Jeg havde glemt at betale, og efter 9 måneder fik jeg et brev fra PayEx, at jeg efter 3 rykkere nu stod til inkasso m.m. Jeg kontaktede Modulfoto, som gav mig medhold i at jeg ikke hsr modtaget en e... Se mer

Företaget har svarat
Jeg takkede nej til individuelle billeder og bad om kun at få klassebillede. Alligevel blev jeg kontaktet af flere omgange om manglende betaling for individuelle billeder. Jeg endte hos inkassofirmaet... Se mer
Företaget har svarat
Fantastisk service! Jeg glemte helt at bestille skolefoto og opdagede det først, da andre børn i klassen fik deres. Jeg skrev til Modulskolefoto, og allerede efter få timer sendte de billederne til m... Se mer
Företaget har svarat
Tog det mest fantastiske billede af min to-årige i hans gamle vuggestue Den Grønne Giraf. Min betaling gik aldrig igennem, hvilket jeg ikke anede, og jeg opdager pludselig at jeg stadig skylder for... Se mer
Företaget har svarat
Vores mission er at tage gode og ægte billeder, der med glæde hænges op i de danske hjem, og skaber smil på læben og gode minder. Men vi vil mere end blot at tage skolefotos – vi vil gøre vores til at hylde det ægte og vores forskelligheder. Hos modul foto har vi fotografer, der har en god forståelse for den enkelte elev og hurtigt kan skabe en tryg kontakt til dem. Derudover specialiserer vi os i at tage pasfotos på vores kontor på Frederiksberg.
Falkoner Alle 3, 2000, Frederiksberg, Danmark
Ber kunder att lämna omdömen
Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 1 vecka
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Opdatering. Efter at have modtaget to billeder af nogen helt andre børn, har vi nu endelig fået det rigtige billede fra juni og betalt regning for foto og fragt.
Oprindelig besked:
Har bestilt et gruppefoto taget til min søns skoleafslutning i juni. Billedet er stadig ikke modtaget. Efter første rykker kontaktede jeg firmaet på mail og de lovede at sende billedet.
Her i slut oktober kommer du rykker to med trussel om inkasso. Stadig intet billede.
Der må kunne strammes op de nogen procedurer i den butik.

Svar från Modulskolefoto
Så hurtig og venlig service. Bestilte forkert klassebillede men får heldigvis sendt det rigtige uden ekstra omkostninger. Jeg kunne nu godt have ønsket, at man kunne have samlet søskendebillederne i en pakke, så vi ikke skulle betale for 2 gange porto.

Svar från Modulskolefoto
Meget søde og tålmodige ved fotograferingen! Super hurtig svartid ved kontakt efterfølgende, og meget hjælpsomme 🙏🏻

Svar från Modulskolefoto
Desværre modtog jeg billeder som var blevet bukket. Men efter at have kontaktet Modulfoto, modtog jeg en sød mail hvor de fortalte at de havde lagt en ny bestilling ind til mig som de sender hjem til mig. Så er meget taknemmelig

Svar från Modulskolefoto
Det simpelthen dårlig forretningsmoral I har med den måde i forsøger at sælge en standardpakkeløsning på. Inden børnene skal fotograferes så beder I om en tilladelse til at I godt må portrætfotografere børnene. Det betragter I åbenbart også som et ja til at man vil have den dyreste standardpakke hos jer Og så giver man det mindst mulige "vindue " på en uge til at ændre på dette . Men jeg tænker jo jeg ikke har bestilt noget endnu, og hæfter mig jo ikke ved at jeg skal reagere på noget, eftersom jeg jeg kun har sagt ja til et portræt billede. Men så lukker i sørme adgang til kunden på jeres portal, så man ikke kan se sit barns billed og bestille det man selv ønsker. Man ringer så ind til jeres kundeservice , men de insistere så på at sende den standardpakke (ved ikke om det så bliver til skolen eller til vores adresse), som jeg ikke synes jeg har bestilt. Så skal jeg bruge tid på at returnere den for at bestille noget mindre end den store standardpakke. Og noget med en returkasse på skolen. Hele forretningsmodellen er blot at proppe den stardardpakke ned i halsen på en og gør det så besværligt med korte tidsfrister. osv. Jeg vil godt handle med jer. Men det skal da være kundens valg hvad man vil købe og ikke jeres. Jeg tænker jeres metoder skal vendes på næste skolebestyrelsemøde da. Og hvis jeg får billeder, så kommer jeg til at afkræve en dokumentation på at jeg har bestilt jeres store standardpakke

Svar från Modulskolefoto
Modelfoto ydede en supergod service overfor os, da de ombyttede elevfotos uden ekstra beregning.

Svar från Modulskolefoto
Fantastisk service og meget venlige medarbejdere

Svar från Modulskolefoto
Gode billeder - og en utrolig flink og hjælpsom kundeservice.

Svar från Modulskolefoto
Hjemmesiden for bestilling fungerer godt og dejligt med en sms om, hvornår ens billeder ligger klar til udvælgelse.
Vi var kommet til at vælge det forkerte, men vi fik hurtig hjælp via mail til at ændre til det rigtige. Nu venter vi blot i spænding på at modtage dem.

Svar från Modulskolefoto
Melina fra modulskolefoto, var meget behjælpelig med at bestille et børnefoto til mig. Jeg havde overset en deadline for det, og det var ingen problem.

Svar från Modulskolefoto
Havde bestilt billedpakke med et forkert motiv. Det blev opdaget efter billederne var blevet printet (men inden vi havde modtaget dem på skolen). Modulskolefoto fik lynhurtigt sat en ny portion i gang, og jeg fik lov at returnere de "forkerte" billeder uden ekstra omkostning. Virkelig god og hurtig service!!!

Svar från Modulskolefoto
Virkelig god oplevelse med modulfoto! Professionelle photografer og helt vildt god kundeservice, med hurtig besvarelser
Kan kun anbefale!

Fremragende kundeservice.
Det var første gang, Modulskolefoto tilbød deres tjenester til den skole, mine børn går på. Min datter sagde, at fotografen var meget sød og fik dem til at grine.
Vi glemte at tilmelde vores børn i tide, fordi den gamle fotograferingsproces var anderledes. Jeg ringede til Modulskolefoto, og de forklarede, hvordan jeg kunne tilmelde dem. Og da jeg havde spørgsmål om ordren, svarede de meget hurtigt og var yderst hjælpsomme. Jeg kan varmt anbefale deres fotograferingstjeneste.

Svar från Modulskolefoto
Super friendly staff and took grat photos of my baby. Would recommend and will come back for all future photos!

Svar från Modulskolefoto
Jeg vil gerne fremhæve Rajmonda fra Modul foto. I år havde vi tilsyneladende lavet en fejl ved bestilling af årets skole foto så det endte med, at vi fik endnu et sæt af sidste års fotos.
Ved henvendelse til Modul foto tog Rajmonda sig straks af sagen. Der var stor forståelse for vores problem og vi kunne returnere billederne uden problemer. Det er service.
Tak for det Rajmonda

Svar från Modulskolefoto
Super imødekommende og rigtig god kundeservice både på mail og i telefonen. Svare med det samme på mails, så man ikke sidder og venter i flere dage, så kan klart anbefale Modulskolefoto pga af deres høje standard service til kunderne.

Svar från Modulskolefoto
Opdatering - Stine fra support reagerede meget hurtigt på min anmeldelse (1 stjerne) og beklagede fejlen og ændrede det så der kun skulle betales for én gang fragt - anmeldelsen bliver derfor ændret til 4 da servicen var i top, men fejlen stadig skete.
Jeg modtog klassebillederne for alle 3 børn i en kuvert med posten, super fint at det ikke kom af 3 omgange, men helt absurd at der følger 3 separate regninger med, med 3 gange fragt af kr. 40,- det kaster så fragten af et brev! Op på kr. 120,- det jo vanvittigt når man i 2025 kan få leveret pakker på op til 20kg for kr. 30,- i andre webshops!

Svar från Modulskolefoto
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.