Vi har flere gange købt grill buffeten, og aldrig blevet skuffet. Ligemeget hvad vi har valgt er smagen god, det er gode portions størrelser. Bestilling og afhentning eller levering fungerer bare. Og... Se mer
Företaget har svarat
En god og problemfri oplevelse. Vi bestilte grill-selv-menu til 20 personer. Der var rigeligt med mad og var af god kvalitet. Tilbehøret og kødet smagte lækkert og var anrettet flot.
Företaget har svarat
Vi købte mad " Husets bedste menu" i forbindelse med afholdelse af vores fars 88 års fødselsdag. Maden hentede vi Falkerslev. Maden stod flot i emballagen da vi åbnede for kasserne. Lige så flot... Se mer
Företaget har svarat
Slagter Zangenberg: Din Destination for Kvalitet og Service Vi hos Slagter Zangenberg er stolte over at kunne tilbyde vores kunder førsteklasses kødprodukter og enestående serviceoplevelser. Med mere end 38 års erfaring i branchen er vores dedikerede team af fagfolk engageret i at levere den bedst mulige kvalitet til vores kunder. Vi stræber efter fuld tilfredshed for vores kunder. Hvis du af en eller anden grund ikke er fuldt tilfreds med dine købte varer, bedes du ikke tøve med at kontakte os på telefon 55867090. Vi er her for at lytte og sikre, at alle vores kunder er tilfredse med deres oplevelse hos os. Vores mål er at skabe en oplevelse, der ikke kun imødekommer, men overgår vores kunders forventninger. Fra vores nøje udvalgte kødprodukter til vores venlige og hjælpsomme kundeservice stræber vi efter at skabe øjeblikke af glæde og tilfredshed for vores kunder hver dag. Vi værdsætter feedback fra vores kunder, da den hjælper os med at forbedre og udvikle vores tjenester. Hvis du har haft en positiv oplevelse med os, vil vi sætte pris på, hvis du deler din feedback her på Trustpilot. Og hvis der er områder, hvor vi kan forbedre os, er vi taknemmelige for dine kommentarer, så vi kan arbejde på at gøre det endnu bedre. Tak for at vælge Slagter Zangenberg. Vi ser frem til at betjene dig igen og igen. Med venlig hilsen, Bo Zangenberg Ejer, Slagter Zangenberg
Gåsetovet 5, 4760, Vordingborg, Danmark
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Svar från Slagterzangenberg
Fik med det samme en god forklaring på forløbet. Kontakt om at kødet kunne fryses. God service.
jetpak fungerede også fint. Alt godt herfra😀👍

Svar från Slagterzangenberg
Bestilling og afhentning eller levering fungerer bare. Og så er der god og behagelig betjening.

Svar från Slagterzangenberg
Fik mad ud af huset her i weekenden - jeg hentede selv og maden var klar til tiden - perfekt med at det varme kom i kasser lige inden så det ku holde sig👍🏼
Der var masser af mad - og der var nok til alle de kødædende mænd 😆
God pris - og god kvalitet hænger sammen her! Bestiller gerne herfra igen ! ⭐️

Svar från Slagterzangenberg
Vi holdt bryllup i lørdags og havde bestilt mad til 95 mennesker. Alt klappede ift. levering og afhentning, maden smagte fantastisk, og der var mere end rigeligt af hovedretsbuffeten. Kødet var virkelig mørt, fantastiske lækre flødekartofler og lækre salater. Laksen til forret smagte også vidunderligt.
Ydermere kunne de imødekomme specielle hensyn ift. allergi.
Vi vil helt klart anbefale Slagter Zangenberg til alle, der skal holde fest👌

Svar från Slagterzangenberg
Vi fik buffet til min datters konfirmation. Lækker mad og rigeligt af det! Det er ikke nødvendigt at købe ekstra kuverter for "liiiige at være sikker på at der er nok mad". Rigeligt af det hele. Gæsterne var glade og roste maden. God kommunikation med Zangenberg. Vi vil helt sikkert bruge Zangenberg igen.

Svar från Slagterzangenberg
Efter eget valg, fik vi 3 slags kød, 2 slags kartofler og 2 slags salater.
Velsmagende og veltilberedt menu.
God og venlig service.

Svar från Slagterzangenberg
Vi fik konfirmationsmad fra Slagter Zangenberg lørdag d. 25. april, og det spillede bare! Både leveringen af maden og selve maden var super lækker og flot tilberedt. En stor tak for den fantastiske mad!

Svar från Slagterzangenberg
Nem og overskuelig hjemmeside. God kontakt og hjælpsomhed via sms, hurtig til at svare. Rigeligt mad og super kvalitet.

Svar från Slagterzangenberg
Hej. Maden var rigtig god. Der var rigeligt af det, og det kom til tiden. Alt forløb som aftalt, hvilket er meget vigtigt. God service ved bestilling - levering - og afhentning af retur emballage.

Svar från Slagterzangenberg
Super lækkert mad og masser af de. Vi og vores gæster var vilde med det.

Svar från Slagterzangenberg
Jeg købte et ja tak tilbud hos Slagter Zangenberg, 3x entre Cote bøffer a 600 g, og det var da bare de mest lækre og møre bøffer, som man kunne ønske sig.. så stor anbefaling herfra, til at handle hos ham 🙏🏻

Svar från Slagterzangenberg
Fik leveret buffet med 3 slags lækker kød, 2 slags kartofler og 2 slags salat ( efter eget valg) - hvor der var mange muligheder.
Særdeles velsmagende og veltilberedt menu.
Dejligt at mindste antal personer er på 10 Pers.
Det er bestemt ikke sidste gang vi har bestilt hos slagter Zangenberg.
Dejligt at kunne aflevere emballage i Falkerslev.

Svar från Slagterzangenberg
Vi havde bestilt en “saml selv menu”, alt var super lækkert, alle gæsterne roste det til skyerne. Der var rigeligt af alt, salaten var virkelig lækker, kødet, alle 3 slags, var super mørt og lækkert, kartoflerne ligeså.
Så alt i alt, en fantastisk dejlig oplevelse. Det er helt sikkert ikke sidste gang vi gør brug af “Slagter Zangenberg”

Svar från Slagterzangenberg
Der var en lille udfordring med levering af mine varer, men efter en kort dialog med Slagter Zangerberg kom der styr på tingene … er meget tilfreds og super support og ikke sidste gang jeg handler hos min nye Slagter …
🥩🥩🥩🥩🥩
Mvh Ken Gersby

Svar från Slagterzangenberg
Vi fik hvad vi forvente plus lidt ekstra. Da var intet og sætte på maden. Afhentning og aflevering af emballagen gik som smurt.
De svarer hurtigt angående spørgsmål 😊
Vi var 8 personer og jeg hørte ikke andet end at maden var smagfuld, lækker og spændende. Stor ros herfra og imponeret over mængden. Det var fint tilrettelagt, venlig aflevering og lige til at gå til.
Kunne jeg gav jeg 10 stjerner!!

Svar från Slagterzangenberg
Lækker indbydende mad jeg havde bestilt favorit menuen. Og kan godt forstå den bliver kaldt det. Kødet var mørt og lækre salater. Og god sovs Så kan kun anbefale at købe fest maden derfra 👍🏻

Svar från Slagterzangenberg
Vi skulle være 23, desværre døde min far om morgenen og vi besluttede, at vi nu kun skulle være 10. Slagter Zangenberg leverede derfor med kort varsel mad til 10. Maden var virkelig god, der var rigeligt af den og skulle vi en anden gang have mad udefra, vil vi bestille hos slagter Zangenberg. Absolut anbefalelsesværdigt.

Svar från Slagterzangenberg
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.