Jysk Pejsecenter Omdömen

Det här tycker kunderna

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Hejsa ! Magen til dårlig kundeservice skal man længe lede efter,tror den ældre herre trænger til ferie,kom med en helt urealistisk pris på brændeovn og opsætning. Find en anden forhandler sorry

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Super professionel. Både ved aftale om arbejdet og de to, der kom for at skulle genopsætte min skorsten. De var hurtige og havde endda kvikke bemærkninger med i farten. God oplevelse - igen - med Jys... Se mer

Företagsinformation

1. Kaminbutik

Skrivet av företaget

Kom ind og besøg os i Jyllands største pejsebutik, vi har altid 100 ovne i udstillingen. Vi montere og installere gerne din nye ovn... Inden da, har vi jo selvfølgelig fundet den ovn der passer i din smag og til dine behov. Vi har både brændeovne, biopejse, gaspejse, pilleovne, elpejse, vandpejse osv. Lækkert interiør har vi også, fra flere gode mærker 🙈

Kontaktuppgifter

Utmärkt

33 omdömen

5 stjärnor
4 stjärnor
3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Ber kunder att lämna omdömen

Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 24 timmar

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

23 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

God oplevelse med Jysk pejsecenter

Professionel vejledning og service ved bestilling- herefter meget kyndig og kvalificeret arbejde ved montage og isætning

12 augusti 2026

Hej :)
Tusinde tak for den fine anmeldelse :)
Vi bestræber os på at levere en løsning som er helt igennem professionel :)

Jysk Pejsecenter

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Dårlig oplevelse

Hejsa !

23 juli 2026

Hej Henrik
Tak for din anmeldelse.
Vi er kede af, at du synes vores pris var for høj. Vi bestræber os altid på at give en fair og realistisk pris, hvor både kvalitetsprodukter, professionel montering og den nødvendige tid til opgaven er inkluderet.
Vores priser dækker ikke kun selve brændeovnen og skorstenen, men også to erfarne montører, kørsel, rådgivning (før, under og efter) og alt det, der følger med at levere et professionelt stykke arbejde. Vi ønsker at udføre opgaverne ordentligt frem for at gå på kompromis med kvaliteten.
Hvis du har lyst, er du meget velkommen til at kigge forbi butikken og tage en snak med Magnus eller Irene. Så gennemgår vi gerne tilbuddet sammen og forklarer, hvordan prisen er sammensat. Hvis der er noget, vi har misforstået, vil vi naturligvis også gerne høre om det.

Venlig hilsen
Jysk Pejsecenter

Super professionel

God oplevelse - igen - med Jysk Pejsecenter. Tak for det 🙏

24 juli 2026

Svar från Jysk Pejsecenter

Hej Tina 😊 Selv tak og tak for dine 5 stjerner 😊 Det er dejligt med kunder der kommer igen 😊

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Har nu fået leveret brændeovne til to…

Har nu fået leveret brændeovne til to forskellige huse inden for sidste 4 år. Utroligt søde, hjælpsomme, proaktive og professionelle. Stor og varm anbefaling herfra ☺️

22 juni 2026

Hej med jer :)
Tusinde tak for de 5 stjerner :)

Altid glad for en anbefaling fra en sød kunde som er glad :)
Vi håber i nyder varmen, og brødet i ovnen :)
Ha en dejlig dag :)

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Nedtagning og montering af ny brøndeovn

Vi skulle have flyttet vores brændeovn til en ny lokation i stuen og genbrugt "den gamle skorsten" og opsat en fabriksny brændeovn. Fast tilbud blev givet ud fra billeder og mål som vi sendte, og de 2 montører mødte op som aftalt.
Arbejdet blev udført omhyggeligt og professionelt, og ros til deres orden og oprydning.
Skorstenfejeren kom dagen efter og godkendte installationen uden anmærkninger.
Kan klart anbefale Jysk Pejsecenter

10 juni 2026

Hej Jesper :)
Tusinde tak for de 5 stjerner :)
Vi er glade for at kunne hjælpe, og vi bestræber os på at finde en løsning uden at det skal være uoverskueligt :)
Tusinde tak herfra :)

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Vi skulle have ny brændeovn i vores…

Vi skulle have ny brændeovn i vores sommerhus og fik en super god og 100% ærlig rådgivning. Montagen var også lige i skabet og de to gutter der kom, lage fint afdækning od og passede godt på ens “hjem”. Stor anbefaling herfra.

11 juni 2026

Hej Mark 😊
Tusinde tak for de 5 stjerner 😊
Vi går ind for ærlighed, da det kommer i første række 😊
Det drillede med leverancen, men synes vi fandt en god løsning alle kunne lide 😊
Mange tak herfra 😊

Professionelt arbejde

Det er svært at give mindre end 5 stjerner. Vi skulle have flyttet en brændeovn. Vi havde nogle lokale tømrere til at afinstallere den og Jysk Pejsecenter skulle installere den + en ny skorsten. Fra den første kontakt forstod de vores ønsker. De afgav et tilbud. Vi accepterede og fik en dato ud fra nogle ting vi lige skulle have i orden.
Og de kom den dag. Kunne nok have været rykket, hvis vejret ikke artede sig. Men alt gik som det skulle og det ser flot ud. Skorstenen er også flottere end den gamle. Skorstensfejer kom samme dag og godkendte det og sagde, at der er ikke noget at komme efter.
Og de 2 medarbejdere der installerede den virkede også som om de havde helt styr på det der skulle ske.
Og fakturaen er som aftalt.

3 juni 2026

Hej Thor 😊
Tusinde tak for de 5 stjerner 😊
Vi bestræber os på at gøre et godt stykke arbejde, og som vores montører siger, de vil ikke lave noget som ikke er flot 😊

Virkelig god service

Virkelig god service hele vejen i gennem. Fra kompetent rådgivning i butikken til opmåling og tydelig specificering af løsning og ikke mindst den professionelle installation af både pejseindsats og skorsten. Kan kun give min bedste anbefaling

27 maj 2026

Hej Hanne 😊
Tusinde tak for de 5 stjerner 😊
Vi er glade for de fine ord, og glæder os til at hjælpe videre med projekter 😊

God kommunikation

God kommunikation. Alle aftaler overholdt

14 maj 2026

Hej Kim 😊
Vi er altid glade for samarbejdet med dig 😊Vildt fed ovn vi fik sat op sidst 😊

Rigtigt god service

Rigtigt god service. Professionelt personale og en opgave udført fuldt tilfredsstillende.

11 maj 2026

Hej Johan 😊
Mange tak for de 5 stjerner og de fine ord😉 Dejligt vi kunne hjælpe 😉

Super oplevelse.

Super god, behagelig, proffessionel og hurtig service.
Meget serviceminded og læsningsorienterede.
Levering til tiden og veludført arbejde.

12 maj 2026

Hej Mark 🙂
Tusinde tak for de 5 stjerner 🙂
Vi håber i bliver glad for det stykke arbejde som er leveret hos jer 🙂

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Super god service fra rådgivning i…

Super god service fra rådgivning i butikken indtil montering af brændeovnen.

10 april 2026

Hej Daniel 🙂
Tusinde tak for de 5 stjerner 🙂
Vi er glade for de fine ord, det er også en fed ovn i har fået monteret 🙂
Vi håber i bliver glade 🙂

Supergod service

Supergod service - vi er meget tilfredse

16 april 2026

Svar från Jysk Pejsecenter

Hej Jan. 1000 mange tak for de 5 stjerner :) Vi håber du bliver glad for ovnen :)

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Super og hurtig service næsten over det forventelige

Super og hurtig service. Alt forløb som aftalt, ja mere til da der var nogle ukendte udfordringer med opgaven. Kæmpe tak

17 april 2026

Svar från Jysk Pejsecenter

Hej Ove. Mange tak for de 5 stjerner 🙂 Ja nogle gange kan der være udfordringer, hvor der skal lidt ekstra til og så er det godt vi kan lidt af hvert 🙂 Selv tak og skøn eftermiddag 🙂

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Yderst professionelle og god service

Fantastisk oplevelse fra start til slut fra alle i Jysk Pejsecenter.
Magnus gav os den fineste service og kom med ideer og god vejledning i forløbet. Han var lynhurtig til at respondere på vores utallige spørgsmål/mails 😉 og kom med et flot tilbud - så nu er vi de lykkelige ejere af den fineste brændeovn. Tak, Magnus 😊
De to montører var yderst effektive, professionelle og meget venlige og imødekommende.
Tak til jer alle i Jysk Pejsecenter!

13 april 2026

Svar från Jysk Pejsecenter

MANGE tak for jeres 5 stjerner 😊 MANGE tak for jeres ros og jeres venlige måde at være på 😊 Vi har også alle haft en god oplevelse, det er skønt at møde kunder som jer😊

Super professionelt arbejde!

Super professionelt arbejde!
Vedholdende trods tekniske udfordringer. Super resultat til en fair pris. Kan varmt anbefales.

Per Hartman, Horsens
13.

13 mars 2026

Hej Per 😊
1000 tak for dine 5 stjerne 😊Det er godt at have sådan et par gode montører, der ikke giver op 😊

Fantastisk service og kvalitet

Fantastisk service og kvalitet! Fra første til sidste kontakt blev vi mødt af søde professionelle folk og vi er ovenud lykkelige for vores nye pejseindsats. De kom ud og målte op inden pejsen blev bestilt og de var endda så fleksible da vi blev nødt til at skubbe opsætningsdatoen. De varmeste anbefalinger herfra.

19 november 2025

Hej Pernille 😊
MANGE tak for de 5 stjerner og de fine ord, hvor bliver man glad 😊
Det blev virkelig også flot hos jer 😊

SUPER oplevelse hos Jysk Pejsecenter

SUPER oplevelse hos Jysk Pejsecenter! 😊 Fra det øjeblik vi trådte ind i butikken, blev vi mødt af en super venlig og kyndig sælger, Irene, der tog sig tid til at vejlede os igennem udvalget af brændeovne. Hun var tålmodig og hjalp os med at finde præcis den rigtige model til vores behov.

Og stadig en SUPER oplevelse, var da montørerne ankom for at installere brændeovnen. De var professionelle, venlige og udførte et fantastisk godt stykke arbejde. De var hurtige og effektive, og vores brændeovn var opstillet og klar til brug på ingen tid. De gjorde rent efter sig og gav os gode råd til, hvordan vi bedst bruger og vedligeholder vores nye brændeovn.

Alt i alt en 5-stjernet oplevelse hos Jysk Pejsecenter og en varm anbefaling ,hvis du er på udkig efter en ny brændeovn eller blot har behov for lidt vejledning. Tak til Irene og hele teamet for en super oplevelse! 👍🔥

8 januari 2026

Svar från Jysk Pejsecenter

Hej Allan :) MANGE tak for rosen og de 5 stjerner, dejligt I melder tilbage :) Det giver os alle et smil på læben for så ved vi, at vi gør et godt stykke arbejde :)

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.