Al jaren shop ik met veel plezier de mooiste kleding bij Josh V. Echt heel fijn dat alle collecties te combineren zijn. Ook word ik, waar nodig, altijd fijn gelopen door de klantenservice!
Företaget har svarat
Mooie kleding en echt een fijne ervaring met de klantenservice. Ik had een klein puntje op de top, maar dit werd snel en professioneel opgepakt. In plaats van gedoe met retourneren hebben ze dir... Se mer
Företaget har svarat
Geweldige producten en mooie site! Behalve dat de track & trace link niet meer via de mail wordt verstuurd en je er elke keer achteraan moet bellen/mailen:-)
Företaget har svarat
Kleding is erg mooi. Service ook goed alleen onhandig dat je online gekochte kleding niet kunt ruilen in de shop Verder goede ervaring met klantenservice na kapotte rits( zelfs maanden later ) Kwal... Se mer
Företaget har svarat
Het Nederlandse fashion- en lifestylelabel JOSH V is in 2011 opgericht door de Amsterdamse mode-onderneemster Josh Veldhuizen en biedt toegankelijke mode voor elke vrouw. Het merk staat bekend om haar elegante ready-to-wear-collecties die zich onderscheiden door de stijlvolle en comfortabele pasvorm, natuurlijke kleurtinten en het gebruik van hoogwaardige materialen en in-house ontworpen details, zoals unieke prints en branded knopen. Bij JOSH V worden kledingcollecties ontworpen met aandacht voor mens, milieu en dier. De missie is ‘to make all women look & feel spectacular’ waarbij de pijlers diversiteit, duurzaamheid en body positivity centraal staan. Om deze laatste reden heeft JOSH V haar maattabel verbreed en zijn de collecties verkrijgbaar van maat 2XS tot 2XL. Op het gebied van sustainability is JOSH V een van de voorlopers en streeft het ambitieuze doelstellingen na. Kleding van JOSH V heeft niet alleen een stijlvolle look & feel, maar biedt ook een zeer comfortabele pasvorm – voor verschillende lichaamstypes. Bij het ontwerpen wordt er altijd extra nagedacht over hoe het comfort verhoogd kan worden, zonder concessies te doen aan het design. Door de combinatie van stijl, comfort, het kleurenpalet en de kwaliteit, kunnen de kledingcollecties van JOSH V eindeloos gecombineerd worden en gaan ze jarenlang mee. Met de toevoeging van onder andere activewear, sleepwear en JOSH V Home – luxueuze interieuraccessoires gemaakt van speciale texturen en hoogwaardige materialen – groeit JOSH V verder tot allround lifestylebrand, zowel nationaal als internationaal. Inmiddels is JOSH V verkrijgbaar in maar liefst 300 partnerstores in Nederland en Europese landen als België, Portugal, Cyprus, Griekenland en binnenkort ook in Denemarken.
Keienbergweg 44, 1101 GC, Amsterdam, Nederländerna
Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 1 vecka
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Svar från JOSH V
Zoals altijd tevreden met de bestelling.
Snel en net verpakt verzonden altijd een feestje om uit te pakken.

Svar från JOSH V
Ik ben helemaal fan van Josh V.
Super mooie kleding, en service is ook altijd top!

Svar från JOSH V
Ik ben fan…snel en netjes verzonden en duidelijk mbt retour.
Bij vragen altijd telefonisch bereikbaar en vriendelijk geholpen.

Svar från JOSH V
In plaats van gedoe met retourneren hebben ze direct meegedacht en een nette oplossing geboden. Dat waardeer ik enorm.
Heel tevreden over zowel het product als de service!

Svar från JOSH V
Ik had leuke sneakers besteld en zou een armbandje erbij krijgen omdat JOSH V 15 jaar bestaat. Deze was niet meegeleverd. Hierover heb ik een mail gestuurd en nu krijg ik een mooi JOSH V canvas tas waar ik ook heel blij mee ben.

Svar från JOSH V
Naast de prachtige kleding van goede kwaliteit, ook een top klantenservice. Onlangs een top besteld waar een vlek op zat. Zonder gedoe gratis geretourneerd en de inmiddels verlopen korting zonder problemen toegepast op mijn nieuwe bestelling. Hele fijne/vriendelijke communicatie ook!

Svar från JOSH V
Ik koop al jaren bij josh v 🥰😍

Svar från JOSH V
Ik heb een jas gekocht via een officiële partner (RT Brands) die niet deugdelijk blijkt te zijn. Wat daarna volgt, is een frustrerend spel waarbij beide partijen de verantwoordelijkheid van zich afschuiven.
RT Brands verwijst naar JOSH V, terwijl JOSH V het volledig teruglegt bij de verkoper. Als klant word je simpelweg van kastje naar de muur gestuurd zonder enige oplossing.
Wat het nog kwalijker maakt, is dat er wordt aangegeven dat er “geen klachten bekend zijn”. Dit staat haaks op mijn eigen ervaring en geeft het gevoel dat mijn klacht niet serieus wordt genomen of zelfs wordt weggewuifd.
Daarnaast wekt JOSH V in reacties de indruk dat zij betrokken zijn en willen helpen, terwijl er in de praktijk niets wordt opgelost. Dat voelt misleidend.
Een merk dat zijn naam op een product zet, hoort verantwoordelijkheid te nemen wanneer dat product niet voldoet. Zich verschuilen achter een verkooppartner is daarin geen excuus.
RT Brands geeft meerdere keren (zwart op wit via WhatsApp) aan dat JOSH V de garantie bepaalt. Aan de andere kant stelt JOSH V juist dat de verkopende partij verantwoordelijk is. Ik word dus continu van kastje naar de muur gestuurd, zonder enige oplossing.
Als bewijs heb ik deze gesprekken inmiddels ook gedeeld met de klantenservice van JOSH V.
Dit is geen service, geen verantwoordelijkheid en absoluut niet hoe je met klanten om hoort te gaan.

Svar från JOSH V
Bestellingen worden altijd snel geleverd. De kleding is van prachtige kwaliteit. Ik koop al jaren bij JOSHV en nog altijd ben ik erg enthousiast over het merk en krijg ik veel complimenten wanneer ik het draag 🤎

Svar från JOSH V
Helemaal “mijn” merk! Heel mijn kast hangt vol met Josh V. Ik krijg zoveel complimenten over mijn outfits en de kwaliteit is heel goed.

Svar från JOSH V
Sinds enkele jaren ben ik klant bij JoshV
De kleding zit altijd als gegoten en is van hoge kwaliteit. De klantenservice is altijd correct en de waardering voor haar klanten verdient ook een pluim.
Ik ben overall zeer tevreden en hoop nog vele jaren te kunnen shoppen!

Svar från JOSH V
Al 15 jaar loop ik rond in de mooie tijdloze kleding van Josh V. In de kleding van Josh V voel ik me prettig. De kleding blijft mooi en je raakt er nooit op uit gekeken.

Svar från JOSH V
Top kwaliteit! Snelle levering en goede service! Heel blij mee.

Svar från JOSH V
Ik bestel hier al jaren kleding voor mijn vrouw. Altijd met veel plezier en als er een keer wat misgaat wordt je super vriendelijk geholpen door de dames van de klantenservice.

Svar från JOSH V
Al jaren trouwe fan van josh V.
Mooie kleding van goeie kwaliteit en als er een keer wat is dan is de klantenservice echt top!!
De sample sales zijn ook altijd goed georganiseerd. Het is mooi ruim opgezet en alles hangt op maat waardoor het goed overzichtelijk is!!

Svar från JOSH V
Ik ben normaal gezien niet super merk gebonden, maar inmiddels een groot fan van JoshV: geweldig ruime collectie, continue nieuwe items, van hoge kwaliteit, comfortabel en fijne pasvorm! En als er dan toch een keer wat is; TOP service!!!

Svar från JOSH V
Al jaren een trouwe klant van Josh V. Klantenservice is steeds top & collecties zijn keer op keer prachtig!

Svar från JOSH V
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.