Lufthansa Omdömen 14 225

TrustScore 1.5 av 5

1,4

Sämsta flygbolag! De senaste gångerna jag flugit med Lufthansa har flyget varit kraftigt försenat, nu senast blev flyg inställda både utresa och hemresa! Ska man inte kunna lita på att man kommer iväg... Se mer

Bokade Lufthansa Arlanda - Salzburg som Lufhansa överlämnade till Austrian Airlines som bokade tåg från Wien till Salzburg med retur den 16 . Fel tågnummer , platsreservationer på vagn som inte fanns... Se mer

Lufthansa bad mig checka in min kabinväska vid gaten. Det var sista gången jag såg den väskan. Lufthansa har inte tagit något ansvar för det inträffade och har inte gett mig någon ersättning för mina... Se mer

Aldrig mer i livet kommer jag flyga med Lufthansa . Flygplanen lyfter aldrig i tid. Otrevlig personal . Vi hade mellanlandning i Tyskland. Deras flygbolaget sålde biljeterna till oss. Vi hade 30 min... Se mer

1,4

Mycket dålig

TrustScore 1.5 av 5

14 tn omdömen

Lufthansa avbokade totalt 7 flighter av…

Lufthansa avbokade totalt 7 flighter av inledningsvis 4 möjliga!
I maj bokade och betalade jag 46.000:- för min familjs resa Göteborg - Addis Abeba (Mellanlandning i Frankfurt). Planerad avresa 21 dec och hemresa 10 jan. Betalade ca 4.500:- extra för bokning av säten så vi skulle sitta tillsammans, extra viktigt då vårt yngsta barn är 3 år. Den 10 nov fick vi ett mejl om att Lufthansa avbokat en del av vår hemresa, Addis - Frankfurt. Efter flera samtal med support där det inledningsvis inte fanns några andra alternativ än att ansöka om återbetalning av resan så bokade Lufthansa på oss igen på samma flight. 2 veckor senare kommer det mejl igen nu med beskedet att Lufthansa avbokat våra båda hemresor Addis - Frankfurt och Frankfurt - Göteborg. Efter åtskilliga samtal med support där det återigen hänvisas till att det finns inga ersättningsflyg, inga närstående datum, enda alternativet är att ansöka om återbetalning. Vi ville dock genomföra vår resa och stod på oss, då bokades vi återigen på samma flighter, nu får tredje gången, Addis - Frankfurt och för andra gången Frankfurt - Göteborg. En dag innan avresan får vi mejl om att våra två avresor Göteborg - Frankfurt, Frankfurt - Addis flyttas från 21 till 22 dec. Pricken över i:et är när vi trötta ska resa hem från Addis, det är avresa den 10 januari kl 24.10 på natten, då möts vi av beskedet att Lufthansa har avbokat vår hemresa, detta med anledning av att vi enligt dem inte nyttjat nedresan. Vi står som levande frågetecken och undrar om det är dolda kameran, Fawlty Towers, Goddag yxskaft? Jag förklarar att vi befinner oss i Addis och att vi har rest hit med Lufthansa, vi har nyttjat vår nedresa. Efter mycket om och men lyckas en vänlig skäl boka på oss på flighten till Frankfurt. Väl i Frankfurt väntade nästa jakt på att försöka få oss ombord på flighten till Göteborg. Att resa med Lufthansa blev något av en mardröm med hög stressfaktor. Vi fick inte heller sitta tillsammans så de pengarna försvann i tomma intet.
Kommer att undvika Lufthansa i framtiden.

9 januari 2023

Sämsta kundservicen någonsin

Sämsta kundservicen någonsin. Min man fick felaktigt en annan persons flygbiljetter på sin mailadress. Vi försökte kontakta Lufthansa för att reda ut saken (eftersom det var samma namn som min mans på biljetterna funderade vi på om det var något slags bedrägeri på gång).
Första personen på Lufthansa hävdade att bokningsnumret var ”invalid” trots att vi kunde plocka upp bokningen på deras hemsida. Hon la på när jag påpekade det.
Andra personen var inte så mkt mer hjälpsam. Även denna la på.
Den tredje bad jag om namn på och talade tydligt om att jag skulle anmäla dem för bedrägeri om hon la på innan vi var klara. Det hjälpte även om hon inte var till någon hjälp.
Efter mycket om och men (och utan hjälp från dem) lyckades vi själva hitta telnr till den som gjort bokningen. Visade sig ha en snarlik mailadress som min man (en mailadress som var korrekt inlagd i bokningen).
Lufthansa hade ändrat och skickat biljetterna till fel person. Han som gjort bokningen hade i sin tur försökt få tag på Lufthansa för att få sina biljetter och bokningsbekräftelse.
Jag har aldrig bokat med Lufthansa och kommer efter detta urusla bemötande av kundtjänst aldrig heller göra det.
De talade extremt dålig engelska. La på när man försökte få dem att hjälpa till. Tog till fula knep som att man inte hördes eller sa att de inte kan prata om man pratar. (Låtsades att det var fördröjning på ljudet).
Ett riktigt bottenföretag.

10 januari 2023

Inställt flyg med Luftansa till…

Inställt flyg med Luftansa till Copenhagen från Frankfurt pågrund av för lite personal inga pengar tillbaka största lögnare de ljög om att anledningen va vädret värsta resan jag gjort i i mitt liv stod också i kö på flygplatsen i 4 timmar till Luftansa service ska aldrig mer åka med Luftansa!!!!

18 december 2022

Felaktig information Lufthansa har ingen koll på sina flyg

Var bokad från Funchal till Frankfurt och från Frankfurt vidare till Stockholm. Att flyget är försenat kan händer och informationen kom fram. Men när vi (13 personer) anlände till flygplatsen var hela gruppen avbokad och information som vi fick var att flyget från Frankfurt till stockholm är avbokad och vi fick en ombokning för dagen efter sen på kvällen. Efter mycket fram och tillbaka fick vi en rebokning så att vi kom fram till Frankfurt. I Frankfurt upptäckte vi att anslutningsflyg till Stockholm var inte alls avbokad - men vår grupp var avbokad från flyget. Mycket fram och tillbaka tills vi fick
vara med på flyget - som vi hade bokat. Hur man kan lämna så mycket felaktig information kan man bara undra. Hoppas jag behöver inte flyga med Lufthansa igen

24 december 2022

De ställde in mitt returflyg och jag…

De ställde in mitt returflyg och jag kunde inte boka av bara det utan förlorade även utresan.Ville jag ha tillbaka den skulle jag betala för en dyrare klass, ville jag byta dag blev de 70 euro för ombokningen trots att det var de som ställt till det. Riktigt fyrkantig telefonsupport som följde någon slags mall (inget ont om dem, de gör vad de är tillsagda att göra) och det slutade med att jag begärde alla pengar tillbaka och lovar att aldrig mer flyga Lufthansa. Till saken hör att returflyget fortfarande finns på deras hemsida.

20 december 2022

Vårt flyg blev inställt och vi kunde få…

Vårt flyg blev inställt och vi kunde inte få nya biljetter för än 14 dgr senare. Servicen är obefintlig. Hela vår semester blev förstörd och 8.000 € i bortkastade bokningar. Ngn ersättning medges inte enligt LH. Detta är ett bolag jag i framtiden kommer undvika

13 december 2022

De tappade mitt bagage

De tappade mitt bagage. Efter en vecka av konstant mailande och ringande till alla möjliga nummer utan svar. De lyfte luren och la på. Läste mail men ghostade. Vi fick tillslut tillbaka våran väska efter att vi hotade om stämning.
De hade även stulit prylar ur väskan.
Fruktansvärt dåligt.

8 december 2022

De tappade bort mitt bagage

De tappade bort mitt bagage. Fick tillbaka det samma dag som jag flög hem. Jag har mejlat dem men får inget svar. Jag har pratat i telefon med någon som hänvisar mig till ett nummer som inte är i bruk. Det är helt omöjligt att komma i kontakt med dem och få ersättning för alla extra köp jag behövde göra för att klara veckan. Kan snälla någon från Lufthansa svara!!!!

13 juli 2022

Försenad utan hjälp och ersättning

Blev försenad på grund av att det aktuella flygplanet blivit försenat tidigare under dagen. Det kan man förstå och acceptera.
Dessvärre fick jag tillbringa en natt på en bänk på Frankfurt flygplats istället för ett hotell på Arlanda vilket jag tidigare bokat.

Ingen ersättning för mat, lounge eller eventuell sovplats eller pengar tillbaka från Luftahansa då man hänvisade till dåligt väder. Inte heller någon att prata med på Frankfurt flygplats då allt hade stängt när vi landade. Ringde det nummer de lämnat men där kunde de inte hjälpa till lokalt.

Som affärsresenär kommer jag välja andra flygbolag i fortsättningen. Önskar jag dålig kundservice och möjligheten att bli strandsatt utan hjälp finns det andra alternativ att flyga med.

19 november 2022

Katastrof!!!!!…

Tyvärr 1 stjärna men i verkligheten 0 stjärnor!!!!!
Försökt boka om våra ombokningsbara returbiljetter för flygning imorgon. På grund av sjukhusvistelse måste biljetterna bokas om!! men helt omöjligt. Bara idag har jag försökt komma i kontakt med dem 14 gånger. Varje gång hamnar man på callcenter i Indien. Dålig eller usel engelska. Samtal bryts. Ljuger att de inte kommer in i sina system ( samma info i 3 veckor!!!) Lovar återkomma, händer inte!!
Aldrig mer Lufthansa!!!!!
Lilian Fager

28 november 2022

Lufthansa har ställt in 3 av 3…

Lufthansa har ställt in 3 av 3 flygningar som vi bokat, vilket renderat i att vi varit tvungna att cansellera 2 av våra bokade resor och att den tredje blev en skjräckupplevelse utöver det vanliga. Försening pga deras inställda flyg, ombokning samt inställd ombokningsflyg, snabba övergångar till annat flyg, ombokning till annat land, snabb övetgång till annat flyg osv. Ankomst till annan flygplats än den som bokats( ankom Linate istället för Malpensa Italien, 7 timmar efter beräknad ankomst, 7 mil från Malpensa, Milano. Bagage ...borta med vinden. Fick hämtas i Malpensa 2 dagar efter ankomst. Lufthansa, ,skitbolag...inte första strulresan med Lufthansa...funderar på om inte Ryanair är att föredra framför " våra bestsellets" SAS och LUFTHANSA.fy 17 båda 2.

Tilläggas skall är att SAS och Lufthansa inte heller betalar tillbaka de pengar somvi betalat in för 2 flygresor, den första betalt nov 2019 pcj drn andra mars 2022. De ställde in resan, men trots löften, så har inga pengar återbetalats...skickar kraven till Kronofogden...

12 oktober 2022

Personalen tvingade att checka in mitt…

Personalen tvingade att checka in mitt enda Carry on (som hade rätt storlek och vikt) då det inte fanns plats ombord. Trots att jag påpekade att jag hade tajt transfer och dom redan var sena från ARN så stog dom på sig. Vid slutdestinationen så saknades såklart mitt bagage. Min resa tappade sitt syfte (då min dator och utbildningsutrustning) var försenat med 2 dagar (på en 3 dagars resa). Lufthansa är inte intresserade av någon form av ersättning för deras handlande eller för de extra kostnader som drabbat mig, det tar månader mellan svaren från deras kundservice. Osanolikt att jag flyger med dem igen...

13 juni 2022

Res aldrig med Lufthansa!

Det blev en stjärna helt beroende på att det inte går att ge noll stjärnor!
Vår resa från Frankfurt till Göteborg blev inställd med mycket kort varsel. Efter massa strul på flygplatsen uppmanades vi att köpa nya biljetter till morgondagens flyg, trots att vi tidigare fått uppgifter om att även det flyget var fullbokat. Vi kommer aldrig mer att åka med Lufthansa. Personalen ljuger och det är sedan omöjligt att få kontakt med dem. De svarar inte på mail, på det enda telefonnummer som Lufthansa har i Sverige, officiellt, möts man av en kvinna som talar dålig engelska, talar tyst och inte kan ge svar på några frågor, allt i syfte att inte kunden ska kunna få någon hjälp.

24 juli 2022

Varnar starkt för detta bolag och dess…

Varnar starkt för detta bolag och dess partners, Austrian osv.

Väldigt dålig service, arbetare lägger på telefon mitt i samtal. Duktiga på stjäla pengar och vägra betala tillbaka. Betalar för extra bagage och när jag ändrar datum på biljetten tror de att de kan behålla mina pengar och inte ge tillbaka det. Vägrar betalar tillbaka mina pengar fast jag ej utnyttjar servicen.

10 september 2022

Lufthansa ljuger

Fått respons från LH angående inställt flyg.

De ljuger rakt av och säger att flygplatsen var stängd pga dåligt väder.
Det var den inte den 24 juni.

Otroligt går ju att bevisa!!

Varning för Lufthansa!

24 juni 2022

Har det senaste året åkt åtta gånger…

Har det senaste året åkt åtta gånger med lufthansa. Mycket nöjd. De håller tiden, har nya fräscha plan, otroligt trevliga flygvärdar/flygvärdinnor och god mat.
Kan varmt rekommenderas. Bra hemsida och bra service angående gater osv. Bagagetagsnummret på sms.
Helnöjda.

31 augusti 2022

Lufthansa - aldrig mer !!

I juni flög vi fram och åter till USA.Vi har rest mycket,men Lufthansa var det sämsta hittils.Förseningar.Maten kom in långt före dryckes-
vagnen.Jag ville beställa en gin och tonic.Det fanns inte
Inga andra drinkar fanns heller! Man har tydligen infört
alkoholförbud. Nej,aldrig mer Lufthansa!!

28 augusti 2022

Är det här ditt företag?

Skapa ett konto gratis