Jag köpte en slavcylinder som skulle passa alla BMW E34. Anledningen till att jag gick på mekonomens produkt och tredubbla pengarna jämfört med biltema, skruvat etc var att jag ville vara säker på at... Se mer
Sammanfattning av omdömen
Skapad med AI, baserat på nyligen publicerade omdömen
Ämnen som oftast nämns
Omdömen som formar denna sammanfattning
Ingen inbjudningshistorik registrerad
Börjar bli dyrare än märkes verkstäder
Börjar bli dyrare än märkes verkstäder
Har varit prisvärda, smyghöjer nu allt de utför.
Blivit lurad
Lämnade in mitt fordon till en verkstad som ska tillhöra Mekonomen och ligger i Majorna Göteborg, de påstod sig kunna släcka en tvåa, samt montera en hylla. Men sen visar det sig att de inte alls kan fästa hyllan och jag åker på att registreringsbesikta bilen då jag behöver använda den snarast. Efter reparation och registreringsbesiktning återvänder jag och frågar om de kan släcka tvåan nu i efterhand. Men då påstår mekanikern att de inte kan det alls. Så den ursprungliga informationen att de skulle kunnat göra det visade sig inte stämma alls. Jag kunde däremot ombesikta den hos dem. Konstigt... åker inte dit fler gånger då jag ansåg priset väldigt högt dessutom.
Tack för ett uruselt köp hos er!
Tack för ett uruselt köp hos er!
Vårt företag beställde en monteringssats till lasthållare hos er.
Tyvärr så hade ni fel uppgifter/bilder och det passade inte alls.
Droppen var nog att satsen ni skickade var begagnad och hälften av delarna saknades.
Sedan fick vi det otroliga erbjudandet att behålla den med ett prisavdrag på 10%...
Ja ledningen/ansvariga för er ekonomi tycker att kunden skall erbjudas att betala 90% för 50% leverans som dessutom är begagnat.
Eller så ska vi åka och lämna det på ett inlämningsställe, vi har redan åkt 60km för att hämta varorna som inte var det som ni sålt till oss.
Ni måste verkligen ha riktigt korkade personer som sitter med ansvaret/kundrelationer på Mekonomen.
Jag tycker verkligen synd om er personal på kundtjänst, personalen på kundtjänst borde verkligen få ett rejält lönepåslag som får ta hand om massa arga kunder, det som istället borde tagits av
de ansvariga som gömmer sig bakom siffror/ekonomi.
Nöjda kunder borde kanske vara mer fokus från er sida, utan kunder ingen vinst alls....
En sak som är 100% säker är att jag kommer aldrig mer sätta min fot innanför dörren på en Mekonomen butik eller er så kallade webbutik igen.
Och jag vill till sist tillägga att bemötande från kundtjänst är mycket bra, problemet ligger ovanför kundtjänst.
Bristande kompetens
Bristande kompetens?
När jag lämnade in min Renault Clio för service så kopplade dem bort batteriet varefter jag fick tillbaka bilen med 30 felkoder med bland annat icke funktionell start-stop funktion och låst radio.
Detta var inget som de ville eller kunde fixa så jag fick åka till närmsta Bilia där de kunde lösa problemen åt mig.
Taskig service efter att ha lagt 17k i kostnader hos dem.
Styrled till en Peugeot tre gånger så dyr än orginal
Köpte en styrled till en Peugeot Partner 2012, orginal kostar delen 235kr, hos Mekonomen fick jag betala 645kr för icke OEM.......är så förbannad så jag exploderar, hur försvarar Mekonomen denna prisskillnad, känner mig grundlurad.
Kvalite men dyrt
Håller er borta från Mekonomen i Huddinge! En fruktansvärd upplevelse och det tar…
En fruktansvärd upplevelse och det tar aldrig slut. Efter 8 veckor! har vi fortfarande inte fått vår bil lagad trots att det nu återstår 1 TIMMES jobb. Efter 2 felsökningar varav den andra var en större felsökning har man åtgärdat felet (mkt tack vara att jag själv fått beställa delar över hela Sverige och skjutsa dit) men när bilen ska hämtas ut har man helt plötsligt hittat ytterligare fel på bilen och mardrömmen börjar om- Hela styrleden måste bytas. Och såklart inget som dom tar på sig att dom inte hittat vid felsökningarna. Det går inte att resonera med dom.. Pratar nu med huvudkontoret. Rekommenderar ingen att lämna in sin bil där!
HALMSTAD- Otroligt bra och snabb service!
Otroligt bra och snabb service i Halmstad. Åkte mellan Göteborg och Hörby med transport och när vi fick problem med bilen var vi ifrån verkstaden på 1 h. De åkte och hämtade det som behövdes och tog in bilen direkt. Kommer absolut vända mig till er igen om det behövs och man är i krokarna. :)
Helt ok men dyrapriser
Alla Mekonomen är fristående
Kom ihåg att alla Mekonomen är fristående verkstäder.
Jag anlitade "Mekonomen mitt på Söder".
Tack för det.
Jag har haft problem med värmen på höger sida (2-zonsanläggning).
Innan hade 2 olika Peugeotverkstäder har gjort påtvingade felsökningar trots att jag påtalat att jag ville ha värmepaketet urspolat.
De ville gärna byta ut värmepaketet för 7-8'000, nen rensning var inget alternativ.
Nu tog jag kontakt med Mekonomen på Magnus Ladulåsgatan i Stockholm och de, lyssnade och fixade det på en dag. Nu har jag full värme i bilen igen.
Jag har haft bilen där med flera problem som de alltid löst.
Framhjulslager x 2, och faktiskt ett komplett motorbyte inklusive att de letade upp en begagnad bra motor och fixade det på några dagar.
Trevligt bemötande och en kunnig ägare/kundmottagare.
All heder åt dem.
Oprofessionellt
Trots att personalen fick besiktningsprotokollet genomfördes inte alla åtgärder varvid fordonet fortfarande inte gick igenom efterkontrollen.
Lämnade in min bil för hjulinställning…
Lämnade in min bil för hjulinställning i Ängelholm. Får till svar av dem efter teknikern kikat att det går inte ett göra en korrekt hjulinställning då bussningarna är för "rostiga" och går inte att lossa. Frågade dem ifall det är mycket fel på hjulinställningen och dem säger ja det är helt fel och måste åtgärdas. Dem kommer med förslag att jag kan boka in ny tid o dem kan värma bussningarna o försöka rätta till det och det skulle kosta mig 5000:- och då kan dem heller inte garantera att det blir bra. Och det kan annars behövas bytas ut bussningar på alla 4 ställena och då nämner dem det kommer kosta närmare 15.000 inkl 2 timmars jobb. Dvs 15.000 till utöver dessa 5000 om de inte lyckas med sin "egna lösning". Fick inga papper på hur hjulinställningen såg ut samt fick betala 1500 för dem påbörjat jobbet och småpillat lite. Åker sedan till en annan bilfirma för att kolla hur illa det faktiskt är med hjulinställningen och då visade det sig att det var inga större fel alls utan man behövde bara justera "Toe" fram o bak, o det gjordes på 10 min, bilen går bra nu igen o det känns mer friskt i ratten. Fick resultatet på svart o vitt både före och efter resultat o stod bredvid verkstadskillen hela tiden när han fixade o dånade med bilen. Han kör med precis samma kontrollsystem som mekonomen gör. Jag känner mig duktigt blåst av mekonomen och kommer inte sätta min fot där igen. Orkar inte ens bry mig om dem 1500 jag snällt fick betala idag till dem. Och DESSUTOM gick bilen ännu sämre än innan jag lämnade in den. Usch aldrig mer. Tillomed verkstadskillen jag var hos säger att dem många gånger inte lyckas göra hjulinställningarna korrekt så kunderna åker ut till han istället samt att han nämner dem försöker mjölka en på pengar som hos alla andra "Större verkstäder". Jotack !
Varning för ockerpriser!
Min son åkte till Mekonomen för att köpa ett nytt bilbatteri. Han kan inte så mycket om sådana så säljaren fick rekommendera ett. Man hade "specialpris" på detta för medlemmar till kostnad av 3582 kr (Batteriet i fråga var ett Exide Start-Stop AGM EK720 72 Ah). Döm om vår förvåning när vi senare upptäckte att samma batteri kostar 2100 kr på flera andra ställen. Snacka om ockerpris ! Tack och hej Mekonomen! Oss ser ni aldrig igen!
Äntligen hittat en bilverkstad som…
Äntligen hittat en bilverkstad som verkligen gjorde allt för min bil. Mekonomen i Västberga! Kommer alltid att åka dit. Fanstastisk trevlig personal dessutom. Rekommenderas varmt!
Verkligen dåligt företag som tar mer än…
Verkligen dåligt företag som tar mer än dubbelt betalt vad märkesverkstad gör. Använder dessutom inte originaldelar. Anlita inte dem.
Mekonomen Nyköping
Sämsta servicen vi varit med om. De har nu haft bilen i 5 veckor utan att kommunicera vad som händer och när vi får den tillbaka. Ringt en oändlig mängd gånger utan att få kontakt eller att någon ringer tillbaka trots att vi bett om det. Fick kontakt idag vid ytterligare samtal bara för att bli informerad om att de fått fel reservdelar och inte kan laga bilen idag som planerat. Information som vi enbart fick av att själva ringa in.
Undvik Mekonomen norra/Bilverkstad Kalmar
Har tyvärr inte mycket gott att säga. Haft problem nästan vid varje besök.
Tar inget ansvar när de gjort bort sig, vilket de gör. Dock väldigt duktiga på att hitta fel på allt annat för att skyla över sina egna misstag.
Mycket missnöjd med Mekonomens verkstad på tyska vägen i Kalmar. Kommer aldrig lämna min bil till denna verkstad i fortsättningen!
Ett stort
Ett stort, stort tack till den fantastiska personalen på Mekonomen i Ängelholm.
Idag behövde vi akut hjälp med bilen och den hjälpen fick vi.
Mekonomen i Ängelholm rekommenderas varmt.
Handla aldrig online med upphämtning i…
Handla aldrig online med upphämtning i butik. Trots att de har varan hemma i mängd får du inte hämta ut den förrän den blivit skickad till dem. Jag kan alltså inte ta den från hyllan och de lägger ut den som skickats när den kommer. Idioti.
Beter sig som riktiga skojare
Beter sig som riktiga skojare. Bokade tid via telefon för batteribyte på Mekonomen i Jönköping/Ekhagen i måndags. Fick en tid till fredagen. På telefon fick jag priset 3300 kr. Men på plats ville de ha 4400 kr. Visade sig att se givit mig som privatpersonen priset exklusive moms via telefon. Hade inget vidare val att acceptera det nya priset då jag inte kunde vänta en väcka till. När jag hämtar bilen erkänner killen i kassan att jag hade rätt. Personen på den centrala bokningen var ny och hade givit fel pris. Men jag fick ändå betala det nya dyrare priset eftersom jag redan accepterat det. Snacka om att ta kunden som gisslan.
Ett normalt företag hade bett om ursäkt och tagit mellanskillnaden.