Jeg havde glemt at betale, og efter 9 måneder fik jeg et brev fra PayEx, at jeg efter 3 rykkere nu stod til inkasso m.m. Jeg kontaktede Modulfoto, som gav mig medhold i at jeg ikke hsr modtaget en e... Se mer

Företaget har svarat
Jeg takkede nej til individuelle billeder og bad om kun at få klassebillede. Alligevel blev jeg kontaktet af flere omgange om manglende betaling for individuelle billeder. Jeg endte hos inkassofirmaet... Se mer
Företaget har svarat
Fantastisk service! Jeg glemte helt at bestille skolefoto og opdagede det først, da andre børn i klassen fik deres. Jeg skrev til Modulskolefoto, og allerede efter få timer sendte de billederne til m... Se mer
Företaget har svarat
Tog det mest fantastiske billede af min to-årige i hans gamle vuggestue Den Grønne Giraf. Min betaling gik aldrig igennem, hvilket jeg ikke anede, og jeg opdager pludselig at jeg stadig skylder for... Se mer
Företaget har svarat
Vores mission er at tage gode og ægte billeder, der med glæde hænges op i de danske hjem, og skaber smil på læben og gode minder. Men vi vil mere end blot at tage skolefotos – vi vil gøre vores til at hylde det ægte og vores forskelligheder. Hos modul foto har vi fotografer, der har en god forståelse for den enkelte elev og hurtigt kan skabe en tryg kontakt til dem. Derudover specialiserer vi os i at tage pasfotos på vores kontor på Frederiksberg.
Falkoner Alle 3, 2000, Frederiksberg, Danmark
Ber kunder att lämna omdömen
Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 1 vecka
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Virkelig gode til fotos!
Endelig en smilende pige på billeder som ellers er mega genert 💪🏼

Svar från Modulskolefoto
Min datter fik taget billeder i september 2024, det første sæt billeder vi fik efter meget lang ventetid, var tryk skadet. Jeg har skrevet til firmaet, og nu (marts 2025) har jeg endelig modtaget nye billederne i god stand denne gang🙂

Svar från Modulskolefoto
Har nu siden efteråret prøvet at få de billeder jeg har betalt for i starten af skoleåret. De bliver bare ved med at sige at de sender dem igen, men pga post nord er det meget normalt at der går 14 dage. Nu er der fået 6 mdr

Svar från Modulskolefoto
The photographer was super nice, and it feel very easy and fast!

Svar från Modulskolefoto
simpelthen det dårligste virksomhed jeg nogensinde har forsøgt IKKE at købe noget af. Skolefotos blev taget - piv ringe billeder som vi ikke ønsker. Ringer ind og får at vide at jeg bare skal aflevere dem på skolen igen, så skal jeg ikke tænke mere på det. Fint tænker jeg, men så kom min nabo i går med 2 breve som var røget i deres postkasse. Rykkergebyrer med rykkergebyr for billeder som jeg aldrig har købt eller modtaget. med trusler om Inkasso - hvorfor H har I ikke kontakt mig via mail, hvor al anden dialog er foregået... og hvorfor siger I et og gør noget andet...og flere måneder efter at skolefotos blev taget

Svar från Modulskolefoto
Høflig og hurtig betjening til pasfoto. Fotografen var virkelig god til at håndtere mit barn på 7 måneder.

Svar från Modulskolefoto
Børnehaven har valgt at modulfoto skulle tage årets billeder.
Billederne blev egentlig ok og jeg bestiller 3 stk portrætfoto til 390kr og betaler online.
Får dem udleveret i en plastikchartek fra pædagogen på stuen. Tænkte at de godt kunne have været pakket ordentligt ind så de ikke kunne være i risiko for at blive bøjet.
Nu her 2 måneder efter, ligger der pludselig en rykker på manglende betaling. Prisen skulle være op 120kr og så 100kr i adm gebyr. Det virker ærlig talt ikke som om at der er styr på det. Jeg har ifm bestillingen af de 3 fotos betalt, hvilket også fremgår af netbank. Ingen af billedernes pris stemmer overens med de 120kr som oplyses på rykkeren.
De tager ikke telefonen, så der er sendt mail med dokumentation. Så må vi jo se om de svarer retur.
Det bliver en sidste gang herfra med at benytte dem som fotoleverandør.
Tilføjelse: modulfoto ringede mig op og sagde at jeg skulle have bestilt et gruppebillede (deraf de 120kr). Som jeg fortalte, så har jeg ikke bestilt et gruppebillede da man ikke kunne se hvordan det så ud ved bestilling af de andre billeder (grundet GDPR). Så jeg har hverken bestilt eller modtaget et gruppebillede. Fik dog en god snak med chefen Stine som har sagde at hun havde slettet fakturaen og rykkergebyret. Så derfor går de fra 1-3 stjerner pga kundeservicen.

Svar från Modulskolefoto
Gode klassefotos, men håbløse med informationen om ens ordre. Vi havde kun bestilt klassefotoet, ved bestilling fremgår det så at det er op til skolen om at vælge leveringsform. Hvis skolen vælger hjemmelevering tillægges 40 kr. I porto!? I de 40 kr. Er der så ingen opdatering på levering, hvilket resulterer i at to billeder ligger i postkassen og kuverten er helt gennemblødt. Når der så i kuverten også ligger faktura så ender man også med en faktura der er gået på dato.
I får jo ens mail ved tilmelding, så en mail med opdatering på at billederne er på vej, det ville være det mindste jeg forventede for mine, ikke selvvalgte, 40 kroners levering.

Svar från Modulskolefoto
Super god oplevelse med pasfoto af små børn. Hurtigt og godt resultat.

Svar från Modulskolefoto
Det er simpelthen for ringe!!!
Sender de skadet billeder retur og i smider pakken væk og jeg høre ikke noget fra jer i over en måned!
Så sender i nye billeder med samme dårlige indpakning så billederne igen er skadet!!
I har bare ikke styr på noget som helst!!!

Svar från Modulskolefoto
Har lige fået tilsendt en rykker på en regning, som jeg aldrig har modtaget, da der ikke var en regning i konvolutten med min datters klassebillede.
Billeder er godt ellers. Men øv.

Svar från Modulskolefoto
Det er virkelig dyrt, og hvor ville det være dejligt hvis regningen og eventuelle rykkere kom på mail og ikke som gammeldags brev i postkassen.

Svar från Modulskolefoto
Det simpelhen Marfia metoder- sende billeder hjem til alle uden man har godkendt dem eller bestilt dem ?
Så skal man selv betale for at sende dem tilbage - altså de billeder man ikke har bestilt selv.
På min søn skole har så mange klaget at skolen har valgt at samle dem ind og sende dem. Jeg modtager nu en regning - men rykker i på de billeder jeg ikke har bestilt og afleveret til skolen for 1 måned siden.!

Svar från Modulskolefoto
Reminder fee of 200 kr coming out of blue (no invoice or reminder received previously)
We ordered a school photo for each of our children. We have never received any invoice for payment or never received any reminder for not having paid.
Today we have received a reminder.
2 Photos = 200 kr
2 reminders = 200 kr
It is ridiculous due to the fact no invoice has been received previously and in addition, they are taking advantage of the law to only raise the maximum reminder fee of 100 by saying that the same customer has 2 different invoices. Really greedy to rip off their customers.
I do encourage everyone not to use Modul Foto and personally I will contact my children's school in Roskilde and fight for them to find another company to take photos.

Svar från Modulskolefoto
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.