Beställde från den här hemsidan och har haft en bra upplevelse överlag. Knivarna jag köpte känns av bra kvalitet, och det var lätt att hitta det jag behövde. Anledningen till att skriver detta omdömet... Se mer

Jag var lite tveksam till att beställa efter att ha sett några negativa recensioner, men jag såg på hemsidan att företaget nyligen fått nya ägare och bestämde mig för att prova då de hade en produkt j... Se mer

Beställde en fredag eftermiddag, varorna levererades Torsdagen därpå. Blev tveksam till beställa med så dåliga betyg här på Trustpilot, men tog klarna betalning med 30 dagars faktura för att enk... Se mer

Beställde en tops operator 7 i slutet av augusti fick den idag 8 oktober. Tror inte den långa leveranstiden helt är knivshops fel. Top knives är ju lite lustiga tillverkar typ 7 exemplar av en mode... Se mer

3,9

Bra

TrustScore 4 av 5

Ingen inbjudningshistorik registrerad

3,9

Alla omdömen

13 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Lång leveranstid men ok ändå.

Top knives är ju lite lustiga tillverkar typ 7 exemplar av en modell.
Men knivshop verkar ha dålig koll på vad man har i lager. Stod att den fanns i lager när jag beställde men så var det ju inte.
Nöjd trots allt.

8 oktober 2020

Sämst fick vänta 1.5 månad på ordern

Sämst fick vänta 1.5 månad på ordern! Kom en av 2 knivar men har ännu inte fått andra kniven👎 Men ett inkassokrav på fakturan på båda knivarna var dom inte sena med...inget svar från kundservice! Undvik finns bättre webshop

7 oktober 2020

Hej Marc
Vi förstår att det varit frustrerande med lång leveranstid och bristande återkoppling tidigare. Knivshop har nu nya ägare och vi har förbättrat både kundservice och leveranser, så situationen fungerar helt annorlunda idag.

Hör gärna av dig direkt på hej@knivshop.se om du har framtida beställningar eller frågor.

Långsam men verkar reko

Råkade beställa på knivshop av misstag, trodde jag var inne på en annan webbshop. Läste efter beställningen de usla omdömena och blev lätt uppjagad.

6-10 dagar leverans sa de i orderbekräftelsen.

Dag 11 mailade jag kundtjänst, fick svaret lite senare att "kniven gick iväg idag".

Och det gjorde den.

16 dagar från lagd beställningen kom kniven till mitt postombud. Inte helt imponerande då den skickades från en adress 7-8 mil från mig. Men den anlände så det får anses godkänt ändå.

24 augusti 2020

Bra information

Ett par veckors leveranstid. Men det var givet från början och helt ok i semestertider.
Bra betalningsvariant med faktura som går ut samtidigt som varan levereras.

18 augusti 2020

Fick 1klass betjänst samt överraskning i paketet 😁🤙🏼

Fick 1klass betjänst från kundservice då jag undrade vart min paket tagit vägen och då hade jag helt missat att dom hade semester och att dom inte kunde skicka då men efter direkt kontakt med kundtjänst så kunde dom direkt dagen efter skicka iväg mitt paket fast dom hade semester i 2 dagar till och inte bara det så fick jag en överraskning i paketet 😁 en helt ny kniv och den som jag hade beställt. Det tycker jag är mycket snällt och riktigt grymt då jag är första gången beställare på sidan... Helt klar rekommenderas 5/5 Knivar får dom och så ger jag mig själv 2/5 knivar då jag inte var uppmärksam när jag beställde om att dem hade semester stängt så.. My bad samt in och skynda fynda några riktiga rariteter om så ni villhöver något i knivens vägar..

Mvh Mika

12 augusti 2020

Knivshop tar inte ansvar för sina misstag

Knivshop är företag som inte tar ansvar för sina handlingar. Det är snart 2 månader sedan jag köpte en kniv av dem och de skickade fel färg, alltså inget stort problem. Jag har mejlat dem 6 gånger utan att det händer något mer än en gång och då var frågan till mig; vilken färg var det på kniv som vi skickade. Jag svarade men nu 3 veckor senare har det fortfarande inte hänt något mer...

11 augusti 2020

Hej Simon
Vi förstår att det varit frustrerande med fel levererad vara och bristande återkoppling tidigare. Knivshop har nu nya ägare och vi har förbättrat både kundservice och hantering av beställningar, så situationen fungerar helt annorlunda idag.

Nya ägarna på Knivshop

Ingen kundservice, ingen leverans.

EXTREMT långsamma leveranser. Jag fick vänta 3 månader. Ingen kundservice att tala om.
Köp inte härifrån!

10 augusti 2020

Hej Emil
Vi förstår att det varit frustrerande med lång leveranstid och bristande kundservice tidigare. Knivshop har nu nya ägare och vi har förbättrat både kundservice och leveranser, så situationen fungerar helt annorlunda idag.

Nya ägarna på Knivshop

Beställde för 1 månad sedan plötsligt…

Beställde för 1 månad sedan plötsligt slut som jag fick maila efter cirka 2 veckor för få reda på, skulle få en lik värdig. Men ej fått i nu så uruselt, står på hemsidan plötsligt semester. Men står med dom ska skicka en gång i veckan. Inte ska det ta mer än en månad.

30 juli 2020

Hej Richard
Vi förstår att det varit frustrerande med fördröjning och bristande återkoppling tidigare. Knivshop har nu nya ägare och vi har förbättrat både kundservice och leveranser, så situationen fungerar helt annorlunda idag.

Dålig service

Dålig service, beställde för en månad sedan men har inte fått mitt paket, får inget svar på mina email och det finns inget telefon nummer att ringa på deras hemsida.

29 juli 2020

Hej Anders

Ingen produkt

Ingen produkt, ingen återkoppling, ingen återbetalning. Kommer anmäla till min kortutgivare för bedrägeri.

9 juli 2020

Hej Kai
Vi förstår att det varit frustrerande att inte få återkoppling eller leverans tidigare. Knivshop har nu nya ägare och vi har förbättrat både kundservice och hantering av beställningar, så situationen fungerar helt annorlunda idag.

Nya ägarna på Knivshop

Handla hellre av nån annan!

Tog ett bra tag innan grejerna skickades efter beställning och betalning. Jag undrade hur svårt det skulle vara att få iväg en order som sägs finnas hemma i lager.
Svaret blev att: vi driver företaget på vår fritid, sen har vi faktiskt familjer också. Wow, har ni det, det är ni ju rätt ensamma om, var min första tanke.
Sen gick det rätt kvickt innan grejerna kom!
Som visade sig ha en trasig del, påpekade detta men då var det tvärtyst.
Å jag orkar inte krabba med svagbegåvat folk, dessutom vill man ju inte störa mitt i familjemyset.
Men en sak är säker, det var både första o sista gången jag handlar av dessa pajsare!

21 juni 2020

Hej Marcus
Vi förstår att det varit frustrerande med leverans och problem med produkten tidigare. Knivshop har nu nya ägare och vi har förbättrat både kundservice och leveranser, så situationen fungerar helt annorlunda idag.

Sämst

Sämst, enbart lureri!

9 juni 2020

Hej James
Knivshop har nu nya ägare och vi har förbättrat både kundservice och leveranser.

Nya ägarna på Knivshop

Han säger sig ha tusentals knivar i…

Han säger sig ha tusentals knivar i lager av alla olika sorters märken. Vilket är ren och skär lögn. Han har ett fjärrlager. Köp hellre kniven ni vill ha från andra försäljare eller direkt från USA. Vilket han med all säkerhet gör själv med kniven ni beställer o bara saltar priset totalt. Kvacksalveri.

9 maj 2020

Hej Ajmal
Vi förstår att det varit frustrerande tidigare med lagerinformation och leverans. Knivshop har nu nya ägare och vi har förbättrat både lagerhantering och kundservice.

Nya ägarna på Knivshop

Beställde en jaktkniv i mellandagarna…

Beställde en jaktkniv i mellandagarna 2019, nu är det maj 2020.
Leveranstiden skjöts upp i omgångar och jag har fortfarande inte fått min vara.
Jag har krävt pengarna tillbaka men då har deras kundtjänst tystnat fullständigt, otroligt lurad känner man sig.
Jag hoppas fortfarande på återbetalning men till slut får man väl erkänna att man förmodligen blivit totalblåst. Jag har nu fått mina pengar återbetalade så jag justerar mitt omdöme utefter det.

7 maj 2020

Är det här ditt företag?

Skapa ett konto gratis