Det här tycker kunderna

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Stedet er fantastisk, men musikken er for høj og det er helt til grin, at præsentere en drinks bog, når I ikke kan lave flere af drinksene, fordi i mangler ingredienser. Gem den bog langt væk. Vi fik... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Tusind tak for et vidunderligt ophold ifm vores datters Make-A-Wish ønske. Vi har haft 3 vidunderlige dage på Nimb med alt hvad dertil hører. Smilende og hjælpsomt personale, service over al forventn... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Deltog forleden aften i et koncept med dinner i Braseriet og derefter en " jazzkoncert" ( ikke inkl i de 5 stjerner ) på Rooftop Nim's personale yderst venlige og arbejder professionelt Mid... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

I had the pleasure of trying the new brunch at Nimb today – and wow, I’m still blown away. The food is clearly made with passion and presented so beautifully it feels like eating art. Every detail,... Se mer

Företagsinformation

1 stjärna

Har besvarat 57 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 1 vecka

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Brasseriet meget langt under niveau

Spiste middag for to. Ingen tilbød at tage vor overtøj (som så endte ved vores bord). Sad i gennemgangsområde som affødte en del trafik og kulde fra åbne døre. Albani Tonic vand i Monkey 47 Gin Tonic! Lakseforret uden særlig smag. Rimmet torsk, der smagte som om en del af retten lige var kommet ud af køleskabet (ikke frisk, men forudlavet). Højreb overstegt (accpeterede afslag i prisen, men skulle nok have bedt om at de 595 kroner blev fjernet helt). Meget lille ris a la mande dessert (mindste jeg nogensinde har fået). Fik forkert te. Tjener var venlig, men havde nok travlt og et svagt køkken at arbejde med. MEGET svagt køkken til prisen. Brasserie Nimb er tivolimad til engangsturister.

27 december 2016

Mega uforskammet service

Jeg havde spist julemiddag med min gamle mor på Nimb. Efter middagen bestiller jeg en taxi til hende på min app. Taxaen ankommer (som det også fremgår af min app) og min mor sætter sig ind, hvorefter en medarbejder på Nimb kommer og river min gamle mor ud af taxaen for at give den til nogle andre gæster, de havde bestilt taxa til. Min mor som er gammel med begyndende demens bliver ulykkelig og forvirret, men Nimb medarbejderen er tydeligt komplet ligeglad. Det er utilgiveligt og uforskammet. Tænk at ansætte så ubehagelige og inkompetente medarbejdere, som tydeligvis intet har forstand på service overfor deres kunder !!!

24 december 2016
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Ingen service. Skuffende mad.

Blev mødt af venlig personale.
Vi bestilte oliven som snack, som aldrig kom, hvilket vi pointerede ved hovedrettens servering.
Som hovedret havde vi bestilt rib-eye medium stegt. Den var gennemstegt og noget af det sejeste og smagsløse kød jeg nogensinde har fået. Pomfritterne til havde også fået for meget og var kolde. Ligeledes var bernaisen kun lun og ikke varm.
Vi klagede over oplevelsen (service og mad), og som plaster på såret blev det på husets regning

9 maj 2016
Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Fru Nimb søndag den 1. Maj 2016, køkkenet levede ikke op til sit gode ry.

Efter mange rosende anbefalinger, blev vi 3 damer enige om at indtage frokosten hos Fru Nimb. Menukortet levede op til vores forventninger og vi fik afgivet vores bestilling til den meget venlige og service minded tjener. De bestilte drikkevare kom også rimeligt hurtigt, men maden, det tog 50 minutter før vi så den og vi kunne ikke helt genkende det vi havde bestilt hvis man sammenlignede med menu kortet.
Bl.a havde vi bestilt en lun ret - fiskefrikadeller. Denne lune ret bestod af et stykke rugbrød belagt med 4 halve (små) rigeligt stegte fiskefrikadeller, stegeskorben var næsten sort, dette betragter jeg som et stykke smørrebrød og ikke en lun ret,
Undertegnede havde bestilt tatar med bl.a konfiterede æggeblommecreme dertil sprødt rugbrød. Det sprøde rugbrød var ikke eksisterende, tataren smagte dejligt, men var lagt på alm rugbrød i en højde af 3 cm. Måske havde rugbrødet været sprødt, men var det ikke ved serveringen. Både til tataren og fiskefrikadellerne skulle der være syltet løg, dette var formentlig glemt da de var ikke på tallerkenen.
Det skal fremhæves at kæmpe tarteletten med høns levede helt op til forventningen.
Betjeningen og modtagelsen i restauranten var til 5 stjerner.
Rigtigt ærgeligt at det kolde køkken ikke fungerede, vi gik derfra noget skuffet og følte ikke vi havde fået det for pengene som menukortet lovede.

3 maj 2016

Anmeldelse af Nimb Bar'n Grill

En torsdag aften d. 25.02.2016:
Vi bestilte en Rib-eye og en Cote-de beouf og begge skulle være medium rare, men Cote-de beoufen var alt for Rare og vi sendte den retur til køkkenet. Det var tjeneren selvfølgelig ked og og kom straks tilbage med lidt mere (gratis) vin og en STOR smagsprøve på en Wagyu bøf i mens jeg ventede på en ny Cote de beouf. Så på den måde sad jeg og hyggede mig rigtigt meget med min kone og fik en god aften plus vi spiste på samme tid og med en efterfølgende ekstra super lækker Cote de beof skåret fint ud på bræt da den blev stegt helt fint igennem til medium rare. Og så var der jo også lige en nye runde varm bodelaise sauce og nye pommesfrites med bøffen, så vi følte os EKSTRA meget forkælet om og har glemt ALT om den første "dumme" Cote de boeuf. SUPER aften og vi gik hjem MEGET mætte. - Vi har allerede fortalt andre godt om den fine oplevelse vi havde. Håber at de kigger forbi, det gør vi i hvertfald, igen!

29 februari 2016

Ikke imponeret

Vi havde bestilt en såkaldt "Luksus-brunch" på Nimb der serveres i baren.
Der var i al fald luksus over prisen der med 495,- pr næse unægteligt lagde forventningerne temmelig højt, ikke mindst krydret med det faktum at der skal betales forud ved netbestilling, telefonbestilling kunne der ikke være tale om. Der er fast tid på brunchen, 10-1230, hvilket normalt ville være passende for en brunch.
Brunchen er med 3 serveringer inden der åbnes for buffet'en, mousserende vin, en cremant, hvorfor man ikke serverer champagne til en luksus-brunch er mig ubegribeligt, men det gør man så ikke.
Efter boblerne fik vi lige lov til at sunde os i en 30-45 minutters tid inden der dukkede en østers op, en lækker østers, så skulle der lige gå 30-45 minutter igen inden der blev serveret en æg benedict, det er bare ikke meget mad på den første time og et kvarter, eller halvdelen af den tid der nu var blevet tildelt. På dette tidspunkt skal jeg gerne indrømme at jeg var blevet temmelig sulten, og håbede på nok kræfter til at nå buffet'en.
Buffet'en er bestemt ikke overvældende, 3 danske oste, 3 slags pålæg, et par salater, herunder nicoise med vagtelæg, lidt fisk, pasta, amerikanske pandekager, brød, wienerbrød, marmelader, lidt kager og andre småting.
Der skulle have været croissanter, men det kunne de så ikke lige lave den dag.
Generelt var der ikke meget på den buffet, jeg har oplevet bedre buffet'er på simple hoteller, kvaliteten var for det meste OK, men brødet var ikke super, de amerikanske pandekager virkede også som om de var bagt nogle dage i forvejen.
VI havde jo så betalt forud, men det glemte tjenerne lige og præsenterede os for endnu en regning, efterfulgt af et "nå, har i betalt forud", ikke godt.
Vi havde 4-5 tjenere i løbet af formiddagen, normalt ikke et problem på en professionel restaurant, men det virkede ikke helt som om de var koordinerede, som man brude forvente af professionelle tjenere til en "Luksus-brunch".
Nimb bar er smukke omgivelser, det skal de have!
Min anbefaling: Brug dine penge på brunch et andet sted i byen, det er garanteret ikke dyrere, men højst sandsynligt bedre.
Nimb, det er en om'er!

23 juni 2015
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

ALTID god mad - og god betjening.

Jeg har været på Nimb og spise flere gange (i forskelligt selskab) -og alle gangene, har alle i selskabet, rost maden og den professionelle servering.

Senest var jeg der i går, og vi spise tre retter, forrygende god, mad.

Den unge tjener der betjente os, var så sød og opmærksom og servicerende/-og det på trods af, at der næsten var fuldt hus;
Godt gået :)

Jeg har kun én indevending:
Den helt ualmindelige lækre jordskogge supppe smagte så himmelsk, at portionen var 50% for lille ...øv altså :)

Det er altid en fornøjelse for mig (som er lokal/Københavner) at vise, dels Tivoli -og dels, introducere folk for et spisested som Nimb, hvor alting er i orden (incl.) en hyggelig indretning/atmosfære.

30 december 2014

Dårlig oplevelse juleaften

4 mennesker havde vi betalt 2800kr for spisning juleaften til en - på papiret - lækker menu. Varmrøget laks, gammeldags and og hjemmelavet risalamande...

Men i virkeligheden langt fra den bedste oplevelse. Underbemandet personale resulterede i flere forglemmelser og til tider stresset personale som i farten glemte alt om god service - på kanten til det frække.

Maden var heller ikke værd at råbe hurra for. Tør and, ikke-kogte kartofler, sovs der smagte mere af brun/skysovs end jul, alt i alt et forsøg på at lave en 'gammeldavs' ret til noget som det aldrig har skullet være. At gøre personalet opmærksom på fejl og mangler, gav ikke andet resultat end en besked fra køkkenchefen om at maden var som den skulle være... Og hvad ved han om det? Det er ikke ham der skal æde det!

Kommer helt sikkert ikke til at tilbringe flere aftener eller juleaftener for den sags skyld på Nimb's Brasserie

25 december 2014
Betygsatt 2 av 5 stjärnor

God mad men ikke pengene værd

God mad men ikke mere end god. Havde bestilt bord fra kl 18-22 hvorefter vi skulle i baren. Blev "vaffet" væk kl ca 20.30 da bordet var solgt til anden side kl 21.00. ( det var måske derfor vi fik proppet retterne ned i halsen i et meget højt tempo. Kunne ikke nå at drikke vores vin inden næste sending kom. Gik derefter i baren og fik kaffe og en avec....dog havde de ikke bailey og et sparsom udvalg af rom. Måtte bede om at hente forsyninger i restauranten. Betjeningen i Bar ´n Grill skal dog have ros for det er ikke nemt med de udfordringer.

11 december 2014
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

været der en gang og kommer der ikke mere

Anmeldelse går på Nimb bar n´ grill
* Virkelig dårlig service. skal vente 15 min på sin mad efter de andre i selskabet har fået deres mad og tilbehør. Mit tilbehør blev også serveret, så da jeg skulle have min mad var det koldt. Da jeg klagede over servicen- at skulle vente så lang tid på min mad, blev jeg kaldt arrogant og jeg blev sprugt af tjeneren - hvad vil du have jeg skal gør? Jeg må sige at det ikke er mig som kunde der skal yde service for mig selv, men det er en tjener bl.a. ansat til. Og en tjeners holdning og gæster i restauranten skal han holde for sig selv og evt. snakke med sin kollegaer om efter arbejdstid. Man må forvente en vis service sådan et sted!
Jeg kommer der ikke mere og de 5 andre i selskabet ønsker heller at komme på Nimb mere, der findes så mange andre gode restauranter i København, hvor maden er ligeså god, men servicen er mærkant bedre

5 december 2014

Top klasse

Alt er gennemført fra du træder ind af døren. Det er en helt fantastisk oplevelse, at spise brunch på Nimb. Sådan skal det gøres......klapsalver herfra, og vil sige jeres cocktails fra jeres smukke bar er også de bedste i byen .... perfekt :-)

Vh
Susanne

4 maj 2014
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Nimb Brasserie Tivoli :) lååågsus!

Har været på Nimb i Tivoli og spise på min 22 års fødselsdag, sammen med familie og daværende kæreste.

Jeg kan med sikkerhed sige at kvaliteten er i top - lækker udsigt over haven i Tivoli (påfuglen var der, da jeg var der), god betjening og lækker mad, især den bøf jeg fik.

En særlig lækker ting er deres dijonaise til fritterne - en mayonaise med sennepskorn i - rigtig god til de pommes frites, der hørte til bøffen. Bøffen var også med en god salat til og stegte svampe.

Tjernerne fortalte os en god historie om påfuglen, om hvad dens kald betød. De gjorde det uden ærefrygt, dvs. bare helt naturligt og med et smil.

Jeg kan kun anbefale stedet, især hvis man vil ha' god mad i gourmet-stil, og se over lækre Tivoli.

30 december 2013

Anmeldelse af Nimb Bar'n'grill

Jeg har været på Nimb Bar'n'grill to gange for at fejre min fødselsdag. Begge gange har maden været fantastisk, betjeningen venlig og hjælpsom og atmosfæren god. Stedet er flot indrettet og synes at fungere godt som kombineret cocktailbar/restaurant (har ikke prøvet cocktails eller at sidde i baren, så siger dette på baggrund af oplevelsen af stedet som restaurant med udsigt til baren). Hvis jeg havde råd, ville jeg komme oftere.

31 augusti 2013

Gælder Nimb Bar

Andmeldesen gælder Nimb (Hotel) Bar.
Var vores favoritdrinkssted og for indtil cirka et år siden. Fantastiske lokaler og før også de bedste bartendere.
Men ser ud til at det er sparet på både det ene og det andre det sidste års tid:
Synes standarden er lidt dårligere i baren.
* To gange nu har vi oplevet over 20 min ventetid.
* Bordet blev ikke tørret af efter sidste gæst, og ingen information om ventetid på drinks.
* Det har også manglet ingredieser til at lave den ene og den anden drink, som vi før har fået.
* Kan også huske at i starten, var der rigtige håndklæder på toiletterne og altid plætfrit.
Tror vi finder andre vandhul for de gode drinks i fremtiden. Må sige jeg er lidt ked af det, da vi har holdt meget af Nimb Bar.
Udgangspunktet for tre stjerner skal læses som vores subjektive opfattelse af hvordan det var før, og i sammenligning med andre (hotel/drinks) barer i samme klasse, altså i den meget høje ende af kvalitetesskalaen.
Nimb Bar dog stadig anbefales som en oplevelse, men skulle ønske den havde klart at holde den samme finess som hotellet og restauranten.

4 januari 2012

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.