Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Vi har haft en rigtig god oplevelse med Kolding Pejsecenter. Claus og hans kollega var utrolig venlige, imødekommende og professionelle, og alt har været helt i top fra start til slut. Vi er meget... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Fik anbefalet at bruge Haderslev og Kolding Pejsecenter, på baggrund af at man mente installation altid udføres godt af dem. Jeg kan bekræfte at det også har været min oplevelse. Tilmed har man været... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

We decided to buy a new wood stove and a new chimney from Kolding Pejsecenter. Everything went smoothly, even though there was one part missing from the supplier. Claus and Jette assisted us in getti... Se mer

Företagsinformation

1. Försäljare av eldstäder
  2. Kaminbutik

Informationen kommer från olika externa källor

Kolding & Haderslev Pejsecenter tilbyder et stort udvalg af brændeovne, træpilleovne, gaspejse, masseovne og tilbehør fra kendte producenter.

Kontaktuppgifter

2 stjärnor
1 stjärna

Ingen inbjudningshistorik registrerad

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

4,8

Alla omdömen

11 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Rigtig go service

Rigtig go service, go vejledning da vi skulle vælge model og præcis dato for afhentning, dejligt at tale med nogen der går op i sit arbejde og ved hvad man taler om. Kan klart anbefale Claus til andre.

17 november 2023

Kolding pejsecenter

Da vi efter lang tids overvejelse, besluttede os for en pillebrændeovn og havde kikket mange steder, kørte vi til Kolding pejse center 🙌

Må sige 5 stjerner herfra 🙌

Vi valgte at lade Claus sætte den op, da vi på ingen måde har forstand på dette 🫣

Må sige den service vi har fået har været super, selv hvis vi stillede et spørgsmål kl 21.30 på sms blev der svaret, her havde vi regnet med svar næste dag.

Altid kunde venlig når man ringer eller skriver 🙌

Anbefaling herfra 🙌

Vh Helle og Allan Toft

17 oktober 2023
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Reparation fredag

Reparation fredag. Da det ikke var i orden ringede jeg mandag. Fik at vide at så måtte han skille kværnen ad. Det burde han jo ha gjort 1. Gang. Regning 1797,50kr og ovnen virker ikke. Tror ikke jeg vil prøve her flere gange.

16 oktober 2023

God professionel butik

Dejlig ligefrem betjening i butikken, brændeovnen blev leveret til tiden og sat op af erfaren og behagelig montør, der skaffede den gamle brændeovn af vejen og lavede en rigtig fin opmuring hvor det gamle hul havde været.
Jeg kan kun give mine varmeste anbefaling.

19 maj 2023
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Vi har fået sat brændeovn op

Vi har fået sat brændeovn op, der blev dækket pænt af på gulvet, alt blev ryddet op inden Jesper kørte igen. Super god service, Jesper er meget høflig og kom med en masse vejledning tusind tak herfra

10 oktober 2022
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Defekt pilleovn, men service til UG, 5 stjerner herfra...

Har købt ny pilleovn i Kolding ved Claus.
Da montøren, Jesper kommer for at sætte ovnen op og pakker den ud i inskørslen, konstatere han at der er en skade på siddepladserne, der er ingen synlige spor på emballagen.
Vi bliver enige om at sætte ovnen op og bestille nye siddepladser hjem.
Montøren sætter ovnen i gang og efter en kort gennemgang køre han igen med ordene: du ringer bare hvis der er noget.......
I løbet af eftermiddagen begynder den at larme fra blæseren, jeg tager en video af det og sender til montør, der kommer prompte svar: sådan skal det ikke lyde, det skal i have set på...
I løbet af aftenen kommer jeg til at kigge nærmere på ovnen og kan se den er skæv.
Ko takter Claus næste morgen og fortæller ham om min bekymringer om at ovnen er skæv, han beder om billeder af det så han kan gå videre med det. Et par timer senere ringer han og fortæller at han ikke kan få fat i fabrikken men vi skal videre så montøren vil komme forbi over middag med en ny og så må han bare tage den anden hjem og afvente.
At modtage en defekt vare er ikke ok, men ved løsning af problemer, er det at man oplever hvilket service niveau en forretning er villig til at yde, her kan jeg kun konstatere, at det ikke kunne være ret meget bedre og en god og positiv kommunikation hele vejen igennem.

11 mars 2022

Ild i brændeovnen 🔥😊

Vi har længe vurderet om vi skulle have en brændeovn for hyggens skyld og nu med de kraftigt stigende energi priser, var det nu. Vi fik en super god snak og aftale med Claus. Vi følte os rigtig godt og professionelt vejledt i den dyrere løsning som vi fik leveret og monteret. Super montør arbejde af Jesper samt vejledning. Vi kan klart anbefale at få ny brændeovn herfra😊👍

7 februari 2022

Køb af brændeovn

I jagten på en brændeovn lagde jeg vejen forbi Kolding og Haderslev Pejsecenters adresse i Haderslev. Der var god service og vejledning fra jeg trådte ind i butikken - ligesom der blev fundet en rigtig flot brændeovn. Montøren kom til den aftalte tid, og han var omhyggelig med opsætningen af brændeovnen - ligesom han ryddede pænt op efter sig. Alt i alt en rigtig god oplevelse fra start til slut. En klar anbefaling herfra.

// Søren

14 december 2021
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Vi købte en pilleovn fra…

Vi købte en pilleovn fra Kolding-pejsecenter. Der var super service hele vejen igennem. Hurtig leveringstid. Nemt at sætte op og Claus stod til rådighed ved eventuelle spørgsmål.
Kan klart anbefale Kolding-pejsecenter hvis man er på udkig efter en pilleovn i høj kvalitet.

30 oktober 2021
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Super god oplevelse at komme i…

Super god oplevelse at komme i pejsecenteret. Vi var først i et byggemarked og se på brændeovn. Vi oplevede markant forskel på at gå ind i en specialist forretning hvor de ved hvad de taler om, kan give råd og vejledning, så man er helt tryg ved at man har valgt den rigtige brændeovn. Prisen blev aftalt med montering. Montøren ankom på den aftale dag til aftalt tid, Han var meget omhyggelig og dygtig. Han gjorde rent efter sig selv, lagde tæpper ud så der ikke var noget svineri. Alt i al en perfekt oplevelse og ovnen er en fornøjelse at se på. Herfra var det bare at læne sig tilbage og nyde den nye ovn.

1 maj 2021
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Vi har fået en rigtig god vejledning…

Vi har fået en rigtig god vejledning både ved køb/valg af brændeovn og montering. Leveringstiden var lidt lang, men nogenlunde som aftalt. Mon det har noget at gøre med Corona situationen? Vores ovn er flot og trækker /brænder bare super!

22 mars 2021

God service.

God service fra Claus, Kolding Pejsecenter
Vi har fået installeret pille brændeovn i vores sommerhus. Der har været god vejledning hele vejen igennem og alle aftaler er overholdt til tiden.
Efter montering var det hele pænt rent og ryddet op og den gamle brændeovn tog de med. Det har været så nemt og en god oplevelse. Jeg kan varmt anbefale Kolding pejsecenter.

5 februari 2021

Super service.

Super service.
Vi har fået en rigtig fin brændeovn monteret i vores sommerhus.

Flot arbejde og til tiden.
Mange tak

22 januari 2021

Heta pilleovn fra Kolding pejsecenter

Vi har fra starten fået en rigtig god vejledning af de forskellige pilleovne, samt en god service. Claus har vist os de forskellige sten, som kunne gøre ovnen flottere at se på. Vi fik en god gennemgang af ovnen.
Vi har valgt en heta pilleovn, der helt automatisk styrer hvornår den skal tænde, hvis rumtemperaturen bliver for lav. Nemt og hurtigt. Hvis vi synes det alligevel er for koldt, så styre vi bare temperaturen med den lille fjernbetjening. Vi er meget tilfredse både med servicen, vejledningen og opsætning af ovnen.
Vi kan varmt anbefale Kolding pejsecenter.

21 mars 2020
Omdöme utan inbjudan

Är det här ditt företag?

Skapa ett konto gratis

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.