The items I ordered from Bauhaus were delivered by Mini Trans. The driver was very nice and friendly, and delivered them on time, also helped to set the items in the place I wished. They kept me updat... Se mer
Företaget har svarat
Hurtigt, venlig service til en virkelig god pris. Chafør Shpend var virkelig rar og imødekommende. Tak for et rigtig godt samarbejde og vil forøvrigt 100 procent anbefale Jer til andre.
Företaget har svarat
- Lyver om prisen i telefonen. - Oversælger produktet med urealistisk lav læsse/lossetid, så de fremstår billigere end konkurrenten. - Presser dig ved levering til at betale ekstra - For... Se mer
Jeg giver max stjerner Ali & Omar / Mini Trans👌🏽✨ Faktisk blev min planlagte flytning i sidste øjeblik aflyst af Flytbedst, men så var jeg heldig at have verdens dygtigste flyttefolk Ali & Omar.... Se mer
Mini Trans A/S udfører alle former for transporter. Som for eksempel hastetransport, kurerkørsel, distribution, outsourcing, landsdækkende service, samt alle former for flytninger. Mini Trans A/S er både for privat og erhverv. Ingen transportkørsel er for lille til os.
Ringager 4B, 2605, Brøndby, Danmark
Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis efter mer än 1 månad
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Jeg havde fornøjelsen af at få hjælp til flytning fra Ali og Omar fra MiniTrans, efter vi var blevet brændt af et andet firma trådte de 2 herrer hastigt til værks, og jeg tror faktisk aldrig at jeg har flyttet så hurtigt før. Fed service og kanon godt humør 😃👍🏻 mange tak!
A.R.A ApS med Ali og Omar er et fantastisk team.
Efter at være blevet brændt af af et andet flyttefirma trådte de til med kort varsel.
De var effektive og påpasselige, og ikke mindst meget venlige. Det var helt igennem en god oplevelse at have deres hjælp til flytning af al vores indbo.
Jeg vil til enhver tid anbefale dem.
Let tilgængelig, god service som sæsvanlig, kørte med Abdullah (Top Logistik, nr. 499), fik en god snak og hjælp med på- og aflæsningen. Tusind tak!
Ali og Umar, vogn 469, var noget af det mest behagelige og professionelle flyttefolk jeg har mødt. Der blev lyttet og udvist stort hensyn til vores egendele. En varm anbefaling af disse to herre.
Vi fik idag hentet en sofa hos noget familie og leveret til vores hus. Det gik så hurtigt og flyttemændene fra ARA flyt, var mega søde og hjalp også med at samle sofaen i stuen.
Super god kundeoplevelse 😀
Jeg giver max stjerner Ali & Omar / Mini Trans👌🏽✨
Faktisk blev min planlagte flytning i sidste øjeblik aflyst af Flytbedst, men så var jeg heldig at have verdens dygtigste flyttefolk Ali & Omar. Alle mine møbler, flyttekasser og hvidevarer blev transporteret omhyggeligt. Dygtige, høflige og meget hjælpsomme👌🏽✨✨ 2 X supermand
Jeg vil varm anbefalde at man bestiller flytning hos Ali & Omar. Min dag blev reddet🙏🏽♥️
Bedste fragtmænd jeg nogensinde har mødt!
Jeg ville ønske, jeg kunne give Mini Trans mere end 5 stjerner, for wow hvor har jeg aldrig haft en bedre oplevelse med et fragtfirma! Vi har 8 klinikker fordelt over hele landet, og de ligger alle på første eller anden sal. Et utal af gange har vi modtaget varer, hvor fragtmændene ikke ville bære op - trods betaling for opbæring. Mini Trans bar næsten 3000 kg (8500 magasiner) op i alle vores klinikker med et smil på læben OG de placerede dem lige som vi ville have dem på vores lager! I har en ny fast kunde. Tusind tak Tobias og Saif. Mvh Michelle fra N'AGE
Fik leveret en helt ny knallert
Ved ankomst vister det sig, at det ene blinklys var blevet beskadiget under transport
Jeg ringer omgående til firma og orientere herom og får at vide at jeg skal anmelde dette.
Hvilket jeg så gør.
Efterfølgende får jeg et fræk svar tilbage at knallert må have været ude at køre og beskadiget her!
Den var lige læsset af helt ny fra forhandlr så frustrerende at man bare ansvars fraskriver sig det faktum at det er sket under transport
Da jeg skriver at det er meget utilfredsstillende og ikke ok vælger de blot at ignorere yderligere svar
Jeg benytter ikke dette firma igen
En lyn hurtig service på telefonen af Louise ved undersøgelse om mulighed for flytning (Teglholm Tværvej - 2450 KBH )samme dag med Mini Trans 😀2 timer efter stod 2 flyttemænd klar til at løbe de 4 etager op/ned (elevator var defekt) kun rosende ord og respekt for deres arbejde 👏💪(fik ikke deres navne, men håber de ser dette opslag)
Bestilte en transport hos mintrans og blev betjent af Anja som klarede opgaven til punkt og prikke.
Jeg har benyttet MiniTrans i erhvervsmæssigt sammenhæng i godt tre år. Aldrig har de skuffet. Altid hurtige til at tage ture, kommer altid til tiden og leverer til tiden. Høflige og behagelige chauffører og god service.
Vi fik transporteret vores varer af Bobby i vogn 473 fra Ikea og hjem til os. Sød og rolig mand, der reddede vores dag, der var fyldt med shopping kaos. For os der ikke har bil, ville vi aldrig kunne have fået vores mange tunge varer med hjem. Tak!
Jeg kontaktede minitrans om morgenen for at høre om jeg skulle bestille tid hvis jeg hentede et nyt tv i elgiganten til transport hjem. Den klare udmelding var, at det IKKE var nødvendigt.
Udmeldingen ændrede sig 3 timer efter, da jeg HAVDE købt fjernsynet og nu stod skulle have det hjem. Det lykkedes dem dog at finde en vogn, og chaufføren fra vogn 419 fortjener 5 stjerner for sin suveræne venlighed . Tak Usman Shafi for en fantastisk service, efter at jeg nåede at svede i hænderne over udsigten til ikke at kunne få transporteret mit tv hjem.
Jeg har nu haft anvendt MiniTrans i forbindelse med to flytninger og begge gange har oplevelsen været super god. Chaufførerne er super serviceminded og venlige, og passer godt på ens ting. De får hurtigt flyttet ens ting til trods for, at nogle møbler kan være meget besværlige og tunge at løfte ud. Jeg vil klart anbefale andre at bruge dem.
Umar og Ali vogn 469 har lige flyttet et klaver for mig, fra 3. sal på Vesterbro til stueetage i NV med stort smil og på under en time.
Stor tak til Abdullah Vogn 499. Han er Den Bedste. Smilende, til tiden, kommunikerende, rar, hjælpsom, super sympatisk og professionel. Yderst fair pris. Over forventning god service. Også tak til Louise i admin som fik det arrangeret. Dygtig og kompetent.
Hold jer væk!
De lover i pose og sæk og holder intet.
Efterfølgende fralægger de sig ansvaret.
Vi skulle have flyttet et køkken, og indhenter forskellige tilbud.
Mini Trans siger de kan gøre det for mellem 2700 og 3000 kr. men helt sikker er det at det bliver inden for den ramme.
Prisen blev i sidste ende væsentlig højere end aftalt, grundet unævnte ekstra udgifter.
Blandt disse udgifter kan nævnes, en olie afgift og udskiftning af vognmand. Den aftalte vognmand er forhindret i at køre, og forskellige vognmænd har åbenbart forskellige priser som kunden bare må sluge.
Hvis dette ikke var nok slutter kritikken dog ikke her:
Ved ankomsten er et af mine køkken skabe blevet ridset, oven i det er Mini Trans flere timer for sinkede.
Aftalen med Minitrans, var de senest skulle være her Kl:13:00. Istedet for vi melding omkring klokken 14 om vognen er forsinket, først et sted mellem 15-16 ankommer bilen. Det viser sig her vognmanden havde lagt et ekstra job ind mellem punkt A og B hos mig.
Minitrans vidste de ville være forsinkede, men sagde intet. Forsinkelsen medførte både at min ven og Jeg, måtte aflyse vores aftaler for resten af dagen.
Oven i det bruger Mini trans den ekstra tid, som et argument i begrundelsen for overprisen.
Jeg føler mig godt og grundigt taget ved næsen, og jeg håber inderligt dette skriv er nok til andre bliver skånet for samme triste oplevelse.
Hvad skal man med en flink vognmand, hvis man både skader dine ting, kommer for sent og tager overpris?.
Jeg er mildest talt skuffet.
- Lyver om prisen i telefonen.
- Presser dig ved levering til at betale ekstra
- Forskellige folk kræver penge af dig.
- Store forsinkelser, uden varsling.
- skade på møbler
- Dårlig, uærlig service
Selvom vognmanden var sød og hjælpsom, får de stadig kun 1 stjerne.
HOLD JER VÆK FRA MINITRANS.
Dagen blev reddet - mange mange tak for hjælpen til Mini Trans Vogn 660 - Saif & Co. !
Et andet flyttefirma måtte give op med at bære et stort vitrineskab op på 2. sal. Saif og Co. blev anbefalet og hyret. De kom som aftalt, inkl en lift fra Jeppe. Skabet blev båret ned fra repos, hvor det var efterladt, kørt hen under altan og med lift bragt op til 2. sal, hvorfra det med besvær kom via altandør ind i stuen og på plads. En svær opgave, der blev løst til perfektion. Bravo!
Jeg er simpelthen så lette over at havde ringet til Mini trans, efter ellers at have haft et andet firma ude, som ikke kunne løse opgaven.
Jeg havde specifikt fået anbefalet Yasin og Saif med vogn 6602, som havde hjulpet mange andre med tunge uhandy løft.
De kom og bar det store vitrineskab op på 6. sal og var bare så søde og behagelige!
Så kan virkelig kun anbefale dem!!
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.