Det er lidt synd for parken har potentiale. Vi så ingen tigere, ingen løver og ingen ulve. Der mangler en masse info omkring dyrene. Der kunne godt være en guide i radioen ell. Så er restauranten l... Se mer
Det här tycker kunderna
Gut aufgebauter Park, aber ... Keine Elefanten zu sehen. Keine Löwen, nur ein Tiger, der aber weit weg. Wo waren die Affen? Bereits 1600 keine Fahrten mit Traktor und Besucheranhänger mehr. Der Safari... Se mer
Företaget har svarat
Helt igennem sublim oplevelse. Stemningsfyldt og ren hytte med fede detaljer, feks bøger om dyr og knuthenborg, spil og kikkert. Tigerne kom forbi mange gange. Fedt at gå i parken om aftenen med gode... Se mer
Företaget har svarat
Jeg elsker at besøge jeres park og køre rundt blandt dyrene. Dog var jeg lidt skuffet over at man ikke kunne kører ind til ulvene længere. Ulvestien er simpelthen for kort til at kunne komme tæt på.... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Knuthenborg Safaripark er den vildeste safaripark med flere end 500 dyr fordelt på cirka 70 dyrearter. Her kan du også opleve den populære Dinosaurskov, der genlyder af brølene fra fortidens kæmper. I vores forlystelsesparadis "Limpopoland" kan du slå dig løs på vores nye legeplads eller mærke suset i maven i Congo Splash, der er Europas stejleste vandrutsjebane. For bare at nævne lidt af alt det, du kan opleve hos os.
Kontaktuppgifter
Knuthenborg allé 2, 4930, Maribo, Danmark
- mail@knuthenborg.dk
- www.knuthenborg.dk
Ingen inbjudningshistorik registrerad
Har besvarat 94 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 1 vecka
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
En super ærgerlig oplevelse ift overnatning.
Vi var der for ikke så længe siden, alt i alt, var det egentlig en okay tur, men det der var vores største problem, var at vi fik en eller anden handicap hytte, vi ikke havde bestilt, vi havde i hvert fald ikke trykket på noget, der skulle indikere en handicap bolig, hvilket jeg ikke forstår, for det havde ingen af os set eller trykket på ved bookningen, og derved forventede vi en almindelig hytte mere midtfor på savannen, og personalet ved indtjekningen mente at vi havde bestilt en handicap bolig, hvilket ingen af os kunne genkende eller sige ja til, og det kunne på ingen måder ændres, trods ingen af os er handicappede, og da jeg ringede for at høre om alt var i orden og det, inden vi skulle ned til Knuthenborg, var beskeden bare at der var styr på det hele, hvilket vi troede på, men som der så åbenbart ikke var alligevel, så vi endte derfor allerlængst væk, fordi det skulle være handicap venligt, og derved fik vi desværre også den mest ringe plads ved savannen, hvor det vi egentlig havde glædet os til, det var at være mere midt for på savannen, og at se mange flere dyr tættere på, hvilket det så langt fra blev, samt vi fik en lang tur op og ned fra hytten hver eneste gang, vi skulle til eller fra den, da der er lavet den længste rampe op til den (hvilket jeg slet ikke forstår, med alle de sving mm, hvis man er kørestolsbruger, dårligt gående med stok eller lignende, fremfor en der er ligeud, ja den ville være lidt mere stejl, men langt hurtigere at komme op og ned fra), og vi fik faktisk ikke rigtig noget ud af at være der, da dyrene på savannen ikke rigtig var ved vores hytte overhovedet, som de var ved nærmest alle de andre hytter (fair nok det er levende væsner og det, men det var bestemt ikke fedt, at man nærmest skulle bruge en kikkert langt det meste af tiden for at se dem (hvilket vi selvfølgelig ikke brugte, men for at forstå det ret - jeg er nærsynet, så jeg kunne ikke rigtig se dem så godt, trods linserne var i), der kom lige et enkelt dyr forbi af og til, med lange mellemrum imellem, det var det), så det var ret skuffende, når det skulle haft været en super fed tur, samt det var den enes første tur til Knuthenborg, af dem der var med, samt for alle pånær 2, deres første overnatning, hvilket folk var ret skuffede over hytte mæssigt, så ja, vi kommer formentlig ikke tilbage dertil igen, og vil nok heller ikke anbefale det nogle, i hvert fald ikke med overnatningen hos jer desværre, og slet ikke når der ikke var mulighed for ændring af hytten eller et alternativ til det, nu når vi fik sådan en handicap hytte, som vi ikke havde bestilt, slet ikke bevidst, og som vi heller ikke var tilfredse med, og til trods for der først blev påstået der var styr på det hele, og der så ikke var, så ja, det var ret øv desværre..

Endagstur
Endagstur. Vi medbragte selv mad og drikke. Købte os - den største softice jeg til dato har fået til 45kr (Hansen is).
Vi nåede flere fodringer og nød at der var masser af plads og ingen fornemmelse af mange mennesker.
Vi var meget imponeret over, at alle medarbejdere vi var i kontakt med, var yderst servicemindede.

Svar från Knuthenborg Safaripark
Princip frem for kundeservice= dårlig kundeservice
Jeg havde købt overnatning med tilhørende 4sæsonkort i foråret.
Jeg spurgte ind til årskortene på både mail og 2-3gange efter ankomst og blev informeret om at de ville komme på mail.
Det gjorde de også. Men da jeg skulle indløse dem inden besøg i sommerferien åbner jeg den VEDHÆFTEDE fil med sæsonkortene og ser til min store overraskelse, at de skulle have været indløst indenfor 48timer.
Jeg kontakter straks Knuthenborg med en forventning om, at det løser vi.
Men her bliver jeg igen overrasket over at Knuthenborg holder fast i at årskortene skal være indløst indenfor 48timer.
De fortæller at det har stået på hjemmesiden og i den vedhæftede fil (den sidste del istemmer jeg).
Men hvorfor pokker oplyser deres (ellers skide søde) medarbejdere mig ikke om den vigtige detalje om de 48timer? og hvorfor pokker står det ikke tydeligt i den mail de sender??
Og hvorfor hjælper Knuthenborg mig ikke til de sæsonkort, når nu jeg henvender mig og ønsker at besøge dem og lægge yderligere penge i parken?
Det er mig en gåde at Knuthenborg forholder sig så principfast og ikke hjælper mig til det produkt jeg allerede har betalt for -også selvom jeg ikke fik indløst indenfor en dårlig oplyst tidsfrist.
Jeg kan leve med de alenlange køer til overraskende dårlig mad, men det her er jeg virkelig uimponeret over.
Øv!

Svar från Knuthenborg Safaripark
Vi var 2 voksne og 2 børn i Knuthenborg…
Vi var 2 voksne og 2 børn i Knuthenborg safaripark d. 30.6-2.7. Et helt vidunderligt område. Grønt og frodigt og dyrene har god plads.
Vi boede i et såkaldt Planteurhus, som ligger lidt i udkanten af parken, men man her adgang området efter lukketid og vi nød alle 4 parken og dyrene, men huset var vi kke helt tilfreds med:
Vi havde købt måltidskasser og skumfiduser for at grille i haven.
Men gasgrillen virkede ikke og der var kun få stykker brænde til bålfadet.
Vi fik at vide, at vi kunne have ringet, men det er vel ikke gæsterne, der skal sørge for, at alt er i orden ved ankomst.
Og vi kunne ikke finde et telefonnr., der svarede. Nummeret til hjælp fremgik ikke på hjemmesiden. Det skulle fremgå af et stykke brunt papir, der lå i velkomstkuverten. Da vi ankom ved 18-tiden med 2 sultne børn, sad vi ikke og læste papirer.
Det havde været smart, om nummeret til hjælp stod på velkomstskiltet, der stod på køkkenbordet. Ligesom wi-fi koden, som vi fandt bag på routeren i skuret.
Efter megen frustration og forsøg på at få gang i grillen samt besøg i det andet hus, som havde en grill der virkede, måtte vi stege kyllingebryst, steak og pølser i huset, men der var kun een pande..
Til skumfiduser på bålfadet brugte vi stegeredskaber fra køkkenet. Ingen spyd.
Lidt flere kommentarer:
Der var kun 2 havestole, vi var 4 personer. Den ene havestol var i øvrigt noget løs i det..
Den ene cykel var punkteret, så vi tog een fra det andet hus, men min (høje) søn måtte køre på en barnecykel, da der kom gæster i nr. 2.
Meget umagelige møbler i stuen. En stenhård briks og en underlig og småfarlig gyngestol.
Ingen gardiner i soveværelserne. Vi stablede puder mv. op for at skærme mod morgenlyset.
Da vi tirsdag aften (1.7) cyklede hen til gangbroen ved løverne og tigrene var der afspærret med en snor og et indgang forbudt skilt.
Ingen forklaring og skuffede børn.
Limpopoland var meget populær blandt de 2 børn med masser af legemuligheder. Også for os voksne, stille og fredelig og med god plads.
På Café Mombasa fik vi udmærkede burgere og fritter mm:-)
Vi havde tilkøbt måltidskasser, som til gengæld var en skuffelse.
En lille vakumindpakket steak, et vakumindpakket kyllingebryst, to pølser og to majskolber samt en meget lille portion kartoffelsalat. Og kun een portion, der skulle være to.
Til børnene hver 2 pølser og en pastasalat, som ingen af børnene kunne lide. Flûten var rigtig god.
For take-away til 800,- forventer man lidt mere.
Så medbring egen mad og check hus/camp for mangler/udstyr ved ankomst..

Svar från Knuthenborg Safaripark
Dårlig stil voksne ikke må foder aberne…
Dårlig stil voksne ikke må foder aberne i mini bussen mere.

Svar från Knuthenborg Safaripark
Dårlig oplevelse/ ingen info på hjemmesiden
Stadigvæk dejligt at se at dyrene har det godt.
Men ingen service eller info om at parkens spise- isboder var lukket. Ej heller at der holdes private arrangementer. Fortæl dog at vi skal medbringe mad og drikkevarer selv så vi ikke skal ud af parken for at få mad og drikke. Vil på ingen måde stå i kø i en time.
Tur i abeburet lukkede kl 13. Og først der kunne du komme over til ulvene. Skidt

Svar från Knuthenborg Safaripark
Ingen tiger eller ulve i parken
Hyggelig søndag med familien på grund af det gode vejr. Ingen tiger og ingen ulve. Det må parken kunne gøre bedre, også bedre end at skrive at de gemmer sig i naturen. Det burde parken kunne tage højde for med indretningen. Entreprisen for 4 personer var bestemt ikke usynlig
Hyggelig park
Hyggelig park som absolut er et besøg værd. Mulighed for både at se dyrene fra bil samt udkigsposter og gangbroer. Man kan købe mad som dog primært fastfood. Til gengæld er der mange steder med borde og bænke, både nær legeområder og mere isoleret for dem som ønsker fred og ro.

Tag mad med hjemmefra
Står kø i en time til at bestille noget frokost i restauranten. Dårlig service.

Svar från Knuthenborg Safaripark
Skøn overnatning i campen ved tigerne…
Skøn overnatning i campen ved tigerne med gode arrangementer om aften 😀
Dog blev vi svært skuffede over Evolutions museet. Der er skruet max op for lyd og lys effekterne, hvilket er alt for overvældende. Vi kunne normalt bruge lang tid derinde, men nu er det ikke til at holde ud at være der. 😧 Det er jo ikke et lys/lyd show vi kommer for 🙄

Svar från Knuthenborg Safaripark
Virkelig en skøn oplevelse i Camp…
Virkelig en skøn oplevelse i Camp Masai. Dejlige forhold i teltet, pænt og ordentligt og virkelig hyggeligt indrettet med en dejlig skøn terrasse hvor vi kunne fange solen både formiddag og aften! Jeg var dog glad for vi var blevet gjort opmærksom på at vi skulle have varmt tøj med for det blev virkelig koldt om natten her i start maj. Vi havde et par virkelig skønne dage i parken og det er så dejligt at se at dyrene har så meget plads og virker til at trives. Knuthenborg er et virkelig godt sted for både børn og voksne med masser af forskelligartede oplevelser og sødt og venligt personale og aftenguiderne var virkelig passionerede fortæller hvilket var meget inspirerende og skønt at opleve. Tusind tak for en fantastisk oplevelse! Vi kommer helt sikkert igen!

Svar från Knuthenborg Safaripark
Vi bor i hytte hos elefanterne
Vi bor i hytte hos elefanterne. Vi så dem slet ikke i går - håber vi ser dem i dag.
Det er maj mdr - men alt for koldt om natten i teltet, ikke mindst da blæserne er alt for små og varmer ikke særlig meget. Vi har vores barnebarn med - lidt ærgeligt, men ellers er alt så godt så godt.

Lovede 20 % rabat
Lovede 20 % rabat – men løb fra alt, hvad de sagde!
Jeg brugte en rabatkode på 20 %, som ikke virkede, da jeg ville betale. Jeg ringede til kundeservice, og vi talte specifikt om datoerne, og medarbejderen sagde klart, at rabatkoden godt kunne bruges de dage, vi skulle afsted. Hun bad mig gennemføre købet og sende en mail med ordrenummer – så ville rabatten blive refunderet bagefter.
Nu afviser de det hele og siger, at rabatkoden ikke gælder de dage, på trods af at vi netop havde aftalt det i telefonen. Det er dybt uprofessionelt og utroværdigt. Jeg føler mig snydt og kan ikke anbefale dem til nogen. Husk at få alt på skrift – mundtlige løfter gælder åbenbart ikke her.
Opdatering
Efterfølgende har I tilbage betalt de 20 procent

Svar från Knuthenborg Safaripark
Vanvittig ærgerligt at man først ved…
Vanvittig ærgerligt at man først ved ankomst får besked om at frokostrestsuranten er lukket pga arrangement,
- ikke på hjemmesiden, ikke ved telefonisk henvendelse eller ved køb af beløb, oplyses det. Desværre er maden (pizza, burger og franske hotdogs) noget vi før har fået mavekneb af..
flere skuffede gæster.
Vi kommer langvejs fra..

Overnatning i Knuthenborg…
Vi har lige været på en overnatning på savannen.
Det er ikke et billigt ophold, og jeg må indrømme, at jeg blev noget overrasket over, at jeg kunne starte mit ophold med at lægge sengetøj på 5 senge.
Dernæst opdager jeg, at vores telt/hytte er fyldt med myre i sådan en mængde, at det ikke kan have været undgået at opdage noget før.
Vi havde myre overalt i køkkenet :(
Vi kommer til vores hytte kl 16:00 og på vej ned til hytten er det første jeg lægger mærke til, at girafferne bliver lukket på stald. 😳
Jeg er overrasket over, at girafferne har så lidt tit ude kontra tid inde.
De blev først lukket ud igen lige inden parken åbnede næste dag.
Da vi skulle have morgenmad, opdager vi at hyttens brødrister sejler i vand.
Vi er noget betænkelige ved at anvende den.
Og så skulle vi lige slutte af med at hive sengetøjet af alle sengene inden vi kørte igen.
Vi købte aftensmad da vi bookede, og her skal man være opmærksom på, at hvis man ikke er småtspisende, at man bør have noget ekstra med selv, eller bestille ekstra mad.
Vi var 3 voksne, og bestilte 2 grillbakker med verdens sejeste bøffer og nogle pølser og kartoffelsalat, og så bestilte vi 3x dyreryg også.
Dyreryggen var god, men vi var glade for at have bestilt ekstra mad.
Vi havde to 5 årige piger med, de fik boller i karry, og i beskrivelsen står der, at der er nok til 2.
Der er ca hvad to sulten piger spiser, og ikke hvad to sultne voksne spiser.
Der var dog virkelig mange ris kontra sovs/boller 🫣
Jeg synes desværre ikke selv, at prisen harmonere helt med oplevelse og service.
Jeg anbefaler i hvertfald at man sparer pengene på mad, og tager noget med hjemmefra, det kan gøres væsentligt billigere og mere lækkert.
Mine heste bliver dog glade for den pose gulerødder der fulgte med menuerne 😂🫣
2 stjerner fordi jeg lå godt i sengen :)

Årets bedste oplevelse
Årets bedste oplevelse.
God service fra booking til ophold.
Vi havde booket et camp-ophold ved tigerne for to dage.
Hytterne var moderne, stilfulde og meget høj standard. Meget bedre end forventet.
Tiger gik lige uden for vinduet.
Alle i parken var meget servicemindede og vi fik flere dyrepasser-fortællinger efter lukketid ved tigerne, løverne og aberne. Samt besøgte evolutionsmuset efter lukketid. Det var fantastisk at opleve parken "for sig selv" kun omgivet af dyrenes lyde og smuk natur.
Fedt koncept at bilerne er væk, dyrene falder til ro, og man er eet med dem og naturen uden for lukketid.
Børnene sluttede opholdet af på legepladsen i limboland, som er meget flot og moderne.
Kæmpe oplevelse for hele familien.
Vi glæder os til at komme igen - nu med sæsonkort

Svar från Knuthenborg Safaripark
syntes det er mærkeligt der kun er…
syntes det er mærkeligt der kun er dyrefodringer i hverdagene.
vi havde bestilt en hytte ved aberne, dybt skuffende, der var ingenting at se,
havde bestil mad til om aftenen til 225 kr pr person, havde forventet lidt mere end 3 rå gullerødder pr mand en kedelig kartoffelsalat der ikke smagte af en skid og så et kyllingebryst lidt pølser, det bedste var flytes, lidt dyrt for så kedeligt mad, så lad være med at købe det, er en pengemaskine

Svar från Knuthenborg Safaripark
Overnatning i hytte ved ulve/bison
Overnatning i hytte ved ulve/bison. En fantastisk oplevelse!! Aftentur i Dinosaurskoven med lys, lyd og røg. Fortælling i Ulvehytten var et hit for vores søn. Hytten er god kvalitet og rigtig fin i de sene måneder, hvor telt er koldt. En kæmpe oplevelse at se ulvene tæt på og høre dem hyle om morgenen.

Svar från Knuthenborg Safaripark
Vi var på to gange overnatning med 4…
Vi var på to gange overnatning med 4 børn (3 på 2 et halvt og 1 på 5 et halvt) i efterårsferien.
Alt var super - lige undtagen morgenmaden, som vi fandt lidt kedelig til prisen.
Vi vender klart tilbage på en anden årstid.

Svar från Knuthenborg Safaripark
Fremragende oplevelse! Virkelig værd at køre langt for.
Knuthenborg skaber de perfekte rammer for en (dags-)tur med (børne-)børnene og resten af familien. Alle sanser kan blive mættet og udfordret - gæsterne har alle muligheder for at komme hjem både gladere og klogere. Jeg synes også at de gratis glæder står i kø - dejligt at man ikke hele tiden mødes med “køb-køb-køb”. Pak din egen madkurv og drikkevarer til de mange tilbud om borde-/bænkesæt - så behøver du kun penge til entreen (som jeg synes er value for money). Vi kommer tilbage med børnebørnene…

Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.