Missguided Omdömen

51 423
TrustScore 1.5 av 5

1,3

Sämsta företag någonsin. Mottager en vara som är i sönder. Missguided vägrar att hjälpa mig med detta. Trots att betalningen är överförd till deras konto så tycker dom att jag ska vända mig till pay... Se mer

Beställde flertalet varor som skickades i flera olika paket. När jag sedan ville returnera produkterna sa Missguideds kundsupport att man kunde skicka tillbaka flera paket på samma retursedel, v... Se mer

Jag gjorde retur på varan, fick bekräftelse mail och ytterligare ett mail som var någon form av återbetalningsbekräftelse. Då jag valt Klarna som betalningsmetod så fyllde jag även i retur inne på Kla... Se mer

Skickade tillbaka några av de plagg jag köpte för att de inte passade mig och nu har det gått mer än en månad sen jag skickade tillbaka dem. Har fortfarande inte fått svar på mina mejl och det är omöj... Se mer

1. Damklädesbutik

Informationen kommer från olika externa källor

WE ARE MISSGUIDED. We are an empowering, bold and original online fashion brand, inspired by real life. We design and create product inspired by you - our customers, our friends - and the biggest global touch points: the catwalk and the hottest celebs. We are not fast fashion, we are rapid fashion, and with exclusive in-house designs and the freshest threads dropping every single day, we are the only one-stop shopping destination you need. We create a killer product offering for the dreamers, believers and night lovers at unbeatable price points, and take the risks no one else dares to take. We champion our customer and everything she stands for, and we want to instil a confident, positive and aspirational brand image she can come back to time and time again. With collections for every aspect of her non-stop lifestyle, and global competitive delivery, we’re here for when the good times roll. And most importantly, we believe shopping is a right, not a luxury, so we aim to deliver the biggest trends at the most affordable prices, on a global scale. We are Missguided, We are real. And we do things the Missguided way.

Mycket dålig

TrustScore 1.5 av 5

51 tn omdömen

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Har inte besvarat negativa omdömen

Alla omdömen

(51 423)

213 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Köp inte från Missguided!!

Har försökt komma i kontakt med Missguided i flera veckor angående min retur. Gjorde en beställning men fick kläder i fel storlek så gjorde en retur. Sjukt (!!!!!) dålig returpolicy som andra skrivit. Skickade tillbaka mitt paket för en månad sedan och har inte fått några pengar tillbaka och det lär jag inte få heller.

23 juni 2020

SCAM?

Har samma problem som alla andra och tänkte inte på att kolla här innan jag beställde.. 2 gånger. Har skickat en retur för ca en månad sen och inte hört något så lär inte få tillbaka dom pengarna.
Skulle även få tillbaka pengar pga att dom har höjt frakten utan att ändra på hemsidan, dom säger att dom har återbetalat det men jag har inte fått något.
Edit: Jag har nu fått tillbaka pengarna från en retur, kanske pga detta? Tog 2 månader men är bara glad att jag fick tillbaka pengarna

22 april 2020

Missguided

Beställde ett jätte fint set från dem ca två veckor sedan, första gången jag beställde och inga krångligheter alls! Fick bekräftelsemejl varje gång något nytt med ordern hände, när de mottagit ordern, skickat varan och när varan var framme. Väntetiden var förvånansvärt kort med tanke på att de shippar från UK och corona omständigheterna.

2 april 2020

Köp inget på denna sidan!

Köp inget på denna sidan!
Helt omöjligt att göra en retur då retursedeln saknar streckkod som krävs för att posten ska ta emot paketet.
Kundtjänsten kan inte hjälpa till med detta heller utan hänvisar bara till att man ska skriva adressen på paketet själv och skicka via posten (kostar ca 300kr som man själv får stå för). Helt värdelöst..

20 februari 2020

Utbyta storlek på en vara

Skulle lätt vara bättre om man kunde byta ut likadana varor till olika storlekar utan att behöva få göra den fulla retur processen. Jobbigt att behöva ställa en ny order pga fel storlek.

23 december 2019

Heej

Hej, jag har beställt skor på missguided och de var för små, jag retunerade och jag fick pengarna tillbaka efter 10 dagar. Men när man retunerar man måste klippa den lappen som ligger i påsen där det står adress på höger sidan och sedan tejpa fast etiketten på påsen. Man skickar som ett vanlig brev och man behöver inte betala för dt.

20 december 2019

dålig retur policy

Precis som många andra har skrivit så har de otroligt dålig retur policy. Jag har beställt flera gånger och fått saker i tid, men att skicka tillbaka är nästan dyrare än varorna. Blir sista gången jag beställer något från missguided

30 oktober 2019

Hi Shewa,

Thank you for your review.

I'm really sorry to hear what’s happened here, please rest assured that I will be able to sort this out for you. If you contact our customer care team here https://www.missguided.co.uk/help#tab6 and provide the details of your order, we will be able to get this sorted for you.

Missguided.

Otroligt svårt att returnera

25 oktober 2019

Hi Hanna ,
Thank you for your review.
Missguided.

PROBLEM vid retur

Har samma problem som dom flesta här. Dum som man är kollade jag inte upp ordentligt innan beställning. Hade jag hittat den här sidan innan så hade jag aldrig lagt en order. Har skickat retur , men inte fått kvitto på inlämningsställe, man får inte det när man inte betalar returen där.
Gör dig själv en tjänst och beställ dina kläder någon annan stans!

Dom vet ju om problemet när saker ska returneras från Sverige, varför inte göra det bättre då istället för att få konstant dåliga betyg?

23 juli 2019

Svar från Missguided

Thanks for leaving us a review.

We have looked into this and will make sure any outstanding issues are addressed and resolved by the relevant department. There will be improvements put in place to avoid anything like this happening again in the future.

Missguided

Fick ”hjälp” av kundservice med retur

Fick ”hjälp” av kundservice med retur. Dem förklarade att det är en annan underleverantör som har hand om returer för företaget och kan inte hjälpa mig? Enligt sidan som jag fick skickad till mig ska jag behöva betala 4 euro för en retur och inte 600kr som det ser ut nu. När jag lämnar in min retur hos utlämningsställen säger de att jag måste ha en streckkod annars skicka det som ett brev. Katastrof. Handla aldrig på missguided.

6 juli 2019

Svar från Missguided

Thanks for leaving us a review.

Thanks,

Vill inte ens ge dom 1 stjärna för…

Vill inte ens ge dom 1 stjärna för detta är helt vidrigt, man skickar tillbaka ett paket, som dessutom är FEL VARA, postombuden ger inte mig ett kvitto, för antagligen så har dom en sådan komplicerad returprocess.
Vilket man får reda på i efterhand..
sen när man försöker ta kontakt med dom ett antal ggr, då skriver dom att de inte kan skicka mina pengar utan kvitto skiten,
Bluff sida asså, beställ inget!!!

13 juni 2019

Hi Farida,

Thank you for your recent review, regards to your return.

I am sorry to hear that you haven't received your proof of postage receipt, when returning your item back to us.

I can now confirm you have been refunded, for your return. Your case is now closed.

Best wishes,

Till alla kunder i Sverige

Till alla kunder i Sverige: Beställ INTE här ifrån. Det ser bra ut när de i deras villkor anger 4 EUR i returfrakt, men i själva verket får du betala hos postombudet för att få en spårningsbar returetikett (för mig 366kr.) Den returetikett man får med i paketet avser endast adress, vilket innebär att paketet inte är spårbart om du inte betalar extra för det.

Efter att ha spenderat 2 timmar med deras kundtjänst, så var den enda lösningen en voucher på beloppet jag får betala för att returnera. Surt när man känner sig lurad och inte vill spendera en enda krona hos dem!

12 juni 2019

Hi Mathilda,

Thanks for taking the time to leave us a review in regards to your experience returning your order.

I have looked into your case and can see that it has now been resolved and your items refunded.

If you need anything else please pop on live chat via the link below.

Shannon

Returpolicyn det sämsta jag upplevt

Returpolicyn det sämsta jag upplevt. Som alla skriver nedan så blir paketet ej spårbart och skickas till Frankrike. Inga alternativ finns riktigt heller. Tyckte jag läste noga på deras hemsida att returer var smidiga men icket. Kommer inte handla här igen.

12 juni 2019

Hi Caroline,

Thanks for taking the time to leave us a review.

Sorry to hear about the recent issues you have experienced regarding your return. Please can you update this submission with your order number so we can look into your issue.

Besvikelse

Går ej returnera så som normala hemsidor erbjuder utan skickas utan spårning så man blir lurad. Har ej fått tillbaka pengar efter 2 månader. Värre än wish!

7 april 2019

Hi Sofia,

Thank you for your recent review, regards to not receiving your refund and you wasn't able to track your return. I am sorry to hear that you was , unable to track your return.

I have been unable to track any communication, from yourself regards to a refund not being received. Please could you contact us on the following link in the future, https://www.missguided.co.uk/help#tab6. We will be happy to assist you.

I can confirm, that a refund has been processed for your return.

Största skämtet någonsin

Största skämtet någonsin. Handla aldrig från denna sida!!! dom lovar gratis returer som inte funkar, säger att man ska behålla kvittot så man kan vara säker ifall paketet kommer bort i posten, men en returen man får gratis får man inget kvitto för, vilket dom är väl medvetna om. Känner mig helt lurad och hoppas hela skiter går i konkurs så fler slipper bli lurade.

25 mars 2019

Hi Philippa,

Thank you for your recent review, regards to a refund for your return.

Firstly I am sorry to hear, that you was expecting a refund for your returned item, I can confirm you have been in contact with our customer care team and this issue has now been resolved.

Please don't hesitate to contact us.

KÖP INTE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

KÖP INTE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Precis som alla andra skriver, inget postombud tar emot returer med deras retursedel som ett paket (rekommenderad post, med kvitto) endast som brev, därför får man ta risken att paket kan komma att försvinna och man får då inte tillbaka pengar eller så får man stå för returkostnaden själv!
Därför fick jag stå för returen med ca 450 kr!
Aldrig varit så komplicerat att göra en retur då jag onlineshoppar från många olika sidor (även brittiska)!

18 januari 2019

Hi,

Thanks for leaving a review regarding your recent experience.

Please can you update this review with your order number so I can look into this for you. We can then work together towards a resolution.

Extremt bökigt med returen

Extremt bökigt med returen. Fick hem klänning jag beställt med en spricka i så tänkte returnera och få en ny. Men som alla andra skrivit gick det bara att skicka som brev och då kunde jag inte få kvitto som bevis på att returen är gjord. Lyckades efter många om och men bråka mig till att det va ok att skicka som brev om jag fotade paketet hos ombudet men tycker det är illa att det är ska vara så svårt när hemsidan går ut med att det ska bara så enkelt.

21 december 2018