Angående medlemsrabatter som man skulle få på Bensinen 50öre/l. Tycker det skall vara kopplat till ditt OKQ8 kort.inte någon rabattkupong som ska skannas. Finns bara obemannade tankställe där jag... Se mer

Hyrde en lastbil till Umeå och blev upplyst om att jag då behövde lägga till fria mil. Accepterade detta och expediten säger att då landar priset med försäkring på 1395. Jag tyckte det lät bra och sig... Se mer

Skulle skicka flera paket och ville bara dubbelkolla att etiketterna satt korrekt. Tyvärr blev jag mycket otrevligt bemött av personalen, som uppträdde stressat och irriterat när jag ställde frågor. E... Se mer

Riktiga puckon som sitter i kundtjänsten!! De säger olika varje gång man ringer och säger att man ska maila istället. När jag hör det så svarar dom på mailen att de inte kan ge ut information och... Se mer

1,5

Alla omdömen

40 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

85% här kan inte ha fel.

HÖGSTA PRISERNA PÅ ALLT MAN SÄLJER, så att höjdarna som sitter i TOPPEN behåller sina HÖGA FANTASI LÖNER.

Det borde vara förbjudet att driva ett sånt här korrupt bolag i Sverige.

10 december 2024

18 år som kund i Mariestad

18 år som kund i Mariestad, alltid var nöjd, men idag den 30 november förbannad att en ung tjej med dålig samvete har visat medvetet hån, vet inte varför, kanske rasist.
Vi var två i butiken en man vid kassa, jag vid posten, medan hon släppte honom då kommer 6 personer till, till kassan, och istället komma och släppa mig först, hon tittade på mig och började släppa dem alla som kom efter mig.
Det är rent svineriet!
Personalen där alltid försökte släppa kunder på båda sidor jämnt, det var alla 15 år, men nu kommer ny anställd barn och försöker lura en vuxen person att chefen sa så att kassan först, när jag har frågat henne, varför hon gör så här? Jag vill fråga chefen varför ljuger säljare, vilket motiv hade hon faktiskt?
Om kommer 23 personer tex. till kassan- måste jag vänta också enligt henne, så här?
Helt idiotisk uttalande, skam.
Om det inte Främlingsfientlighet eller Rasism (jag är icke svensk)- vad är detta?
Alla 18 år tankade jag medel bara här! Och alla var trevliga, även chefen, men nu väldigt upprörd!

30 november 2024

Dubbelt så dyrt på OKQ8 än hos andra återförsäljare.

Beställde 4 liter motorolja anpassad för mc som heter Allroads 4T 10W-40. När jag skulle betala i kassan på en OKQ8-mack så ville kassörskan ha 916kr. Hon fick inga pengar av mig.
När jag senare handlade samma olja på Swedol så kostade den mindre än hälften, 404kr för 4 liter. OKQ8 säljer oljan under sitt eget märke och tar betydligt mer än dubbelt än vad andra återförsäljare tar. Bedrövligt i mina ögon.
Undrar hur det står till med kooperationen. Medlemmarna äger företaget och jag har varit trogen medlem sedan 1973.
Men nu är det sluthandlat hos det här ockerföretaget!
Rekommenderas inte.

16 november 2024

Köpte torkarblad i Märsta som skulle…

Köpte torkarblad i Märsta som skulle passa enligt deras eget system. En personal försöker hjälpa mig men lyckas inte heller. Hennes bedömning var att torkarbladet passade inte. Jag ber om att få plocka ut ett par nya av ett annat märke och betala mellanskillnaden. Varpå hon svarar nej. Jag frågar, tänk om systemet säger fel torkarblad igen, då lägger jag ut 1000kr i helt onödan. Ber att få prova ett och kolla om det passar innan jag köper det varpå hon svarar nej. Personalen har ingen service känsla alls. Riktigt uselt ställe. Kommer undvika denna plats. Och betygen på TP bekräftar hela min bild.

10 november 2024

Otrevliga lögnare

Det här stället har nästan alltid otrevlig personal. Idag var det nytt rekord.

Jag har ett tvättabonemang och ungefär hälften av gångerna man ska tvätta så är det lång kön. Maskinen är trasig, tvättar dåligt pga igensatta munstycken eller som idag, då tvättar dem sina egna hyrbilar och ställer en kona för den, och påstår att den är trasig. Fast att bilen kom ut skinande ren.

Gick in och konfronterade personalen om hur de tänker lösa kompensation för mitt abonnemang och fick bara en dryg kommentar om att jag väl får säga upp abonnemanget..

Ja det tänker jag göra, men hurfan sköter ni er affärer egentligen?

Hoppas ägaren ser det här och byter ut personalen som uppenbarligen inte skall arbeta ute bland folk öht.

9 november 2024

VARNING!!

Vi körde in bilen i en av deras biltvättar, men i stället för en ren bil fick vi en dyr och onödig skada. Biltvätten drog loss bromslyktan och orsakade flera stora repor på taket. När vi kontaktade OKQ8 för att få hjälp, förväntade vi oss att de skulle ta ansvar för skadorna. Men istället nekade de att det var deras fel och erbjöd oss endast halva reparationskostnaden på 5100 kr som "goodwill". Vi blev alltså tvungna att betala 2550 kr för en enda biltvätt!
Det känns helt sjukt att kunder ska behöva riskera att deras bilar blir skadade och sen stå för kostnaderna själva. Vi har alltid varit trogna kunder, men den här upplevelsen har gjort oss sååå besvikna och vi kommer aldrig någonsin åka till en OKQ8-tvätt igen!! Jag hoppas verkligen att denna recension kan vara en varning till andra så att ni inte hamnar i samma situation som vi. Tänk er för innan ni använder OKQ8 biltvätt, dem kommer inte hjälpa er om något händer!!

23 augusti 2024

Hälsinggårdsvägen

Hälsinggårdsvägen, Falun.
Helt sjukt att 2024 inte kunna blippa kort en Mobilepay på en mack!
Finns EN pump där man överhuvudtaget kan använda kort, annars måste man gå in för att betala…
Åker förbi denna mack varje dag men väljer att köra en omväg för att det är så dåligt

22 oktober 2024

Bokade hyrbil

Bokade hyrbil, inget fel på bilen.
Men stressad personal och långa väntetider både att hämta ut och lämna bil.
Fick stå och vänta 30 minuter för att bli hotad om städavgift vilket man enkelt kunnat påpeka i ett tidigare skede.
Dessutom generellt dåligt kundbemötande.
Får testa något annat nästa gång, vilket är synd för jag gillar att köra deras bilar.

17 oktober 2024

Skickar ut medlemskort till mig med en…

Skickar ut medlemskort till mig med en person som jag ej haft kontakt med på 30 år, Inga svar om hur det kunnat bli så. Mailade 2 av deras stationer för 1 rs sedan inget svar. Maialde kundservice för 1 års sedan = inga svar. Ringde idag och fick så mmånga olika svar att man undrar om man kommer att bli av med dom. Gå ej in några affärer etc med detta bolag.

15 oktober 2024

App för hyra släpvagn

Vi har hyrt släp på obemannad bensinstation. Vi betalade via appen men fick inte ut något släp. Telefonnumret går till ett danskt bolag som inte säger sig ha några Hyrsläp på adressen. OKQ8s egen kundtjänst går hem kl 16 . Bedrövligt. Så vi är lurade på pengarna och vi kan inte hämta varorna vi köpt.

10 september 2024

OKQ8 - nya skamavgifter!

Idag har jag fått lära mig att det kostar 229:- i startavgift för att få andvända billyften, plus minuttaxan!
Jag skiter i att vara medlem om OK bara ska jävlas med oss bilister.

1 september 2024

Tankade diesel på OKQ8 lilla Edet den…

Tankade diesel på OKQ8 lilla Edet den 2/8 fick vatten i dieseln. Tilläggas att det va samma vecka som översvämningarna va.
Tömde ur diesel ur lastbilen som såg mer ut som vatten. Lämnade detta på stationen och säljaren höll med om att den varken såg ut eller luktade som diesel. Lovade att skicka detta på analys.

Ej fått svar på analysen eller en vettig återkoppling.
Dom skyller bara ifrån sig och hävdar att det inte är dom.
🤷‍♀️🤦‍♀️

2 augusti 2024

Hade den funnits minus så hade jag get…

Hade den funnits minus så hade jag get abslout minus på den. Jag hade sålt min bil och har i samma veva sagt upp tvätt abbonemanget. Tyvärr så hade uppsägningen inte gott igenom(mitt fel eller appens fell vet ej). Men 4 månader efter den när jag såg att de dra 299 i månaden förtfarande så ringar jag de och fick hjälp att säga upp direkt. Jag har skickat in bevis till de att jag inte har ägt bilen i 4 månader och därför tyckte jag att de borde betala tillbaka. Jag förklarade hur allt var och frågade om de kan hjälpa mig. Det som hände efteråt var rent bedragari och långt ifrån en normal person som tog ärendet på sig(tvätt ansvarig kalade hon sig). Jag hoppas att någon ansvarig från okq8 ta hand om det annars slutar jag aldrig varna folk för hur dåligt är de.

29 augusti 2024

Norremark Växjö

Norremark Växjö. När man ska använda bonuscheck blir det nästan alltid fel på transaktionen.
Innebär massa extra jobb att rodda i för att få tillbaka pengarna.
Uruselt att aldrig de kan få detta till att stämma!!! 😡😡😡

10 augusti 2024

Uruselt

Uruselt, såväl bristfälligt avtal som kasst
utförande och oförskämt bemötande. INTE värt pengarna!
Varning för lurendrejeri, skandal från vår medlemsägda förening!
OkQ8 utlovar ångtvätt av bil på plats med villkor ”tillgång runt hela din bil”.
Vi har GOTT om plats för vår bil på P-platsen ute, och en GRATIS gäst P som ligger intill, 1,5 meter från vår bil. Det duger inte för OkQ8. På plats börjar tvättkillen tjafsa. Han dubbelparkerar i onödan framför grannarnas bilar och flyttar inte sin bil när han blir ombedd av grannar. Inte heller när vi ber honom. Vi blir tvungna att ringa hans chef för att få honom att köra undan sin bil. Klockan går och den bokade tiden rinner undan…
Därpå surar killen och börjar bete sig som en trotsig 3-åring. Han säger att vi själva måste tömma bilen på alla saker (står ej i avtalet) innan han kan börja jobba (ett paraply, en spade och ett par solglasögon!) och ställer villkor på 2 betalda P-platser intill varandra (!) för att alls utföra tvätttjänsten. Inga sådana villkor finns nämnda i avtalet. Vid tel med ansvarig på kontoret visar vi med Facetime hur mycket plats som finns omkring bilen för att jobbet ska kunna göras, svaret från ansvarig är orförskämt och otrevligt. Vi ber till sist att få avbryta spektaklet. Vi har varit medlemmar i OK i drygt 30 år, nu räcker det. OKQ8 bör skämmas! Vi kommer aldrig tillbaka.

19 augusti 2024

Är det här ditt företag?

Skapa ett konto gratis