Har handler i MR. Næstved hvor jeg skulle have et nyt jakkesæt :) det hat været en helt fantastik oplevelse, kan ikke huske, hvornår jeg har fået sådan en service. De er meget servicemindet, og prof... Se mer
Det här tycker kunderna
Jeg købte en dejlig vinterjakke til min søn i efteråret hos Mr i Holstebro. Efter 3 måneder virkede lynlås i jakken og den ene lomme ikke . Jeg reklamerede selvfølgelig over det og fik verdens bedst... Se mer
Bestilte nogle varer og hørte ikke noget. - Kunne se på mit kontoudtog at pengene var trukket, men ingen varer. - Havde ikke fået besked fra GLS - Tog ned til udleveringsstedet, men de kendte ikke nog... Se mer
Mr. Næstved -byen Jeres kvindelige ekspedient virker utroligt arrogant og bestemt ikke serviceorienteret. Skulle købe julegave, hvor hun skulle hjælpe. Det var dog en virkelig ubehagelig tur rundt... Se mer
Företaget har svarat
Företagsinformation
Kontaktuppgifter
Albuen 6-8, 6000, Kolding, Danmark
- 75 53 09 00
- kundeservice@mr.dk
- www.mr.dk
Ingen inbjudningshistorik registrerad
Har inte besvarat negativa omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Super god service
Rigtig lækker butik i Ballerup Centeret.
Man får hurtigt brugt en masse penge på tøj - når man besøger dem.
Jeg vil gerne have lov at rose personalet i Ballerup butikken og helt især til butikschefen.
Han gøre et helt fantastisk arbejde - jeg havde rigtig mange valg muligheder omkring en ny vinterjakke. Han tog sig rigtig god tid til at finde den helt rigtige vinterjakke.
Tak for en rigtig god behandling.
Håber min feedback, når til butikken.
FORFÆRDELIG SERVICE!
Har du lyst til til at bestille fra webshoppen så forbered dig på total inkompetence angående pasform. 2 gange bestilte jeg en slim fit skjorte (fremgår også af fakturaen) og begge gange modtog jeg en contemporary fit.
Så kunne jeg ellers bruge tid på at printe retur labels og returnere samme forkerte skjorte 2 gange. Det ender med at jeg opgiver at få tilsendt skjorten. Efter 2. returnering ser jeg ikke mine penge i 11 dage og hører heller intet fra mr.
Jeg ringer derefter til deres venlige kundeservice i butikken i Horsens, og bliver viderestillet til deres yderst IKKE-servicemindet afdeling i Kolding. Her får jeg besked om de har modtaget skjorten jeg har sendt retur, men der ikke er blevet ageret på det. Her bliver returneringsprocessen så sat igang, og der vil yderligere gå et par dage før jeg ser mine penge. Så alt i alt har jeg brugt et par timer på at hente og bringe pakker til posthuse og printe labels mm. haft mine penge udestående hos mr. i en 3 ugers tid, (sikkert længere hvis ikke jeg selv havde kontaktet dem) og brugt 10-15 minutter i telefonen med en dame som ikke ligefrem efterlod en i godt humør. og uden at være én skjorte rigere.
Kompensation for dette postyr = tilbud om at sende returlabel med posten, så jeg ikke behøvede at printe den ud selv.
Superbetjening - fair priser
Mr. Møllbach i Ballerup Centret har en fantastisk kundeservice - fuldstændig modsat Mr. Stridborg i RC, som gør det tydeligt, hvorfor der er butiksdød og det ikke bare er prisnivau ift. Webshops
mit andet købe hurtig levering og gode…
mit andet købe hurtig levering og gode vare
og en nem og overskuelig hjemmeside
Mr. Næstved byen- dårlig service
Mr. Næstved -byen
Skulle købe julegave, hvor hun skulle hjælpe. Det var dog en virkelig ubehagelig tur rundt i butikken pga. Hende.
Jeg forlod butikken og fandt et andet sted. Det er bare så ærgerligt med sådan en oplevelse når jeg ellers er glad for at handle gaver hos jer.

Butikken det drejer sig om er Mr. Isaksen i Odense
Dårlig service uden fornemmelse for kunden. Da jeg prøver en jakke til 4500kr, og beder om noget at sammenligne med, da det er et lidt højt budget for mig, bliver jeg puttet i en jakke til 8300, uden at sælger gør opmærksom på prisen.
Sælgeren virkede snobbet omkring min manglende interesse for en jakke i den prisklasse, på trods af at butikken ikke ellers udstråler dette prisniveau.

Hurtig levering.
Første køb gik rigtig fint.
Hurtig og nemt at handle og varen kom…
Hurtig og nemt at handle og varen kom hurtigt frem.
Hurtig levring!
Hurtig levering
Super service
Super service, hutigt og simpelt.
Har bestilt ad flere omgange efter mit første forsøg. (Man skal jo altid være lidt varsom).
Men jeg er tryg, og superglad og vil fortsætte med at bestille via dem.
Fik ikke forventet service og kvalitet.
Bestilte en jakke til gave og bad derfor om indpakning og byttemærke.
Der kom en pakke uden indpakning og byttemærke - og en jakke som var tydeligt falmet på skulderen.

Svar från Mr.dk
meget dårlig oplevelse da jeg fik sende…
meget dårlig oplevelse da jeg fik sende den forkerte pakke

Svar från Mr.dk
Vil ikke give en eneste stjerne…
Vil ikke give en eneste stjerne faktisk, men det er ikke muligt.
Normalt bedømmer jeg ikke, men lige i denne her sag kan jeg simpelthen ikke lade vær!
En reklamationssag, som jeg bestemt ikke vil mene er håndteret på en god måde overhovedet.
Det er en lang historie, men den endte ud med at vi står med en trøje, der efter vask har smittet af på sig selv, da den er tofarvet og dette har de ikke kunnet hjælpe med i Haslev.
Utilfreds kunde, utilfreds over hele håndteringen og bestemt ikke et sted jeg ønsker at handle igen, for at være ærlig.
Ikke særlig god kundeservice overhovedet!
Normalt er jeg glad for servicen og har kun oplevet positivitet og hjælpsomhed, men ikke denne gang.

Returpris
Jeg blev forelsket i en polo på Mr. Webshoppen som jeg besluttede mig for at købe på tilbud. Efter et par dage var jeg i tvivl om, om den ville sidde bedre i en anden størrelse, så jeg skrev til kundeservice og spurgte om det var muligt at købe poloen i en anden størrelse til samme nedsatte pris mod at jeg garanterede at jeg ville sende den ene tilbage, hvilket de accepterede.
Efter lidt forvirring og ringen frem og tilbage har jeg endelig fået sendt den ene polo retur til webshoppen. Det kostede dog 95kr., hvilket jeg synes er en absurd høj pris at betale for at få lov at prøve et stykke tøj. Jeg handler ikke i deres webshop længere, hvis det skal koste mig så mange penge hver gang jeg skal sende noget retur.
Jeg vil på det kraftigste anbefale kæden at sende fortrykte retursedler med alle ordre, hvor portoen er betalt, så kunderne ikke skal rode med alt dette. Derudover håber jeg på en kompensation, men når jeg læser de andre anmeldelser herinde fra er mine forhåbninger ikke så høje.

Mr.dk Review
Super god side, bestilte det tirsdag fik bukserne onsdag.
Rigtig nemt og bruge, og god service
Kan helt klart anbefales:)
Enormt dårlig kundeservice og løfter der ikke holdes
Jeg købte en lækker trøje i Mr Mantra på Fiskertovet til min kærestes fødselsdag, men var både usikker på design og størrelse. Derfor spurgte jeg ind til bytning og penge retur. Jeg blev lovet at min kæreste kunne få pengene retur og der blev skrevet på bonen at han kunne få dem retur i en længere periode og underskrevet fra personalet, da fødselsdagen lå et par dage efter den ellers fastsatte frist. På byttemærket står der byttes i alle Mr. butikker og min kæreste går naturligvis op til den nærmeste for at få sine penge retur, men dette nægtes fuldstændig. På trods af bon med løfte om dette samt underskrift fra en kollega. Han er gået derfra med et gavekort, og jeg føler mig nu rigtig snydt. Der er desuden skrevet til kundeservice der ligeledes nægter at udbetale pengene.
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.