Det här tycker kunderna
Super flotte gulve Valdemar og hans team lavede. De kom som aftalt, og blev færdige med gulve til den dag vi havde aftalt. Sikke en forskel, i forhold hvor grimme vores gulve var. Kompetent p... Se mer
Företaget har svarat
Företagsinformation
Skrivet av företaget
JeresGulvsliber ApS er jeres gulvsliber i Aarhus og i hele Jylland | Vi er din genvej til flotte og solide trægulve og kan helt sikkert hjælpe dig!
Kontaktuppgifter
Rosbjergvej 58 P, 8220, Aarhus/Brabrand , Danmark
- Info@jeresgulvsliber.dk
- jeresgulvsliber.dk
Waldemar og Co
Waldemar og Co. leverede et virkeligt godt og professionelt stykke arbejde med at slibe vores gulve i stue, køkken-alrum og to værelser. Vi ville gerne have haft olie som finish, men Waldemar forklarede os fordelen ved en mørk mat gulvlak, der ville fungere meget bedre ovenpå vores noget tyndslidte egeparket. Og hold da op, det er blevet flot. Vi glæder os over det hver dag. Vi kan varmt anbefale JeresGulvsliber.
Meget tilfreds med hele forløbet og resultatet
Meget tilfreds med hele forløbet. Waldemar var meget omhyggelig og professionel ifm. vurdering af opgaven.
Efter arbejdet er udført står vores gulve som nye. Professionelt arbejde til meget fair pris.
Kan varmt anbefale JeresGulvsliber
Rigtig god oplevelse fra start til…
Rigtig god oplevelse fra start til færdigt arbejde. Kommunikationen var nem og der blev hurtigt lavet et tilbud og en aftale om afslibning af gammelt trægulv. Gulvet var meget slidt inden, men resultatet blev virkelig godt, så jeg er meget tilfreds!
Imponerende flotte gulve..
Super flotte gulve Valdemar og hans team lavede.
De kom som aftalt, og blev færdige med gulve til den dag vi havde aftalt.
Sikke en forskel, i forhold hvor grimme vores gulve var.
Kompetent professionel og god rådgivning i forhold til hvilken behandling osv og virkelig god service fra start til slut.
Derudover var Valdemar var meget rar og imødekommende.
Vores bedste anbefalinger vi vil trygt bruge JeresGulvsliber en anden gang.
Waldemar og hans team leverede et…
Waldemar og hans team leverede et fantastisk flot stykke arbejde på blot kun 2,5 dag. Vi fik slebet gulve i hele vores hus. Gulvene blev lige som vi ønskede. meget flot resultat!
Allerede ved første møde havde vi en god ping pong, som gjorde at vi bare vidste det skulle være dem! Vi har haft en god dialog hele vejen igennem. Hurtigt svar på alle tider af døgnet, og meget fleksible. Det er virkelig noget vi har sat pris på.
Varmt anbefaling herfra, til andre der skal have slebet deres gulve. I kan kun blive glade for den gode oplevelse, og det resultat de levere.
Reagerede hurtigt på min forespørgsel…
Reagerede hurtigt på min forespørgsel og leverede et godt stykke arbejde, samt god service efter.
Tak😊
Flot arbejde og et godt resultatet 🤗…
Flot arbejde og et godt resultatet 🤗 God og flink kommunikation 🤗
God service
God service, vejledning og super resultat! På trods af snestorm kom de ud som lovet og udførte arbejdet, med et meget tilfredsstillende resultat!

Helt fantastisk service
Helt fantastisk service! Super god rådgivning ift. hvad vores gulve havde brug for, og et helt fantastisk resultat! Kan kun anbefales 😊

Svar från JeresGulvsliber
Vi har fået det flotteste gulv😃…
Vi har fået det flotteste gulv😃 Arbejdet blev effektivt færdiggjort på 2 dage og servicen var helt i top.
Vi anbefaler varmt JeresGulvsliber👍

Svar från JeresGulvsliber
Meget fint arbejde og præcis…
Meget fint arbejde og præcis kommunikation. Intet at udsætte

Super flot arbejde.
Super flot arbejde.
Gulvet blev som nyt.
Flinke og behagelige håndværkere
Og lynhurtige.

Svar från JeresGulvsliber
Super service og dialog hele vejen…
Super service og dialog hele vejen gennem forløbet

Svar från JeresGulvsliber
Professionel service og godt arbejde
Rigtig god service og arbejde udført af Waldemar og hans team! Vi vil helt klart anbefale JeresGulvsliber til enhver der står og mangler en god gulvsliber :)

Positiv oplevelse, flot resultat
Fik slebet og lakeret gulv i et enkelt rum, og det var en meget positiv oplevelse. Både Waldemar og Simon var yderst venlige, og det blev et flot resultat til en rimelig pris.

Hurtig og førsteklasses arbejde
Hurtig og behagelig behandling af vores henvendelse.
Resultatet af afslibning/lakering var førsteklasses og meget hurtigere end vi havde forventet. Ham der foretog behandlingen var en yderst behagelig person.
Vi giver vores bedste anbefaling.

Svar från JeresGulvsliber
Vi har været fuldt ud tilfredse med…
Vi har været fuldt ud tilfredse med gulvbehandlingen - vores gulve står som nye og kvalitet er helt i top. Service er også rigtig god, hurtig svar og Waldemar er meget imødekommende. Vores bedste anbefaling herfra
Line

Kompetent og venligt team
Waldemar og hans teams leverede et fantastisk stykke arbejde i et stort hus, hvor der er 211kvm egetræsgulv. De var alle meget venlige samt imødekommende. De trælse pletter fra tidligere ejer er nu pist forsvundet, og de har været inde i alle hjørner.
Vores gæster kommenterer nu på vores fine gulv frem for møbler og billeder.
Vi er meget tilfredse :-)

Svar från JeresGulvsliber
God pris og rigtig flot arbejde
God pris, god service og rigtig flot arbejde.

Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.