MalerMark stod for indvendig genopfriskning af vægge, lister, træværk og lofter. Sent i processen kom vi på idéen, at få flere vægfarver i spil, end blot hvid. Denne ændring i opgaven klarede de... Se mer
Företaget har svarat
Hurtigt og effektiv, samt et flot resultat. Vi havde et mindre rum med 3 vægge der skulle males, vi havde forespurgt flere steder, men priserne var 3 gange højere, nogen endda 4 gange, af hvad vi ha... Se mer
Företaget har svarat
Når man står med en opgave, man ikke selv kan overskue, så er det virkelig rart, at der findes professionelle man trygt kan overlade ansvaret til. Det var her på Trustpilot jeg fandt frem til MalerMar... Se mer
Företaget har svarat
Fantastisk service både før og under malerarbejdet, så jeg ikke skulle bekymre mig om noget. Selve overleveringen var perfekt med udførlig gennemgang af alle rummene og arbejdet, og alle forskellige d... Se mer
Företaget har svarat
Et malerfirma med stolte traditioner indenfor alt maler arbejde i Aarhus. Danske uddannet maler svende.
Jyllands alle 10, 8000, Aarhus C, Danmark
Maling af opgang i ældre 6-etagers ejendom. Godt arbejde. Udført til tiden. Præcis kommunikation før, under og efter. Regning som aftalt. Og så blev der straks rettet op på en lille ting, som vi synes skulle være anderledes. Helt igennem en god oplevelse.

Svar från Malermark & team
Tak til malermester Mark og hans team (Samuel og Ivan) for udvendig maling af vores hus. Døre, vinduer, bærerem, balkon, gavl og tagudhæng præsenterer sig nu flot. Vi nyder resultatet af kyndigt malerhåndværk. Under processen god kommunikation, overholdelse af tid, justering af aftaler undervejs, dygtige medarbejdere, sans for finafpudsning og også oprydningen var i orden. Vi kan varmt anbefale MalerMark & Team.

Svar från Malermark & team
I forbindelse med en totalrenovering af vores hus har Mark og hans team stået for alt spartling og malerarbejde. Det er blevet så flot! God sparring før de går i gang, holder aftaler og godt humør 😊 Vi er meget tilfredse og har følt os trygge hele vejen. Det har været meget behageligt at have dem i vores hjem. Kan varmt anbefales!

Svar från Malermark & team
Jeg har brugt MalerMark igennem job og privat og det har altid været en god oplevelse. Produkt og pris har altid opfyldt hvis ikke overgået forventning. Hermed de bedste anbefalinger.

Svar från Malermark & team
Sjældent at man møder så serviceminded og imødekommende malerteam, som man gør hos MalerMark. Meget fair priser, og alt er foregået efter bogen fra start til slut med sans for perfektionisme og kvalitet.
Vil klart anbefale MalerMark & team til venner og bekendte i min omgangskreds!

Svar från Malermark & team
Flot arbejde, der blev udført med stor omhyggelighed og med kort varsel

Svar från Malermark & team
Jeg vil kun anbefale malermark til dem, der er fuldstændig ligeglade med resultatet.
Venlighed og service finder man heller ikke. Men afsæt mange timer til at gøre rent efter dem og fjern selv det sidste malertape. De klatter på alt, de ikke skal male..
Desværre er dit svar til min anmeldelse, ikke forenelig med sandheden Mark.
Hel og lykke fremover.

Svar från Malermark & team
Hurtigt og pænt arbejde udført som vi havde aftalt. God sparring med Mark inden arbejdet påbegyndtes. En helt igennem god oplevelse.

Svar från Malermark & team
Ok malerarbejde - men fik ikke meget forståelse for de fejl der blev påpeget, knap 2 år efter klister dørene stadigvæk til karmen.

Svar från Malermark & team
Virkeligt flot arbejde. God kommunikation og forventningsafstemning undervejs.

Svar från Malermark & team
Vi har til en totalrenovering af muremestervilla i Højbjerg valgt Marks dygtige folk !
Der er blevet fuldspartlet i hele huset , nyt tapet og malet !
Mark holder sine aftaler og hans utroligt dygtige folk arbejdede her så det slog “gnister” til kl 1900 aftenen før vi skulle flytte ind !
Der var et par ting der skulle rettes, men tænk der man opdager man har med en mand af ære til håndværk at gøre..
Det blev rettet uden dikkedarer eller diskussion og vi vil hermed slutte med vores allerbedste anbefalinger !
Birgitte og Søren

Svar från Malermark & team
Perfekt kommunikation, punktlig, og alt fuldstændig som forventet og aftalt! Klart anbefalingsværdigt! Store 5 stjerner.

Svar från Malermark & team
Fik maler Mark anbefalet af en ven og må sige at anbefalingen levede op til forventningen - med spartling af vægge og lofter, påsætning af filt, maling herefter plus maling af træværk!
Mark var gennem hele renoveringen fleksibel, god til at give råd, nem at få fat på og overholdte hans tidsfrister!
Så kæmpe høj fem herfra - dem går vi helt sikkert med igen, når malingen trænger til et touch up!

Svar från Malermark & team
Har ifm. gennemrenovering af villa brugt MalerMark til fuldspartling af alle vægge og lofter, fugning, montering af filt, maling af alle flader, herunder træværk og specialfarver mv.
Opgaven blev udført indenfor aftalt omfang, tid og pris.
Mark kom selv ud flere gange under processen og godkendte det udførte arbejde og fik løbende rettet ind, der hvor der opstod fejl eller mangler.
Mark kom desuden til "aflevering af opgaven" og har i det hele taget været meget præcis og fleksibel igennem hele processen, også ift. at tilpasse sig de øvrige håndværkere på pladsen og til småfejl der er opdaget efter opgavens afslutning.
Kan klart anbefale Mark og hans team af danske håndværksuddannede malere til andre der har behov for gennemgribende malerarbejde.

Svar från Malermark & team
Kan kun sige godt om firmaet. Holder hvad der loves, og til fair pris.

Maler til tiden.
Vi havde en fantastisk oplevelse, trods travlhed hele vejen rundt.
God service/vejledning og utrolig søde folk.
Kan stærkt anbefales.

Svar från Malermark & team
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.