Det här tycker kunderna
I jagten på en brændeovn lagde jeg vejen forbi Kolding og Haderslev Pejsecenters adresse i Haderslev. Der var god service og vejledning fra jeg trådte ind i butikken - ligesom der blev fundet en rig... Se mer
Vi har lige fået leveret, og monteret ny brændeovn, og stålskorsten. I butikken fik vi rigtig god rådgivning af Claus, og monteringen blev flot udført af Jesper. De er begge dygtige, og meget be... Se mer
Företagsinformation
Informationen kommer från olika externa källor
Kolding & Haderslev Pejsecenter tilbyder et stort udvalg af brændeovne, træpilleovne, gaspejse, masseovne og tilbehør fra kendte producenter.
Kontaktuppgifter
Albuen 9, 6000, Kolding, Danmark
- www.kolding-pejsecenter.dk
Super oplevelse, både i butik og under installation.
Fik anbefalet at bruge Haderslev og Kolding Pejsecenter, på baggrund af at man mente installation altid udføres godt af dem. Jeg kan bekræfte at det også har været min oplevelse. Tilmed har man været flexibel med levering af brændeovnen og med mulighed for levering inden for kort tid (ca. Samme uge) hvis der er behov for det. Jeg sætter pris på den oplevelse jeg har haft og kan anbefale dem stærkt.
En positiv oplevelse.
Vi har lige fået leveret, og monteret ny brændeovn, og stålskorsten.
De er begge dygtige, og meget behagelige at handle med.
Et sted vi gerne vil anbefale videre.
Hurtigt og professionelt
Hurtigt og professionelt
Et flot resultat
Heta Scanline med tilbehør
Vi er meget glad med vores Heta ovn og service fra Kolding / Haderslev pejsecenter. Prisen var også skarp (det er ja ikke ubetydend).
Super fin oplevelse i butikken hvor de…
Super fin oplevelse i butikken hvor de var flinke til at hjælpe med at finde den rette brændeovn.
Montering af brændeovn og skorsten er total iorden. Jespers indsats for et godt resultat lykkedes til fulde. Jeg takker for go handel og montage.
Vi har fået leveret og monteret en ny…
Vi har fået leveret og monteret en ny brændeovn, og vi har været meget tilfredse med forløbet. God service og vejledning ved monteringen.
God oplevelse
Vi har fået god vejledning og hurtig montering, før aftalt, trods mandefald i firmaet.
God hjælpsomhed! Tak
Brændeovn, Kolding
Vi har købt en brændeovn i Kolding til vores stuehus. Vi har været meget tilfredse med vejledningen i butikken samt selve monteringen af brændeovnen. Vi er meget glade for vores køb.
En fornøjelse at have et projekt med…
En fornøjelse at have et projekt med Haderslev / Kolding Pejsecenter.
De er så fantastiske👏👏👏
Jeg fik bestilt en Pejse hos Kolding…
Jeg fik bestilt en Pejse hos Kolding Pejsecenter. Det startede rigtigt godt ved at besøg butikken og talt med Claus som arbejder der og fik en fint vejledning. Meget troværdig og holdt hvad han lovede. Det blev installeret 16/12/24. Huset er fra 70erne og installation var bygget til de gamle pejse men det var ikke et problem for montøren (Jesper) from Kolding pejsecenter. Han gjort alt og brugt en del timer på at gøre det korrekt samt vejlede mig og forklarede mig de udfording samt de løsning han kom med. Montøren var meget venlig/meget dygtig samt troværdig. Det er længe siden jeg har fået så en god serive og vejledning i butikken og endnu mere fra Montør. Stort tak til Claus og specielt Jesper (montør) for en god service. Vil anbefale Jer til alle dem jeg kender.
Flot arbejde og god betjening
Købte brændeovn til sommerhuset ved Claus i Kolding. God vejledning og Claus kom ned og tog kontrolmål på indbygningsovn og tog ansvaret for at den passede 100 %. Dagen efter montering kom vi ned i sommerhuset - og de havde ryddet pænt op efter sig og fået skorstensfejer til at godkende montering. Så vi kunne bruge den med det samme... Kan kun anbefale Kolding pejsecenter herfra...
Ny brændeovn
Brændeovn i sommerhus
Vi har fået skiftet til brændeovn i sommerhuset. Fik god rådgivning af Jette i butikken i Haderslev og havde efterfølgende Jesper ude og montere den samt lukke det gamle hul. Den hænger flot på væggen :) Tak
Ny brændeovn i sommerhus
Vi har fået brændeovn opsat i sommerhuset. Super rådgivning i butikken fra Claus. Brændeovnen blev sat op af Jesper. Det er bare flot arbejde, Jesper har udført, alt spiller.
Jeg har haft en rigtig god oplevelse…
Jeg har haft en rigtig god oplevelse med Claus..så helt sikkert, stedet jeg både vil anbefale og bruge i fremtiden..ingen tvivl 25års erfaring gør, at man får den helt rigtige løsning til behovet..⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️👍
New wood stove and new chimney.
We decided to buy a new wood stove and a new chimney from Kolding Pejsecenter. Everything went smoothly, even though there was one part missing from the supplier. Claus and Jette assisted us in getting the right part from the supplier and in every question related the product and its installation. I can only highly recommend this shop.
Fantastisk vejledning og god…
Fantastisk vejledning og god kundeservice og ærlighed. :)
Hurtig levering og super montering af nyt udtag, og muret hul sammen igen, rare dygtige kompetente mennesker, og hurtig respons på mail og lignende.
Brandvarm anbefaling herfra :)
5 stjerner ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Vi har netop lige hentet vores flotte Heta brændeovn
Super god service og vejledning, hurtigt svar ved spørgsmål.
Vi kan varmt anbefale Kolding pejsecenter
Rigtig go service
Rigtig go service, go vejledning da vi skulle vælge model og præcis dato for afhentning, dejligt at tale med nogen der går op i sit arbejde og ved hvad man taler om. Kan klart anbefale Claus til andre.
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.