Kan bara bekräfta vad andra säger. Beställde en lampa som skulle finnas i lager. Efter 20 dagar utan att hört något från dem sökte jag dem på både mail och telefon utan framgång. Avbeställde lampan v... Se mer
Hej! Jo, jag beställde en matta från Kungsmöbler. Dagen efter meddelade Kungsmöbler att den mattan tyvärr inte fanns utan en lite mörkare variant. "Ta gärna en titt om du gillar den, annars sänder v... Se mer
Kristallkrona
Alltså efter alla kommentarer blev man rädd att beställa, men var snabb innan jag kollade upp recensioner. Beställde Empire 66 krom beställde den en torsdag och den kom veckan efter på onsdagen. Har inget att anmärka en kristall var trasig men man fick med extra så jag kunde byta ut den. Allting verkar annars funkar. Den känns lite billig pågrund av krom färgen, men annars ser det bra ut. De svarar ej på mail men telefon verkar det som. Testade inte ringa så vet inte men har skickat mail och de svarar ej där. Helt klart nöjd med köpet. Skulle något uppstå så skriver jag en ny kommentar.
Kan bara bekräfta vad andra säger
Kan bara bekräfta vad andra säger. Beställde en lampa som skulle finnas i lager. Efter 20 dagar utan att hört något från dem sökte jag dem på både mail och telefon utan framgång. Avbeställde lampan via mail.
Undviks.
Beställde en matta
Beställde en matta, efter läst recensionerna här så blev man lite orolig men fick mattan som jag beställde och är jätte nöjd har inget klaga på!
Har gjort ett flertal beställningar
Har gjort ett flertal beställningar. Chesterfield-soffgruppen funkade bra, dock kom inte alla möbler samtidigt utan Chesterfield-2an kom någon dag senare. Lite trasigt emballage men i övrigt funkade det skapligt. DHL är inte de skarpaste då det gäller godshantering Kristallkronan som jag beställde var oerhört dåligt emballerad, många av prismorna var skadade samt att det var rostangrepp invändigt i lamphållarna, man får dock det man betalar för och havsvattnet från Kina-resan lär vara en av orsakerna till rosten, orkar dock inte tjafsa vidare om detta utan inser bara att jag knappast lär handla något ytterligare från Kungsmöbler under min livstid. Angående prismorna så fick jag skickat till mig 10 st nya från Johannes på Kungsmöbler, cred för detta och ni lär väl göra så gott ni kan med tanke på era förutsättningar.
VARNING - Oseriös firma som inte levererar!
Kan tyvärr bara stämma in med många andra om att detta företag tyvärr är väldigt oseriöst.
Jag lade en beställning på en taklampa och det fanns 1 kvar i deras lagersaldo för "omgående leverans". Fick en orderbekräftelse från dem men hörde sedan inget mer.
När jag sedan hörde av mig till dem fem dagar senare säger de bara att de har fel saldo i sitt system och att lampan inte finns längre så de har avbokat min beställning.
Då jag läst recensionerna här innan jag beställde så valde jag faktura som betalningsmetod så jag slipper i varje fall hålla på att krångla med dem för att få några pengar tillbaka.....
Oseriöst företag som inte tar ansvar och rekommenderar alla att handla på annat ställe än Kungsmöbler!
Beställde en matta 8/2 och fick en…
Beställde en matta 8/2 och fick en orderbekräftelse sen hände ingenting! Ringde 20/2 och undrade över vart mattan tagit vägen, får då meddelande om att mattan inte tillverkas längre!? På hemsidan stod det att den fanns i lager! OSERIÖSA!
Fruktansvärt oseriös!!
Fruktansvärt oseriös!!! Köpte en soffa som vi inte var nöjda med, då vi skulle returnera soffan vägrade vi hjälp med retursedel fast vi skulle betala frakten. Skulle aldrig rekommendera detta företag till någon.
Markus.
Detta företag bedriver scam
Detta företag bedriver scam! Valde en matta och gjorde betalningen fredag den 17.e nov, därefter inväntade jag info om transport/leveransdatum. Fick endast en bekräftelse på ordern. Så fr o m Måndag 20.e nov inväntade jag mejl om transport/leverans, inget kom. Gick av en händelse in på mitt bankkonto den 22.a och ser då en återbet från Kungsmöbler den 21.a nov??? VAD ÄR DETTA FÖR IDIOTI???
Återbetalning snabbt
Jo, jag beställde en matta från Kungsmöbler. Dagen efter meddelade Kungsmöbler att den mattan tyvärr inte fanns utan en lite mörkare variant. "Ta gärna en titt om du gillar den, annars sänder vi pengarna tillbaka." Jag ringde och meddelade att tyvärr är den för mörk. Nu är pengarna återbetalda. Trevligt bemötande! Tack
Ingela
Lurendrejeri
Hej! Fick först pengarna tillbaka då jag kontaktade Konsumentverket,kronofogden,och polisen.Dom har (arbetskraft)Är det laglig arbetskraft.Det tog skruv fick pengarna tillbaka efter mycket tjat.Dom fick själva hämta soffan.Sen släppte jag inte soffan förrän jag såg pengarna på mitt konto.Annars inga bevis.
SÄMSTA servicen någonsin
Började så bra, svarade snabbt på mail fast det var helg på frågor om möbeln, kändes som om det var schysst. Så fort leveransen skett - som var dyrare än andra möbel leveranser - och problem uppstått dröjde det veckor innan man fick svar. Alla krokarna i den vid leverans färdigmonterade hallmöbeln satt löst och hade förstörda skruvskallar. Gick INTE att skruva åt. Massor av färgmissar som senare snabbt hänvisades till deras klausul om möbelsättningar. Det var bara att måla över. När vi insisterade på att få nya krokar och skruv hette det att skruvskallarna skulle vara så där så att man som amatör inte skulle skruva på dem. Men det gick ju inte att använda krokarna utan att de var inskruvade. Hur använder man en möbel för ytterkläder med krokar som hänger och dinglar utan att förstöra möbeln? Skickade bilder. En skruv hade dessutom komplett gängpaj. Då fick man veta att det gick bra att returnera om emballaget var helt och på egen kostnad. 2000 kr till. Ska man returnera pga lösa krokar? Varför inte LÖSA det istället? Förklade också att när man köpt en hallmöbel vill man inte måla med fel färg, de kunde väl skicka lite färg så att det blev rätt. Vi väntade utan att ha fått svar på vad som händer och då kommer fakturapåminnelse med hot om inkasso och kronofogde. Fastän han VET att vi har fått problem och behöver hjälp. Inget om att vi ska få hjälp eller att något är på väg. Inte förrän vi säger att vi returnerar väl självklart inte en jättemöbel för något så enkelt åtgärdat som skruv och krok. Efter flera veckor kom TVÅ skruvar och en begagnad krok. Och ca 4 msk färg i en fryspåse för mat. Som naturligtvis hade läckt ut i kuvertet. Inga mer svar på frågan om han kunde skicka det i en burk istället. Katastrof service. Kommer aldrig mer handla där. Ser nu att vi inte är de enda som råkat ut för denna skitfirma.
Tack!
Jag beställde kristallkronan Grant , så fin och exklusive! Älskar den!
Även beställt matta till barnrummet superfint material och perfekt tjocklek!
Jag upplever servicen som jättebra och personal var väldigt tillmötesgående! Tack för så fina saker!
Extremt snabb leverans
Beställde en kristallkrona Empire 66 Classic måndag förmiddag. Fick hem den tisdag förmiddag. Extremt snabb leverans!! Var först lite orolig då jag inte fått besked om leverans tid utan det stod bara skickas omgående, även för recensionerna här. Men jag kommer helt klart beställa från er igen! Super nöjd!
Dock en liten miss i beskrivningen på hemsidan, där det står att den har 8 ljusarmar men längre ner i produktinfo står det att den har 6. Det var heller ingen kontakt med. Men som sagt ingen big deal.
Det här var det sämsta företaget jag…
Det här var det sämsta företaget jag har varit med om! Jag beställde en kristallkrona som var för stor i huset. Jag var tvungen att själv betala och skriva ut returfrakten. Jag mejlar dom flera gånger utan något svar!!! Så oprofessionellt. Sedan när lampan kommit fram( då jag skickade tillbaka den) så säger dom att delar av lampan är slitna. Jag har inte ens hängt upp lampan. Sedan ställer jag flera frågor och dom antar grejer utan att vara säkra på det. Sedan säger de att jag ska kolla med dhl reklamera därifrån varan - rena hyckleriet!!!!!
Jag köpte ett matbord ifrån er som jag…
Jag köpte ett matbord ifrån er som jag är otroligt nöjd med.
Jag fick väldigt fint bemötande redan vid beställning och jag hade många frågor som ni vänligt svarade på samt skickade extra bilder på min begäran. Super fin service samt super fint matbord, rekommenderar starkt!
Jag har beställt matbord med stolar…
Jag har beställt matbord med stolar jätte nöjd jag med kvalitet o snabbt leverans.
Rekommenderar starkt.👌🏻
Väldigt bra och personlig service med…
Väldigt bra och personlig service med snabba svar..
Jag har endast haft bra erfarenhet av deras hantering av mitt ärende då jag var tvungen att göra ett återköp av en vara som ej passade in.
VARNING
VARNING! Helt värdelöst företag. Svarar inte på mail på kundtjänst och uppger när man ringer att de inre fått några mail. Skickar fel vara och är inte bra i bemötandet överhuvudtaget. Jag tvingas alltså att själv skriva ut en retursedel och sedan släpa ett tungt paket tillbaka till ombud på grund av att de gjort fel. Ett paket som tog nästan en månad att komma fram först och främst. Antar att det kommer ta ytterligare en månad innan jag får tillbaka mina pengar..
Köpte 2 skåp och ett soffbord
Köpte 2 skåp och ett soffbord. När möblerna kom, luktade de nymålat och efter 2 månader, visade det sig att de torkade ihop, så att det inte går att stänga vissa lådor och dörrarna glipar på en cm. Färgen krackelerar i alla skarvar, så jag rekommenderar verkligen inte detta företag. Går inte få tag på någon ansvarig.
Fantastisk service
Fantastisk service! Bra information, levererans var som utlovad och montering av det nya bordet var så smidigt. Jag rekommenderar detta företaget starkt!