one.com Omdömen 24 137

TrustScore 4.5 av 5

4,3

Jag fick otroligt snabbt respons på mitt mail. Ännu bättre blev det när Marvin utförligt förklarade vilka alternativ som erbjuds. Med sådana stjärnor i supporten och ett stort utbud av tjänster kan ja... Se mer

Jag har haft one.com i många år med webbplats och mail. Är mycket nöjd med dels utbudet och även supporten. Jag hade några problem nyligen men supporten guidade mig på ett professionellt sätt. Så: jag... Se mer

OM DET FSNNS EN MINUSSTJÄRNA HADE DOM FÅTT DEN - urusla LÄNGER PÅDIG NYA KOSTNADER DU INTE BESTÄLLT HELA TIDEN ETT RIKTIGT uruselt och dålig stil och dyrt VARNING för detta SCAMFÖRETAG OCH JAG HAR... Se mer

Jag skulle konfiguera "Skicka som" i Gmail för en domän. Verkade ha gjort allt rätt men det fattades en inställning i Wix under DNS inställningar som heter TEXT där värnamnet skulle vara tomt och vä... Se mer

1. Webbhotell
  2. DNS-leverantör
  3. E-postleverantör
  4. Webbdesign

Om one.com

Informationen kommer från olika externa källor

one.com is a leading European provider of web hosting and other related web services. Founded in 2002, one.com now provides over 1.5 million customers around the world with our famously easy-to-use services.

Everything you need to create, manage, and promote a stunning website is at your fingertips from our state-of-the-art control panel. Whether you want to create a blog, promote your work or sell your products, we've got you covered! All sites come with email hosting, data migration, SSL, photo gallery and much more.

Your feedback means the world to us.
All feedback is reviewed by real people and will be used to improve our services.

Our customer support is available 24 hours a day, 365 days a year via Live Chat and e-mail at one.com/contact

We are here to listen.

4,3

Utmärkt

TrustScore 4.5 av 5

24 tn omdömen

Vårat ärende sköttes av Maurits

Vårat ärende sköttes av Maurits. Vi fick vad vi önskade med snabba kontaktvägar och utan strul.

22 oktober 2025

Hej Rasmus,

Stort tack för den fina recensionen!

Vi är så glada att höra att ert ärende blev hanterat snabbt och smidigt, och att ni fick det ni önskade utan några problem. Vi strävar alltid efter att ge våra kunder den bästa möjliga servicen, och den här positiva feedbacken betyder verkligen mycket för oss.

Jag kommer självklart att vidarebefordra de fina orden till Maurits – han kommer bli jätteglad över att höra att ni är nöjda med hans hjälp.

Tack igen för att ni tog er tid att dela med er. Vi finns alltid här för att hjälpa till, så om ni har några frågor eller behöver hjälp framöver, tveka inte att höra av er.

Emely / one.com

Nikita som hjälpte mig med mitt ärende…

Nikita som hjälpte mig med mitt ärende förtjänar 5 stjärnor för finaste bemötande någonsin! Va rädda om den tjejen 🩷

21 oktober 2025

Hej Maja,

Tusen tack för din fantastiska recension!

Vi är så glada att höra att du är nöjd med den service du fått och att Nikita kunde hjälpa dig på bästa sätt. Hon är verkligen en värdefull del av vårt team, och vi kommer självklart att se till att hon får ta del av dina fina ord.

Stort tack igen för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse – det betyder så mycket för oss.

Tveka inte att höra av dig om det är något mer vi kan hjälpa dig med. Vi finns alltid här för dig!

Emely / one.com

Mycket snabba svar från Ai sen snabb…

Mycket snabba svar från Ai sen snabb återkoppling när jag ville ha personlig Sevice som ringde upp

17 oktober 2025

Hej Ulf,

Stort tack för din fina recension!

Det gläder oss verkligen att du uppskattade både vår AI-support och den personliga uppföljningen via telefon. Vi strävar alltid efter att ge snabb, vänlig och lösningsorienterad service, och vi är väldigt glada att du upplevde det så. För oss är det viktigt att kunna kombinera smart teknik med personlig kontakt, så det betyder mycket att du uppskattade båda delarna.

Tveka inte att höra av dig om du har några frågor eller funderingar. Vi finns alltid här om du behöver vår hjälp igen!

Extremt dålig support

Extremt dålig support. Managed VPS är bara skitsnack man får aldrig nån hjälp och får man så får man vänta i evigheter på svar. Deras ”chat support” har inga tekniker så man blir alltid hänvisad till mail oavsett och så får man vänta där. Så har du en domän du inte har brådska att få hjälp om det är några problem så är one.com alternativet för dig.

10 oktober 2025

Hej Felix,

Tack för att du tagit dig tid att lämna en recension! Även om vi såklart är ledsna att höra om din upplevelse så uppskattar vi att du delar med dig, då det hjälper oss att bli bättre.

Jag vill börja med att be om ursäkt för den upplevelse du haft med vår support. Detta är inte den typ av service vi strävar efter att erbjuda våra kunder, och vi förstår verkligen din frustration. Vi tar din feedback på största allvar och arbetar kontinuerligt med att förbättra både våra svarstider och den tekniska hjälpen vi erbjuder, så att våra kunder alltid får den support de behöver.

Vi har försökt nå dig både via telefon och mail för att tillsammans kunna gå igenom ditt ärende och hitta en lösning som känns bra för dig. Du får gärna återkomma till mig på det mailet, så ska jag personligen hjälpa dig vidare i ärendet.

Tack igen för att du tagit dig tid att skriva. Vi ser fram emot att få hjälpa dig vidare på bästa möjliga sätt och lösa detta!

Emely

Emely på One.com är helt enkelt nästa…

Emely på One.com är helt enkelt nästa nivå. Bästa servicepersonen jag någonsin pratat med superproffsig, snabb och envis på rätt sätt. Hon tog något som kändes omöjligt och gjorde det möjligt. 10/10 utan tvekan. En klockren förebild för One.com och en riktig tillgång för företaget. Ni ska vara rejält stolta över henne! 👏✨

3 oktober 2025

Hejsan Aldo,

Stort tack för din fantastiska recension! Vi är superglada att höra att Emely kunde hjälpa dig på ett både proffsigt och effektivt sätt. Jag ska genast se till att hon får ta del av dina vänliga ord, det kommer hon uppskatta. Tveka inte att höra av dig om du behöver vidare support i framtiden.

Önskar dig en fortsatt fin dag!

Hälsningar,
Ebba one.com

de förstod min fråga direkt fick bra…

de förstod min fråga direkt fick bra respons

1 oktober 2025

Hej Kjell,

Tack för att du tog dig tid att lämna en recension!

Vi är verkligen glada att vi snabbt kunde förstå din fråga och ge dig den hjälp du behövde. Vårt mål är alltid att ge snabb och effektiv service, så dina vänliga ord betyder mycket för oss.

Tveka inte att höra av dig igen om du har fler frågor – vi finns här för att hjälpa till!

Emely / one.com

Fick väldigt bra hjälp av Isaac på…

Fick väldigt bra hjälp av Isaac på kundtjänsten, väldigt smidigt och tydlig!

1 oktober 2025

Hejsan Simon,

Tack så mycket för din fina recension!

Vi är så glada att höra att Isaac gav dig den hjälp du behövde och att du upplevde servicen som både smidig och tydlig. Vi sätter stort värde på att våra kunder känner sig trygga och nöjda med hjälpen de får, så det betyder verkligen mycket för oss att vi levde upp till dina förväntningar. Jag ska självklart se till att Isaac får ta del av dina fina ord!

Tack igen för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse. Vi ser fram emot att få assistera dig igen när du behöver hjälp i framtiden!

Emely / one.com

Jag behövde plötsligt en ny uppdaterad…

Jag behövde plötsligt en ny uppdaterad hemsida och fick hjälp av one.com med detta. Jag är jättenöjd med resultatet!
Mycket tack vare ett fint samarbete med Maurits Engdahl. Alltid lika vänlig och hjälpsam. Och proffsig!

29 september 2025

Hej Sofia,

Stort tack för din fantastiska recension!

Vi är väldigt glada över att du är nöjd med din nya hemsida, och att du haft ett så bra samarbete med Maurits. Det betyder verkligen mycket för oss att vi kunnat hjälpa dig på bästa sätt!

Att kunna erbjuda vänlig, hjälpsam och proffsig service är något vi alltid strävar efter, så att du har upplevt just det genom hela processen gör oss extra glada. Vi kommer självklart att se till att Maurits får ta del av din fina feedback!

Tack igen för att du tog dig tid att dela med dig – det ger oss ännu mer motivation att fortsätta göra vårt bästa. Skulle du behöva hjälp med något framöver, tveka inte att höra av dig. Vi finns här för dig!

Elogefrossa!

Tjänsten har fungerat klanderfritt under alla år jag använt den. Mycket serviceinriktade handläggare.

29 september 2025

Hej Bo,

Tusen tack din fina recension!

Det gläder oss verkligen att höra att du haft en så positiv upplevelse med vår tjänst genom åren. Att kunna erbjuda förstklassig service är något vi alltid strävar efter, och det betyder mycket för oss att vi lyckats leva upp till dina förväntningar.

Vi ser fram emot att fortsätta ge dig bästa möjliga service framöver. Tveka inte att höra av dig om du behöver ytterligare hjälp!

Emely / one.com

Har försökt få tillbaka den summan som…

Har försökt få tillbaka den summan som drogs från mitt konto för en tjänst där den har blivit pausat utan någon info om det. Första mailt skickades 11 September än idag ingen vill ta sitt ansvar eller vill höra av sig det enda dem säger vi har hög belastning och det tar längre tid än vanligt vilket jag tror inte på de.

Hej Najla,

Tack så mycket för din recension och för det trevliga telefonsamtalet! Jag är glad att vi kunde reda ut problemet tillsammans, och uppskattar att du delar med dig av din upplevelse - det hjälper oss att ständigt förbättras.

Samtidigt vill jag uppriktigt be om ursäkt för att den inledande kommunikationen inte levde upp till dina förväntningar, det är givetvis inte den upplevelse vi vill att våra kunder ska ha. Jag är därför väldigt glad över att vi kunde hitta en lösning som fungerar för alla.

Tveka inte att höra av dig om du har fler frågor eller funderingar, vi finns här för att hjälpa till.
Önskar dig en fortsatt fin dag!

Hälsningar,
Ebba one.com

tack

tack . fick den hjälp jag behövde

23 september 2025

Hej Faramarz,

Stort tack för att du tagit dig tid att lämna en recension!

Vi är väldigt glada att vi kunde ge dig den hjälp du behövde. Vårt mål är alltid att göra kundupplevelsen så smidig och effektiv som möjligt, och det är härligt att höra att vi lyckades.

Om du har några fler frågor eller behöver hjälp framöver, tveka inte att höra av dig. Vi finns alltid här för att hjälpa till!

Fantastisk support från Candy

Fantastisk support från Candy! Jag fick verkligen service i världsklass. Candy var superhjälpsam, tålmodig och otroligt professionell. Hon tog sig tid att förstå mitt problem och löste det på det allra bästa sätt. Kundservice på absolut högsta nivå – jag kunde inte ha önskat mig bättre hjälp. Tack Candy, du gjorde min dag!

23 september 2025

Hej Sussie,

Tusen tack för din fantastiska recension!

Det är väldigt roligt att höra att du är nöjd med både bemötandet och hjälpen du fick. Det är precis så vi vill att det ska kännas när man kontaktar vår support.

Att Candy gjorde din dag är ett otroligt fint betyg, och vi ska självklart se till att hon får ta del av dina ord.

Stort tack för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse. Det betyder mycket för oss och motiverar oss att fortsätta förbättra oss och leverera kundservice på högsta nivå.

Varmt välkommen att kontakta oss igen om du behöver hjälp framöver!

Suveränt bra support

Suveränt bra support, även på en helg.
Tusen tack!

20 september 2025

Svar från one.com

Stort tack för din fina feedback!

Det gläder oss verkligen att höra att du är nöjd med vår support och att vi kunde hjälpa dig även under helgen. Vi strävar alltid efter att vara tillgängliga när våra kunder behöver oss, så det är väldigt roligt att det uppskattas.

Tack igen för att du tog dig tid att lämna en recension. Tveka inte att kontakta oss om det dyker upp fler frågor eller funderingar framöver. Vi finns alltid här!

Snabb och bra hjälp.

Snabb och bra hjälp

19 september 2025

Hej Thomas,

Tack så mycket för att du tagit dig tid att lämna en recension!

Vi är väldigt glada över att du känner dig nöjd med den hjälp du fått från vår support. Att kunna erbjuda bra service är något vi verkligen värdesätter, och det är härligt att höra att vi levde upp till dina förväntningar.

Du är alltid välkommen att kontakta oss igen om du har fler frågor eller behöver ytterligare hjälp.

Emely / one.com

Toppenassistans av fina Nikita!

Fick hjälp av Nikita som är en stjärna!!
Fick sån fin assistans att man nästan blev tårögd. Är kund idag och har 5st domäner som betalas varpå jag missat att säga upp 1 utav de med några dagar då jag ej fått verksamheten att flyga.

Fick hjälp att säga upp den.
Grym support, snabb, effektiv & förstående för en småföretagare som mig.

18 september 2025

Hej Max,

Tusen tack för din fina recension!

Det gläder oss verkligen att höra att du är så nöjd med den hjälp du fått. Att kunna erbjuda snabb, effektiv och förstående support är något vi alltid strävar efter och det betyder mycket för oss att du upplevde det så.

Vi förstår att det kan vara mycket att hålla reda på när man har flera domäner och att saker ibland kan bli lite röriga. Därför är det extra viktigt för oss att finnas här och hjälpa till när det behövs. Vi kommer självklart att se till att Nikita får ta del av dina vänliga ord, och jag är säker på att hon kommer att uppskatta det väldigt mycket.

Tack igen för att du tog dig tid att dela med dig. Vi finns alltid här om du behöver vår hjälp igen framöver!

Emely / one.com

Fantastiskt hjälpsam och kunnig…

Fantastiskt hjälpsam och kunnig kundservice. Emely lyssnade och löste problemet. Tog tid att se att allt fungerade efter ändringen. 5 stjärnor !!

18 september 2025

Hej Sten,

Stort tack för din fantastiska recension och de fem stjärnorna!

Jag är verkligen glad att vi kunde lösa ditt ärende tillsammans och att du kände att jag gav dig den hjälp du behövde. Vår målsättning är alltid att ge bästa möjliga service, och det är härligt att höra att vi nådde upp till dina förväntningar.

Det var ett nöje att assistera dig, och om du behöver hjälp igen framöver är det bara att höra av dig!

Tack igen för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse. Din feedback betyder verkligen mycket för oss.

Hjälpsam och trevlig personal

Du får den allra bästa tänkbara support. De löser dina problem.

Hej Helena,

Stort tack för att du tog dig tid att lämna ett så fint omdöme! Det gläder oss verkligen att höra att du är nöjd med vår support och att vi har kunnat hjälpa dig på bästa sätt.

Vårt mål är alltid att erbjuda snabb, vänlig och lösningsorienterad service, så det betyder mycket för oss att du uppskattar vårt arbete.

Tveka inte att höra av dig om du har några funderingar eller behöver hjälp igen framöver. Vi finns här för dig!

Riktigt bra kundsupport

Svarar alltid, mycket bra support

Hej Connie,

Stort tack för din fina recension!

Vi blir verkligen glada över att höra att du är nöjd med vår kundsupport. Vi strävar alltid efter att ge bästa möjliga service, och att få feedback som din motiverar oss att fortsätta göra vårt bästa varje dag.

Vi finns här för dig när du behöver oss, så tveka inte att höra av dig om det är något mer som vi kan hjälpa dig med!

Emely / One.com

Jag är mycket nöjd och skulle absolut…

Jag är mycket nöjd och skulle absolut rekommendera one.com till en vän eller kollega

10 september 2025

Hej Mehman,

Tusen tack för ditt fina omdöme!

Det gläder oss verkligen att höra att du är nöjd med våra tjänster och att du känner dig trygg med att rekommendera oss till både vänner och kollegor.

Din feedback betyder mycket för oss, särskilt eftersom vi ständigt arbetar för att förbättra våra tjänster och ge varje kund den bästa möjliga upplevelsen.

Tack igen för att du tog dig tid att skriva. Tveka inte att höra av dig om du har några frågor eller funderingar. Vi finns alltid här för dig!