Vi har været kunder i banken siden 2022 og har i hele perioden haft den samme personlige rådgiver. Tidligere har vi oplevet at få nye rådgiver i tide og utide med og uden besked om dette. Vi bliv... Se mer
Det här tycker kunderna
Vores rådgiver Camilla Agger Mølgaard er nok den bedste bankrådgiver jeg har interageret med nogensinde. Vi fik (og får) virkeligt god hjælp og rådgivning og føler os i meget trygge hænder. Det er tyd... Se mer
Jeg møder som altid meget velforberedt til mødet og min rådgiver, Michael H. Poulsen, er som sædvanligt altid klædt særdeles godt på med meget forklarende og detaljerede oplysninger og altid med et br... Se mer
Vi fik en grundig orientering i forbindelse med vores investering. Helle Sort er kyndig og kompetent samt venlig og imødekommende.
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Nordjyske Bank er en bank med filialnet i Nordjylland samt i København. På nordjyskebank.dk kan du let finde mere information. Vi besvarer ikke anmeldelser på Trustpilot, idet vi tror på den personlige dialog som en bedre løsningsmetode. Du er altid velkommen til at kontakte os på tlf. 98703333 eller på post@nordjyskebank.dk.
Kontaktuppgifter
Torvet 4, 9400, Nørresundby, Danmark
- 9870 3333
- post@nordjyskebank.dk
- www.nordjyskebank.dk
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har inte besvarat negativa omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
God og proaktiv rådgivning
God og proaktiv rådgivning. Banken formår i høj grad at balancere opgaven med at være pengeinstitut og sparingspartner.
God og kompetent rådgivning i…
God og kompetent rådgivning i behagelige omgivelser.
Svar på spørgsmål, og tilbud om bedre låne betingelser.
Fuldt tilfreds med vores rådgiver.
Jeg fik en god og grundig gennemgang af…
Jeg fik en god og grundig gennemgang af de spørgsmål, jeg stillede Bo Uglebjerg.
Jeg er meget tilfreds med den rådgiver, som jeg hsr haft i mange år.
Personlig rådgivning
De allerbedste anbefalinger til Nordjyske Bank – og især til Martin Søndergård. Professionel, imødekommende og ekstremt kompetent rådgivning fra start til slut. Man føler sig set, hørt og prioriteret, og der bliver altid fundet løsninger, der giver mening. En bank med ægte personlig service – helt i top!
God forståelse for vores situation 😊
god forklaring om det jeg ønsket at…
god forklaring om det jeg ønsket at høre om, og altid behjelplig, når jeg har spørgsmål.føler mig set og hørt når jeg snakker med dem.
Jeg føler mig hjemme
Velforberedt og nærværende rådgivning- og let at få aftalt møde.
Under 3mdr hos Nordjyske Bank bank
Under 3mdr hos Nordjyske Bank bank, og de er har overgået Nordea med længder, som jeg ellers har været kunde ved, siden jeg var dreng.
- Jeg har endnu ikke siddet i kø til telefon support
- Utroligt hurtig svar tid på email
- De har hjulpet med hus køb, som ikke var muligt ved gamle bank
- Og jens må uden tvivl indgå i puljen som årets medarbejder, han har et drive som en bankmand der vil sine kunder.
Saglig og kompetent rådgiver
Det er altid en go oplevelse at ha møde…
Det er altid en go oplevelse at ha møde med Gitte.
Hun har styr på tingede. så kunne ikke ønske sig anden rådgiver.
Det var en super god samtale og dejligt…
Det var en super god samtale og dejligt med en nærværende og dygtig medarbejder det har styr på det hun laver. Det giver en god ro og tryghed.
En fremragende privatkunderådgiver.
Kompetent og tillidsvækkende
Behagelig, kompetent og sikker rådgivning. Imødekommende og tillidsvækkende.
Fantastisk
Imødekommende, venlig og professionel hjælp i forbindelse med huskøb.
Konstruktiv
Konstruktiv, informativt og en god dialog hvor der blev lyttet og imødekommende på tiltag til start på en ny hverdag
Martin møder mig med et venligt smil
Martin møder mig med et venligt smil. Han er forberedt, og han guider mig igennem processen.
Som altid en fornøjelse at mødes med…
Som altid en fornøjelse at mødes med Søren B. Alt blev ordnet til UG, rart at man også kan tale om løst og fast. 👍🙏
Virkelig god og forståelig rådgivning.
Virkelig god og forståelig rådgivning.
Nem at kontakte ved spørgsmål.
Har fået en rigtig god bankrådgiver i Kristine Kragh
Har fået en rigtig god bankrådgiver i Kristine Kragh og vi føler os meget trygge i den rådgivning vi får. De er desuden nemme at komme i kontakt med.
Appen til Mobilbank er meget nem at bruge og deres hjemmeside virker også meget kundevenlig og nem at bruge.
Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.