one.com Omdömen 24 132

TrustScore 4.5 av 5

4,3

Jag har haft one.com i många år med webbplats och mail. Är mycket nöjd med dels utbudet och även supporten. Jag hade några problem nyligen men supporten guidade mig på ett professionellt sätt. Så: jag... Se mer

Jag skulle konfiguera "Skicka som" i Gmail för en domän. Verkade ha gjort allt rätt men det fattades en inställning i Wix under DNS inställningar som heter TEXT där värnamnet skulle vara tomt och vä... Se mer

Jag är väldigt nöjd med One.com! Tjänsten fungerar smidigt och pålitligt, och hela upplevelsen har varit mycket positiv. Det som verkligen sticker ut är deras fantastiska kundservice. Personale... Se mer

Supporten var väldigt hjälpsam och professionell. De hjälpte mig att lösa exakt det jag behövde och gav tydliga instruktioner för det jag själv kunde göra via kontrollpanelen. 😊🎉 De tog sig tid... Se mer

1. Webbhotell
  2. DNS-leverantör
  3. E-postleverantör
  4. Webbdesign

Om one.com

Informationen kommer från olika externa källor

one.com is a leading European provider of web hosting and other related web services. Founded in 2002, one.com now provides over 1.5 million customers around the world with our famously easy-to-use services.

Everything you need to create, manage, and promote a stunning website is at your fingertips from our state-of-the-art control panel. Whether you want to create a blog, promote your work or sell your products, we've got you covered! All sites come with email hosting, data migration, SSL, photo gallery and much more.

Your feedback means the world to us.
All feedback is reviewed by real people and will be used to improve our services.

Our customer support is available 24 hours a day, 365 days a year via Live Chat and e-mail at one.com/contact

We are here to listen.

4,3

Utmärkt

TrustScore 4.5 av 5

24 tn omdömen

Bra hemsideapp.Kundservicen är bäst i branschen

Bra och lättbegriplig hemside-app. Anledning till att jag nu rekommendera One är deras kundservice. Trevliga flexibla o kunniga. Något för andra att ta efter. Framtiden är bra kundservice

8 januari 2026

Svar från one.com

Stort tack för din fina recension och för att du rekommenderar oss!

Vi blir så glada över att höra att du upplever vår hemside-app som både bra och lättbegriplig, och att vår kundservice är anledningen till att du väljer att rekommendera oss vidare. Vi strävar alltid efter att vara trevliga, flexibla och kunniga i varje kontakt, så din feedback betyder väldigt mycket för oss.

Att du lyfter fram god kundservice som något viktigt för framtiden håller vi helt med om och det är precis där vi vill fortsätta lägga vårt fokus.

Tack igen för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse. Tveka inte att återkomma om det finns något mer som vi kan hjälpa dig med!

Finding solutions

Very good ar listening and finding the right solution.

5 januari 2026

Hi Asir,

Thank you for your feedback! We’re glad to hear that our team was very good at listening and finding the right solution for you. If you need any further assistance, please don’t hesitate to contact us.

Meralyn/one.com

Snabb och superbra support av Rafael!

5 januari 2026

Hej Fredrik,

Tusen tack för din fina recension och för att du tagit dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Det gör oss verkligen glada att höra att du fick snabb och superbra hjälp av Rafael. Jag är övertygad om att detta kommer att göra honom väldigt glad, och jag ser självklart till att han får ta del av dina vänliga ord.

Du är alltid varmt välkommen att kontakta oss igen om du har några frågor eller behöver hjälp framöver.

Värdelös kundservice

Värdelös kundservice, man slussas omkring konstant.

2 januari 2026

Svar från one.com

Tack för att du tog dig tid att lämna din feedback. Vi är ledsna över att höra att du inte fått den support du förväntade dig.

Vi har tyvärr inte lyckats hitta någon information för att kunna följa upp ditt ärende. Du får gärna kontakta mig direkt på service@one.com, så ser vi till att ta hand om ditt ärende och ge dig den support vi alltid strävar efter att leverera.

Martin, one.com

Quickly and correct

It was done quickly and correct

22 december 2025

Hi there,

Thank you for your feedback! We’re glad to hear that everything was completed quickly and correctly. If you need any further assistance, please don’t hesitate to contact us

Vilken fantastisk service

Vilken fantastisk service! Daniel hjälpte mig att fixa allt jag behövde smidigt och enkelt, trots att jag missat förfallodagen på min faktura. Jag är dessutom helt novis inom området "domäner" och "hosting" men med Daniels hjälp var det enkelt att förstå vad som behövde göras. Tacksam för superb service!

30 december 2025

Hejsan Nathalie,

Stort tack för dina värmande ord! Det gläder oss verkligen att höra att du upplevde hjälpen som smidig och tydlig, särskilt när det gäller domäner och hosting som kan kännas krångligt i början. Jag ska genast se till att Daniel får ta del av dina fina ord, det kommer han verkligen uppskatta.

Tveka inte att höra av dig igen om du har fler frågor eller behöver hjälp framöver. Önskar dig en fortsatt fin dag!

Hälsningar,
Ebba one.com

The support are fantastic

The support are fantastic always very helpful.

22 december 2025

Hi Annika,

Thank you for your feedback! We’re delighted to hear that our support team is fantastic and always very helpful. If you ever need assistance, please don’t hesitate to reach out — we’re always here to help.

Snabb och bra återkoppling

Er medarbetare Mario hjälpte mig med adekvat information. Det gick snabbt, var tydligt och han gav dessutom en bekräftande återkoppling. Mycket bra!

23 december 2025

Hej Lars Erik,

Stort tack för din fina recension!

Det gläder oss verkligen att höra att Mario kunde hjälpa dig på ett tydligt, snabbt och professionellt sätt, och att du kände dig väl bemött genom hela kontakten.

Att känna sig trygg och väl informerad vid kontakt med vår support är mycket viktigt för oss, och därför betyder det extra mycket att du lyfter just detta. Vi kommer självklart att se till att Mario får ta del av dina fina ord.

Tack igen för ditt förtroende och varmt välkommen att höra av dig igen om vi kan hjälpa dig med något framöver!

Grym support!

Grym support!

19 december 2025

Hej Mia!

Tack för din recension!

Vi är glada att höra att du är nöjd med vår support :).

Vårt mål är alltid att ge snabb, tydlig och hjälpsam service, och det är uppskattat att du delar din upplevelse!

Tack för att du tog dig tid att lämna feedback och vi önskar dig en god jul!

Det är så sorgligt att ett sånt bolag…

Det är så sorgligt att ett sånt bolag ska tjäna pengar på att lura sina kunder - är affärsidén att fakturera för tjänster som inte används och är uppsagda?
Trots att jag sa upp tjänsten 2 år sen för första gången får jag fortfarande fakturor att betala, som i sin tur skickas vidare till Intrum/inkasso.
Jag har varit i kontakt med den Supporten som är omöjlig att nå, och de har sagt två gånger till mig att de säger upp min tjänst och sen händer det ingenting och ännu en faktura skickas.
Först nu genom kontakt med Intrum får man veta att det finns särskild ”uppsägningslänk” och är enda sättet att säga upp en tjänst. Jaha! Varför har jag inte fått den infon i samtalen med supporten? Eller varför har jag inte fått detta som svar till alla mejl jag skickat som ingen har återkopplat på?

Två år sen berättade jag även att jag har sålt verksamheten och av misstag hade jag köpt tjänsten som konsument.
Ändå efter två år och massa försök att säga upp tjänsten så är inte tjänsten, som jag inte använt på hela 2 år, uppsagd och jag får fakturor skickad vidare till Inkasso.

Om ni överväger att använda er av One.com, TÄNK OM - de har bokstavligen ingen support då sällan får du svar eller om det ens är support som svarar - du får inte svar på dina mejl - du får inte tillräcklig information och det ligger på dig själv att hantera allt - finns andra företag som är mer seriösa och förståeliga i kontakt med sina kunder.

SKÄMS ONE.COM & INTRUM!

20 december 2025

Svar från one.com

Tack för att du tagit dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Vi är verkligen ledsna över den situation du hamnat i och förstår hur frustrerande det måste ha varit att få fakturor för en tjänst som du trodde var uppsagd. Det är självklart inte så vi vill att våra kunder ska uppleva oss.

Vi vill uppriktigt be om ursäkt för att det har varit otydligt och svårt att få korrekt information i kontakten med vår support, särskilt kring uppsägningen. Det är vårt ansvar att guida våra kunder på ett tydligt sätt, och i det här fallet blev kommunikationen tyvärr inte så bra som den borde ha varit. Det beklagar vi verkligen.

Efter fortsatt dialog via mejl har vi nu rett ut situationen och löst ärendet. Vi är glada att vi kunde hitta en lösning som känns bra för dig och uppskattar verkligen att du tog dig tid att ge oss din feedback. Den hjälper oss att bli ännu bättre framöver.

Tveka inte att höra av dig om det finns något mer vi kan göra för dig.

Emely / one.com

Utcheckningen med manuella beställningar är kass

Utcheckningen med er betalmodul när man har gjort en manuell beställning i webbshoppen, är gräslig och fel ord används.

Det är ingen beställning, det är en betalning. Beställningen är redan lagd.

Det krånglar 100% av gångerna för de som ska betala via länk och mobil. Länken i pdf - i mailet - (svår att hitta från början eftersom länken inte är i mailet) är minimal! Det är en liten vit (!) ruta med blå liten text.

När man kommer in till sidan så hamnar man först på webbshoppen och sen blir det bara vitt och ett formulär poppar upp.

Till slut ska man fylla i sin information igen, och klicka på beställa - så börjar betalningen.

Totalt ologiskt.

18 december 2025

Svar från one.com

Tack för att du lämnade en recension. Jag är verkligen ledsen att höra att utcheckningen och flödet för manuella beställningar har fungerat så dåligt för dig - det låter frustrerande att det krånglar, särskilt i mobilen.

Dina synpunkter om att länken är svår att hitta och att terminologin känns ologisk är väldigt värdefull feedback som jag vill ta vidare internt för att vi ska kunna förbättra tjänsten.

Jag har försökt nå dig via telefon för att titta närmare på detta och hjälpa till, men fick tyvärr inget svar. Jag har därför skickat ett mejl till dig istället. Svara gärna på det så kan jag hjälpa dig vidare personligen.

Önskar dig en fin dag!

snabbt svar och snabbt återkoppling och…

snabbt svar och snabbt återkoppling och fick den hjälp jag behövde utan krångel

17 december 2025

Hej Pia,

Stort tack för din feedback och för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Det gör oss verkligen glada att höra att du fick snabb återkoppling och den hjälp du behövde, på ett smidigt och krångelfritt sätt. Vårt mål är alltid att erbjuda bästa möjliga support, och det är precis så här vi vill att det ska kännas när man kontaktar oss.

Tveka inte att höra av dig igen om du har fler frågor eller funderingar. Vi finns alltid här för att hjälpa till!

Emely / one.com

Påförande av extra kostnad och…

8Det är djupt beklagligt att konstatera hur denna leverantör agerar med total brist på respekt för både kund och gällande lagstiftning. Rätt som det är får man ett brev där man påstås eventuellt få högre kostnader om man har ett val av php tjänst i någon version, även om man varken använder tjänsten eller har en websida som skulle då använt denna php. Man kan heller inte välja bort denna php utan något sådant val existerar inte och deras kundtjänst saknar svar på dessa frågor likväl. De verkar vara experter däremot på att klistra in färdiga svar på frågor som inte är ställda.

När man ändå är igång så kan man kritisera den vilseledande designen. Webbplatsen upplevs som att man har skapat en förvirrande layout som är utformad för att driva kunder mot oönskade köp. Det märkte man övertydligt när man försökte komma åt sina kontoinställningar. Istället för komma till inställningar så skulle man pådyvlas något office 365!

Utöver det kan det tilläggas, att man har en kundtjänst utan kompetens och som levererar irrelevanta standardsvar och undviker konsekvent kärnfrågor. Den verkar dessutom ha en oroande okunskap kring svensk konsumentlagstiftning.

Jag väljer därför att gå vidare till en seriös operatör som erbjuder transparens, laglydighet och faktisk kundservice.

Svaret var väntat och det är lika oseriöst menat i vanlig ordning. Vackra ord men inget mer än så.

Varför inte inleda med, vi tar till oss din kritik och utlovar bättring. För att påvisa att vi är vad vi påstår oss vara så önskar vi kompensera dig med x, y för våra brister och hädanefter upphöra med fejkad support som vi vet är bara trams och otroligt oseriöst. Om ni hade ryggrad att skriva något i den stilen så hade ni varit trovärdiga.

I övrigt är det inte meningen att ni ska göra eftersökningar på mig. Det är ju upprörande att ni till och med skriver det offentligt. Det säger mycket om er.

Ni har haft chansen flertalet gånger via er supportlåda att besvara mig. Lika oseriöst har det varit där som här. Varför inte bara välja att göra rätt? Och med heder erkänna era fel? Varför ska man behöva påtala det?

Som en fortsättning på detta och naturligtvis utan svar. Nu har jag fått e-post kring hur jag säger upp mitt abonnemang utan jag ens har frågat efter det. Jag antar att kritiken är svidande. Mitt abonnemang går inte ut förrän i sommar! Så otroligt märkligt agerande. Jag testade att ringa deras support och det var humoristiskt. Solklart var det en oändlig telefonkö, dock var meddelandet att detta skulle bero på denna php som jag själv inledde denna skrivelse med. Denna skrivelse kan man nu säga har fått ett vackert avslut där början och slutet knyter an till varandra sömlöst.

16 december 2025

Svar från one.com

Tack för att du tar dig tid att lämna din feedback. Jag är verkligen ledsen att höra om din upplevelse, både gällande informationen kring PHP-versioner och hur du blivit bemött av vår support.

Det är absolut inte meningen att vår design ska upplevas som vilseledande eller att du ska känna dig påtvingad tjänster. Jag förstår frustrationen om du känner att du fått irrelevanta standardsvar istället för faktisk hjälp med dina frågor om PHP-avgiften och dina inställningar. Det är inte den standard vi strävar efter.

Eftersom jag inte kan hitta dina kunduppgifter via denna recension skulle jag vilja be dig att mejla mig på service@one.com. Då kan jag personligen titta närmare på ditt ärende, reda ut frågetecknen kring PHP-tjänsten och se till att du får ett ordentligt svar.

Önskar dig en fin dag trots omständigheterna.

Svårt att hitta ett företag idag med…

Svårt att hitta ett företag idag med den service jag fick av dem nyss. Känner mig trygg med att ha min webbadress hos dem. Om du inte redan bytt så välj dem nu.

9 december 2025

Hej Peter,

Stort tack för din fantastiska recension!

Det gör mig verkligen glad att höra att du är nöjd med den service du nyss fick och att du känner dig trygg med att ha din webbadress hos oss. Det är precis den upplevelsen vi strävar efter att ge.

Att du dessutom rekommenderar andra att välja oss betyder oerhört mycket.

Tveka inte att höra av dig om du behöver hjälp med något annat framöver.

Ha en fin dag!

Joel / one.com

Finns bättre alternativ

Blåser kunder och lurar dem betala för tjänster de inte använder.

14 oktober 2025

Svar från one.com

Tack för att du tar dig tid att lämna ett omdöme. Det är verkligen tråkigt att höra att du upplever att vi lurat dig, det är absolut inte den upplevelsen vi vill att våra kunder ska ha.

Vi strävar alltid efter transparens kring våra tjänster och betalningar. Eftersom jag inte har tillräckligt med information här för att se ditt konto, skulle jag vilja be dig att maila mig på service@one.com. Vänligen inkludera ditt domännamn eller ordernummer så lovar jag att personligen titta på ditt ärende och hjälpa dig att hitta en lösning.

Snabb och kompetent service 😀

2 december 2025

Hej Lennart,

Tusen tack för din positiva recension!

Vi är väldigt glada över att höra att du känner dig nöjd med den hjälp du fått från oss. Vårt mål är alltid att erbjuda en så bra upplevelse som möjligt för våra kunder, och det betyder mycket för oss att veta att vi har lyckats.

Vi uppskattar verkligen din feedback och ser fram emot att hjälpa dig igen i framtiden!

Emely / one.com

Jag fick stort hjälp av Nikita som…

Jag fick stort hjälp av Nikita som jobbar på one.com och jag har varit super nöjd av hennes hjälp och Service...

1 december 2025

Hej Hussam,

Stort tack för din fantastiska recension!

Det gläder oss verkligen att höra att du fick så bra hjälp av Nikita och att hennes engagemang och service gjorde skillnad för dig. Jag kommer självklart att se till att Nikita får ta del av dina fina ord, och jag är säker på att hon kommer bli jätteglad.

Vi strävar alltid efter att ge bästa möjliga service, så din feedback betyder väldigt mycket för oss. Tack igen för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Du är alltid varmt välkommen att höra av dig igen om du behöver hjälp eller har frågor. Vi finns här för dig och stöttar dig gärna i allt som rör din tjänst hos oss.

Verkar svårt att säga upp abonnemanget

Verkar svårt att säga upp abonnemanget
Samt omöjliga att nå på telefon.
Två mejl har jag skickat på mitt domännamn jag vill ha uppsagt, men icke får bara en länk på massa steg.

1 december 2025

Hejsan Per,

Tack för din feedback och för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Vi är verkligen ledsna över att höra att du haft svårt att säga upp ditt abonnemang. Vi förstår att det kan vara frustrerande när man inte får den hjälp man förväntar sig, och att uppsägningsprocessen känns krånglig. Det är absolut inte vår avsikt, och vi beklagar att du har upplevt problem med detta. Din feedback är viktig för oss och vi kommer fortsätta arbeta för att göra våra processer ännu enklare och mer smidiga för alla våra kunder.

Min kollega har varit i kontakt med dig via telefon, och vi hoppas verkligen att allting känns tydligare och bättre för dig nu efter vår senaste kontakt.

Tveka inte att höra av dig om det är något mer vi kan hjälpa dig med. Vi finns alltid här!

Trevlig och hjälpsam

Väldigt trevliga och hjälpsamma när man väl kom fram på telefonsupporten, ganska lång väntetid. Men vänliga och lätt att få den hjälp jag behövde. Kändes proffsigt!

28 november 2025

Hej Maria,

Tack så mycket för din fina recension och för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Vi är verkligen glada över att höra att du kände dig väl bemött och att du fick den hjälp du behövde från vår support. Det betyder oerhört mycket för oss att du har haft en positiv upplevelse och att vi lyckades ge dig den bästa möjliga servicen.

Vi arbetar kontinuerligt med att förbättra våra processer och göra det snabbare att nå oss, så vi tar absolut till oss din feedback angående väntetiden. Vi förstår hur viktigt det är att få hjälp snabbt, och vi jobbar på att göra det ännu bättre framöver.

Tveka inte att höra av dig om du har några fler frågor eller funderingar – vi finns här för dig!

Mycket besviken!

Mycket besviken! De betalar i mitt namn för en tjänst jag inte har begärt och inte har betalat för. Jag följde deras utskickade uppmaning "om betalning ej sker så stoppas tjänsten", vilket jag tyckte var ok då jag inte ville ha den, dvs jag betalade inte. Men, de betalar den ändå och skickar en faktura till mig för att betala vad de betalat för något jag alltså inte ville ha. Smutsigt! Så gör man bara inte! Aldrig mer one.com!

1 november 2025

Svar från one.com

Tack för att du har tagit dig tid att lämna en recension. Även om vi såklart är ledsna att höra om din upplevelse så uppskattar vi att du delar med dig, då det hjälper oss att bli bättre.

Vi förstår verkligen att situationen kan ha orsakat förvirring och beklagar detta. Alla abonnemang hos oss förnyas automatiskt, i enlighet med den ömsesidiga överenskommelsen som framgår i våra affärsvillkor när abonnemanget tecknas. Syftet med den automatiska förnyelsen är att säkerställa att våra kunder inte riskerar att förlora sin data eller domän av misstag. Vi förstår att detta kan vara lätt att missa, och vi tar självklart till oss din feedback för att kunna förbättra vår kommunikation framöver.

Vi är glada att vi hade möjlighet att hjälpa dig via telefon och att vi kunde reda ut eventuella oklarheter. Om du har fler frågor eller behöver vidare hjälp, tveka inte att höra av dig – vi finns här för att hjälpa till!