Banner for Modulskolefoto

Modulskolefoto Omdömen

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg havde glemt at betale, og efter 9 måneder fik jeg et brev fra PayEx, at jeg efter 3 rykkere nu stod til inkasso m.m. Jeg kontaktede Modulfoto, som gav mig medhold i at jeg ikke hsr modtaget en e... Se mer

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Jeg takkede nej til individuelle billeder og bad om kun at få klassebillede. Alligevel blev jeg kontaktet af flere omgange om manglende betaling for individuelle billeder. Jeg endte hos inkassofirmaet... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Fantastisk service! Jeg glemte helt at bestille skolefoto og opdagede det først, da andre børn i klassen fik deres. Jeg skrev til Modulskolefoto, og allerede efter få timer sendte de billederne til m... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Tog det mest fantastiske billede af min to-årige i hans gamle vuggestue Den Grønne Giraf. Min betaling gik aldrig igennem, hvilket jeg ikke anede, og jeg opdager pludselig at jeg stadig skylder for... Se mer

Företagsinformation

1. Fotograf
  2. Passfotoframkallning

Skrivet av företaget

Vores mission er at tage gode og ægte billeder, der med glæde hænges op i de danske hjem, og skaber smil på læben og gode minder. Men vi vil mere end blot at tage skolefotos – vi vil gøre vores til at hylde det ægte og vores forskelligheder. Hos modul foto har vi fotografer, der har en god forståelse for den enkelte elev og hurtigt kan skabe en tryg kontakt til dem. Derudover specialiserer vi os i at tage pasfotos på vores kontor på Frederiksberg.

Kontaktuppgifter

Utmärkt

645 omdömen

5 stjärnor
4 stjärnor
3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Ber kunder att lämna omdömen

Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 1 vecka

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

104 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

To fantastiske gutter

To fantastiske gutter
Så gode til at få smilet frem hos børnene. Tog sig tid til at få dem til at stå rigtig. Talte stille og rolig til og med børnene.

9 september 2025

Hej Vicky
Hvor er det dejligt at høre :)
Må jeg spørge hvilken skole, så jeg kan videregive roserne til mine fotografer?

Du kan sende det til stine@modulfoto.dk

God dag til dig:)

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Mine børn har fået tager billeder i…

Mine børn har fået tager billeder i skolen. Men jeres priser er alt for dyre i forhold til andre firma som tager skolebilleder.
I tager 100,- for gruppen billede og 550,- for digitale billeder. Så 650,- i alt. Det bliver hurtigt alt for dyrt med flere børn og ingen søskende rabat.
Tænker ikke jeres billeder er mere hver end andre firma’s billeder.
Vi gav sidste år 304,- for gruppe billede og digitale billeder, hvor vi selv kan lave baggrunden om og få mange flere billeder end hos jer.
Vi må fra melde at vores børn skal have taget skolebillede de næste 2 år, hvor skolen bruger jer til foto.
Mange forældre på vores børn’s skole er virkelig utilfreds med jeres billeder og priser.

23 september 2025

Hej Kathrine

Jeg er ked af at høre at I ikke ønsker at benytte Jer af skolefoto hos os. Vi gør os ellers umage med at tage flotte billeder, og har mange forskellige løsninger ift bestilling.

Hvis du fx ikke nødvendigvis behøver digitale filer i meget høj opløsning,
kan du bestille et klassebillede, et 10x15cm portræt og en gratis digital download, af det det billede i køber for kun 160 kr i alt. Det syntes vi faktisk er priser, som de fleste kan være med på.

Hvis du har lyst til at snakke med mig, så jeg bedre kan forklare alle de muligheder der er, vil jeg meget gerne dette:)
Vil du ikke skrive direkte til mig på Stine@modulfoto.dk :)

Mvh Stine

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Vi er nye hos modulskolefoto og er…

Vi er nye hos modulskolefoto og er meget tilfredse, både med billederne og køb af disse.
Det jeg sætter pris på, er at jeg har muligheden for at købe et gruppebillede plus et enkelt portræt billede. Ved tidligere skolefoto shops har jeg måtte købe en hel serie, som jeg aldrig alligevel får brugt. Så nu får jeg det jeg har brug for og sparer lidt penge.

19 september 2025

Hej Pernille

Det er vi SÅ glade for at høre :)
Vi syntes nemlig at alle skal have råd og ret til gode billeder, uden at nødvendigvis købe et helt sæt :)
Håber billederne vil skabe masser af glæde i jeres hjem :)

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Det kunne være bedre

det er en rettet anmeldelse efter en samtale med lederen. -- Det kunne være bedre. Jeg blev nødt til at ringe til dem tre gange, og hver gang fik jeg forskellig information om, hvad jeg skulle gøre for at bestille klassebilledet. Klassebilledet inkluderer en elevbog, som jeg synes er helt unødvendig for vores familie, og jeg kan ikke sige "nej tak" til den – samtidig koster det 50% mere. Jeg kan heller ikke selv fravælge det på websiden, fordi, som Modulfoto siger: "billeder må ikke lægges på web, fordi ikke alle har givet tilladelse til, at deres børns billeder bliver lagt op dér." Det kunne jeg forstå, men jeg blev for eksempel aldrig spurgt om det.

Det er første gang, denne forretning fotograferer mine børn, og andre fotografer plejer at lave adgangskoder samt slørede klassebilleder, så det er sikkert for de familier, der er bekymrede for billeder af deres børn.

Hele processen er dyr, kompliceret, usikker, tidskrævende og ikke bæredygtig. Medarbejderne er ikke ordentligt informeret, og ledelsen vil tydeligvis sælge flere elevbøger, som man ikke kan fravælge. Forestil jer bare, at hele skolen (700 elever) får en elevbog på 50 sider, hvor måske halvdelen – eller endnu flere – slet ikke har brug for den. Jeg er lidt , nej, meget! schokeret.

18 september 2025

Hej Katerina

Jeg er ked af at høre at du har haft sådan en dårlig oplevelse med os. Det er vi rigtigt kede af.
Jeg ved jo ikke hvilken skole dit barn går på, men jeg kan næsten forstå, at skolen ar fravalgt at få taget portrætter. Det har vi ikke så mange skoler der gør, hvorfor det også er lidt mere uvant for vores kundeservice medarbejdere, men jeg er ked af at du ikke har fået tydelig information fra starten. Det tager jeg med videre.

Hos modul foto, har vi valgt at vi aldrig lægger klassebilleder i webshoppen, da man faktisk slet ikke må vise andres børn online. Så for at være på den sikre side ift GDPR, lægger vi kun portrætter i webshoppen.

Når en skole vælger at der kun skal tages klassebilleder, kan skolen vælge hvilken pakke de ønsker vi tilbyder Jer, så har skolen valgt klassebillede+elevbog, er det desværre kun den pakke man kan vælge. Jeg vil dog sige at bogen slet ikke koster 50% af prisen. Faktisk kun 15%, og vi oplever faktisk at børnene er rigtig glade for elevbogen - men jeg hører hvad du siger.

Hvis du vil skrive direkte til mig på stine@modulfoto.dk, kunne jeg måske slå dig op i systemet og hjælpe med at du får den hjælp du har brug for.

Mvh Stine Frandsen

Meget hjælpsom

Jeg havde ikke fået noget link da mine børn skulle ha taget skolefoto og kunne heller ikke finde det på aula, så derfor skrev jeg til modulskolefoto, og de var meget hjælpsom og søde, så jeg fik adgang så jeg kunne komme ind og se mine billeder. Virkelig gode billeder og rigtig lækker kvalitet. Kan helt klart anbefale at bruge modulfoto

18 september 2025

Svar från Modulskolefoto

Sikken en dejlig anmeldelse - tusind tak og hvor er vi glade for at I er glade for billederne :)

Modulfoto

Modulfoto fotograferede på skolen for første gang i år, og vi er virkelig glade for billederne! Skolen skrev, når billederne var på vej hjem, og børnene havde en sjov oplevelse. Flotte billeder og top kvalitet – kan varmt anbefales!

10 september 2025

Svar från Modulskolefoto

Det er vi SÅ glade for at høre :) Tusind tak for at tage dig tid til at skrive til os :)

God service

God service

17 september 2025

Svar från Modulskolefoto

Tusind tak for din anmeldelse :)

Professionalitat og venlighed

Hurtigt at komme til og meget venlig og professionel behandling.
Det digitale foto kom samme dag.

17 september 2025

Svar från Modulskolefoto

Tusind tak for dine fine ord:) Dem sætter vi pris på

Service minded personale

Min ældste går i dag i 7. Klasse, og vores skole har altid kun brugt modul foto.

Jeg har, heldigvis, ikke haft brug for hjælp særlig mange gange. Men når det sker, er de effektive og virkelig service minded. Jeg missed en deadline for bestilling her for 1 uge siden, men de svarede mig super hurtigt på min mail, og hjalp mig videre.

6 september 2025

Svar från Modulskolefoto

Tusind tak for din fine anmeldelse - og dejligt at høre at du fik hurtig og god hjælp - det er nemlig det vi bestræber os på:)

Bedste fotofirma

Bedste fotofirma!
Min søn går på en skole hvor de ikke ønsker billeder af børnene og vi fik det taget hos Modulfoto af den mest underholdenen fotograf

12 september 2025

Svar från Modulskolefoto

Sikken en dejlig besked! Tusind tak og SÅ skønt at høre at I havde en god oplevelse hos os :)

Rigtig god oplevelse!

Tak for rigtig flotte billeder. Mine meget generte børn havde en rigtig dejlig oplevelse og fotografen fik de flotte smil frem hos begge :)

2 september 2025

Hej Jonas
Hvor er det dejligt at høre :) Tusind tak fordi du skriver det til os :) Vi siger det videre til de søde fotografer :)

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

God aften

Hej, jeg ændrer hermed min anmeldelse. Jeg havde nogle problemer med at vælge billeder, men jeg fik hurtigt svar og hjælp, alt var fint👍
Mvh Alisa

26 augusti 2025

Hej Alisa
Er ked af at du ikke kan lige det valgte billede, men du kan sagtens selv vælge et af de andre. :)
Kan jeg ikke lokke dig til at kontakte vores kundeservice på modulfoto@modulfoto.dk ? Der kan vi bedre hjælpe dig, end at du skriver her på trustpilot og giver en lidt ærgerlig trustpilot, uden vi har haft chancen for at hjælpe dig :)

Service

Fantastisk service til pas foto til 3 uger gammel baby

4 september 2025

Hej Claus
Tusind tak for din fine anmeldelse :)

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

De har simpelthen den sødeste…

De har simpelthen den sødeste kundeservice. Mit barns billede lå ikke på pladsen i børnehaven, som vi var blevet fortalt. Modulfoto valgte derfor at sende et nyt hjem til os uden at tage penge for levering eller produktion af et ekstra billede 🙏

4 september 2025

Hej Mette
Vi er bare glade for at kunne hjælpe :)

Very good experience

Very good experience. Very professional and pleasant team. Thank you!

1 september 2025

Svar från Modulskolefoto

You´re very welcome - and thank you for your review :)

Super samarbejde og service

Ulkebøl Skole har brugt Modul Foto i ca. 10 år efterhånden. Vi er meget tilfredse med samarbejdet. Alt forløber enkelt og professionelt og vi får altid nogle skønne billeder af vores elever. Senest har vi fået produceret en skolefilm til bla. Facebook og den er vi overordentligt glade for. Tak for det flotte arbejde!

29 augusti 2025

Hej Karina
Tusind tak for de fine ord:) Det er heller ingen hemmelighed at vi nyder at komme på jeres skole og vi sætter stor pris på vores gode samarbejde.:)

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Fotografi fallit

Min datters skole har droppet portrætfotos, hvorfor kun et billede var muligt at bestille - det var af hele årgangen. Billedet er i så dårlig kvalitet, at samtlige 100+ elevers ansigter er slørede og nærmest uigenkendelige. Det er ikke kr. 125,- værd!

6 augusti 2025

Hej Signe

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at I ikke er tilfredse med kvaliteten af billedet af årgangen. Opløsningen på et billede med 80 elever vil desværre aldrig kunne blive lige så godt som et portræt eller hvis det blot var en almindelig klasse med 20-25 børn.
Men derfor vil vi da rigtig gerne prøve at forbedre det.
Jeg kan slet ikke se at du har kontaktet os i forholde til dette, hvilket ærgrer mig, da vi så ingen chance har for at forbedre det og finde en løsning du kan være tilfreds med.
Vil du kontakte mig direkte på stine@modulfoto.dk så jeg kan se hvad jeg kan gøre?

Mvh Stine

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.