Det här tycker kunderna

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

zostałam poinformowana chwilę po złożeniu zamówienia że kluczowy z artykułów był niedostępny, nie byłam zatem szczególnie zainteresowana dalszym procesowaniem tego zamówienia. Dostałam jednak wiadomoś... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Infolinia nie działa. Odpowiedź na maila lakoniczna po 2-3 dniach. Na zamówienie czekałam dwa tygodnie! Przyszło niezgodne z opisam na stronie! Nie polecam zakupów w nabea.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Nie polecam, moje pierwsze zamówienie, po czym widze, że nie ma towaru i czekają na dostawę. To powinno być odnotowane na stronie, tymczasem firma przyjmuje ochoczo zamówienia, Dodatkowo nie ma kontak... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Bardzo szybka dostawa, produkt zgodny z opisem. Mały minusik to brak powiadomienia o numerze zamówienia i o otrzymaniu wpłaty. W moim przypadku wszystko OK! Polecam!

1,9

2 stjärnor
1 stjärna

Ingen inbjudningshistorik registrerad

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

1,9

Alla omdömen

27 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Nie lekceważcie tych opinii

Nie lekceważcie tych opinii - żałuję, że nie sprawdziłem firmy przed zamówieniem. Dostawa miała być w 3 dni, mija dzień 6 bez informacji. Nie wierzę iż otrzymam zamówienie

Edit : produkt otrzymałem po 10 dniach

19 januari 2026

Brak zamówienia i kontaktu

Na stronie podany był termin realizacji zamówienia, jest już ponad 1,5 tyg po tym terminie, zamówienia nie ma, obsługa nie odpisuje na wiadomości…. Nie polecam bo drugi raz robię zakupy na tej stronie i drugi raz jest ta sama sytuacja.

22 januari 2026

Perfidnie lekceważenie klienta.

Dzień dobry.
Ta firma "Nabea"perfidnie lekceważy klienta.
Zamówienie złożone 01.12.2025r. z deklaracją wysyłki w przeciągu 3 dni.
Po 11 dniach otrzymuję SMS, że jeden z zamówionych produktów podczas pakowania uległ uszkodzeniu i czy mogą kontynuować zamówienie.
Natychmiast odpisuję na ten nr (SMS) , że straciłem zaufanie i żądam anulowania zamówienia I zwrotu wpłaconych środków.
Następnego dnia powtórnie otrzymuję SMS, tym razem z Informacją, że brakuje im jednego produktu.
Powtórnie odpisuję zadając zwrotu środków.
Niestety brak zwrotu środków i jakiejkolwiek odpowiedzi.
W dniu 15.12.2025 r. (2 tygodnie po złożeniu zamówienia) wysyłam maila z żadaniem zwrotu wpłaconych im środków za niezrealizowane zamówienie z zagrożeniem podjęcia działań prawnych w przypadku braku zwrotu w przeciągu 3 dni.
Dzisiaj, tj. 16.12.2025 r. dalej brak jakiejkolwiek odpowiedzi że strony sklepu.
Mają pecha, gdyż trafili na świadomego klienta, który umiejętnie porusza się w przepisach prawnych i pomimo, że chodzi o niewielką kwotę zwrotu, bo 90 PLN, to im nie odpuszczę.
90% moich zakupów realizuję za pośrednictwem platform internetowych i pierwszy raz spotykam się z tak bezmyślną postawą firmy.

EDIT:
W dniu 16.12.2025 r. w końcu otrzymałem odpowiedź na mojego maila z "przeprosinami", ale z akcentem, że nie dostali odpowiedzi na moją wiadomość (przecież mam potwierdzenie wysłania wiadomości i to dwukrotnie).
Tego samego dnia otrzymałem zwrot moich środków wpłaconych za niezrealizowane Zamówienie.
Niestety straciłem ponad 2 tygodnie z zamówionych produktów nie mam.
Na szczęście są jeszcze UCZCIWE konkurencyjne firmy, które jeszce w dniu złożenia zamówienia nadają przesyłkę ✌️.
Podsumowując:
jak zależy Ci na teminowym otrzymaniu przesyłki, bez tracenia czasu na wysyłanie wiadomości, maili to złóż zamienię, szerokim łukiem omijając tę firmę Nabea.

Grzegorz Pietrusik

16 december 2025

Brak szacunku do klienta

Brak szacunku do klienta. Po złożeniu zamówienia i czterech dniach oczekiwania na wysłanie zamówienia, brak jakiejkolwiek informacji od sprzedających. Po mojej interwencji okazało się, że produkt jest niedostępny. Co ciekawe nadal można go zamówić na stronie. Jedyny pozytywny aspekt to, że odzyskalam pieniądze. Jednakże zostałam bez produktu na którym mi zależało. Nie polecam

15 augusti 2025

Nabea

Zamówienie opłacone 13marca do tej pory 20marca nie zrealizowane. Brak powiadomień. Brak informacji o przesyłce. Strona wygląda na profesjonalną. Ale chyba nabrałam się i wpadłam w łapy oszustow

20 maj 2025

Kpina a nie sklep

Kpina a nie sklep. Zamówienie złożone w czwartek do tej pory nie zostało wysłane. Proponują mi wysyłkę w środę (tydzień po złożeniu zamówienia).

13 mars 2025

Absolutnie nie polecam- tragedia

Absolutnie nie polecam- tragedia. Zamówienie złożone 10 dni temu i o wysyłce nie ma mowy. Do sklepu nie można się dodzwonić. Nie odpisują na maile, koszmar, nigdy więcej,

7 september 2024
Omdöme utan inbjudan

Är det här ditt företag?

Skapa ett konto gratis

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.