Pakketje van Mister Agri zeker volgens afspraak ontvangen; met alles erop en eraan zoals bij bestelling vermeld werd. Als we nog wat nodig hebben komen we zeker terug bij Mister Agri Met v... Se mer
Företaget har svarat
Beste, meer dan tevreden: prijs, kwaliteit, alsook het plaatsen. Zetel was helemaal niet bedoeld voor wat ik het nodig had, bijna niets moeten aanpassen en toch heel goed resultaat. Beter dan de init... Se mer
Företaget har svarat
Gereedschapswagen Zondag besteld en nu donderdag nog steeds niets ontvangen dit blijkt hier de gewoonte te zijn met DHL ze zijn zogezegt aan de deur geweest terwijl er op dat ogenblik 4 man thuis wa... Se mer
Företaget har svarat
correcte info op de site , afmetingen ea correcte levering op korte tijd afhandeling volledig zoals gevraagd , reeds gemonteerd en OK op 20.8 1 tevreden klant , ps ik heb er nog 10 st bi... Se mer
Företaget har svarat
Mister Agri is dé agri webshop voor al uw tractor onderdelen en meer. ✓ Achteraf betalen mogelijk ✓ Gratis verzending v.a. €150,- ✓ Bezorging bij u thuis ✓ Bedrijven én particulieren
Rijksstraatweg 34, 2636AX, Schipluiden, Nederländerna
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har besvarat 85 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 1 vecka
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Ik heb 2 weken geleden een bestelling geplaatst. Nog steeds niks ontvangen. Afgelopen vrijdag contact met èèn van uw medewerkers gehad. Bestelling zou bij PostNL zijn. Maandag zou deze medewerker terug bellen, helaas. Nu woensdag namiddag (16 uur) nog niks vernomen. Jullie zijn niet bereikbaar. Ook voicemail ingesproken.
Met spoed contact.

Svar från Mister Agri
Goede uitleg over de producten, zowel beschreven op de website als persoonlijke uitleg via mail, Whatsapp of telefoon. Goede prijs/kwaliteit en zeer snel en vlot geleverd.
Spullen snel geleverd, past perfect! Hakselaar weer compleet gereviseerd voor een goede prijs. Bedankt!
Goed product voor een scherpe prijs en snelle levering.
Goede info over het product, status van de bestelling en de levering. Top !

Svar från Mister Agri
Helaas nog niet geleverd, zou 3-1 geleverd worden , ook track en trace werkt helaas niet, stast nog op zaterdag

Svar från Mister Agri
Snelle levering aan goeie prijs. Niks op aan te merken

Svar från Mister Agri
Na mijn eerste aankoop kan ik niet meer zeggen dan SUPER zal zeker in de toekomst nog bij jullie onderdelen bestellen Mvg Eric

Svar från Mister Agri
Alles goed en vlug ontvangen
Was de 1e bestelling maar we gaan vast als het nodig is nog een keer bestellen.

Svar från Mister Agri
Slecht! Op de site stond volgende dag geleverd. Daar ook nog 7 euro extra voor betaald. En als je dan besteld hebt krijg je een mailtje dat het over 3 dagen binnen is. En dat is dus telaat...

Gereedschapswagen
Zondag besteld en nu donderdag nog steeds niets ontvangen dit blijkt hier de gewoonte te zijn met DHL ze zijn zogezegt aan de deur geweest terwijl er op dat ogenblik 4 man thuis was en niemand heeft iets gehoord of gezien

Svar från Mister Agri
onderdeel van hoge kwaliteit met een zeer verzorgde en vlotte levering.

Svar från Mister Agri
Duidelijke en makkelijk te hanteren bestelsite.
Vlotte afhandeling, vriendelijke benadering.
Een aanrader!

Svar från Mister Agri
snelle levering en juiste onderdelen

Svar från Mister Agri
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.