Jeg havde glemt at betale, og efter 9 måneder fik jeg et brev fra PayEx, at jeg efter 3 rykkere nu stod til inkasso m.m. Jeg kontaktede Modulfoto, som gav mig medhold i at jeg ikke hsr modtaget en e... Se mer

Företaget har svarat
Jeg takkede nej til individuelle billeder og bad om kun at få klassebillede. Alligevel blev jeg kontaktet af flere omgange om manglende betaling for individuelle billeder. Jeg endte hos inkassofirmaet... Se mer
Företaget har svarat
Fantastisk service! Jeg glemte helt at bestille skolefoto og opdagede det først, da andre børn i klassen fik deres. Jeg skrev til Modulskolefoto, og allerede efter få timer sendte de billederne til m... Se mer
Företaget har svarat
Tog det mest fantastiske billede af min to-årige i hans gamle vuggestue Den Grønne Giraf. Min betaling gik aldrig igennem, hvilket jeg ikke anede, og jeg opdager pludselig at jeg stadig skylder for... Se mer
Företaget har svarat
Vores mission er at tage gode og ægte billeder, der med glæde hænges op i de danske hjem, og skaber smil på læben og gode minder. Men vi vil mere end blot at tage skolefotos – vi vil gøre vores til at hylde det ægte og vores forskelligheder. Hos modul foto har vi fotografer, der har en god forståelse for den enkelte elev og hurtigt kan skabe en tryg kontakt til dem. Derudover specialiserer vi os i at tage pasfotos på vores kontor på Frederiksberg.
Falkoner Alle 3, 2000, Frederiksberg, Danmark
Ber kunder att lämna omdömen
Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 1 vecka
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
To fantastiske gutter
Så gode til at få smilet frem hos børnene. Tog sig tid til at få dem til at stå rigtig. Talte stille og rolig til og med børnene.

Svar från Modulskolefoto
Mine børn har fået tager billeder i skolen. Men jeres priser er alt for dyre i forhold til andre firma som tager skolebilleder.
I tager 100,- for gruppen billede og 550,- for digitale billeder. Så 650,- i alt. Det bliver hurtigt alt for dyrt med flere børn og ingen søskende rabat.
Tænker ikke jeres billeder er mere hver end andre firma’s billeder.
Vi gav sidste år 304,- for gruppe billede og digitale billeder, hvor vi selv kan lave baggrunden om og få mange flere billeder end hos jer.
Vi må fra melde at vores børn skal have taget skolebillede de næste 2 år, hvor skolen bruger jer til foto.
Mange forældre på vores børn’s skole er virkelig utilfreds med jeres billeder og priser.

Svar från Modulskolefoto
Vi er nye hos modulskolefoto og er meget tilfredse, både med billederne og køb af disse.
Det jeg sætter pris på, er at jeg har muligheden for at købe et gruppebillede plus et enkelt portræt billede. Ved tidligere skolefoto shops har jeg måtte købe en hel serie, som jeg aldrig alligevel får brugt. Så nu får jeg det jeg har brug for og sparer lidt penge.

Svar från Modulskolefoto
Rigtig hurtig service og venlige medarbejder.

Svar från Modulskolefoto
det er en rettet anmeldelse efter en samtale med lederen. -- Det kunne være bedre. Jeg blev nødt til at ringe til dem tre gange, og hver gang fik jeg forskellig information om, hvad jeg skulle gøre for at bestille klassebilledet. Klassebilledet inkluderer en elevbog, som jeg synes er helt unødvendig for vores familie, og jeg kan ikke sige "nej tak" til den – samtidig koster det 50% mere. Jeg kan heller ikke selv fravælge det på websiden, fordi, som Modulfoto siger: "billeder må ikke lægges på web, fordi ikke alle har givet tilladelse til, at deres børns billeder bliver lagt op dér." Det kunne jeg forstå, men jeg blev for eksempel aldrig spurgt om det.
Det er første gang, denne forretning fotograferer mine børn, og andre fotografer plejer at lave adgangskoder samt slørede klassebilleder, så det er sikkert for de familier, der er bekymrede for billeder af deres børn.
Hele processen er dyr, kompliceret, usikker, tidskrævende og ikke bæredygtig. Medarbejderne er ikke ordentligt informeret, og ledelsen vil tydeligvis sælge flere elevbøger, som man ikke kan fravælge. Forestil jer bare, at hele skolen (700 elever) får en elevbog på 50 sider, hvor måske halvdelen – eller endnu flere – slet ikke har brug for den. Jeg er lidt , nej, meget! schokeret.

Svar från Modulskolefoto
Jeg havde ikke fået noget link da mine børn skulle ha taget skolefoto og kunne heller ikke finde det på aula, så derfor skrev jeg til modulskolefoto, og de var meget hjælpsom og søde, så jeg fik adgang så jeg kunne komme ind og se mine billeder. Virkelig gode billeder og rigtig lækker kvalitet. Kan helt klart anbefale at bruge modulfoto

Svar från Modulskolefoto
Modulfoto fotograferede på skolen for første gang i år, og vi er virkelig glade for billederne! Skolen skrev, når billederne var på vej hjem, og børnene havde en sjov oplevelse. Flotte billeder og top kvalitet – kan varmt anbefales!

Svar från Modulskolefoto
Hurtigt at komme til og meget venlig og professionel behandling.
Det digitale foto kom samme dag.

Svar från Modulskolefoto
Min ældste går i dag i 7. Klasse, og vores skole har altid kun brugt modul foto.
Jeg har, heldigvis, ikke haft brug for hjælp særlig mange gange. Men når det sker, er de effektive og virkelig service minded. Jeg missed en deadline for bestilling her for 1 uge siden, men de svarede mig super hurtigt på min mail, og hjalp mig videre.

Bedste fotofirma!
Min søn går på en skole hvor de ikke ønsker billeder af børnene og vi fik det taget hos Modulfoto af den mest underholdenen fotograf

Svar från Modulskolefoto
Tak for rigtig flotte billeder. Mine meget generte børn havde en rigtig dejlig oplevelse og fotografen fik de flotte smil frem hos begge :)

Svar från Modulskolefoto
Hej, jeg ændrer hermed min anmeldelse. Jeg havde nogle problemer med at vælge billeder, men jeg fik hurtigt svar og hjælp, alt var fint👍
Mvh Alisa

Svar från Modulskolefoto
De har simpelthen den sødeste kundeservice. Mit barns billede lå ikke på pladsen i børnehaven, som vi var blevet fortalt. Modulfoto valgte derfor at sende et nyt hjem til os uden at tage penge for levering eller produktion af et ekstra billede 🙏

Svar från Modulskolefoto
Virkelig søde og venlige fotografer, perfekte billeder. Underholdning til små børn (tegne bog) mens man venter.

Svar från Modulskolefoto
Very good experience. Very professional and pleasant team. Thank you!

Svar från Modulskolefoto
Ulkebøl Skole har brugt Modul Foto i ca. 10 år efterhånden. Vi er meget tilfredse med samarbejdet. Alt forløber enkelt og professionelt og vi får altid nogle skønne billeder af vores elever. Senest har vi fået produceret en skolefilm til bla. Facebook og den er vi overordentligt glade for. Tak for det flotte arbejde!

Svar från Modulskolefoto
Min datters skole har droppet portrætfotos, hvorfor kun et billede var muligt at bestille - det var af hele årgangen. Billedet er i så dårlig kvalitet, at samtlige 100+ elevers ansigter er slørede og nærmest uigenkendelige. Det er ikke kr. 125,- værd!

Svar från Modulskolefoto
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.