Medigros Sport en Medische groothandel Omdömen

TrustScore 4 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Ik had een bestelling gedaan en betaald,bleek het artikel niet in die smaak op voorraad te zijn. Contact gehad met Medigros en keurig opgelost! Topservice !

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Hoe kun je nou positief zijn als de leverancier het product niet heeft... Nou, door de geweldige service. Mijn gewenste tapesoort is niet voorradig (klein puntje van kritiek: hou zou dan in de shop... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Was een beetje ongerust vanwege de reviews. 2 producten ‘s-avonds besteld, en voor de zekerheid gekozen voor betalen op factuur basis. Wilde eerst zekerheid. Volgende dag direct een persoonlijke react... Se mer

Företagsinformation

Skrivet av företaget

Medigros is een toonaangevende leverancier van sport- en medische producten die sporters, fysiotherapeuten en verenigingen ondersteunt bij gezondheid, blessurepreventie en optimale prestaties. Ons team combineert persoonlijke service, topkwaliteit producten en innovatieve oplossingen om professionals en sporters effectief te helpen hun doelen te bereiken. Onze kernwaarden zijn: Kwaliteit & Betrokkenheid: nauw contact met sporters en professionals voor producten en service die écht verschil maken. Innovatie: vooroplopen in sportzorg, revalidatie en technologie voor betere prestaties en sneller herstel. Betrouwbaarheid & Service: een transparante partner die maatwerk levert en langdurige relaties opbouwt. Met deze aanpak streeft Medigros ernaar dé expert en totaalleverancier van sport- en medische producten in Nederland te zijn, bekend om innovatie, kwaliteit en klantgerichte service.

Kontaktuppgifter

3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Har inte besvarat negativa omdömen

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

15 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Blijf hier weg!

Ik heb een item besteld op deze website, het artiekel was betaald maar niet in stock. Na een week geen enkele communicatie heb ik zelf maar gebeld om er achter te komen dat dit niet in voorraad was. Ze gingen het terug op de rekening storten. 2 weken verder nog steeds niet terug betaald. Bij een 3de kwade telefoon zijn ze eindelijk in actie geschoten. Dit vind ik niet kunnen dat hier mensen voor betalen voor artikels die niet beschikbaar zijn/ nog enige communicatie hier omtrent! IK koop hier NOOIT meer en raad u aan dit ook niet te doen. wat een scamming!!!

27 maj 2024

Prima

Volgende dag mijn pakket binnengekregen zoals vermeld stond.
Daarbij ook netjes een track en trace code ontvangen.
Prima service!

29 maj 2024
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Hier niet gaan bestellen!

Hier niet gaan bestellen!! Product al bijna 2 maanden geleden besteld, Bestelling nog steeds niet binnen! Contact gelegd met het bedrijf om te vragen waar mijn bestelling is, vervolgens kreeg ik de reactie. Dat weten wij niet we kunnen onze leverancier niet bereiken. Kont verhaal! Kont bedrijf!

31 maj 2024

Waardeloos

Bestelling geplaatst omdat je achteraf kon betalen. Product wordt niet geleverd maar krijg wel aanmaningen. Bedrijf gemaild, deze reageerde met gaan we regelen. Iets ander product zou per direct te leveren zijn en de aanmaningen zouden opgelost worden. Met als gevolg nog steeds niets ontvangen en alweer een nieuwe aanmaning met nog een verhoging in de bus. Deze maar betaald, ik ga er niet vanuit dat Medigros nog iets ten goede gaat regelen. Ik zou ook iets extra krijgen ivm. ongemak. Niet dus.

8 april 2024
Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Prima

Toen mijn bestelling na een paar dagen niet binnen kwam en na het lezen van reviews kreeg ik beetje buikpijn van mijn bestelling. Echter na een belletje (van mijn kant) aan het bedrijf kwam mijn pakketje een dag later toch keurig binnen.

12 mars 2024

Waardeloos

Waardeloos. Wat binnen drie dagen leverbaar zou zijn is er niet; je krijgt ook geen bericht; als je gaat bellen ligt het aan de leveranciers. Ze hebben (een deel van het geld) teruggestort. Order geannuleerd. Ze doen geen moeite om klant te behouden. Info ingewonnen bij andere fysiotherapeuten die elders bestellen en die geen leverproblemen met dat product hebben. Hier kom ik niet terug.

16 mars 2024
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Een levering duurde langer dan verwacht maar daar kon Medigros niets aan doen. Desondanks een extra vervangend product vooruitgestuurd. Top service!

20 februari 2024
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Zelfde ervaring als veel anderen

Zelfde ervaring als veel anderen, product gekocht dat "voorradig" lijkt te zijn, met 1-3 werkdagen levertijd. Vervolgens hoor ik niets meer, geen verzendbevestiging/track& trace oid.

Bij mailen van de webshop krijg ik hetzelfde bulsh*t verhaal, "oeps, we waren net door de voorraad heen, en de mail die we je daarover stuurden ging blijkbaar iets mis mee". Yeah right.

Voor wie er evt. iets aan heeft; mocht je via Paypal hebben betaald, is het vrij eenvoudig om je geld terug te vorderen (Meld een probleem in je Paypal account)

Normaal google ik elke shop eerst voordat ik koop, op 1 of andere manier dacht ik dat ik hier al eerder iets had gekocht..
Succes iedereen!

15 februari 2024
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Ik heb het volste vertrouwen in dit…

Ik heb het volste vertrouwen in dit bedrijf! Waarom? Ik had een tube helende zalf online besteld. Maar door een missing in de webshop kwam deze betaalde zending niet door. Een zeer nette medewerker heeft deze missing voor mij prima opgelost en ik heb zelfs op hun kosten een grotere hoeveelheid zalf mogen ontvangen! Zeker aan te raden! Bedankt!

14 februari 2024
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Al sinds 20 december ben ik aan …

Al sinds 20 december ben ik aan het wachten op een pakket, die ook betaald is.
Herhaaldelijk gevraagd het pakket op te sturen of mijn geld terug te storten. Niets is gebeurd alleen zeggen ze dat ze het gelijk opsturen, wat ze niet doen.

20 december 2023

alles slecht

3 maanden geleden besteld. zou 3-5 dagen zijn. moest steeds zelf achter de bestelling aan. uiteindelijk 1 gedeelte geleverd en het 2 de gedeelte waren ze weer vergeten. uiteindelijk wel 2de gedeelte ontvangen maar wel het verkeerde. helemaal klaar met dit bedrijf. ik bestel er niks meer

21 november 2023

Misleidende webwinkel

Medigros doet het voorkomen of alles op voorraad is. Na de bestelling en de betaling is er opeens een probleem met de levering en hoor je er niets meer van. Geld weg en ook niet kunnen oefenen met mijn fysiobal. Wat een waardeloze service.

6 november 2023

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.