ret bundne i en situation som denne.

Det er selvfølgelig træls at I ikke kan komme med på den tur dine forældre allerede har booket og betalt, men vi har faktisk gjort hvad vi kan for at hjælpe jer.

Til en anden gang, uanset hvor du booker, så husk fra starten at opgive korrekte oplysninger, det hjælper alle parter.

Mvh Gitte Sørensen, GO-Cruise

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Stor ros til Go-Cruise for venlig og…

Stor ros til Go-Cruise for venlig og kompetent hjælp til et krydstogt, som vi var på i december 2023. Vi har før været på krydstogt men ærlig talt aldrig før oplevet så fin service som vi fik fra Gitte og øvrigt personale på Go-Cruise - et selskab, som vi helt sikkert vil bruge, næste gang vi skal afsted.
Jette & Bjarne

10 december 2023

Kære Jette & Bjarne,

Mange tak for jeres fantastiske anmeldelse og de venlige ord! Dejligt at høre at I nød jeres krydstogt og det glæder mig at høre, at I følte jer godt taget hånd om af både mig og resten af personalet her hos GO-Cruise, det betyder meget for os.

Tak igen for jeres ros og for at vælge GO-Cruise. Vi sætter virkelig pris på jeres støtte og håber vi kan hjælpe jer en anden god gang.

Gitte fra Go-Cruise

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Tak for oplevelserne, indtil videre.

Fra de allerførste små tvivlspørgsmål, før vi overhoved besluttede os for at bestille et Cruise.
Til at blive taget hjælpsomt i hænderne, samt høfligt og kompetent vejledt, gennem de til tider lidt finurlige bookingsystemer hos rederierne. Deres viden om stort set alle destinationer er imponerende, og har i den grad udvidet vores horisont betragtelig, i forhold til hvad vi selv troede var muligt, og hvad vi turde prøve, men med hjælp til alt fra fly-hoteller-transfer har vi haft følelsen af at være i trygge rammer, med fantastiske oplevelser til følge.
Stort tak til GO-Cruise for hjælpen til vores 3 ture, og til de 2 fremtidige, der allerede er bestilt.
Kan på det varmeste anbefales.

Mvh Heidi og René Olsen

24 september 2023

Svar från GO-Cruise

Vi sætter virkelig pris på jeres venlige ord. Det glæder os at vide, at I har haft positive oplevelser med vores service indtil nu. At skabe trygge rammer og bidrage til fantastiske oplevelser er vores prioritet, og det betyder meget for os, at I har følt jer godt vejledt og trygge i processen.
Jeres tillid og støtte værdsættes virkelig. Tak for jeres varme anbefaling. Vi ser frem til at fortsætte med at give jer gode oplevelser på jeres kommende eventyr! Skulle I have flere spørgsmål eller behov for assistance, er I altid velkomne til at kontakte os. Endnu engang tak for jeres støtte og tillid til GO-Cruise

Go-Cruise er fantastiske

Go-Cruise er de mennesker du skal købe din drømmerejse hos. Jeg havde ikke prøvet at rejse på krydstogt før, og var nysgerrig på om det var noget for mig.
Derfor var det trygt at kunne stille alle de spørgsmål som opstod løbende, da det eneste jeg havde at referere til var Lille Per som skulle til Norge med Oslobåden i køjesenge.
Go-Cruise var fantastiske til at guide omkring hvilket krydstogt der ville opfylde vores ønsker, så vi valgte den rigtige tur for min kæreste og mig.
Vi fik gode råd omkring at checke ind og ankomst med fly dagen inden. Viden omkring maden, således jeg vidste inden afrejse, at den opfyldte til fulde min vegetar kost.
Så skal du opleve hvordan man på ægte vis booker en ferie med tryghed, ro i maven og profesionelle mennesker i telefonen - så kontakt Go-Cruise.
Vi vil helt klart booke hos dem igen, næste gang vi skal på krydstogt.

23 september 2023

Svar från GO-Cruise

Hej Ditte, tusind tak for de søde ord!
Vi er SÅ glade for at du havde en god oplevelse og forhåbentlig oplevede at et rigtig cruise ikke kan sammenlignes med oslofærgen :D Spøg til side, vi er glade for at det levede op til forventningerne og turen var en succes.
Mange hilsner GO-Cruise

Førsteklasses service

⭐⭐⭐⭐⭐

Vores booking gennem GO-Cruise var en absolut drømmeoplevelse! Fra start til slut følte vi os i kompetente og trygge hænder. Gitte fra GO-Cruise leverede en førsteklasses service og var altid klar til at hjælpe og rådgive os med alle vores spørgsmål. MSC Fantasia levede fuldt op til vores forventninger og havde endda ekstra detaljer, der imponerede os. Det er tydeligt, at GO-Cruise virkelig går op i at give deres kunder den bedste oplevelse. Vil klart anbefale dem til enhver, der overvejer et krydstogt!

20 september 2023

Svar från GO-Cruise

Tusind tak Jacob, det er dejligt at høre at jeres første cruise var en succes og jeg glæder mig til at hjælpe jer med jeres næste (mange) ferier på havet :D
Hilsen Gitte, GO-Cruise

Meget god service

Efter flere aflysninger pga covid og et skib som ikke var færdig. Kom vi endelig afsted. Til Norge med skibet Havila. Et flot skib med alt man har brug for. Med plads til 650 personer
En fantastisk tur med den smukkeste natur, og vi fik også set nordlyset . Gitte fra Go Cruise har været så hjælpsom under hele processen.Især under coronaen, klarede hun hurtigt, at ændre vores rejse op til flere gange Og pengene kom hurtigt retur 👍🏼 Fik også løst vores problemer mega hurtig.
Stor tak skal der lyde herfra Jyderne
Vi skal helt sikkert rejse med Go Cruise igen. Næste gang er det Caribien som skal opleves. Og Gitte skal igen planlægge vores rejse

11 september 2023

Svar från GO-Cruise

Tusind tak Ulla! Jeg er glad for I endelig fik lov at komme afsted og kun en anelse misundelig over at I fik set nordlys :D
Mange hilsner, Gitte, GO-Cruise

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.