Jag köpte en slavcylinder som skulle passa alla BMW E34. Anledningen till att jag gick på mekonomens produkt och tredubbla pengarna jämfört med biltema, skruvat etc var att jag ville vara säker på at... Se mer
Sammanfattning av omdömen
Skapad med AI, baserat på nyligen publicerade omdömen
Ämnen som oftast nämns
Omdömen som formar denna sammanfattning
Ingen inbjudningshistorik registrerad
En stjärna är för mycket
En stjärna är för mycket
Var till mekonomen i Borlänge med en ac som inte fungerade, dom hade bilen hela dagen ringer och säjer dom kan inget göra, lämna den till Ford !
Men 990kr skulle dom ha betalt.
En vecka senare lämnade vi den till Ford, de fick ringa mekonomen och frågade vad de gjort, fick bara svammel till svar.
Dom hade pumpat i för mycket vätska i ac:n så pumpen fattade inte när den skulle slå av, dom hade tagit bort en säkring som inte sattes tillbaka.
Väldigt konstigt när reklamen säjer att de kan alla bilmärken
Mekonomen tjänar pengar på att beställa…
Mekonomen tjänar pengar på att beställa in reservdelar till extremt överpris. En ny generator till en gammal Corolla från 05 vill dom har 8000 kronor för. Den absolut dyraste generatorn jag kunde hitta själv kostade 2800 kronor, medans dom flesta ligger på mellan 800-1800. Om ni absolut måste ha med Mekonomen att göra, dyk upp med era egna delar. Men det blir dom inte glada över.
Kundservice och verkstad mekonomen Ringön
Jag har kontaktat mekonomens kundservice upprepade gånger för att få beskriva det ärende jag har med en av deras verkstäder.
Mekonomen svarar enbart på Mail att de hänvisar mig till Allmänna reklamations nämnden.
Jag ville få hjälp av dem för att resonera kring en verkstads agerande och uppmaningar, något som de då inte bemöter utan har i samråd med verkstaden - och inte mig som konsument alls - bestämt att jag inte ta kontakt.
Jag trodde att jag hade lite större trygghet när jag använde mig av en verkstad som tillhör en större kedja men deras bemötande är under all kritik.
Verkstaden I järfälla . Nonchalerar sina kunder
Verkstaden I järfälla .
Har verkstadssansvarig försökte någon gång att ringa till sitt verkstaden och kollat om man få svar , säkert nej .
Måste vara de sämsta i hela Sverige om inte världen. I en hel vecka man ringer och ringer och ringer utan svar även mekonomens kundservice har ringt ditt och har skrivit till verkstaden att ringa tillbaka , jo vad tror ni inget händer.
Säg inte att ni inte ha tid för att ni jobbar hhhhh, alla andra verkstäder som svarar då jobbar de inte tror ni.
Mekonomen Malmö
Mekonomen Malmö.
Har aldrig blivit så dåligt bemött på ett service ställe.
Hade bokat släckning av en 2a dvs med besiktning via Mekonomen. Möte den mest otrevliga kille man kan tänka sig ( han borde jobba långt från kunder). Tydligen va de inte akturiserade att släcka 2an efter att det va fixat. Och dom vägrade åka och besikta bilen efter lagning Trots att det va så jag bokat. Aldrig mer ett besök där
1 times biltur för att få svaret dom är…
1 times biltur för att få svaret dom är slut, trotts bokning. Stöddig personal som inte bryr sig.
Sämsta kundupplevelsen någonsin
Sämsta kundupplevelsen någonsin, fattar fortfarande inte hur man kan bedriva verksamhet på så oprofessionellt sätt. Bokat tid för byte av länkarmar, park.sensorer och bokat hyrbil på Mekonomen i Grimmered Göteborg. Får besked att dom inte har alla reservdelar hemma och ngn lånebil fanns inte, den hade man lånat ut till en annan kund?!? Aldrig någonsin det här skitföretaget igen! Stay away!
Mekonomen YaaBil Edsberg
Jag bokar tid för att få en två åtgärdad samt släckt direkt på verkstan, vilket jag i telefon får bekräftat. Min son lämnar in bilen. När jag ska hämta ut den tar verksatan ändå ut 400 kr för släckning. Detta med motivet att det ej stod i deras arbetsorder (!), och då jag ej kan ge namnet på den centrala Mekonomen -person jag bokade genom (!!) ”kan de ej göra något”. Det här är så dåligt att det ej ens går under benämningen bondfångeri… Hit återvänder jag ej.
Jag var och köpte hjullager till min…
Jag var och köpte hjullager till min bil och det var 2 års garanti.
Men det är ingen garanti om man monterar delarna man köper. Men när jag handlade så var det garanti ändan tills jag själv monterat då gäller den inte. Så för min del så är det färdig handlat på mekonomen. Den infon fick jag inte av säljaren Men sälja gick ju bra.tack mekonomen för denna tiden men inte mer.
Så ett tipps fråga om garanti när ni handlar.
Oseriös verkstad
Jag hade bilen på felsökning hos Mekonomen Skarpnäck. Man kom fram till att en del som kostar 47 000 kr behöver bytas. När jag fick ett andra utlåtande från Audi så visade sig det att det inte alls var den delen som behövdes bytas, utan en mycket billigare del (5000 kr). Fick betala för felsökning med helt felaktigt resultat. Vidare svarar dom inte på mail efteråt utan duckar frågan helt. Totalt oseriös verkstad.
Leveranstider stämmer inte alls, skickar fel varor & värdelös support
Leveranstider stämmer inte alls, de skickar fel varor och verkar helt likgiltiga till att lösa situationen.
Hånskratta mig i ansiktet
Alltid varit supernöjd hos Mekonomen i Halmstad. Kan vara för att jag alltid bara haft kontakt med en av personerna i verkstaden. För nu fick jag uppleva motsatsen. Bytte däck hos dem, vilket jag gjort i flera år utan problem. Körde hem och såg fanns en spik i ena däcket, vilket ledde till punka dagen efter. Ringde för att få hjälp och redan där började det dåliga bemötande, att jag inte hade en pump hemma va det konstigaste som fanns. Sedan när jag kommer för att få det fixat så får jag betala för det och ifrågasätter detta. Då får jag ett hånskratt och kommentaren "skulle det va vi som satt dit spiken". Jag är kund har mina däck hos er....lite servicen kan man förvänta sig och inte ett hånskratt
Jag kommer aldrig mer sätta min fot hos…
Jag kommer aldrig mer sätta min fot hos Mekonomen igen. Mekonomen YaBil Kista. Lögnaktig, lat och obrydd personal. Lämnade mig i sticket med 4 dåliga däck och återkom aldrig med den utlovade offerten på nya däck. Trots att de visste att jag hade besiktining några dagar senare.
Bilen tagen som gisslan!
Lämnade in bilen för däckbyte och felsökning då strålkastarna strulade. Ett arbete som skulle kosta ca 1600kr. Dagen efter ringer de från verkstaden och säger att de inte kunnat hitta felet men att de hittat en hel del annat som behöver åtgärdas... Jag frågar då vad det är som behöver prioriteras eftersom jag inte har möjlighet att lägga ut för mycket på bilen just nu. Det viktigaste är att smörja upp bromsarna säger de då. Det låter rimligt och det blir en ytterligare kostnad på ca 2500kr. Tänker att det får jag ta, kan vara bra när de ändå håller på med hjulen. Igår försökte jag ringa för att höra hur det går och att jag behöver bilen helst innan helgen. Ringde 12 gånger utan svar. På ftermiddagen svarar de och säger då att de hittat felet och ska beställa någon spak till belysningen eftersom det är den som spökar. Jag frågar då när de tror att de kan vara klara. Han jag pratar med säger att han ska kolla upp det och återkomma. När han sedan ringer tillbaks, efter två timmar, säger han att de måste byta bromsskivor och bromsok. Jag säger att det vill jag vänta med men då säger han att det inte går eftersom de rivit bromsarna(?) och inte kan få dit delarna igen utan behöver arbeta vidare med det. Jag frågar då vad det kommer kosta. 10 500kr. Jag frågar om det är sammanlagt för allt arbete och det ska det vara. Nu känner jag att min bil har blivit tagen som gisslan och att jag blivit påtvingad att utföra reparationer som jag inte vill och inte heller haft möjlighet att välja en annan utförare. Jag tänker betala den del av arbetet vi först kommer överens om och bestrida resterande.
Ingen garanti på varken arbete eller reservdelar!
Det låter så fint med 5 års garanti på arbete och delar, men i verkligheten finns ingen garanti alls!
Lämnade in bilen för bl.a. byte av en impulsgivare för 866kr. Nästan direkt blev den svårstartad och efter några månader dog givaren helt och bilen blev ståendes 15 mil från Mekonomen som utfört servicen.
Skruvade bort givaren och åkte upp till Mekonomen för att reklamera och få en ny givare, men fick BLANKT NEJ. "Garanti gäller inte om kund själv avlägsnat delen från motorn" Sen fick jag en härlig kommentar till "Hur ska vi veta att det är just den givaren vi monterat i din bil?"
Ja, en verkmästare bör väl veta att delarna har serienummer och givaren var dessutom av rätt modell som överensstämde med kvittot. Dessutom till en extremt ovanlig bilmodell...
Eventuellt kunde Mekonomen erbjuda någon form av ersättning om jag körde upp bilen 15mil med bärgningsbil. Att byta givaren på en annan Mekonomen-verkstad var tydligen otänkbart. Jag var i så fall tvingad att betala bärgning hela vägen till Norrköping för att Mekonomen ens skulle överväga att ersätta den trasiga givaren Mekonomen har sålt och monterat. Men bara överväga! Troligtvis skulle jag inte ens då kunna reklamera enl. Mekonomen.
Jag fick alltså själv stå för kostnader för felsökning, ny givare och montering p.g.a. att Mekonomen sålt och monterat en felaktig givare och struntar helt i både konsumentköplagen och garantier.
Jag är Inte alls glad på Mekonomen just nu.
Dyronomen
Allt som finns att köpa här är ALLTID dyrare än hos flera andra företag.
Bilbatteri: Exide Dual AGM EP800 95 Ah 4184:-
hos Dyronomen.
Hos Mekster.se = 2499:-
Det är dyrt att vara kund hos er på Dyronomen.
Bästa Mekonomen Bilverkstad Tygelsjö!
Mekonomen Bilverkstad Tygelsjö!
Billig däckbyte, mycket trevlig och duktig personal "Alex" som tog tag på mitt klagomål på allvar med återkoppling och uppföljning av problemet. Pålitlig och ärlig Bilverket som bryr sig om sina kunder. Rekommenderar stor till alla!
Orimliga priser
Lämnade in min bil pga att servostyrningen glappade, sedan sa mekonomen att generatorn ger för hög volt 16v istället för 13-14v och att både generator och drivremssatsen behövde bytas. Vilket på något sätt skulle kosta 11 600 kr (delarna kostar cirka 2000 kr nya online. Jag och min tjejs pappa löste problemet själv genom att bara byta spänningsregulatorn på generatorn vilket kostade 349kr… mekonomen skulle alltså ha 11600kr.
VARNING!
VARNING!! Lämna inte bilen till denna grupp av oseriösa och amatörer, ingen tar sitt ansvar utöver ansvaret för att ta betalt!