Maglebrænde Slagterforretning Omdömen

2. Slaktare
  3. Charkuteri
  4. Leverantör av köttprodukter
  5. Köttgrossist

Informationen kommer från olika externa källor

Et professionelt og veluddannet team står til rådighed, når du handler i Maglebrænde Slagter- forretning. Hos os er høj kvalitet til konkurrencedygtige priser et krav til os selv. Fordi vi ved, hvad det er, vores kunder ønsker. Vi går ikke på kompromis med de faglige krav. Størstedelen af vores varer er hjemmelavede. Vi slagter selv, modner selv vores kød og får fortrinsvis vores leverancer af dyr fra dygtige lokale landmænd. Det er os en fornøjelse at byde velkommen til Maglebrænde Slagterforretning.

Kontaktuppgifter

2 stjärnor
1 stjärna

Ingen inbjudningshistorik registrerad

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

2 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Vi kontrollerar omdömen

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Kvalitets produkter

Kvalitets produkter, med priser der er billigere end feks "Netto"
Samt deres udvalg er. båder støre og ikke mindst beder end gennemsnittet af div supermarkeder.

3 november 2023
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Altid det bedste af det bedste

Altid det bedste af det bedste. Jeg kører gerne på tværs af sjælland for at få det bedste kød til den bedste pris. Jeg er aldrig kommet hjem med noget der bare er middelmådigt og jeg er fast kunde gennem 22 år.

18 februari 2023
Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Kommet der i 20 år ,altid tilfreds med…

Kommet der i 20 år ,altid tilfreds med kødet .Men måde at ekspedere på er efterhånden meget uvenlig ,ingen smil ,ingen på gensyn på at man selv siger kan i have en god dag. Kødet blev klasket hårdt op på disken ,den kraftige slagter virkede irreterende over at sælge til os.Synes det er så ubehagligt at føle sig uvelkommen ,så ingen stjerner for det .3 for kødet

20 oktober 2022
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Når man køber grillpølser.Kommer hjem…

Når man køber grillpølser.Kommer hjem med dem til en fødselsdag og pga.de lugter surt dårlig og er slimede efter man havde åbnede to pakker så røg de i skraldespanden.. Kølekæden har ikke været afbrudt under hjemmetransporten... og så få man en masse bla,blaa,bla og ingen undskylning.

30 december 2020

Find en anden Slagter.

Jeg købte 2 pakker kalvebrisler som begge lugtede surt og fordærvede . Hvilket i ikke kan være bekendt da i som slagtehus burde vide jeres holdbarhed på kødet.
Og kan kun se det som profit. Og dårlig service at i ikke svare på mine mail.

18 november 2020
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Vi bestilte 6kg flæskesteg sidste jul…

Vi bestilte 6kg flæskesteg sidste jul og da vi kom og kom ned og hentede det d.23 gav han fik vi 3kg, vi informerede ham om vi havde bestilt 6kg, man fik bare afvide at han ikke havde mere og det var det ikke noget at gøre ved,
Så til folk som bestiller hos ham, afhent jeres bestilling hos ham nogle dage før, så i ikke ender med at stå og mangle flæskesteg som vi gjorde jule aften. Han sagde ikke engang undskyld... han var rent ud sagt så ligeglad

24 oktober 2020
Omdöme utan inbjudan

Är det här ditt företag?

Skapa ett konto gratis

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.