Sämsta företag någonsin. Mottager en vara som är i sönder. Missguided vägrar att hjälpa mig med detta. Trots att betalningen är överförd till deras konto så tycker dom att jag ska vända mig till pay... Se mer
Beställde flertalet varor som skickades i flera olika paket. När jag sedan ville returnera produkterna sa Missguideds kundsupport att man kunde skicka tillbaka flera paket på samma retursedel, v... Se mer
Jag gjorde retur på varan, fick bekräftelse mail och ytterligare ett mail som var någon form av återbetalningsbekräftelse. Då jag valt Klarna som betalningsmetod så fyllde jag även i retur inne på Kla... Se mer
Skickade tillbaka några av de plagg jag köpte för att de inte passade mig och nu har det gått mer än en månad sen jag skickade tillbaka dem. Har fortfarande inte fått svar på mina mejl och det är omöj... Se mer
Informationen kommer från olika externa källor
WE ARE MISSGUIDED. We are an empowering, bold and original online fashion brand, inspired by real life. We design and create product inspired by you - our customers, our friends - and the biggest global touch points: the catwalk and the hottest celebs. We are not fast fashion, we are rapid fashion, and with exclusive in-house designs and the freshest threads dropping every single day, we are the only one-stop shopping destination you need. We create a killer product offering for the dreamers, believers and night lovers at unbeatable price points, and take the risks no one else dares to take. We champion our customer and everything she stands for, and we want to instil a confident, positive and aspirational brand image she can come back to time and time again. With collections for every aspect of her non-stop lifestyle, and global competitive delivery, we’re here for when the good times roll. And most importantly, we believe shopping is a right, not a luxury, so we aim to deliver the biggest trends at the most affordable prices, on a global scale. We are Missguided, We are real. And we do things the Missguided way.
75 Trafford Wharf Road, M17 1ES, Manchester, Storbritannien
- www.missguided.co.uk
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har inte besvarat negativa omdömen
Slutade svara
Jag beställde fel och skulle returnera, efter 20 dagar har jag inte fått någon uppdatering på det. Jag har skickat till kundtjänsten och efter jag skickat bilder på orderbekräftelse slutade de svara.
Bra kläder för så lågt pris
Bra kläder för så lågt pris! Inte haft några problem med beställningar.
Beställt en gång därifrån och jag är…
Beställt en gång därifrån och jag är nöjd. Produkten stämde bra överens med bilderna på hemsidan. Jag vet ju dock inte hur bra företaget är om jag hade behövt returnera men, jag är nöjd :)
Very good customer service
+++++ på alla plan
+++++ till kundtjänst som verkligen var snabba, trevliga och kunniga.
Kläderna jag fick hem var över förväntan fina 😍
HANDLA INTE HÄR!
HANDLA INTE HÄR!! Otroligt struligt att returnera plagg och trots att det står att man ska kunna spåra sin retur så går det inte. Sämsta kundtjänsten också som knappt går att komma i kontakt med.
Mycket strul!
Tog mycket längre tid att få kläderna än vad som stod på hemsidan (kan varit pga brexit dock). När kläderna väl kom var 2 plagg sönder. Därefter var det strul att få ut en returlapp, när jag väl fick detta så får jag inte tillbaka pengarna. Det har gått över en månad sen jag returnerade varorna. Man kan även bara chatta med deras kundtjänst vilket gör att det tar tid att få hjälp.
Varning returer kostar mer än 300kr
Varning! Beställer du från Sverige så kostar returer inte 4 euro som de marknadsför. Returetiketten man får är inte förbetalda och returen kostar mer än 300kr. För att få tillbaka dessa pengar vill de att man ska handla igen så rabatterat de nästa order. Inte OK, denna information finns inte någonstans på hemsidan. Anmäl till ARN om ni blir lurade.
Kvaliten på kläderna var inte den bästa, storlekarna väldigt skeva.

Jättenöjd
Jättenöjd!
Grymma priser och sjukt fina kläder.
Leveransen tog 8 dagar, ingen tullavgift.
Har handlat från dem och jeansen är…
Har handlat från dem och jeansen är alltid konstiga ,jag upplevde dem små.
Jag undrar om nån som har handlat nu nyligen,jag menar jag läste att handlar man från England så för man betala tull i förväg, har inte förstått exakt hur det funkar,tänkte om nån här vet kanske?
Extremt stora storlekar i jeansen
Extremt stora storlekar i jeansen iaf. Köpte strl 34 och de passa min kompis som har 38 perfekt. Ska retunera och fått en retursedel som jag ska skriva ut och posta hos postnord, men lite nervös eftersom adressen är till malmö och missguided finns i London?
Har beställt en hoodie för över 2…
Har beställt en hoodie för över 2 veckor sedan men inte fått paketet ännu och kan inte spåra paketet.
Det har dragits pengar från mitt konto…
Det har dragits pengar från mitt konto på 340,99 kr, har inte ens beställt nått! Hur får man tillbaka dom pengarna ?

SÄMST SÄMST SÄMST!!
SÄMST SÄMST SÄMST!!!
Försöker returera en par byxor som satt otroligt fult och liknande inte alls som på bilden! När jag kontakter kundservice, för märker att retursedeln är helt konstig så får man absolut ingen hjälp eller riktiga svar på ens frågor. Sämst kundservice, och läser här att folk betalat otroligt mycket för att returnera något men tänker att då behåller jag byxorna istället! HANDLA INTE HÄRIFRÅN

Sämsta returerna någonsin!
Sämsta returerna någonsin!
Handlat 2 gånger och fått skicka tillbaka några plagg pågrund av konstiga storlekar och ett plagg som va sönder. Båda gångerna och inte fått några pengar tillbaka! Rekommenderar absolut inte att handla där! Förlorat massa pengar på kläder jag skickat tillbacka för dom har sämsta returerna och kundservisen är också helt kass.

Är faktiskt förvånad
Är faktiskt förvånad, har beställt från missguided 4 gånger totalt nu och det har varit lyckat alla gånger. Jättefina plagg.
Storlekarna kan dock vara lite svåra att hitta helt rätt på när det inte finns så mycket att gå efter. Har kanske haft tur att inte behöva returnera något, men hittills är jag jättenöjd.
Sen tycker jag såklart (om jag läser omdömen) att de ska jobba på deras kundservice och returpolicy för att man ska kunna rekommendera dem för någon som aldrig handlat där tidigare och för att jag ska fortsätta att vara kund. Hoppas dem tar åt sig och jobbar på att bli bättre!
Returinstruktion fungerar inte i Sverige
Handla inte här, som alla andra har jag upptäckt att returpolicyn är skräp. Två vändor till posten pga vilseledande info av kundtjänst. Jag fick betala frakten 140:- (själv istf de 4 EUR som avtalet säger) för att deras retursystem inte fungerade, på ett plagg som kostade 340:-. De ger mig visserligen ett tillgodokvitto men vem handlar en andra gång på en affär som blåser kunden den första gången?
Till butiken, jo, jag har redan pratat med kundtjänst enligt ert standardsvar, de hade ingen ambition att betala frakten så tipsa inte om det.
Besviken kund
Besviken kund
Har försökt kontakta sidan flertal gånger under veckors tid, men har ändå inte fått något svar. Retursedeln jag fick med mina packet står det ”FRANCE” på och går inte att skicka. Väldigt besviken.
Skinnjacka luktar illa
Fick min skinnjacka jag beställde från Missguided och den luktar JÄTTEILLA. Den luktar fisk. Så synd då den satt perfekt och kommer troligtvis aldrig hitta en så bra passform igen. Har testat att vädra den ute i dagar men ingenting hjälper mot doften.
Riktigt dåligt
Riktigt dålig service! Till en början fick jag någon helt annans paket och därmed en tysk retursedel vilket gjorde att jag var tvungen att betala 400kr för returen. När jag sedan skriver och frågar deras kundtjänst hur jag gör avslutar dem chatten utan att ens svara på mina frågor. SKITSIDA