Sammanfattning av omdömen

Skapad med AI, baserat på nyligen publicerade omdömen

De flesta recensenterna var besvikna över sin totala upplevelse. Många kunder upplever att kundtjänsten är svår att nå, okunnig och inte tillmötesgående, vilket leder till frustration när problem uppstår. Det finns också återkommande problem med leveranser, där produkter antingen är försenade, inte levereras alls, eller att expressleveranser inte uppfyller utlovade tidsramar, och företaget vägrar då ofta att återbetala fraktkostnaden. Konsumenter rapporterar även att de fått felaktiga eller defekta produkter, ibland med brutna förseglingar, och att returprocessen kan vara problematisk. Vissa kunder har upplevt otrevligt och arrogant bemötande från personal i butik och vid servicediskar. Dock finns det en mindre grupp kunder som har haft positiva upplevelser med snabb och hjälpsam service i vissa butiker, samt smidiga reklamationer av trasiga varor.

Ämnen som oftast nämns

Product

Människor rapporterar tvetydiga upplevelser med produkter. Vissa kunder upplever att produkter går sönder... Se mer

Customer service

Kunder noterar konsekvent negativa upplevelser med kundtjänsten. Många rapporterar bristande information,... Se mer

Service

Användare beskriver negativ interaktioner med service. Många rapporterar "värdelös service", "dålig attityd"... Se mer

Retail

Recensenter belyser tvetydiga aspekter av retail. Vissa kunder uttrycker stor besvikelse och menar att de... Se mer

Delivery service

Recensenter nämner tvetydig feedback om leveransservice. Många kunder rapporterar problem med försenade... Se mer

Omdömen som formar denna sammanfattning

Jag beställde en tvättmaskin och valde leverensdatum som passade mig. En dag innan leveransen får jag ett sms att min leverans blir försenad med 4 dagar. Ringen av avbryta order, då jag behöver tvättm... Se mer

Vägrad ånger. Vi köpte en samsung g5 skärm, när vi öppna upp det visade det sig det inte funkade, vill påpeka att de såg ut som de varit öppet tidigare. Vi går tbx och ska lämna tbx produkten för... Se mer

Katastrof! Dom drar pengar dagen efter beställning, men inget kommer inga mail skickas efter två veckor och flera mail till dom, så svarar dom tillslut att dom har mycket att göra sedan tyst igen. Fi... Se mer

1. Pengar och försäkring

Informationen kommer från olika externa källor

NetOnNet öppnade den 10 mars 1999 med en enkel affärsidé: att sälja hemelektronik till lägre priser än i vanliga butiker. Vi fanns bara på Internet och sålde våra produkter direkt från lagerhyllan, utan onödigt krångel. 2001 kompletterades nätförsäljningen med Lagershopar där du handlar till samma låga priser som på nätet.

1,6

Mycket dålig

TrustScore 1.5 av 5

2 tn omdömen

Har besvarat 55 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 1 månad

Robotgräsklippare

Vi köpte en ny robotgräsklippare i maj. Den började krångla under sommaren, slutade att ladda. Vi lämnade in den för reparation den 21 augusti och fick tillbaka den 24 september. Då var den fortfarande inte lagad. Min man åkte till netonnet 2 ggr igår för att hämta mer delar som skulle bytas. Idag tröttnade vi då den fortfarande inte fungerade. Vi åkte in och ville få pengarna tillbaka. Det fick vi inte, de hade rätt att laga den 3 ggr först, fick vi veta. Av en mycket spydig personal.

25 september 2025

Svar från NetOnNet Sverige

Hej! Det var inte kul att höra att er robotgräsklippare inte fungerade efter reparationen. Enligt våra rutiner har vi rätt att göra upp till tre försök med reparation innan återbetalning kan erbjudas. Vi tar med oss din feedback om både bemötande och kommunikation så att vi kan förbättra upplevelsen för framtida kunder. Tack för att du delar med dig!

Dålig leverans tid personalen sa att…

Dålig leverans tid personalen sa att jag ska få min telefon inom 3-4 arbetsdagar nu har de gått över 7 dagar och jag har fortfarande inte fått något.Så dem ljuger och dem gjorde aldrig mig nöjd.Deras lösning är att makulera köpet och de var inte en lösning som får mig nöjd.

19 september 2025

Svar från NetOnNet Sverige

Hej! Vi förstår att det är frustrerande när leveransen tar längre tid än utlovat. Tack för att du berättar hur du upplevt situationen.

Gaming monitor

Köpte två likadana Gaming monitorer, första gick sönder efter några månader, den andra efter 10 månader.
Båda gångerna godkännde de inte reklamationen. De hittar på grejer...
Löjligt företag.

25 augusti 2025

Svar från NetOnNet Sverige

Hej! Vi hanterar alla reklamationer utifrån underlaget och gällande rutiner, men vi tar med oss din feedback för att fortsätta förbättra våra processer. Tack för att du delar med dig!

As dåligt på att svara på telefonen när…

As dåligt på att svara på telefonen när man ringer kundtjänst. Har försökt 20 tal gånger utan att lyckas nå någon människa i denna företag. Hur faaaan kan man kallar det för kundtjänst om det ingen kan hjälpa. Lägg ner skiten istället !

17 september 2025

Svar från NetOnNet Sverige

Hej! Vi vet att det kan kännas frustrerande när väntetiderna blir långa. Vi tar med oss din feedback och jobbar på att bli bättre på tillgänglighet i kundservice. Tack för att du hör av dig!

Hur kan ett sånt här företag existera…

Hur kan ett sånt här företag existera 2025? Köpte en vitvara med avtalad leverans två dagar senare. Stannade hemma för att ta emot. Inte f*n kom det någon torktumlare. Ingen info, så två dagar senare genomlider jag 30 min telefonkö. Personen svarar att han har ingen aning, vill återkomma på mail vilket han så klart skiter i. Ytterligare tre dagar senare skriver jag till dem. Inget händer. Idag har det gått en vecka sedan avtalad leverans men inser att netonnet är helt ok med att bara ta min betalning, göra sig oanträffbara och helt enkelt skita i att leverera.

17 september 2025

Svar från NetOnNet Sverige

Hej! Det ska självklart fungera att få sin beställning levererad som avtalat, och vi tar med oss din feedback om kommunikationen och väntetider för att förbättra oss. Tack för att du tog tiden att skriva här!

extremt besviken på NetOnNet

Jag är extremt besviken på NetOnNets kundsupport och hantering av mitt reklamationsärende. Jag ville reklamera en Apple Watch som haft ett fabrikationsfel, vilket Apple själva har bekräftat i deras serviceprotokoll. Trots detta valde NetOnNet att skicka klockan till en tredje partner för service, utan mitt godkännande. Jag har inte beställt eller godkänt någon service från detta företag, ändå lämnar de över ansvaret och kostnaderna på mig som kund.

Supporten tar inget som helst ansvar utan skickar runt och skyller på andra, vilket försvårar situationen oproportionerligt mycket. Jag har fått krav på att betala för ett test eller en utbytesprodukt trots att felet redan var dokumenterat av Apple och alltså borde vara helt tydligt att det gäller ett ursprungligt fel. Det känns som en ren kostnadstrappa där de vill tjäna pengar på att skicka felaktiga produkter vidare till servicepartners för onödiga tester – utan att fråga kunden först.

Det värsta är att de behållit min fungerande produkt utan mitt samtycke, och nu vill ha pengar för en tjänst jag inte alls begärt och inte borde behöva betala för enligt svensk konsumenträtt. Det här är ytterst dålig och oseriös kundservice som varken respekterar konsumentens rättigheter eller tar ansvar för defekta produkter de själva sålt.

Efter den här erfarenheten kommer jag aldrig mer köpa något från NetOnNet och avråder alla från att göra det också. Om inte företaget förbättrar sin service och slutar skicka över sina problem på tillverkare och konsumenter, kommer deras dåliga rykte bara öka. En skam för branschen.

15 september 2025

Svar från NetOnNet Sverige

Hej! Tack för att du delar med dig av din upplevelse. Vi förstår att det varit frustrerande att ärendet med din Apple Watch inte gick som du förväntat dig. När produkter skickas till våra servicepartners görs det enligt våra rutiner för att säkerställa en korrekt och trygg hantering av reklamationer.

Vi hanterar alla reklamationer utifrån dokumentation och gällande regler, och vi strävar alltid efter att följa konsumenträtten korrekt. Kostnader för tester eller utbyten ska endast uppkomma när det är tydligt att felet inte omfattas av garanti.

Vi tar med oss din feedback om hur vi kommunicerar kring service och ansvar för att förbättra kundupplevelsen. Tack för att du tagit dig tid att ge en så detaljerad bild av händelsen! Det hjälper oss att utvecklas.

Hade valt 0 stjärnor om det gick

Hade valt 0 stjärnor om det gick, tv sönder när vi packade upp, inga tecken på handhavande fel, ändå vägrar de ta ansvar, allt dokumenterat ändå vägrar de, ARN kommer blandas in.

10 september 2025

Svar från NetOnNet Sverige

Hej! Tråkigt att höra om din upplevelse. Förstår att det här känns frustrerande. Våra bedömningar görs alltid utifrån ärendets underlag, men du är självklart välkommen att ta det vidare till ARN om du inte håller med beslutet.

Jättebra service i butiken i…

Jättebra service i butiken i Norrköping! Grym personal!
Löste alla min problem, med bra servicemind!
Nu till det negativa!
Otroligt dålig kundservice via telefon! Urusel service, dålig attityd, Då fick jag även prata med någon som hade en högre tjänst inom företaget!

12 september 2025

Svar från NetOnNet Sverige

Hej! Vad roligt att höra att du fick så bra hjälp i butiken i Norrköping! Vi tar med oss din feedback kring kundservice via telefon så vi kan fortsätta utvecklas. Tack för att du delar med dig!

Fruktansvärt dåligt servic

Fruktansvärt dåligt servic . Att man ska betala för nåt man inte änns ha fått aldrig mer ska ja handla från er

12 september 2025

Svar från NetOnNet Sverige

Hej! Vi beklagar verkligen att du inte har fått din beställning. Det låter inte som det ska vara. Hör gärna av dig till vår kundservice så hjälper vi dig att reda ut det direkt.

FÖRSÖKER SLIPPA TA ANSVAR VID REKLAMATION!!!

En luftmadrass inköptes hos dem på nätet i juni 2024, Bestway Aeroluxe Airbed Queen double. Den har använts endast 2 gånger. Pumpade upp den i söndags den 6 september 2025 runt kl.22 på kvällen i 4 minuter. Upptäckter att luft pyser någonstans. Lokaliserar vart det pyser och ser en reva på ovansidan av luftmadrassen. Åker till NetonNet i Slagsta för att reklamera varan. Där försöker de lura mig till att göra det till ett garantiärende och ett vanligt servicenärende samt att de påstår att de BARA säljer varor och alltså INTE har något ansvar. De anklagar mig för att ha huggit ett hål i madrassen och därför täcks inte det av reklamation. HELT ÄRLIGT, skulle jag ha huggit ett hål i madrassen kl. 22 en söndagkväll, när den är de enda vi har, medan vi väntar på de nya sängen vi ska få i veckan!?! De gör allt för att slippa ta ansvar. Ett oansvarigt företag är vad det är!!!!

8 september 2025

Katastrof

Har handlat här vid två tillfällen de senaste fem åren och det har varit katastrof bägge gånger. Jag kommer inte att handla här igen. Produkter som kommer bort på vägen, som sedan inte funkar, som måste skickas till service, som enligt servicen inte behöver lagas, som kommer tillbaka hem ofullständig.. Inte värt besväret.

7 september 2025

P Böter

P böter när man besöker Nettonet är absolut inte OK.
Kommer inte handla hos er igen.
Dåligt skyltat P Skiva.

20 augusti 2025

Kundservice

Köpte ett USB minne på nätet på 64 gb, som i verkligheten var bara på 57,7 gb och kartan jag skulle ladda ner innehöll 58,5 gb, så det gick inte att använda. Kontaktade Netonnets kundservice i Växjö personligen och hävdade att deras vara hade felaktig information. De tog tillbaka varan, men påstod att det blir ett Öppet köp, så jag får bara tillbaka pengarna för varan, men fraktkostnaden får jag betala själv. Jag hävdade att Öppet köp är om jag lämnar tillbaka en vara som är riktig, men att jag ångrar mig, nu lämnar jag tillbaka en vara som inte stämmer med informationen på förpackningen och då känner jag att ni lurar mig. Då svarar mannen på kundservice inför flera andra kunder. Ja, vi lurar folk här och gjorde mig till åtlöje. Har handlat min sista vara på Netonnet.

15 augusti 2025

Reklamation verkar vara omöjligt......

Köpte ett par Airpods pro 2 gen från net on net. Efter 10 månader börjar ena hörluren skramla och då lämnar jag in den i för att få den ersatt. Nu vill dem antingen ha över 2000kr för att reparera eller nästan 600kr för att jag ska få tillbaka dem som dem var innan. Jag har anmält företaget till ARN och hoppas på de bästa. Kommer starkt rekomendera alla jag känner att inte köpa något från företager och istället välja tex elgiganten som jag aldrig haft problem med.

2 september 2025

Företaget tar inte avsvar om produkten…

Företaget tar inte avsvar om produkten går sönder.

De säger att de inte kan göra någonting åt saken och att det är kundens problem. De ger felaktig information trots vad som står i konsumentköplagen.

Kundtjänst i butiken är arrogant, himlar med ögonen och säger att de inte kan göra något. Vägrar hänvisa till rätt instans vart kunden kan få hjälp.

KÖP INGENTING FRÅN NET ON NET!

- kund från Västerås

11 juli 2025

Svar från NetOnNet Sverige

Det kändes tråkigt att läsa att du inte var nöjd. Kontakta oss gärna på kundservice@netonnet.com så ska vi hjälpa dig att titta på ditt ärende.

Fruktansvärd kundtjänst

Fruktansvärd kundtjänst. 1-2h väntetid i telefon om man ens får hamna i kö. Mail tar 2-4 dagar innan dom svarar på. I detta fallet var det så klart PostNord som gjort fel, men var bara något de la skuld på

15 augusti 2025

Svar från NetOnNet Sverige

Vi får både bra och sämre omdömen och alla är lika viktiga för oss för att vi ska kunna veta vad som fungerar och inte fungerar. Vi uppskattar verkligen din feedback!

Köpte en spis som VAR SÖNDER!!

Köpte en spis som VAR SÖNDER!!! Frigor..hette den...Jag har inte fått svar från personal ännu men JAG ska väl inte behöva BETALA för att få den tillbakaskickad!! (Läste om Retur), Man har ju , enligt dom, 30 dagars returrätt, och då ska väl inte KUNDEN behöva BETALA för det!! En Auktoriserad Elektriker som kopplade in den sa DIREKT att jag fått en söndrig vara!!! Jag ska ha tillbaka mina pengar så jag kan köpa en ny spis!! Jag har varit utan spis länge nog nu!!!!

25 augusti 2025

Svar från NetOnNet Sverige

Ajdå, det lät inte alls roligt! Om du kontaktar våran kundservice via telefon 033-488 488, chatt eller mailen kundservice@netonnet.com så ska vi hjälpa dig att titta närmare på ditt ärende.

Varning !!!

Varning !!!! Handla inte här !!!!
Lämnade in min dammsugare som var trasig, förklarade noggrant vad felet var. Efter nästan en månad fick jag tillbaka den "reparerad".
Åkte hem och testade den. Samma fel kvarstår.
Åker in igen. Säljaren menade på att de inte kan göra något då den är gammal (1.5år) men jag gav mig inte. Får återigen lämna in den ännu en gång, låna en dammsugare och fick en faktura på 599 ifall deras lånedammsdugare inte skulle komma tillbaka.
När den väl var reparerad igen, skickades den till ett postombud istället för butiken så fick åka hem först , hämta ut min dammsugare för att sen åka hem och hämta lånedammsugaren.
Åkte till butiken och lämnade tillbaka den.
Killen i butiken kunde inte makulera min faktura och lovade att kundtjänst skulle ringa mig dagen efter för att lösa detta.
Inget samtal kom
Dagen efter fick jag sitta i telefonkö i 45 min för att kundtjänst skulle säga att de inte alls kan hjälpa mig med min faktura utan att jag skulle få åka till butiken igen.
Ringde senare under dgane och fick prata med en annan person och efter 10min sa hon att fakturan nu var makulerad.

Eran service är verkligen på bottennivå!!
Noll servicekänsla och ni skyller gärna på kunden. Att det ska ta 1.5 månad för att ha en fungerande dammsugare igen är f*n under all kritik.
Och den första dammsugaren jag fick låna var full med damm, hår och annan skräp och sög knappt.
Aldrig mer Netonnet igen, blir Power i fortsättningen. Rekommenderar inte !

21 augusti 2025