MalerMark stod for indvendig genopfriskning af vægge, lister, træværk og lofter. Sent i processen kom vi på idéen, at få flere vægfarver i spil, end blot hvid. Denne ændring i opgaven klarede de... Se mer
Företaget har svarat
Hurtigt og effektiv, samt et flot resultat. Vi havde et mindre rum med 3 vægge der skulle males, vi havde forespurgt flere steder, men priserne var 3 gange højere, nogen endda 4 gange, af hvad vi ha... Se mer
Företaget har svarat
Når man står med en opgave, man ikke selv kan overskue, så er det virkelig rart, at der findes professionelle man trygt kan overlade ansvaret til. Det var her på Trustpilot jeg fandt frem til MalerMar... Se mer
Företaget har svarat
Fantastisk service både før og under malerarbejdet, så jeg ikke skulle bekymre mig om noget. Selve overleveringen var perfekt med udførlig gennemgang af alle rummene og arbejdet, og alle forskellige d... Se mer
Företaget har svarat
Et malerfirma med stolte traditioner indenfor alt maler arbejde i Aarhus. Danske uddannet maler svende.
Jyllands alle 10, 8000, Aarhus C, Danmark
Fantastisk og effektivt arbejde. Mark og hans team rykkede hurtigt ud med en hjælpende hånd og malede for os på rekord tid og til en fin pris. Kun de bedste anbefalinger herfra!
Jeg har fået udfyldt huller og malet vægge og lister i min lejlighed.
Resultatet er yderst tilfredsstillende og uden pletter på gulvet. Der var endda ryddet pænt op efter arbejdet.
Jeg vil særligt fremhæve Malermarks fleksibilitet og korte leveringstid i forbindelse med opgaven.
Vi har lige fået malet hele vores køkken…elementer og vægge …alt gik fint…godt og hurtigt
Vi er meget tilfredse med det udførte arbejde og det blev udført som aftalt
Mark kom forbi på det aftalte tidspunkt, gav en fornuftig pris, og var nem at snakke med.
Arbejdet blev udført i det aftalte tidsrum, og det endelige resultat blev godt.
Mark og hans team udførte et rigtig fint stykke arbejde. De kunne gå i gang med relativt kort varsel og overholdt alle aftaler - så stor ros herfra.
Jeg fik malet hele mit hus af Mark og hans team. Mark var ikke den med det billigste tilbud, men tilgengæld var han den mest kompetente, servicemindede og ordenlige maler, jeg har arbejdet sammen med. Mark hjalp os med kompetent, god og omsorgsfuld vejledning, mens vi stod midt i 4000 beslutninger i vores nye hus. Hans hold fiksede alt fra lofter, døre, fliser, vægge og radiatorer hurtigt og helt perfekt!
Hvis du vil have en ordentlig maler, der kan tænke selv og træffe selvstændige beslutninger, så hyr Mark!
Jeg har fået malet vægge og lofter i min nye lejlighed. Jeg oplevede en fantastisk god og effektiv service, samt et flot udført malerarbejde af Samuel. Jeg kan varmt anbefale Malermark & team.
Overholder aftaler. Meget rimelig i pris og veludført opgave
Flot arbejde! Hurtigt og effektivt!
Vender tilbage næste gang, vi har behov!
Meget professionelt udført arbejde. Alle aftaler overholdes. Vil bruge dem igen næste gang.

Svar från Malermark & team
Jeg er yderst tilfreds med kvaliteten af det udførte arbejde og med kommunikationen med Mark og hans medarbejdere.
Jeg har brugt Malermark og team tidligere, og det vil jeg helt sikkert gøre igen.
Det er en fornøjelse at få malerarbejdet udført af Malermark. 👍

Svar från Malermark & team
Vi havde Marks team til at male vores hus. Arbejdet er godt udført og færdiggjort før estimeret tid.
Små tilføjelser, ud over aftalt arbejde, blev udført med et smil uden ekstra omkostninger. Kommunikationen før, under og efter har været god.

Veludført arbejde!
Et flot køkken (spartlet og malet) - og hurtigt arbejde. Fin kommunikation. Kan helt klart anbefale MalerMark.
-/Britta

Svar från Malermark & team
Meget hurtig respons, god kommunikation og et veludført stykke arbejde - og en fair pris i øvrigt. Mark og hans hold trådte til med få dages varsel og løste opgaven til UG. De får gode anbefalinger herfra!

Top service & kvalitet!
Vi har fået et fantastisk resultat efter et besøg fra Malermark og hans Team - takker!

Svar från Malermark & team
Kan kun sige godt om Malermark & team som jeg fik anbefalet år tilbage. Har brugt Mark og hans firma flere gange både privat og til renovering af nogle af mine ejendomme. Flot arbejde som lever op til hvad der forventes. Mark holder hvad der loves, og til fair pris.

Svar från Malermark & team
MalerMark og Team har nu for anden gang hjulpet os i forbindelse med en større renoveringsopgave. Super god og behagelig dialog med Mark både før, under og efter opgaven. Virkelig veludført arbejde, hvor der intet er at sætte en finger på. Maleren som har udført opgaven har været super god til at koordinere med andre på projektet, og dialog har være virkelig behagelig og hyggelig undervejs. Mark og Team får de bedste anbefalinger herfra, og vi vil til enhver tid tage fat på ham igen, hvis vi i fremtiden skulle stå overfor flere projekter. 5 stjerner herfra! Endnu engang godt gået Mark.

Svar från Malermark & team
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.