Opus Fagersta 26 maj 2026. Fick 2: a på icke fungerande bilbälte i mitten bak med krav på åtgärd och omkontroll efter en månad annars körförbud. Åkte direkt till bilverkstaden som genast konstate... Se mer
Skapad med AI, baserat på nyligen publicerade omdömen
Opus Bilprovning finns på närmare 100 platser från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vi utför kontroll- och registreringsbesiktning på motor- och släpfordon (personbilar, lastbilar, bussar, husvagnar, husbilar, släpvagnar och motorcyklar) samt kategori-3 fordon (traktorer och motorredskap). Utöver den ordinarie kontrollbesiktningen erbjuder vi även fordonstester, slippa vänta-garantier och skräddarsydda företagslösningar. Opus Bilprovning klimatkompenserar för hela sin verksamhet. När du besiktar din bil hos oss kan du själv välja om du vill klimatkompensera för din årliga bilkörning. Det betyder att du kan välja Opus Bilprovning med gott samvete när det är dags att boka besiktning.
Skattegårdsvägen 122, 162 50 , Vällingby , Sverige
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Svarar vanligtvis inom 24 timmar
Riktigt,dåligt kundbemötande! Betalat i förväg och åkte tyvärr till fel Opusstation. Blev hänvisad till en annan opusstation men kom ngr minuter sent dit. Blev ingen besiktning och inga pengar tillbaka eller andra alternativ när jag beskrivit situationen för en oförstående kontakt på Opus som man kan ringa.
Riktigt,riktigt dåligt kundbemötande.

Svar från Opus Bilprovning
Jag vill lämna en klagomål på Jägersro , Borgatan. Vi blev endast sex minuter försenade, men trots det avbokades vår tid direkt. Personalen visade dåligt bemötande och var otrevliga, vilket gjorde att vi kände oss kränkta.
Att inte visa någon förståelse för situationen – särskilt när jag har en bruten arm och behövde hjälp av min dotter – känns både ovänligt och oskäligt. Som patient förväntar man sig respekt och empati, inte att bli avvisad på det här sättet.

Svar från Opus Bilprovning
Var på besök med en Citroen, tomten på anläggningen påstod att det var anliggande broms bak. Ganska märkligt, har aldrig visat denna tendens. När jag kom ut i bilen lyste reglaget för den elektriska handbromsen rött. Gick då in och frågade varför handbromsen var dragen. Fick då till svar att han kunde hur en bil fungerar plus ett hånflin. Borde kanske läsa på hur en Citroen fungerar,den automatiska handbromsen har inte med den manuella att göra, förra året påstod en annan att fjädringen var svampig, förmodligen inte hört talas om gashydraulisk comfort fjädring. Opus aldrig mer med sådan okunskap.

Svar från Opus Bilprovning
2a på halvljuset, fel på ca 2 mm!!! Aldrig varit med om maken. Max en 1a eller en vänlig upplysning hade räckt. OPUS Högdalen. Blir inga fler besök där, varken med bil eller MC

Svar från Opus Bilprovning
Extremt otrevligt och oprofessionellt bemötande! Rekommenderar verkligen ingen att gå dit överhuvudtaget.

Svar från Opus Bilprovning
Var och besiktade min bil i Nylanda.
För det första kände sig man inte välkommen alls.
Istället de ska kolla de punkter kollar de andra grejer som att man ombesiktar bilen.
Fick en tvåa igen pga 0,3 mm förhögt dimljus.
Och den tjejen som jobbar där verkade väldigt trött och ointresserad för sitt arbete .
Först och sist 👍🏼. Jag uppfattade att hon var väldigt otrevlig iaff.

Svar från Opus Bilprovning
I kalix de två gamla gubbarna alltid försöka hitta på mindre fel och lägga några upptill som är ingen fel alls på den för att komma igen och ombesiktning , och det finns förtydligande av de extra fel som är inte fel från verkstaden/ bara för extra betalt

Svar från Opus Bilprovning
Skulle ombesiktiga en kärvande dragkrok. Utan att ens se på mig pekar han på kortläsaren och säger "betala där". Sen tycker han att kroken kärvar, (helt ny och smord med kopparpasta). Han får inte bort den så jag får göra det. Fattar inte hur man sätter tillbaka den, så jag får göra det också .Mkt otrevlig.

Otrevliga sura i Köping.
Kommer aldrig besikta där igen.

Svar från Opus Bilprovning
Mycket trevligt bemötande och snabb, omsorgsfull service på Opus bilbesiktning i Täby.

Svar från Opus Bilprovning
Inget gott bemötande av besiktningsmannen i köping. Kort och irriterat beteende. Fick nedslag på saker som ett annat senare godkände och sa att det inte alls var det felet de påstod. Sista gången jag besiktar på opus.

Opus Boden Seriösa.
Talar om bra veta i förväg.så man slipper få tvåor i onödan. mycket Trevlig och Kunnig Personal
kommer att fortsätta att besikta Där.

Opus Uppsala.
Trevlig personal och jag hade råkat boka på fel plats men personalen Nina läste det snabbt och enkelt!

Svar från Opus Bilprovning
Opus Skellefteå, undvik! Finns betydligt trevligare och mer kompetenta besiktningsföretag att välja på.

Svar från Opus Bilprovning
Opus Kungsängen sämsta jag varit med om behöver dom ingen utbildning? Okunniga otrevliga !!! Byt ut all personal eller stäng hela stationen

Svar från Opus Bilprovning
Jag var 5 min sen. Fick vara 5 minuter sen, men under ord-utbyte slog klockan 6 minuter. Fick då vända hem för den extra minuten. 7 mil för absolut ingenting. Oerhört dålig service. Kommer aldrig besikta på Opus Sunne igen, och kommer heller aldrig tipsa någon att åka dit. Finns anledning till att stationen har dåliga recensioner.

Svar från Opus Bilprovning
Marknadsför sig som att ha drop in. Det stämmer inte. Bara de tider som finns gäller.

Svar från Opus Bilprovning
Jag skulle besikta bilen inköptes för dryga året sedan på en bilhandlare
Fick en jätteotrevlig ton mot mig, sedan så ger han 14 nerslag på bilen som är från 2023. Nerslagen var bla handbroms och vindruta ” som då inte var av tillräckligt bra ”märke”.
Besiktar aldrig här igen

Svar från Opus Bilprovning
reklamen med smidig drop in kan ni ta bort, ingen dropin tid på flera veckor framöver i Östersund, körde en timme dit för att få reda på det.....

Svar från Opus Bilprovning
Hade en bokad med bekräftelse och allt. Åkte till stationen på tunbytorp i Västerås och helt plötsligt är min bokning bort från systemet och säger att den va avbokad? Ingen avbokningsbekräftelse eller något sånt här jag fått och jag kunde utan problem hitta min bokning. Personalen står vid datorn säkert 15 min o knappar på sin dator (besiktningen tar MAX 10 min) och säger sen att dem inte har tid och att dem ligger så mycket efter och inte kan göra nåt (konstigt att min bokning försvinner just när dem jag så mycket att göra) Sjukt dålig service och otrevlig va hon också. Säger åt MIG att ringa ett nummer men de vägrar jag för jag ska inte lösa problem som dem orsakat. Åker aldrig tillbaka