Redigt ojämn kvalite på personalen inne på dom lokala kontoren..:( charmkurs eller dåliga#dagar? Inte minst kontoret nordea täby.Betydligt jämnare på kundtjänsten telefon.alltid itroligt hjälpsamma... Se mer
Skapad med AI, baserat på nyligen publicerade omdömen
Nordea Bank - Vi har lösningarna för dig: lån, sparande, konton, kort, pensionsförsäkringar och mycket mer. Bli kund redan idag.
Sverige
Har besvarat 58 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 2 veckor
Jag har alltid haft bra upplevelser med dem

Svar från Nordea Sverige
Bytte nyligen till Nordea och det har gått smidigt. Bra hjälp från kundservice som snabbt svarade på mina frågor.

Svar från Nordea Sverige
Jag måste säga att det var en dålig upplevelse när jag ansökte om bolån. De ställde många extra krav som andra banker inte har. Jag rekommenderar absolut inte Nordea. De var arroganta och hade riktigt dålig service. Då jag istället vände mig till en annan bank gick allt mycket smidigare, och de var väldigt hjälpsamma.

Svar från Nordea Sverige
Nordea har avslutat mitt konto för att jag skickade pengar till min sjuk mamma!!Nordea är den mest rasistiska banken jag har stött på; kunder med utländsk bakgrund kastas ut. Jag lånade pengar från en bank i Sverige för att lösa 2 andra små lån, men Nordea rapporterade det som en inbetalning från utlandet. Till och med personalen på Skatteverket blev förvirrade när de såg att jag fick ränteavdrag på det lånet som man bara kan få lön från svenska banker. Har ringt till banken för att få förklaring men ingen viste ingenting varför det blev så .

Svar från Nordea Sverige
Nordea är super bra! Har varit kund i många år och aldrig haft ett enda problem! Väldigt enkel, framåt och smidig app. Modernt, stilrent och snyggt!

Svar från Nordea Sverige
Nordea är definitivt inte kundvänlig de säger att man har en privatrådgivare men nee när man behöver lite hjälp så forsla över till någon annan! Jättedåligt ! Jag har fått nog av denna bank!

Svar från Nordea Sverige
Öppnade ett konto hos nordea då jag kikade runt efterbolån.
Året efter kommer det en faktura på 135 sek trots att jag inte använt banken.
Givetvis blir det inget bolån, och vill stakt avråda avdra till att välja nordea då de inte bryr sig om kunder.

Svar från Nordea Sverige
Riktigt dålig bank. Öppnar konton som kostar pengar utan att man vet om det, klistrar bara copy paste när man ställer frågor, ohjälpsamma. Förlita inte ert sparande på denna bank

Nordea i Karlskrona.. 😳
Jag är verkligen i chock...
Letar efter en annan bank o tyckte att Nordea verkade vara intressant!
Får ett bokat möte, eeh..
Ett bokat, helt öppet möte bland främlingarna i väntan på sin tur!
Mannen framför mig som behövde hjälp med överföring från annan bank har upprepat sitt personnummer och konto nummer så många gånger att jag minns det helt utantill!!
Är det så här man har möte med bankerna nu för tiden eller är det bara Nordea som har sina bokade möten i receptionen?

Svar från Nordea Sverige
Urusel kundservice med långsamma, oeffektiva, överkänsliga medarbetare.
Välj en annan bank!

Svar från Nordea Sverige
Var i kontakt med kundtjänst idag, kunde dock inte lösa mitt problem.
Kvinnan avslutade samtalet med att slänga på luren utan varesig hej då eller något för att avsluta samtalet på ett bra sätt. Tur ni spelar in samtalen, be henne leta annat jobb utan kundkontakt.

Svar från Nordea Sverige
Ett lånelöfte är tydligen inget löfte, det körs ett varv till och sen kan dom omvärdera…….

Svar från Nordea Sverige
20 minuters väntetid innan man kommer fram och får förklara exakt samma ärende som man gjorde förra gången eftersom förra handläggaren tydligen inte alls klarade av sitt jobb. Man måste ständigt vänta kvar medan de ska fixa saker och man får inte någon bekräftelse på att de faktiskt klarade av något den här gången.

Svar från Nordea Sverige
En kriminell organisation vars enda syfte är att komplicera och försvåra sina kunders liv, så att de kan förbättra sina egna vinster. Outhärdligt dålig app, obefintlig kundservice och noll hjälp när det behövs. Intressant att sådana institutioner/banker som "Nordea" ens tillåts existera i ett land som gillar att betrakta sig som civiliserat. -100 stjärnor.

Svar från Nordea Sverige
En stjärna är för mycket för Nordea. Nordea har nu stängt alla sina kontor. Banken verkar ha alldeles för mycket pengar och inte vill ha kunder! Dåligt service och kundtjänst.

Svar från Nordea Sverige
Opålitliga, dyra och oseriösa. Som Premium kund får du inget utöver det vanliga och ingen hjälp fastän du efterfrågar det.
De ifrågasätter dig, robotsvar till kundservice och stöttande kommentarer!
Rekommenderas att AVSTÅ från Nordea!

Svar från Nordea Sverige
”Undvik Nordea om du vill att dina pengar ska växa. Efter 10 år med deras fonder fick jag tillbaka mindre än jag satte in, trots att börsen gått spikrakt upp. De är experter på att ta ut höga avgifter men sämst på att leverera resultat. Med tanke på de massiva åtalen om miljardtvätt av pengar och de rekordböter de tvingats betala, framstår de mer som en kriminell organisation än en seriös bank. Välj en bank som faktiskt bryr sig om sina kunder istället!”

Svar från Nordea Sverige
Jag fick nyss ett brev hem där det stod att jag övertrasserat mitt konto med 10000:-
Detta på ett konto jag inte använt på säkert 15 år och trodde var avslutat för längesedan. Tydligen så har bankavgift på 50:-/ månad + ränta tickat i alla år och nu kommit upp till kreditgränsen. Jag ringde och förklarade min situation men de sa att enda sättet att stänga ner kontot nu var att betala 10000:- och sen skriftligt avsluta kontot, känns lite märkligt…