Rigtig flot og skarpt malerarbejde leveret til aftalt tid og pris God dialog og proces. Flot finish og kvalitet. Fleksibel opstart med vejret til udendørsarbejde men uden at tingene af den grund... Se mer
Det här tycker kunderna
ALT super flot udført,huller i væggene,skader på tapet,vinduskarmene ,div lister,ALT blev lavet med nem og hurtig kontakt,lige hvad man har brug for når man som vi var presset på tiden. Tusind tak for... Se mer
Vi havde Steen fra Ahler Malerfirma til at male alt det udvendige træværk på vores gamle hus fra 1903. Det er SÅ flot! Meget grundig, professionel, kommer til aftalt tid eller giver besked. Man føl... Se mer
Vi skulle have malet en overetage i vores hus. Fra tilbud til arbejdet var færdigt var processen hurtig og super god kvalitet👍
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Hos Ahler gør vi hvad vi siger, og holder hvad vi lover. Med garanti.
Kontaktuppgifter
Ved Skoven 16C, 8541, Skødstrup, Danmark
- +45 50 40 30 30
- mail@malerahler.dk
- www.malerahler.dk
Ber kunder att lämna omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Reparation og maling af ene facade
Vi har fået repareret og malet vores ene facade i vores ejendom.
Michael har fra første møde fremstået enormt hjælpsom, og han har sørget for malere, stillads, blikkenslager og murer. Vi har følt os taget i hånden og har trygt kunne læne os ind i Michaels professionalisme.
Michael har været tilgængelig ved opkald undervejs i hele forløbet, han har overholdt aftaler og tidsplan - det til trods for at vi undervejs ønskede hjælp til flere opgaver end først aftalt.
Michael har været personligt forbi flere gange for at smide mere maling af eller for at tjekke op på, om vi var tilfredse.
Michael har vores største anbefalinger.
Fik Ahler Malerfirma til at male hele…
Fik Ahler Malerfirma til at male hele min nye bolig og det er virkelig et pænt resultat. De startede en lørdag morgen og det var færdig samme dag. 4 mand mødte talstærkt op. De ville endda gerne have gået i gang allerede dagen før, men der havde vi ikke fået nøglen før op ad formiddagen.
Jeg kan kun anbefale Ahler Malerfirma. Flinkt personale og god service.
The work was very fast and well done
The work was very fast and well done, I was very impressed by how good it was
Venlig og kompetent maler.
Godt arbejde og en klar anbefaling
Super udført arbejde og en virkelig god dialog med Michael gennem hele processen. Herudover stor fleksibilitet fra malernes side. Alt i alt meget tilfredsstillende og en klar anbefaling herfra.
God kommunikation
Stod i en presset situation med 2 x udlejningslejligheder, som blev fraflyttet en måned tidligere end forventet, hvor Ahler trådte til med kort varsel med god kommunikation gennem hele forløbet.
Fremragende malerarbejde og Venlig Service fra Ahler
Vi har været yderst tilfredse med Ahler Malerfirma. Malerarbejdet blev udført med stor præcision og opmærksomhed på detaljer, og vores vægge ser fantastiske ud. Malerne var både dygtige og meget flinke, og de sørgede for at holde arbejdsområdet rent og ryddeligt. Tidsplanen blev overholdt, og arbejdet blev færdiggjort til tiden. Vi kan varmt anbefale Ahler Malerfirma til alle, der har brug for professionelt malerarbejde.
Imødekommende service og flot resultat
Professionelle og imødekommende. Flot malerarbejde
Hurtig og effektiv service
Effektiv proces hele vejen igennem fra tilbudsgivning til færdigt arbejde. Holder hvad de lover, kommer som aftalt og er flinke folk. Har fået malet mit udendørs træværk.
Professionelt malerfirma med god service!
Jeg fik malet huset af Ahler Malerfirma, som jeg tidligere har brugt. Jeg kan kun sige gode ting om dem som firma, -der var igen god service og kommunikation hele vejen igennem forløbet, samt at der blev leveret et flot stykke malerarbejde, som var udført til aftalt tid.
/Johan
Rigtig god og ligetil kommunikation med…
Rigtig god og ligetil kommunikation med Michael Ahler. Malerne var dygtige, effektive og flinke til at fortælle om processen. Udover at lave et flot stykker malerarbejde, afrensede og lavede de vores limlofter, så de står flotte nu. Vi er glade for vi valgte at bruge dem.
Super dygtige
Super dygtige, søde, rare og hjælpsomme! Lavede et super godt stykke arbejde på kort tid. Dækkede pænt op, holdt orden i tingene så vi selv kunne komme til i hjemmet.
SUPER service!
5 stjerner til Ahler Maler
5 stjerner til Ahler Maler. Vi har lige fået malet vores hus indvendigt og resultatet er så flot. Jeg kan kun anbefale andre at benytte Ahler Maler, de er virkelig dygtige
God kommunikation
God kommunikation. Flot arbejde, der blev lavet det aftalte. Vil hel sikkert bruge dem igen. Meget tilfreds.
Super godt arbejde!
Super godt arbejde!
God service og villighed til at lave småændringer, når der opstod udforudsete forandringer
HURTIG OG HØJ KVALITET!
Hurtig, klar og nem kommunikation med Michael Ahler. Kommer og leverer som aftalt. Arbejdet fra Sten var i topklasse - det er tydeligt at der ligger mange års erfaring i håndværket.
Jeg kan uden at tøve anbefale Ahler Malerfirma, hvilket jeg allerede har gjort til min familie.
Rigtig god service og flot resultat
Meget behagelig og fleksibel Malermester. Arbejdet blev udført til den aftalte tid og med et flot resultat.
Kan anbefale Ahler Malerfirma.
Bare i orden👍👍👍
Jeg har brugt dem flere gange, det er bare i orden hele vejen👍Aftaler bliver overholdt, dygtige og venlige folk kommer ud, der bliver dækket effektivt af, der bliver ryddet ordentlig op og slutresultatet er bare flot👍jeg er meget tilfreds🙂
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.