Nordax Bank AB Omdömen

TrustScore 4 av 5

Sammanfattning av omdömen

Skapad med AI, baserat på nyligen publicerade omdömen

Utvärderar man 116 recensioner, hade recensenterna en utmärkt upplevelse med det här företaget. Många kunder lyfter fram att personalen är otroligt trevlig och professionell, vilket gör hela deras uppskattade låneprocess både trygg och enkel. Konsumenterna berättar ofta att de har fått fantastisk hjälp och snabb återkoppling av sina kunniga handläggare, vilket underlättar mycket i stressiga situationer. Vissa recensenter var inte nöjda med kundtjänsten och upplevde att det ibland tog alldeles för lång tid att få svar på sina frågor. Några personer nämnde även att kommunikationen i vissa situationer kunde brista, samt att bemötandet från enstaka medarbetare upplevdes som både ganska otrevligt och nonchalant vid telefonkontakt.

Ämnen som oftast nämns

Staff

Recensenter nämner positiv feedback om personal, och konsumenter beskriver ofta ett mycket trevligt bemötande... Se mer

Service

Kunder delar positiv åsikter om service och upplever att handläggarna är tillmötesgående och professionella i... Se mer

Customer service

Användare beskriver tvetydiga upplevelser i sin interaktion med kundservice. Medan vissa recensenter berömmer... Se mer

Response time

Kunder hade tvetydig upplevelser med svarstid, där vissa recensenter upplevde en otroligt snabb hantering och... Se mer

Customer communications

Människor rapporterar tvetydiga upplevelser med kundkontakt, där vissa uppskattar den professionella hjälpen... Se mer

Omdömen som formar denna sammanfattning

Kreditupplysning togs snabbt men Inget svar på ansökan tills jag påminde andra gången (hemsidan visar entydigt att de ska återkomma, vilket ju är det rimliga). Ren tur att lägenheten fortfarande... Se mer

När konkurenten sa nej till ett utökat bolån efter 12 år utan anmärkning på inbetalningar. Jag behövde köpa en ny värmepump. Kontaktade Nordax bank. Efter att pratat om mitt behov av att öka mitt... Se mer

En bank som verkligen fanns där för mig när allt såg som mörkast ut. Personalen är professionell och otroligt trevlig. Jag fick den bästa servicen av min handläggare Julia , som skötte allt på ett my... Se mer

Har varit nöjd med Nordax bank under hela tiden vi hade vårt bolån hos dom. Vi blev nekade av andra storbanker för 1½ år sen. Skickade in samma kalkyl och information till Nordax som gav oss en bo... Se mer

1. Bank

Nordax, en del av NOBA Bank Group, är en nordisk specialistbank. Vi erbjuder privatlån, sparkonton och bolån till dig som inte passar in i storbankernas mallar. Det mesta kan du enkelt göra digitalt, men vårt kundserviceteam finns tillgängligt via telefon och e-post om du behöver hjälp. Vi vill gärna höra vad du tycker! Dela med dig av din upplevelse här på Trustpilot. Din feedback hjälper oss att förstå vad som fungerar bra och var vi kan bli bättre.

Bra

TrustScore 4 av 5

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Har besvarat 91 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 1 vecka

Alla omdömen

124 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Det här är en av de största finansbrottslingarnagonsin

En av de värsta banker jag någonsin har haft att göra med. Jag tog ett lån på 300 000 och har redan betalat tillbaka 260 000, men istället för att skulden minskar har den ökat till 370 000. Inte ens banken kan förklara varför.
Räntan är orimligt hög – 660 000 per månad – medan amorteringen bara är 256 per månad. Det här är helt orimligt och orättvist för konsumenter.
Jag skulle inte rekommendera denna bank ens till mina värsta fiender. Det är ofattbart att svenska myndigheter inte gör något åt detta.

Svar från Nordax Bank AB

Hej och tack för att du skriver till oss om din upplevelse.
Vi vill gärna hjälpa till och om du upplever - utifrån det du beskriver - att något inte stämmer med det som vi tidigare har kommunicerat till dig, vill vi gärna komma i kontakt med dig.

Här hittar du kontaktvägar till oss och vi ska självklart kunna förklara för dig vad som har hänt i just ditt ärende.

Jag önskar dig en trevlig dag,
Nordax Bank

Trevlig handläggare som var pedagogisk…

Trevlig handläggare som var pedagogisk och noggrann när de hanterade mitt ärende.

Rekommenderar varmt Nordax

Svar från Nordax Bank AB

Stort tack för att du väljer att lämna ett omdöme om oss. Vi är glada över att vi har kunnat hjälpa till.

Du är alltid välkommen att höra av dig till oss.

Nordax Bank

Kunderna får service över förväntan.

Handläggarna har genomgående ett mycket trevligt bemötande.
Har en mycket bra retorik.
Bra kunskaper och förmåga att informera på ett lättförståeligt sätt samt ger snabb återkoppling.
Som kund är man trygg.

Svar från Nordax Bank AB

Stort tack för att du väljer att skriva ett omdöme om oss. Det betyder mycket för oss med din fina feedback. Vi är glada att kunna hjälpa till och det är för oss viktigt att du som kund känner dig trygg med ditt val.

Önskar dig en fin dag,

Bra och snabb service

Jag tycker att servicen och återkopplingen jag fick hela tiden var underbar. Jag fick tydliga och rimliga svar på mina frågor och funderingar.
Julia är en jättebra handläggare.

Svar från Nordax Bank AB

Hej och stort tack för att du väljer att lämna ett omdöme om oss.
Jag ska framföra till din handläggare att du är mycket nöjd med hanteringen av ärendet.

Stort tack för att du väljer att lämna din feedback om oss.

Nordax Bank

Mycket hjälpsam och lätta att prata med…

Mycket hjälpsam och lätta att prata med .

28 mars 2025

Svar från Nordax Bank AB

Tack för ditt fina omdöme om oss.
Det betyder mycket att våra kunder vill lämna sin feedback om oss.

Tack för förtroendet.

Bra bemötande

Kunnig handläggare med trevligt bemötande. Relativt snabbt svar.

27 mars 2025

Svar från Nordax Bank AB

Hej och tack för din feedback och ditt fina omdöme.
Jag önskar dig en trevlig dag.

Toppen!!

Dom var väldigt lätta att prata med och väldigt proffsiga och ville verkligen hjälpa oss till ett bra bolånerbjudande.
Vår handläggare har varit fantastiskt under hela processen. Tusen Tack!!!

24 mars 2025

Svar från Nordax Bank AB

Tack så mycket för ditt fantastiska omdöme!

Det är vårt mål att alltid hjälpa våra kunder till de bästa lösningar utifrån de förutsättningar som finns.

Vi är särskilt glada över att höra att din handläggare gjorde processen smidig och positiv för dig.

Eva, Nordax Bank

Riktigt bra handläggare som tog sig tid…

Riktigt bra handläggare som tog sig tid o ansträngde sig väl.

Svar från Nordax Bank AB

Stort tack för att du väljer att skriva ett omdöme om oss och för att du har valt Nordax som din bank.

Jag önskar dig en trevlig dag,

Julia

Julia är snabb på att svara. Hon skriver tydligt och det är lätt att förstå vad hon menar. Extra plus för trevligt bemötande.

12 mars 2025

Svar från Nordax Bank AB

Tack så mycket för ditt fina omdöme! Vi är glada att höra att du uppskattar din handläggares snabba och tydliga svar samt hennes trevliga bemötande. Vi ser fram emot att fortsätta ge dig den bästa servicen.

Eva, Nordax Bank

En bank som har läst våra bekymmer

En bank som har läst våra bekymmer. Vi har fått hjälp med båda bolånet och renoveringen..
Allt detta kan vi tacka värdens bästa
Julia Häggström. Många kramar till henne

5 mars 2025

Svar från Nordax Bank AB

Tack så mycket för ert fina omdöme. Vi är glada över att höra att ni är nöjda med den service ni har fått hos oss. Julia Häggström är verkligen en värdefull del av vårt team, och vi är stolta över att hon har kunnat hjälpa er.
Önskar dig en fin dag!
Eva, Nordax Bank

Tror på en fast man har många förfrågningar

Sökte samlingslån. Efter en timme hade jag skuldebrevet som jag signerade och samma dag var pengarna på kontot.
Bra ränta och nu kommer jag halvera min månadskostnad med flera tusenlappar nu när jag löst in lån och krediter.
Tack Nordax Bank.

4 mars 2025

Svar från Nordax Bank AB

Tack för din positiva feedback! Vi är glada att höra att du är nöjd med vår snabba service och att vi kunde hjälpa dig att minska din månadskostnad.

Eva, Nordax Bank

Man kan lita på processen kring lånet

Man kan lita på processen kring lånet, i mitt fall bolån.

Svar från Nordax Bank AB

Tack för ditt fina omdöme! Vi är glada att höra att du har fått den hjälp du behöver med både bolånet. Tack för att du valde oss!
Eva, Nordax Bank

Allt gick smidigt och bra!

Allt gick smidigt och bra!

Svar från Nordax Bank AB

Hej och tack för ditt fina omdöme. Vi är glada över att du tyckte att det gick smidigt och att allt fungerade bra.

Mycket nöjd

Jag är nöjd med Nordax bank snaab hantering Professionell personal känna sig trygga Lovisa är fantastiskt hon har hjälpt mig mycket

27 februari 2025

Svar från Nordax Bank AB

Tack för ditt omdöme! Vi är glada att höra att du är nöjd med vår snabba hantering och att du känner dig trygg med vår personal. Tack för att du valde Nordax Bank!

Kasst

Tog dem 4 veckor till att komma fram till något som i alla rimliga mån kunnat ta 1 vecka. Istället för att ringa eller be någon sammanställa saker så kommer ni få en miljard sms med en eller fler frågor som även om ni svarar inom 30 min så tar det alltid 2-4 arbetsdagar att få gensvar.

Så om ni vill ha en hanteringstid på 4-5 veckor, en kredit avdelning som inte kan läsa avtal, välj Nordax!

26 februari 2025

Svar från Nordax Bank AB

Tack för din feedback. Vi beklagar att hanteringstiden har varit längre än förväntat och att kommunikationen inte har varit optimal. Vi strävar alltid efter att förbättra våra processer och din input är värdefull för oss. Vi hoppas kunna ge dig en bättre upplevelse i framtiden. Tack för att du delar dina synpunkter!

Eva, Nordax Bank

Julia Häggström på Nordax Bank är…

Julia Häggström på Nordax Bank är proffisionell och har stora kunskaper.Julia är en fantastisk människa som har jätte bra bemötande och stora kunskaper.Julia svarar snabbt och hon förklara på ett bra sätt.

26 februari 2025

Svar från Nordax Bank AB

Tack för ert fina omdöme om Julia. Vi är glada att höra att ni uppskattar hennes professionalism och kunskap. Det är viktigt för oss att våra kunder får ett bra bemötande och tydliga svar, och det verkar som att Julia verkligen har levererat på dessa punkter. Vi är stolta över att ha henne som en del av vårt team på Nordax Bank.

Vi ser fram emot att fortsätta ge er den bästa möjliga servicen. Tveka inte att kontakta oss om ni har fler frågor eller behov.

Önskar dig en fin dag!

Bolån

Julia skötte min låneansökan från början till slut, snabbt smidigt och proffsigt! Rekommenderar varmt!

20 februari 2025

Svar från Nordax Bank AB

Tack för ditt fina omdöme! Vi är glada att höra att vi kunde hjälpa dig med din låneansökan på ett snabbt, smidigt och professionellt sätt. Tack för din rekommendation och för att du valde oss!

Nöjd kund

Jag är mycket nöjd med processen för mitt bostadslån. Banken gav snabb och tydlig service, vilket gjorde hela upplevelsen smidig och trygg:)

21 februari 2025

Svar från Nordax Bank AB

Hej och stort tack för att du lämnar din feedback till oss.
Vi är jätteglada att du valde oss och att du är nöjd med hjälpen som du har fått.

Med önskan om en trevlig dag!

Allt va toppen

21 februari 2025

Svar från Nordax Bank AB

Stort tack för att du lämnar feedback, och tack för att du valde Nordax.

Med önskan om en trevlig dag!
Eva, Nordax Bank

Jag är mycket nöjd med Nordax

Jag är mycket nöjd med Nordax. Handläggningen var snabb, tydlig och professionell. Jag fick bra hjälp och allt gick smidigt. Rekommenderar dem gärna!

20 februari 2025

Svar från Nordax Bank AB

Tack för ditt positiva omdöme! Vi är glada att höra att du är nöjd med vår snabba och professionella handläggning. Tack för din rekommendation och för att du valde Nordax!