MalerMark stod for indvendig genopfriskning af vægge, lister, træværk og lofter. Sent i processen kom vi på idéen, at få flere vægfarver i spil, end blot hvid. Denne ændring i opgaven klarede de... Se mer
Företaget har svarat
Hurtigt og effektiv, samt et flot resultat. Vi havde et mindre rum med 3 vægge der skulle males, vi havde forespurgt flere steder, men priserne var 3 gange højere, nogen endda 4 gange, af hvad vi ha... Se mer
Företaget har svarat
Når man står med en opgave, man ikke selv kan overskue, så er det virkelig rart, at der findes professionelle man trygt kan overlade ansvaret til. Det var her på Trustpilot jeg fandt frem til MalerMar... Se mer
Företaget har svarat
Fantastisk service både før og under malerarbejdet, så jeg ikke skulle bekymre mig om noget. Selve overleveringen var perfekt med udførlig gennemgang af alle rummene og arbejdet, og alle forskellige d... Se mer
Företaget har svarat
Et malerfirma med stolte traditioner indenfor alt maler arbejde i Aarhus. Danske uddannet maler svende.
Jyllands alle 10, 8000, Aarhus C, Danmark
Arbejdet blev udført til perfektion - dog havde jeg en ubehagelig oplevelse med maleren. Dagen inden hun skal komme, bliver min dør pludselig låst op (jeg ligger på min altan og soler mig🫣) og ind træder hun uden at have banket på ved hverken hoveddøren eller min egen dør. Hun havde lige et hul i sin kalender, så hun tænkte bare at hun ville gå igang dagen før… Til en anden gang, havde det været rart med et opkald inden ☺️ Ellers har jeg kun gode ting at sige!
Vi stod og manglede en maler med kort varsel (1-2 uger). Vi ringede lidt rundt og Malermark havde en klar til os en uge efter.
Det gik hurtigt og blev rigtig fint.
The organisation delivers a timely and good result for the requested task. They are professional and gives good advice.
Thank you I recommend your service!
Hurtigt besøg og tilbud.
Fint arbejde og god kommunikation under projektet over tre uger.
Jeg kan kun anbefale😊
-/Peter
Rigtig god service.
Hurtig og godt arbejde.
Kan varmt anbefales.
Super professionelle. Udover at have udført et godt stykke arbejde, var Mark også utroligt hjælpsom, da det kom til at få ordnet rekvisition med boligforeningen. Kan på det varmeste anbefale ham til alt privat malerarbejde.
Flot arbejde. Rigtig fin service og fleksibilitet og arbejdet blev udført til aftalt pris.
God kommunikation undervejs.
Jeg vil give malermark og team de varmeste anbefaleringer. Mark reagerede hurtigt på vores henvisning, og gav et tilbud meget hurtigt efterfølgende. Selve arbejdet er udført rigtig godt.
Vil give MalerMark & team de varmeste anbefalinger. Jeg behøvede et hurtigt tilbud, og han så lejligheden og gav mig et godt tilbud samme dag, jeg ringede. Det udførte malerarbejde kan man ikke sætte en finger på - min kæreste og jeg er meget tilfredse med det! Vi vovede os ud i flere farver på vægge og lofter, som Mark hjalp os med at sammensætte, og det er bare blevet spot on og bedre, end vi havde turde håbe på! Så alt i alt 5 stjerner fra os. Vi vil helt sikkert kontakte MalerMark & team igen, når vi skal have malet senere :)
Professionel malerteam udfører gedigent håndværk. Kommer som aftalt og leverer som aftalt.
Malermark har malet vores lejlighedsopgang. Vi er super tilfredse med deres arbejde, samt hurtigt respons fra Mark på både SMS og mail. Kæmpe anbefaling herfra
Malermark kom med sit team og istandsatte min lejlighed til perfektion! Jeg var sgu bare svært tilfreds med hele processen - nem at snakke med, han kom også med forslagsløsninger og ideer til farve/materiale. Ja! Enormt dygtig maler som vil anbefale til enhver. De er sku til at regne med - de er ikke tilfredse før du er ;)
Høj detaljesans, veludført arbejde og overholder den aftalte tid for udførelse af opgaven.
Super resultat og professionelt udført. En-etages hus på 176kvm malet indvendigt med flere lag maling. Teamet gjorde et klasse stykke arbejde, og blev færdig til lovet deadline, på trods af at denne var stram.
Så en klar anbefaling herfra.
Fantastisk resultat og fremragende rådgivning af maling af 3 etagers hus. Deadlines og priser overholdes.
Færdig til aftalt tid. Generelt er flot resultat. Det gik lidt stærkt tilsidst, hvor der er få steder, der manglede en ekstra gang maling.
Lækkert maler- og spartel-arbejde, udført som aftalt og efter tidsplanen!
Maler mark er yderst kompetent og service minded. Arbejdet påbegyndes og afsluttes til tiden. De er meget fleksible, venlige og imødekommende. God faglig rådgivning og meget kompetent udførelse. Jeg kan sagtens anbefale dem.
Professionelt, og hurtigt udført arbejde ved maling af hus i Risskov. Havde kun 4 dage fra overtagelse til indflytning, men Mark og team fik det hele til at gå op, så kan kun anbefale herfra. Fair pris også.
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.