Det här tycker kunderna

Företaget har svarat

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Vandaag besteld morgen in huis, what a lie… Niet eens track en trace gekregen, mails blijven onbeantwoord & telefonie idem. Werd zondag besteld zou vandaag toch in huis moeten zijn volgens... Se mer

Företaget har svarat

1 stjärna

Har besvarat 91 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 2 veckor

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Slechte klantenservice

Slechte klantenservice. Had heel veel bestellingen geplaatst maar opgemerkt dat de gespaarde punten niet omhoog gingen. Assistent vertelde dat daar niks aan te doen was. Uiteindelijk moest ik via mij bank de betalingen opvragen en toen kreeg ik de verdiende punten te zien. Melden van een probleem word nooit opgelost. Retourneren binnen de twee weken is enige optie. Lyuba

9 april 2026
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Ik ben een trouwe klant van Nikkie maar…

Ik ben een trouwe klant van Nikkie maar de service is echt waardeloos! Mijn rok is aangekomen met een veiligheidsmagneet, probeer al twee dagen in contact te komen, krijg geen enkele reactie en zijn telefonisch niet bereikbaar. Weet nu ook even niet wat te doen! Klantenservice moet echt verbeterd worden voor de hoge prijzen die je betaalt mag je wel wat service verwachten

30 mars 2026
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Super tevreden altijd goed en snel…

Super tevreden altijd goed en snel geholpen. Super mooie heerlijk zittende kleding

7 mars 2026

Beste Wilma,

Bedankt voor je review.

Super fijn om dit te lezen. Wij wensen je veel plezier met je nieuwe aankopen :)

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

2 x in één maand tijd kleding gekocht…

2 x in één maand tijd kleding gekocht voor onze dochter.
Vorige week voor bijna €600,- gekocht, 1 week later alles voor 30% korting en 1 artikel zelfs 40%. Erg jammer dat dit niet vermeld is door een medewerker dat er sale zou zijn. Dit had ons rond de €175,- gescheeld!

9 mars 2026

Beste Marissa,

Bedankt voor je review.

Wat vervelend om te lezen! Ik denk dat deze klacht over een van onze brandstores gaat.
Wij vinden dit erg vervelend en hopelijk is volgende keer alles weer naar wens.

Slecht bedrijf

Slecht bedrijf. Koop hier niet! Had een jurkje besteld die na 1 keer dragen uitgelubberd was. Hun advies: nog een keer wassen. Dat maakte het uiteraard niet beter. Verder konden ze niets doen ondanks hun wettelijke verplichting. Zo kan ik ze ook wel verdienen 🤡

Edit:
Leuk zo n antwoord maar nog steeds geen oplossing of tegemoetkoming. Ik koop hier iig nooit meer!

25 februari 2026

Beste S Visser,

Bedankt voor je review.

Wat jammer om te lezen dat je zo ontevreden bent over je ervaring. Dat is uiteraard niet de bedoeling en ook niet de kwaliteit die we willen leveren.

We begrijpen dat het erg frustrerend is wanneer een item al na één keer dragen niet naar verwachting blijft. Het advies om het item nogmaals te wassen was bedoeld als mogelijke oplossing, maar het spijt ons dat dit in jouw geval niet heeft geholpen.

Wij hopen dat volgende keer weer alles naar wens is.

Slechte service!

Onwijs slechte ervaring omtrent een tregging van Nikkie waarbij ik geen service gekregen heb na het aanschaffen van een broek die na een uur dragen zo’n 2 maten groter uitloopt en nu een hobbezak is. Koop hier geen treggings of koop maatje 34 als je normaal maat 40 draagt. Verwacht in ieder geval geen service als het item niet goed gemaakt is. 🤷🏽‍♀️

4 februari 2026

Beste Manouk,

Bedankt voor je review. Wat vervelend om te lezen dat je een klacht ervaart.
Stuur even een mailtje naar webshop@nbrands.com. Dan kijken wij nog even verder met je mee.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Op 27 december een bestelling…

Op 27 december een bestelling geplaatst, nooit mogen ontvangen. Telefonisch is de klantenservice niet bereikbaar, dus alles moet via de mail, daar reageren ze vervolgens dagen niet op. Eerst moet ik wachten op de bestelling, vanwege het weer, toen nog steeds geduld hebben en uiteindelijk is het de schuld van DHL en zijn zij het pakket kwijt geraakt. Het is natuurlijk niet de schuld van NIKKIE.
20 jan zou mijn geld al teruggestort worden, ik heb het geld NOG STEEDS NIET. Het is echt een schandalig slecht bedrijf en service. Vragen worden niet beantwoord, ze voelen geen verantwoordelijkheid voor überhaupt iets op te lossen, mijn geld (het was een bestelling van boven de €100) heb ik nog steeds niet. Op de mail gaan ze hier al niet eens meer op in en leggen de schuld bij DHL.
KOOP HIER NIET!

Waar blijft mijn geld????

31 januari 2026

Beste Loes,

Bedankt voor je review.

Het spijt ons oprecht dat dit traject zo is verlopen, dit is absoluut niet de service die je van NIKKIE mag verwachten.

Het aankoopbedrag is inmiddels naar je teruggestort en moet ook weer terug op jouw rekening staan.

Dat neemt niet weg dat de communicatie en afhandeling duidelijk beter hadden gemoeten. Deze feedback nemen we serieus en zullen we gebruiken om onze service te verbeteren.

Nogmaals onze excuses voor het ongemak en de lange wachttijd.

Bestelling gedaan

Bestelling gedaan, nooit ontvangen. Product wordt nog steeds aangeboden. In winkelmand verdwijnt het product want maat is er niet. Site werkt traag en biedt producten aan die er niet meer zijn. Mijn advies bestel niet bij Nikkie!

28 december 2025

Beste Liesbeth,

Bedankt voor het delen van je ervaring.

Wat vervelend om te lezen dat je bestelling niet geleverd is. Onze excuses hiervoor. We begrijpen heel goed hoe frustrerend dit is.

Je feedback over onze voorraad en de werking van de webshop nemen we uiteraard erg serieus en zullen we intern met het team bespreken om dit te verbeteren.

Wij hopen je alsnog eens terug te zien bij ons in de webshop.

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Ik heb een ski jas gekocht van NIKKIE…

Ik heb een ski jas gekocht van NIKKIE en dit is de beste jas die ik ooit heb gehad ik heb het voor het eerst in mijn leven lekker warm gehad met behoud van style en figuur!
In mijn enthousiasme over dit merk ook naar kleding gekeken maar het is een en al polyester, 1 truitje besteld maar vind de prijs/kwaliteit verhouding matig, heb daarom sindsdien niks meer besteld

26 januari 2025

Beste Dyana,

Bedankt voor je review en het delen van je ervaring!

Wat fijn om te horen dat de ski-jas zo goed bevalt en je lekker warm houdt met behoud van stijl en pasvorm.

Jammer dat het truitje minder aan je verwachtingen voldeed. We waarderen je eerlijke feedback over de prijs-kwaliteitverhouding en nemen dit zeker mee.

Dank je wel dat je dit met ons deelt!

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Eerst super lang moeten wachten op mijn…

Eerst super lang moeten wachten op mijn bestelling, vervolgens begin januari retour gestuurd en zij geven aan het pas 20 jan te hebben ontvangen. Ben benieuwd hoe lang het nu weer duurt voordat ze hem verwerken.

24 januari 2026

Beste Maaike,

Bedankt voor jouw review

Wat vervelend dat je bestelling en retour langer heeft geduurd dan je van ons gewend bent. Wij begrijpen dat dit erg frusterend is en onze excuses hiervoor.

Hopelijk alsnog tot snel bij ons in de webshop.

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Altijd erg tevreden over de kleding.

Altijd erg tevreden over de kleding.
Ik ben al jaren klant van NiKKIE maar helaas is de service wanneer je het nodig hebt helaas niet klantvriendelijk en is er geen tegemoetkoming naar de klant toe.
Het merk valt in een duurdere prijsklasse waarin je wel hoopt dat als er een keer wat aan de hand is er ook met service naar de klant wordt gereageerd en er in oplossingen kan worden gedacht.

20 januari 2026

Beste Sharon,

Bedankt voor jouw review

Dank voor je jarenlange loyaliteit aan NIKKIE. Wat jammer dat onze service je deze keer heeft teleurgesteld. Dat is uiteraard niet de bedoeling en wij nemen je feedback serieus om onze service te verbeteren.

Hopelijk alsnog tot snel bij ons in de webshop.

Nooit meer!!!! Ranzig!!!!!!

Ik heb een online bestelling gedaan bij nikkie waar ik me erg op verheugde. Toen mijn pakket binnen kwam en ik de doos opende kwam er direct een grote parfum lucht naar boven en tot mijn grote verbazing was mijn jurkje ook zo in de doos gelegd zonder iets van een zak eromheen… ik had voor deze jurk gespaard en hoopte hem graag in goede staat te ontvangen!!!!! Hij is gewoon gedragen en er zitten flinke vouwen in zo super vies, er zitten witte vlekken in en heel mijn huis ruikt hiernaar. Als er er retourzending komt of personeel de kleding draagt in de stores met het prijskaartje eraan verwacht ik wel dat er gekeken wordt of deze in goede staat terug gehangen worden want dit is echt te ranzig voor woorden en een enorme domper. Klantenservice proberen te bereiken, maar geen gehoor. Zo mega slecht.

14 januari 2026

Beste Tessa,

Bedankt voor jouw review

Wat vervelend om te lezen dat je deze ervaring hebt gehad. Dit is uiteraard niet hoe een artikel bij ons hoort te worden ontvangen en wij begrijpen dat dit een grote teleurstelling voor je is.

Voor dit soort situaties is het belangrijk dat wij hierover een melding ontvangen via onze klantenservice, bij voorkeur met foto’s. Op die manier kunnen wij het direct onderzoeken en ons magazijn hier ook op aanspreken. Je kan dit dan mailen naar webshop@nbrands.com

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Colis non livré attente de remboursement

Bonjour, je me permets de laisser un message également. Ici service client complètement fantôme inexistant, j’ai passé une commande pour un manteau de ski le 30 décembre 2025. À ce jour je n’ai toujours rien réceptionné de Est notifié depuis le 7 janvier, mais malheureusement à qui a été livré ? Ça s’est toujours un mystère, le litige a été signalé au transporteur sur la plate-forme de paiement ainsi qu’au site sur leur différents mails de contacts. Personne n’a pris le temps de me répondre. Je trouve ça honteux à ce jour, aucune solution ne m’a été proposé ni de remboursement effectué.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Op 31-12 heb ik mijn bestelling mogen…

Op 31-12 heb ik mijn bestelling mogen ontvangen en ik ben er niet zo blij mee. Ik heb al wat langer moeten wachten wat begrijpelijk is voor de feestdagen.. En hoopte het bestelde kledingstuk die dag aan te kunnen doen.

Maar helaas ipv. Een broek en een gilet zijn er 2 gilets geleverd in maat 42 en in maat 32 terwijl ik de broek in maat 32 heb besteld.

Ook heeft het gilet maat 32 helemaal geen kaartjes en niks er aan hangen. Wil dit ook vermelden want wil niet de boosdoener zijn als ik dit terug stuur.. Ook zat er geen retourformulier bij.. Ik heb al een aantal keer gemaild met fotos maar tot nu toe steeds geen gehoor gekregen. Het betreft bestelling 1777536.
Ik zou graag tot een oplossing willen komen.

Update: begin januari de broek kunnen bestellen helaas te klein.. nu alles maar terug gestuurd tot op heden hebben ze het retour nog steeds niet verwerkt dit is meer dan 14 dagen geleden..

25 december 2025

Beste Jen,

Bedankt voor jouw review

Dank voor het delen van je ervaring. Onze excuses dat je bestelling onjuist is geleverd en dat het verdere contact en de afhandeling van je retour niet naar wens zijn verlopen. Dit is niet de service die wij willen bieden.

Wij begrijpen hoe frustrerend dit voor je is en nemen je melding serieus. Wij zullen je feedback meenemen.

Hopelijk gaat de volgende keer weer alles naar wens.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Bestelling niet doorgekomen en geld nog niet terug.

Bestelling geplaatst, maar nooit een bevestiging gekregen via de mail. Product ook nooit ontvangen. Uiteraard is het bedrag wel van de rekening afgeschreven.

Meerdere malen proberen contact op te nemen via mail of whatsapp. Ondertussen zijn we 1,5 maand verder en nog steeds geen reactie of mijn geld terug. Telefonisch ook nog geen contact gekregen.

24 november 2025

Beste Lot,

Bedankt voor jouw review

Wat vervelend om dit te lezen. Helaas kan ik alleen op jouw naam niks terugvinden. Mocht je nog steeds niks ontvangen hebben, horen wij graag van je.
Stuur even een mailtje naar webshop@nbrands.com met jouw gegevens en wij kijken graag met je mee.

Erg slecht bereikbaar

Erg slecht bereikbaar, zowel mail als telefonisch.

Beste Streunding,

Bedankt voor jouw review

Het spijt ons te lezen dat je ons slecht hebt kunnen bereiken. Dat is uiteraard niet de service die wij willen bieden. Wij nemen je feedback serieus en werken eraan om onze bereikbaarheid te verbeteren.

Scammers

Vandaag besteld morgen in huis, what a lie…

Niet eens track en trace gekregen, mails blijven onbeantwoord & telefonie idem.

Werd zondag besteld zou vandaag toch in huis moeten zijn volgens de website.

Bestelling annuleren gaat ook niet, enkel retourneren. Wat moet ik retourneren als het niet eens fatsoenlijk kan aankomen met de post…

Wat mij betreft, nooit meer.

Beste Evy,

Bedankt voor jouw review

Onze excuses voor de vertraging en het ontbreken van duidelijke communicatie rondom je bestelling. Wij begrijpen dat dit erg frustrerend is. Wij zullen je feedback verder meenemen en dit bespreken met het team!

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Ook ik ben niet tevreden over Nikkie

Ook ik ben niet tevreden over Nikkie. De meeste producten zijn mooi qua uiterlijk maar kwalitatief erg slecht. Zo had ik een leuk jasje besteld. Eerst bij Wehkamp aangezien de service daar beter is. Helaas ontving ik een jas waarvan de stiksels bij de mouw al losgelaten waren. Retour gestuurd en via Nikkie besteld. Ik ontving het jasje op donderdag en zag op vrijdag dat het jasje behoorlijk verder was afgeprijsd. Mijn maat was ook nog te bestellen
Echter dacht ik een mail aan de klantenservice te sturen. Reactie teleurstellend ze konden niets betekenen want dat was het risico in de sale. De optie was terugsturen en opnieuw bestellen. Helaas was mijn maat inmiddels uitverkocht. Dus dit was mijn laatste bestelling.

22 december 2025

Beste Janny,

Bedankt voor jouw review

Wat vervelend om te lezen dat zowel de kwaliteit van het jasje als het contact met onze klantenservice niet aan je verwachtingen heeft voldaan. Dat is zeker niet de bedoeling.

Wij begrijpen je teleurstelling en nemen je feedback mee om onze producten en service te verbeteren.

Geen zorgen

Jas besteld met 3 verschillende maten. 2 retour gestuurd.
Ja, het bestel en retour proces kost misschien een beetje tijd. Maar ondanks dat DHL wat problemen heeft met het vinden van mijn retourpakket, staat het bedrag keurig op mijn rekening teruggestort.
Het lezen van al die recensies maakte mij een beetje zenuwachtig, maar dat was dus helemaal niet nodig.
Ps: mijn vrouw is erg blij met de prachtige jas.

20 december 2025

Beste Ernst,

Bedankt voor jouw review

Ivm de kerstdrukte duurde het retourproces helaas langer dan je misschien van ons gewend bent. Excuses hiervoor!

Gelukkig is het verder allemaal goed verlopen en wij hopen je snel weer terug te zien in de webshop.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Snel verzonden en wat een mooie broek…

Snel verzonden en wat een mooie broek en blouse. Op site staat goed aangeven in maattabel welke maat je moet nemen. Ik heb geen miskoop gedaan en goede kwaliteit

9 december 2025

Beste Nanda,

Bedankt voor je review.

Wat super fijn om te lezen dat alles goed en snel is verlopen.
Wij wensen je heel veel plezier met je nieuwe aankopen en hopelijk tot snel bij ons in de webshop!

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.