Det här tycker kunderna
Super flot resultat af gulvslibning og efterfølgende lakeringer. Gammelt gulv blev som nyt. God kommunikation om kontrakt og aftaler om tidspunkt mv. Vældig flink, dygtig og hurtig medarbejder, de... Se mer
Danni / Brønning Gulvfirma er seriøs, hårdtarbejdende og grundig. Forud for arbejdet gennemgik vi hele huset, lagde en plan for forløbet og fik et tilbud. Danni brugte samlet set en uge fra mor... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Hos Brønning Gulvfirma udføre vi professionel og kvalitetsbevist Gulvafslibning og slibning af Trapper, Bordplader og Linoleum samt efterbehandling. Vi søger altid for at råde og vejlede vores kunder på bedst mulig måder, så slutresultatet passer til deres ønsker og behov. Og med mere end 15 år erfaring er vi godt rustet til opgaven.
Kontaktuppgifter
Søndermarken 52, 8670, Låsby, Danmark
- Info@broenninggulvfirma.dk
- broenninggulvfirma.dk
Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 24 timmar
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Pænt arbejde og udført til tiden
Pænt arbejde og udført til tiden. Venligt personale og god rådgivning.
Uden tvivl 5 stjerner
Uden tvivl 5 stjerner. Hele forløbet har været uden de mindste anmærkninger. Serviceniveauet er simpelthen bare i top. Danni vejledte os og hjalp os blandt andet med at vælge den rette behandling, og Patrick udførte arbejdet til perfektion. Yderst professionelle og desuden meget venlige. Vi kan kun anbefale firmaet til andre.
Resultat og service var i top
Super flot resultat. Kan absolut anbefales!
God kommunikation om kontrakt og aftaler om tidspunkt mv.
Vældig flink, dygtig og hurtig medarbejder, der udførte opgaven.
Pris ok - især i forhold til det flotte resultat.
Kan kun give dem de bedste anbefalinger.
Arbejde udført iflg aftale
Arbejde udført iflg aftale, meget fin pris og venlig kontakt 👍
Godt arbejde med et flot resultat
Fleksibel og godt kvalitetsarbejde
Behandling af Dinesen gulv
Super service og udført arbejde af Danni. Vi har fået slebet og behandlet Dinesen Douglas gulv med lud og sæbe. Resultat er helt i top👌 Danni var meget fleksibel for at få det til at passe ind i en stram tidsplan. Kæmpe anbefaling af Brønning gulvfirma herfra
De varmeste anbefalinger til Danni og…
De varmeste anbefalinger til Danni og Brønning Gulvfirma. Vi var uheldige at have et andet gulvfirma på besøg først, som desværre efterlod en række skader og et ødelagt gulv. Danni var hurtig til at rykke ud og var både utrolig hjælpsom og proffesionel i sin tilgang. Vi har efter at have haft Brønning Gulvfirma til at løse opgaven nu nogle utroligt flotte gulve - lige som vi havde ønsket os.
Klar anbefaling
God kommunikation, flinke mennesker og frem for alt et fremragende resultat. Stor anbefaling her fra.
Veludført arbejde
Veludført arbejde, høj faglighed og fantastisk kommunikation undervejs. Kan klart anbefales.
Jeg giver 5 stjerner og har ellers…
Jeg giver 5 stjerner og har ellers ingen kommentarer.
Godt hånværk
Flot fuldslibning af gammel kvartsvingstrappe med flere lag fernis og lim på trappetrin, vanger og stødtrin. Efter afslibning blev trappen behandlet med mat lak, hvilket har givet den et udseende som ny.
Jeg kan virkelig anbefale Brønning…
Jeg kan virkelig anbefale Brønning Gulvfirma. Havde sådan en god oplevelse hele vejen igennem. Fik god vejledning, de var pålidelige, og så lavede de et virkelig flot og professionelt stykke gulvarbejde. Vil helt klart anbefale 👍
Fantastisk arbejde
Fantastisk arbejde! Brønning Gulvfirma har leveret en professionel og grundig gulvafslibning hos os. Resultatet er helt over al forventning - gulvet ser simpelthen fantastisk ud! De var præcise, punktlige og efterlod stedet pænt og rent efter endt arbejde. Kan kun give mine varmeste anbefalinger til Brønning Gulvfirma - en rigtig god oplevelse fra start til slut.
Kommer til at bruge igen
Tager telefonen når man ringer, god dialog og rådgivning - også til slutkunden. Overholdt pris og rigtig flot arbejde!
Topklasse arbejde!
Vi har haft Brønning gulvfirma til at slibe vores trægulve, og vi kunne ikke være mere tilfredse. Arbejdet blev udført grundigt, til tiden og med stor sans for detaljer.
Dialogen undervejs var helt i top — vi blev holdt godt orienteret om processen, og alle aftaler blev overholdt. Det er tydeligt, at de går op i kvalitet og kundetilfredshed.
Vi giver vores varmeste anbefalinger og vil helt sikkert bruge dem igen ved fremtidige projekter. 👏
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.