Det här tycker kunderna

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Jeg har fået god og faglig stærk hjælp fra LLO Kbh. Jeg har haft den samme rådgiver i en sag der varede tre år, og som jeg endte med at vinde. Når jeg læser et par af de andre anmeldelser kan jeg godt... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Meldte mig ind 27.12 og d.d endnu ikke modtaget rådgiver så ingen man kan kontakte. Jeg har taget advokat og har selv løst sagen billigere end det har kostet mig at melde mig ind uden kontakt. Alle de... Se mer

Företaget har svarat

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Min sag blev professionelt og kyndigt fremført overfor udlejer af Shanie Skov Høglund som gav mig godt juridisk råd og hjalp med at udføre den strategi jeg havde i sinde. Jeg er taknemmelig for den st... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Rystende dårlig - jeg er både vred og dybt skuffet på min datters vegne. Hun fik en fraflytningsrapport hvor der næsten ingenting skulle laves og ender allige vel med en regning på 9000 efter 10,5 mån... Se mer

Företaget har svarat

Företagsinformation

1. Hyresrättsförening
  2. Juridiska tjänster
  3. Tjänster inom tvistemål om små fordringar

Informationen kommer från olika externa källor

LLO er til for vores medlemmer. Vi rådgiver, hvis du har brug for juridisk støtte i en sag, står i en konflikt med din udlejer, eller du har et principielt lejelovsspørgsmål omkring det at bo i lejebolig. Hvad enten du bor i privat eller almen udlejningsbolig, i andelsbolig, ungdoms- og ældrebolig eller lejer et erhvervslejemål, står vi i Lejernes Landsorganisation klar til at hjælpe dig med faglig viden på lejeboligområdet.

Kontaktuppgifter

1 stjärna

Har besvarat 84 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 1 vecka

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Jeg synes i fortjener en masse ros

Jeg synes i fortjener en masse ros. Jeg har i dag haft en super go' oplevelse pr. telefon. Medarbejderen var professionel, behagelig og vel informeret.
Jeg fik den hjælp jeg skulle bruge og mere til. Super go oplevelse. Jeg har brugt jer før hvor jeg fik alle mine penge af udlejer tilbage! Den eneste grund til at det kun er 4 stjerne og ikke 5 er fordi vente tiden på sagsbehandlingen er så lang som den er. Men er i kompetente, 100% ja!! tak for jer!

5 maj 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Jeg har desværre haft en meget negativ…

Jeg har desværre haft en meget negativ oplevelse med LLO, som har resulteret i både økonomisk tab og utilfredsstillende service. På forhånd spurgte jeg, om de kunne hjælpe mig med mine problemer, og jeg fik bekræftet, at det kunne de. Desværre har jeg nu betalt 1000 kr. for en hjælp, der ikke har ført til nogen løsninger, og jeg står tilbage med yderligere omkostninger.

Trods det faktum, at udlejeren har brudt sin del af lejekontrakten, og der har været betydelige vedligeholdelsesmangler, som gjorde, at jeg måtte flytte akut på grund af sygdom, har LLO ikke været i stand til at hjælpe mig. Jeg står nu i en situation med to huslejer som studerende og et indskud, der er blevet beholdt af udlejeren. Det faktum, at jeg blev syg og blev nødt til at flytte, beskytter desværre ikke lejeren i denne situation – kun udlejeren.

Derudover har LLO forvirret mig yderligere ved at give modstridende råd. Jeg blev først anbefalet at opsige min lejlighed, for derefter at få at vide, efter opsigelsen var indsendt, at det slet ikke var nødvendigt at opsige den. Denne form for forvirring og inkonsistens i vejledningen har kun forværret min situation.

De råd og den vejledning, jeg modtog, var på intet tidspunkt nye eller værdifulde, da jeg allerede var bekendt med dem. Der har desværre ikke været nogen forståelse for min situation som medlem. Jeg kan derfor ikke anbefale LLO, da det har været et stort spild af penge og tid. Jeg vil stærkt opfordre andre til at søge hjælp et andet sted.

14 mars 2025

Hej Sommer
Jeg vil gerne have at du kontakter os på mail: tvp@llo.dk og noterer dit postnummer. Så skal jeg sørge for at sagen bliver gennemgået for evt. fejl.

Spild af penge

Spild af penge, deres juridiske rådgivere giver direkte Ukorrekte svar, 9 ud af 10 gange.
Desuden tager deres sagsbehandling uendeligt tid. På 3 mdr var der skrevet et brev til min bolig administration. Og efter hvert brev, er der minimum 1 mdr. svarfrist! Min bolig administration sendte ikke det efterspurgte materiale til LLO og vupti så fik de en mdr. svarfrist igen.

Standard svaret ved utilfredshed på længden af svarfrister, er at hvis jeg mener min sag er en hastesag- kan jeg hyre en advokat!

Efter min mening kan LLO ikke bruges til noget som helst, andet end flere frustrationer!

Sørgeligt da de lover guld og grønne skove, inden man melder sig ind.
Alt er tilsyneladende tomme luftkasteller!

Desuden har de ikke styr på opsigelses fristen- når man taler med dem i telefonen er det 1 mdr og når man så vil opsige - skulle det have været 3 mdr. før næste betaling - og vupti så har de en kunde aftale i et år mere!!!

Utroligt, hvis de sover godt om natten!

Jeg har været igennem jeres klage muligheder- Det gør absolut ingen forskel- I er og bliver 100% spild af penge og i har ingen skam ved at “snyde” jer til et længere medlemskab, så I kan få flere penge!
Trustpilot vidner om at det ikke bare er et engangs tilfælde eller uheldige fejl!
LLO er bare 100% ubrugelig!
Mvh
EMMA. ( i DK er det muligt at skifte navn, hvis man lyster “Thomas” ! )

27 februari 2025

Svar från LLO

Hej "Emma", som tidligere hed Annica?
Se nedenstående tidligere svar fra LLO. Hvis du kontakter os med dit medlemsnummer, skal vi se ind i rådgivningsforløbet.

Hej Annica
Du må gerne kontakte mig på mail: tvp@llo.dk og notere dit medlemsnummer. Så skal jeg sørge for at der bliver set på forløbet og evt. rettet op, hvis noget har være håndteret uhensigtsmæssigt.

Mvh Thomas / Landssekretariatet.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

LLO en STOR SYLTEKRUKKE - kan heller ikke følge op på en klage - den ryger også i SYLTEKRUKKEN

Jeg har klaget over LLo, da jeg ingen svar får på min sag af sagsbehandleren. LLO er SLET IKKE til at komme i kontakt med - hverken over mail eller telefon. Derfor skrev jeg på Trust Pilot, efterfølgende bad LLo mig om at skrive til Thomas fra LLO. Det har jeg så gjort, men TRIST NOK hører jeg INTET fra ham, men han er jo også en del af LLO.
LLO ER og FORBLIVER med at være EN STOR SYLTEKRUKKE!!!
Hvornår hører jeg fra jer i LLO? ALDRIG ?

26 februari 2025

Hej Ingrid
Jeg har besvaret din mail her til morgen. Mit manglende svar skyldes ikke modvilje, men at jeg siden weekenden har været syg med influenza. Dette skal jeg selvfølgelig beklage...

MVH Thomas / Landssekretariatet

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg har kun godt og sige om Lloh

Jeg har kun godt og sige om Lloh! Jarl har været utroligt god og hjælpe vores sag så vi netop kunne få vores køkken vi har ønsket. Vi havde mange udfordringer med KAB uden håb. Men Da Jarl tog over havde vi heldet med os. Tusinde tak til LLOH og Jarl !!

21 februari 2025

Tidsspilde

for ca. en måned siden kontaktede vi LLO med henblik på medlemskab, da vi skulle til at overtage et lejemål. vi fik at vide, at man først kunne være medlem, når lejemålet var tiltrådt, men blev lovet at blive kontaktet snarest efter 20/1 d.å. Da vi efter 14 dage ikke havde modtaget hverken mail, opringning eller fysisk brev, ringer vi til LLO-Nordsjælland. Her får vi at vide, at man aldrig har hævdet, at medlemskab ikke var muligt før tiltrædelse af lejemål og at vi er registreret som medlemmer pr. 1/1 - 25. Dette - sammenholdt med de anmeldelser vi har læst på nærværende side - ledte naturligt til, at vi forlangte os slettet af LLO´s registrering, og at vi ikke regnede med at have noget økonomisk mellemværende med LLO. Dette kunne kontaktpersonen ikke udtale sig om, da det henhørte under bogholderiet, som hun ikke kunne sætte os i forbindelse med. Alt i alt en kedelig oplevelse med noget, der skulle være et kompetent serviceorgan. Vi mener fortsat ikke at være noget beløb skyldigt, da vi intet materiale har modtaget og den påståede indmeldelsesdato er helt hen i vejret
Kirsten Susanne Goth & Mogens Vibe Petersen

10 februari 2025

Spild af penge

Spild af penge. Har klaget over manglende varme, højst 21 gr ( hvis vi er heldige !), men ingen hjælp fra jer!! I burde skamme jer !!

7 januari 2025

Hej Trine
Har du mulighed for at kontakte mig pr. mail: tvp@llo.dk og notere dit medlemsnummer? Så kan vi se på sagsforløbet og vurderer, hvordan vi bedst kommer videre.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Ikke brug din penge på dem

Ikke brug din penge på dem, de siger de kan hjælpe og det kan de ikke. De stjæler bare folks penge. De lover guld og grønne skove, men der sker ikke noget som helst. De har ikke styr på hvad man har sendt ind til dem. Virkelig dårlig service. Bruger dem aldrig nogensinde igen.

Svar tilbage: jeg har afsluttet det ved jer og som jeg skriver bruger jeg jer aldrig igen. Så kontakter jer ikke

6 januari 2025

Hej anonyme
Du må gerne kontakt mig via mail: tvp@llo.dk og notere dit medlemsnummer. Så ser vi på sagsforløbet og vurderer om der er sket fejl.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

LLO er ikke pengene værd

LLO er ikke pengene værd. Svarer ikke på skriftlige henvendelser og indsatsen er nærmest ikke eksisterende. Desværre kan der ikke gives 0 stjerner.

10 januari 2025

Hej Palle
Du må meget gerne kontakte mig på mail: tvp@llo.dk og notere dit medlemsnummer. Så skal jeg sørge for at forløbet bliver gransket og at din lokalafdeling besvare dine henvendelser.

det er kun for akademiker

det er kun for akademiker
det er ikke for ordblinde
det kan jeg ikke bruge

16 januari 2025

Hej Jens
Hvis du kontakter din lokale LLO-afdeling i deres telefontid, er jeg sikker på at du kan modtage telefonisk rådgivning i stedet.

HOLD JER LANGT VÆK FRA LLO

HOLD JER LANGT VÆK FRA LLO!
Betalte det dyreste abonnement. Kunne ikke få fat i “ min rådgiver “ hverken på tlf eller mails . Når man ringer skal man nærmest igennem “ tlf sælger “ for at få hjælp. Jeg havde en deadline d 10-1/25 hos husleje nævnet , der vælger sagsbehandler , at sende mig en mail hvor hun skriver at hun desværre ikke finder min sag stærk nok, så de vil ikke hjælpe mere eller sende noget !!
Største fuske “ firma”

10 januari 2025

Kære Michaela
Jeg har gennemgået din sag og er enig i den rådgivning, du har fået. Et medlemskab af LLO er ikke lig med, at man vinder en sag. Medlemskabet indebærer, at man får en vurdering af, om en eventuel sag kan bære, det vil sige, om der er mulighed for at vi ved at føre ens sag kan stille vores medlem bedre. Hvis det ikke er tilfældet, fører vi ikke sagen.

Det har rådgiveren i din sag helt korrekt vurderet og skrevet til dig, allerede to måneder før den frist i huslejenævnet, som du omtaler.

Du har selv ønsket at føre sagen uden os og er blevet vejledt i, hvordan du kan gøre.

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Det kan tage tid at få hjælp.

Redigeret efter at LLO kontaktede mig.

Hvis noget haster, bør man gøre LLo opmærksom på det, i såfald skal de nok prioritere.

Hjælpen man får er rigtig godt.

1 december 2024

Hej Jakob
Vi skal beklage hvis sagsbehandlingstiden har været lang og at du dermed ikke har modtaget rettidig rådgivning.
Du må meget gerne svare mig via mail: tvp@llo.dk og notere dit medlemsnummer. Så skal jeg sørge for at der bliver fulgt op.

Mvh
Thomas / Landssekretariatet.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Vi var medlem af Lejernes…

Vi var medlem af Lejernes landsorganisation i 4 måneder, vi fik ingen hjælp, vi fik ingen sagsbehandler, vi kontaktede dem flere gange om ugen i deres telefontid når vi kunne komme igennem, hver gang vi talte med llo fik vi noget andet at vide end det vi havde fået at vide sidste gang. De lovede os gang på gang at vi havde Retten på vores side men gjorde aldrig noget for at hjælpe os, det eneste de sagde var:
"vi har virkelig travlt og vi har ikke nogen sagsbehandler lige nu der er ledige. Derpå sagde de:
i skal ikke svarer udlejer på hans angreb, selvom han er opfarende og truende, i skal blot fortælle ham at så længe LLO ikke har behandlet sagen får han ikke nogen penge."
Vi blev stævnet ved retten i Randers og i husleje nævnet. Stadigvæk hørte vi intet fra llo de har absolut ikke gjort noget for at hjælpe os eller gjort vores liv nemmere de sidste fire måneder.

Har du problemer i forbindelse med dit lejemål
Anbefaler jeg dig 100% at kontakte Danske Lejere

17 december 2024
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

LLO er en ekstremt inkompetent organisation

LLO er en ekstremt inkompetent og useriøs organisation, som på ingen måde formår at hjælpe deres medlemmer eller formår at skabe værdi for pengene.

Vores udlejer varsler i efteråret 2023 omkostningsbestemt huslejestigning. Vores beboerrepræsentation kontakter LLO for at få dem til at varetage sagen, for at vurdere huslejestigningen samt klage over huslejestigningen til Huslejenævnet.

24. juli 2024 modtager beboerne i ejendommen brev fra LLO Hovedstadens juridiske chef, hvor beboerne får oplyst, at LLO har fejlhåndteret vores sag. Det fremgår af brevet til beboerne, at: ”Desværre blev der ikke gjort indsigelse mod varslingen tilbage i efteråret sidste år. Dette var fejl, hvilket vi skal beklage. Derfor laver vi i stedet individuelle sager for jer alle, hvorved I bliver stillet på samme måde, som hvis vi havde gjort indsigelse.
Rent juridisk har det derfor ikke nogen ulempe for jer, det er alene en mere besværlig proces. Skulle vi få medhold i vores påstande, vil det derfor være tilbage med virkning tilbage fra den 1. januar 2024, hvor den varslede stigning trådte i kraft” (citat slut).

Som jurist ved jeg, at det har meget væsentlig betydning, at man overholder klagefristerne, og hvis man ikke klager rettidigt, mister man retten til at gøre indsigelser.

1. august 2024 skriver jeg derfor til den juridiske chef og beder hende svare på otte spørgsmål, bl.a. hvorfor det er LLOs opfattelse, at man kan genoplive et dødt krav, og hvorfor det skulle være uden betydning, at man har sprunget en klagefrist.

I den efterfølgende periode ringer jeg gentagne gange til LLO for at få svar på mine spørgsmål. Jeg taler flere gange med deres medarbejdere, som bekræfter, at de har modtaget mit brev af 1. august 2024.

Jeg bliver træt af vente, så mandag i uge 43 ringer jeg til LLO hovedstadens direktør. Han oplyser, at det ikke er normal praksis, at man ikke modtager svar på sine henvendelser. Han vil se nærmere på det. Han vender dog aldrig tilbage. Jeg har forsøgt at kontakte ham igen, uden at han er vendt tilbage.

Igen bliver jeg træt af at vente, så i uge 46 ringer jeg til landsorganisationen, hvor jeg taler med en medarbejder, som siger, at han vil undersøge sagen nærmere, og at LLO vil vende tilbage med svar på mine spørgsmål.
Han er heller ikke vendt tilbage på trods af, at han fik mine kontaktoplysninger.
Det eneste brugbare jeg får fra ham, var at LLO har en professionel ansvarsforsikring, der bl.a. dækker rådgivningsvirksomhed.

10. december 2024 kl. 13:41 ringer jeg igen til landsorganisationen, hvor jeg igen talte med samme medarbejder. Han gav den samme smøre om, at han ville undersøge sagen. Jeg nævner igen, at det var under al kritik, at de ikke svarer på min henvendelse. Han taler mig efter munden, og det er ikke særligt brugbart.
Efterfølgende ringer jeg til LLO hovedstaden, da jeg gerne ville tale med den juridiske chef. Jeg kunne ikke komme til at tale med hende, da hun arbejdede hjemmefra og ikke er på telefonen.
Jeg har flere gange forsøgt at komme til at tale med den juridiske chef, som åbenbart er vores sagsbehandler, men hun er ikke til at komme i kontakt med, da hun tilsyneladende aldrig er på telefonen.

Status er, at jeg fortsat afventer svar på mine spørgsmål af 1. august 2024. Det er under al kritik, at en organisation, der koster så mange penge ikke kan finde ud af at håndtere vores sag ordentligt, og når de laver fejl, ikke svarer på spørgsmål.
På nuværende tidspunkt ved jeg heller ikke, hvad status er på vores sag, da vi ikke får nogle oplysninger fra LLO.

Jeg kan på det kraftigste fraråde at være medlem af LLO. Vi betaler som forening omkring kr. 34.000,00 om året for et medlemskab, som på ingen måde leverer værdi for pengene.

15 december 2024

Kære Udika Troelsen

Jeg har gennemgået dels den sag, du omtaler og dels LLO´s bistand til Hermanhus. Du har helt ret i, at LLO ikke gjorde indsigelse inden for fristen. Men bortset fra det er jeg ikke enig i dine påstande.

LLO har alene de sidste tre år ført 54 sager på vegne af beboerrepræsentationen og enkelte lejere og det med en god portion succes. I den aktuelle sag samler LLO op ved at indbringe sager for hver enkelt lejer. Uanset fristen stiller det alle de lejere, som ønsker sagen ført, på præcis samme måde som en indsigelse ville gøre.

Der er ikke tale om at ”genoplive et dødt krav” Vi har nu indsamlet fuldmagter fra de lejere, som ønsker at indbringe en sag og vil i løbet af kort tid indbringe sagerne for huslejenævnet.

Kommunikation om sagerne og sagsskridt foregår via ejendommens beboerrepræsentation, hvilket er aftalt med jeres beboerrepræsentation.

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Har i dag vundet en sag ved…

Har i dag vundet en sag ved beboerklagenævnet over mit boligselskab (håber ikke de anker).

Har til tider været svært at få fat i min rådgiver, eller lange svar tider.
Men hun er kommet med guldkorn. Som jeg har kunne bruge. Og har haft forståelse for min sag.
Og det har ført til at jeg nu kan beholde mine to katte.

Havde en sag tidligere på året også, en sag hvor LLO hjalp. Hvilken jeg også kom ok ud af, 50/50 skade.
Men sagen gjorde så at mit boligselskab begyndte at køre hetz imod mig som LLO kaldte det.

16 december 2024
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Hold jer langt væk fra denne organisation!

Min oplevelse med LLO har været dybt skuffende og frustrerende. Jeg meldte mig ind for at få hjælp til en langvarig sag mod en skruppelløs udlejer, men jeg blev mødt med uprofessionel rådgivning og manglende handling.

Trods klare aftaler om hjælp modtog jeg kun generelle råd, som man selv kan finde på nettet, og intet konkret blev gjort i min sag. Da jeg bad om en anden rådgiver eller en løsning, blev jeg mødt med arrogance og mangel på respekt.

Jeg har betalt det højeste kontingent, men har ikke fået nogen reel hjælp. Jeg vil på det kraftigste advare andre mod at melde sig ind i LLO – det er spild af både tid, penge og energi.

LLO skriver de er til for deres medlemmer, det passer IKKE, de er til for sig selv !

16 december 2024

Hej Yunina
Vi vil godt gennemgå sagsforløbet. Du må derfor meget gerne kontakte mig på mail: tvp@llo.dk og notere dit medlemsnummer.

Hjælpen kommer for sent

Det er anden gang jeg er medlem. Første gang fik jeg ikke den hjælp jeg havde brug for, hvilket desværre også viser sig tilfældet nu. Jeg har en akut sag, hvor jeg ikke har tid til at vente på deres lange svartider. Skal rykke på en varsling, hvor jeg kun har 6 uger til at handle i. Men nu viser det sig, at LLO har 3 måneders ventetid, hvilket jeg så først er blevet oplyst efter jeg meldte mig ind. Ringede ind før jeg meldte mig ind og fremlagde min situation, men der blev intet nævnt om deres lange ventetider i sagerne.

1 december 2024

Hej Ole
Du må gerne skrive direkte til min mail: tvp@llo.dk og notere dit medlemsnummer, så skal jeg sørge for at din sag bliver prioriteret ift. den aktuelle frist.

Mvh Thomas / Landssekretariatet.

Fin oplevelse

De var lidt svære at komme i kontakt med, men når de svarede var det svar der virkelig kunne bruges. Deres hjælp resulterede i jeg fik hele mit depositum tilbage, så hvis jeg kommer ud for en situation lignende den jeg lige har været i, så vil jeg bruge dem igen

1 november 2024

Kære Sofia
Tak :-)
Vi er glade for at kunne hjælpe.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Pengemaskine uden samvittighed – Kæmpe rod!

7/10-24 Kontakter LLO i Birkerød, får råd til om jeg skal melde mig ind pr. telefon. Jeg fortæller at sagen drejer som om en tvist i et erhvervslejemål om 9000 kr. Rådes til, SAP, at sende udlejer en mail med min indsigelse og bede udlejer bringe sagen for retten. Jeg bliver bedt om at sende en mail til LLO-hovedstaden og bede om råd også, da de har erhverv.
8/10 Skriver til LLO H, beskriver nøjagtigt mit problem. Nævner de råd jeg har fulgt fra LLO i Birkerød. Modtager første uforståelige svar.
Vi har svært ved at placere din mail, fordi vi mangler dit medlemsnummer eller et sagsnummer her i LLO Hovedstaden.
9/10 Skriver LLO H, de vil ikke konkret, give råd om jeg har en sag eller ej, inden jeg melder mig ind, de skriver b.la.;
Din problemstilling hører til den kategori af sager som LLO Hovedstaden beskæftiger sig med til dagligt, og som vi har stor ekspertise med. Vi kan desværre ikke love specifikke resultater, så hvis det er du som du mener med en god sag, så er det ikke noget vi kan bekræfte.
10/10-24 Skriver LLO H, 3 sagsbehandler;
Ved henvendelser uden et medlemskab, kan vi overordnet svare på om sagen hører under det retsområde vi arbejder med og er specialiseret i og om det er en sag vi kan behandle.
Det er ikke ensbetydende med at vi giver en vurdering af sagen.
Som tidligere beskrevet, er din sag indenfor vores kompetenceområde og vi vil meget gerne være behjælpelige, hvis du bliver medlem.
11/10 Da jeg 2 gange har fået besked om at; din sag er indenfor vores kompetenceområde og vi vil meget gerne være behjælpelige, hvis du bliver medlem. Melder jeg mig ind. Det koster 2110 kr.
16/10 fremsender dokumenter.
28/10 Mail fra ny sagsbehandler. Der står b.la.;
Jeg har set på din sag og må desværre meddele dig, at det vil være meget svært at bevise, at den ødelagte rude var i stykker allerede ved din indflytning.
Med hensyn til dine udgifter til istandsættelse af lejemålet ved indflytning på 25.000 kr. må jeg også her meddele dig, at jeg ikke tror, at du kan vinde en sag nu, hvor du kræver beløbet tilbagebetalt.
Endeligt skal jeg nævne, at en sag om tilbagebetaling af det fulde depositum idet du ikke vil anerkende at udlejer har fratrukket ca. 10.000 kr. for ruden i den endelig opgørelse vil være en såkaldt småsag, som skal køres af LLOH i boligretten. Din udgift på en sådan sag vil være ca. 7.400 kr. som skal betales til os før sagen anlægges og da jeg mener, at du vil tabe sagen, kan jeg anbefale en sådan ligesom jeg er i tvivl om hvorvidt den medarbejder, der behandler disse sager vil afvise at indbringe sagen på grund af den store procesrisiko.
Jeg er rystet! Det er bondefangeri ikke at oplyse at det en ”småsag” som koster 7400 kr. at køre og de faktisk ikke vil køre sagen, inden jeg melder mig ind, de skulle jo intet undersøge!
29/10 Klager.
30/10 Svar. Kan se mine mails ikke læses. I hver mail, HAR JEG OPLYST at tvisten drejer sig om KUN 9000 kr! De skriver b.la.;
Jeg er ked af, at der åbenbart er opstået en misforståelse.
Jeg kunne ikke finde den medarbejder, du tidligere talte med, men det er korrekt, at vi i princippet kan hjælpe dig, men vi har åbenbart ved den første vejledning ikke vidst, at det " kun" drejede sig om et beløb på ca. 9.000 kr., hvorfor vi har givet dig et håb om hjælp.
Jeg kan forstå, at ruden er gået i stykker for nogen tid siden og du er ikke på dette tidspunkt gav besked til udlejer og bad ham om at udskifte denne. Det vil nu være nærmet umuligt at bevise, hvem der har skylden. Men lad os håbe, at ejendommens forsikring betaler således, at udlejer derefter tilbagebetaler det fulde depositum til dig. Jeg mener dog fortsat, at sagens genstand/ beløbet er for lille til at bære en retssag, når vi skal have 7.400 kr. for at føre for dig.
Revner af raseri! Sagsbehandleren forstå, at jeg ikke har meldt ruden var itu til HAM (udlejer) Hvordan ved LLO, at det er en HAM… min udlejer var en kvinde, som er død og hendes datter har overtager, manden er hendes mand! Arbejder LLO for udlejer eller lejer. Skriver igen.
31/10 5 gang jeg oplyser at kollegaen, arbejder i en anden LLO afd. Der er ikke noteret noget vedr. tidligere henvendelser under mit nummer what? Sagsbehandleren vil nu gerne køre en sag!
Kære Julie
Jeg har ikke en kollega, som hedder XX og arbejder her på kontoret. Derudover er der ikke noteret noget vedr. tidligere henvendelser under dit medlems- eller sagsnummer. Som følge heraf kan jeg således ikke komme det nærmere.
Jeg er enig i, at de ca. 9000 kr. er mange penge. Dog koster det et gebyr på 7.400 kr. + retsafgift, hvis vi skal hjælpe dig med sagen. Sagens genstand står desværre ikke i mål med sagens omkostninger.
31/10 Klager igen
Den Juridisk chef og deres direktør enig i den rådgivning der er givet ER GOD, helt UDE I HAMPEN! De vil gerne køre sagen og derud over arbejder der ikke en ansat i LLO H med det navn jeg henviser til..
Fuld af løgn Claus !

11 oktober 2024

Opdatering:
Kære Julie
Som jeg har skrevet til dig i vores mailveksling, så mener jeg, at du har fået god og kvalificeret rådgivning fra Lejernes LO Hovedstaden.

Jeg kan godt forstå, at du føler dig dårligt behandlet af din udlejer, men LLO kan ikke løfte en sag ud over de muligheder lovgivningen giver og vores rådgivning er baseret på at give vores medlemmer de bedste muligheder inden for den ramme. Den rådgivning kan godt være, at det bedste er, ikke at gøre noget.

Kære Julie
Som du ved af vores brevveksling er jeg ikke enig med dig i, hvad du har fået ud af dit medlemskab.

Som jeg har skrevet til dig tidligere, så har du fået dette ud af dit medlemskab:

En vurdering af din sag og din retsstilling, som er 100% fagligt korrekt – og som kan spare dig dels for udgifter og dels for spildte kræfter og spildte frustrationer.

Muligheden for at få er erfaren lejeretsadvokats vurdering.

Muligheden for at overføre dit medlemskab til dine nye lokaler, hvor LLO kan hjælpe dig, om muligt.

Du anbefaler i din anmeldelse, at man skal tage en advokat. Det er også præcis, hvad vi har anbefalet dig – men du vil få det til en stærkt reduceret pris, fordi du er medlem af LLO.

Claus Højte, direktør LLO Hovedstaden

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.